بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستام اگه اعصابتون رو دوست دارید و به وقتتون ارزش قائلید سمت اسیاتک نرید
مخابرات فکر کنم پشتیبانی . خدمات بهتری از اینا داشته باشه
گول جشنواره هاشون رو هم نخورید
خیلی وقته همه اینو میگن اما یه دوستی اینجا بود خودشو جر میداد برای اسیاتک :D
ولی خدایی الان چند روزه نت مغازه ما که اسیاتک عه انقدر اوضاع بدی داره که دوربین مغازه هم نمیشه چک کرد

• Like
Reactions: milad.ps4
من که 100 بار گفتم
بدترین و بی ادب ترین و غیر حرفه ای ترین پشتیبانی رو داره.تماس که میگیری یکی اونطرف خط فقظ میخواد ادمو جر بده :D

کسی خبر داره همراه اول بسته شبانه "نامحدود" بعد از مصرف منصفانه (100 گیگ) سرعت دانلودش چقدر کاهش پیدا میکنه؟ الان برای من بین 2 تا 3 مگ/ثانیه هست، ممکنه از این پایین تر هم بیاد؟

خیلی وقته همه اینو میگن اما یه دوستی اینجا بود خودشو جر میداد برای اسیاتک :D
ولی خدایی الان چند روزه نت مغازه ما که اسیاتک عه انقدر اوضاع بدی داره که دوربین مغازه هم نمیشه چک کرد
دقیقا منم از هرکی پرسیدم مشکل داشته با اسیاتک
ارائه دهنده اشغالی شده نه خدمات درستی داره نه پشتیبانی درستی
من اشتباه کردم رفتم سمتش تو اون یکی خطم شاتل هنوز هست منتظرم حجم اینو زود تموم کنم جمع اوری بزنم در خواست انتقالی شاتل رو به این خط بدم
من که 100 بار گفتم
بدترین و بی ادب ترین و غیر حرفه ای ترین پشتیبانی رو داره.تماس که میگیری یکی اونطرف خط فقظ میخواد ادمو جر بده :D
اصلا هم نمیخوان بپذیرن که مشکل از خودشونه
انگار باید ازشون شماره کارت بگیری و مبلغی بزنی تا حداقل مثل ادم جواب بدن

گفتم من چند پیش واقعا نابوده.
هر وقتم داغون میشد زنگ میزدم هر جوری بود مینداختن گردن یوزر که اشکال از شماست.
یا سیم کشی یا مودم یا مرکز مخابراتی منطقه.

کسی خبر داره همراه اول بسته شبانه "نامحدود" بعد از مصرف منصفانه (100 گیگ) سرعت دانلودش چقدر کاهش پیدا میکنه؟ الان برای من بین 2 تا 3 مگ/ثانیه هست، ممکنه از این پایین تر هم بیاد؟
دانلود به 120 کیلوبایت میرسه بعد اون. هر روز نهایتا 3 گیگ دانلود.
بقدری درکشون پایینه گند زدن به این بسته اما بسته مخصوص دانلود داخلی تو سایت نمی‌زارن! خودشون فشار میدن که اینترنت داخلی فلان بهمان، بعد هیچ بسته مخصوص داخلی ارزون قیمتی وجود نداره :|
معلوم نیست کدوم مغز متفکری بسته طراحی می‌کنه، اینترنت 100 مگ 200 مگ میفروشن انگار دهه 70 میلادیه. :-w

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
برای سرعت ۱۶ فاصله تون تا مخابرات باید زیر ۱۵۰۰ متر باشه
مثلا من خودم ۱۴۰۰ متر فاصله دارم و یه جورایی رو مرزم، وقتی سرویس ۱۶ میگیرم ضعیفه و نویز داره اما رو ۱۲ که برام میذاره پایدار میشه
من ۱۶ گرفتم یبار ولی فایده نداشت سرعت ۸ میداد سیم های مخابرات ببشتر از ۸ ساپورت نمیکنه

