Avada
کاربر سایت
دوستان دعوا نکنید همگی خطاتون رو خالی کنید و شاتل بگیرید تا رستگار شوید و راضی باشید
چی میگی؟
چیزی که خودت نوشتی رو هم قبول نداری؟
میگی سرعت آپلود vdsl مثل adsl یکی دو مگابایته؟ ازت پرسیدم کجای ایران adsl با سرعت یکی دو مگابایت میدن؟
برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه
خیلی وقته محدود شده اما اینجا هم جاش نیست عزیز تو بخش اینترنت همراه بحث شده در موردشهمراه اول محدود کردن از سایت داخلی هم نمیشه دانلود کرد! با این حجم بازی و فیلم و سریال که میاد چیکار کنیم
راه خاصی نداره الان 30 گیگابایت رو 10 هزار تومن میده ساعت 2 تا 7 صبح برای دانلوددوستان یادمه یه نفر اینجا گفته بود نت شبانه داخلی ایرانسل رو هنوز میشه از یه راهی گرفت. کسی میدونه درسته؟ و اگه آره،چطور؟
یه طرح LTE داشت شبانه ۵۰ گیگ داخلی کمتر از ۱۰۰۰ تومن بود. الان ۱ سال و نیمه که حذف شده. راحت میزدیم تو یه شب دو تا بازی بزرگ دانلود میکردیم.راه خاصی نداره الان 30 گیگابایت رو 10 هزار تومن میده ساعت 2 تا 7 صبح برای دانلود
میتونید از برنامه خود ایرانسل یا سایت یا کد بخرید
تاپیک همراه نتونستم پیدا کنم، جستجو بازی سنتر هرچی میاره بجز چیزی که جستجو کردی. مخابرات یا سایز ISP بسته حجیم دانلود داخلی ندارن که بصرفه باشه دوستان؟خیلی وقته محدود شده اما اینجا هم جاش نیست عزیز تو بخش اینترنت همراه بحث شده در موردش
دیگه این طرح های به صرفه به خاطرات پیوسته دوست منیه طرح LTE داشت شبانه ۵۰ گیگ داخلی کمتر از ۱۰۰۰ تومن بود. الان ۱ سال و نیمه که حذف شده. راحت میزدیم تو یه شب دو تا بازی بزرگ دانلود میکردیم.
نه متاسفانه مخابرات طرح دانلود نداره البته مثلا شاتل هم نداره بیشتر همین طرح های تشویقی اولین بار هستن که مثلا 1 ساله میخرید چند ترا حجم میدنتاپیک همراه نتونستم پیدا کنم، جستجو بازی سنتر هرچی میاره بجز چیزی که جستجو کردی. مخابرات یا سایز ISP بسته حجیم دانلود داخلی ندارن که بصرفه باشه دوستان؟
خودم ۱۶ مگ Adsl دارم مخابرات اما بسته مخصوص داخلی نداره ترافیک اضافه هم رسما شوخیه طرح تمدید کنی بصرفه تره
واسه دانلود خوبه ، واسه گیم افتضاح .......دوستانی که زیتل دارن راضین ازش؟
چه مشکلی داره دقیقا برای گیم؟واسه دانلود خوبه ، واسه گیم افتضاح .......
بسته به منطقه زندگیتون پینگش دارای نوسان کم یا شدید عهچه مشکلی داره دقیقا برای گیم؟