• Like
Reactions: Disney 23
دانلود به 120 کیلوبایت میرسه بعد اون. هر روز نهایتا 3 گیگ دانلود.
بقدری درکشون پایینه گند زدن به این بسته اما بسته مخصوص دانلود داخلی تو سایت نمی‌زارن! خودشون فشار میدن که اینترنت داخلی فلان بهمان، بعد هیچ بسته مخصوص داخلی ارزون قیمتی وجود نداره :|
معلوم نیست کدوم مغز متفکری بسته طراحی می‌کنه، اینترنت 100 مگ 200 مگ میفروشن انگار دهه 70 میلادیه. :-w
یعنی 20 تومن برای 100 گیگ. که این 100 گیگ داخلی و خارجی با هم حساب میشه و نیم بها نیست.
پس همون 35 تومن برای 100 گیگ LTE ایرانسل خیلی بهتره چون داخلی نیم بها حساب میکنه و تا 200 گیگ هم میشه دانلود کرد. سرعتشم بالاتره.

• Like
Reactions: Hadi MP
آخرین بسته مثلاً نامحدود شبانه همراه اول برای من اینطور بود که بعد از حدود 50 گیگ سرعتش رسید به 1 مگ و بعد مدت کوتاهی روی ترافیک خارجی شد 256 .
ترافیک داخلی هم بعد از حدود 100 گیگ مصرف، سرعت دانلود 128 شد و دیگه وبگردی هم نمیشه باهاش کرد .
نکته جالب اینجاست تا مهلت یکماهه تموم نشه نمیتونی بسته جدید بگیری و تا ساعت 11صبح عملاً اینترنت نداری!

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
از صبح بدون هیچ دلیلی-بدون اینکه دست به چیزی بزنم خطم دچار نویز وحشتناکی شده.snr از 4 یهو میپره 20 بعد 10 ...اصلا ثابت نمیشه :|

یه تکنولوژی بیاد که از دست اینترنتی که با سیم کار میکنه راحت بشیم و بدرد بازی هم بخوره.من یکی دیگه واقعا توان ادامه دادن با این اینترنت رو ندارم ندارم :D

هفته پیش هم الکی یهو تلفن قطع شد که اعلام خرابی کردم و از مخابرات بود و درستش کردن ~X(

از صبح بدون هیچ دلیلی-بدون اینکه دست به چیزی بزنم خطم دچار نویز وحشتناکی شده.snr از 4 یهو میپره 20 بعد 10 ...اصلا ثابت نمیشه :|

یه تکنولوژی بیاد که از دست اینترنتی که با سیم کار میکنه راحت بشیم و بدرد بازی هم بخوره.من یکی دیگه واقعا توان ادامه دادن با این اینترنت رو ندارم ندارم :D

هفته پیش هم الکی یهو تلفن قطع شد که اعلام خرابی کردم و از مخابرات بود و درستش کردن ~X(
مخابرات خیلی جدیدا داره کرم میریزه دیگه هر لحظه امکان داره snr خط جا به جا بشه یهو نویز خالی میشه
اصلا معلوم نیست چه خبره

مخابرات خیلی جدیدا داره کرم میریزه دیگه هر لحظه امکان داره snr خط جا به جا بشه یهو نویز خالی میشه
اصلا معلوم نیست چه خبره
زنگ زدم پشتیبانی گفتم یه کارشناس بفرستن که از سر خط چک کنه که ببینم مشکل از سیمکشی خودمونه یا مخابرات

• Like
Reactions: milad.ps4
زنگ زدم پشتیبانی گفتم یه کارشناس بفرستن که از سر خط چک کنه که ببینم مشکل از سیمکشی خودمونه یا مخابرات
حرف دلشون رو بهشون گفتی پول میگیرن
کاش اول میگفتی از مرکز مخابراتی برسی کنن بدون هزینست این
اصلا نسبت به ۲ ۳ ماه اخیر اینترنت افت کرده

• Wow
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or