بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چی میگی؟
چیزی که خودت نوشتی رو هم قبول نداری؟
میگی سرعت آپلود vdsl مثل adsl یکی دو مگابایته؟ ازت پرسیدم کجای ایران adsl با سرعت یکی دو مگابایت میدن؟

برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه
:|
همه جای ایران سرعت آپلود ADSL بیشتر از 2مگابیت ارائه نمیشه ! (FACT)
VDSL هم مرکز مخابرات فرد اسدی سرویس داشتم کلا 2مگابیت سرعت آپلود داشت تا عوض کردم فیبر برای شرکت گرفتم !
یه بچه دوساله هم الان میدونه دانلود ADSL تا 24 مگابیت هم ممکنه ولی پایداریش با وضعیت بستر مسی موجود چیزی شبیه آرزوئه !

سعی کن جایی نگی فییبر مخابرات بدرد نمیخوره چون بهت میخندن !
من روزیمو گرفتم شما فعلا دوغ ت رو بنوش ! :))

آخرین ویرایش:
دوستان یادمه یه نفر اینجا گفته بود نت شبانه داخلی ایرانسل رو هنوز میشه از یه راهی گرفت. کسی میدونه درسته؟ و اگه آره،چطور؟
راه خاصی نداره الان 30 گیگابایت رو 10 هزار تومن میده ساعت 2 تا 7 صبح برای دانلود
میتونید از برنامه خود ایرانسل یا سایت یا کد بخرید

راه خاصی نداره الان 30 گیگابایت رو 10 هزار تومن میده ساعت 2 تا 7 صبح برای دانلود
میتونید از برنامه خود ایرانسل یا سایت یا کد بخرید
یه طرح LTE داشت شبانه ۵۰ گیگ داخلی کمتر از ۱۰۰۰ تومن بود. الان ۱ سال و نیمه که حذف شده. راحت میزدیم تو یه شب دو تا بازی بزرگ دانلود میکردیم. 😞

خیلی وقته محدود شده اما اینجا هم جاش نیست عزیز تو بخش اینترنت همراه بحث شده در موردش
تاپیک همراه نتونستم پیدا کنم، جستجو بازی سنتر هرچی میاره بجز چیزی که جستجو کردی. مخابرات یا سایز ISP بسته حجیم دانلود داخلی ندارن که بصرفه باشه دوستان؟
خودم ۱۶ مگ Adsl دارم مخابرات اما بسته مخصوص داخلی نداره :| ترافیک اضافه هم رسما شوخیه طرح تمدید کنی بصرفه تره

یه طرح LTE داشت شبانه ۵۰ گیگ داخلی کمتر از ۱۰۰۰ تومن بود. الان ۱ سال و نیمه که حذف شده. راحت میزدیم تو یه شب دو تا بازی بزرگ دانلود میکردیم. 😞
دیگه این طرح های به صرفه به خاطرات پیوسته دوست من
تاپیک همراه نتونستم پیدا کنم، جستجو بازی سنتر هرچی میاره بجز چیزی که جستجو کردی. مخابرات یا سایز ISP بسته حجیم دانلود داخلی ندارن که بصرفه باشه دوستان؟
خودم ۱۶ مگ Adsl دارم مخابرات اما بسته مخصوص داخلی نداره :| ترافیک اضافه هم رسما شوخیه طرح تمدید کنی بصرفه تره
نه متاسفانه مخابرات طرح دانلود نداره البته مثلا شاتل هم نداره بیشتر همین طرح های تشویقی اولین بار هستن که مثلا 1 ساله میخرید چند ترا حجم میدن

• Sad
Reactions: Hadi MP
دوستان گفتم یه اطلاعات کلی درباره vdsl بدم شاید به دردتون بخوره.
در مورد vdsl مخابرات باید بگم که به شخصه تا 80 مگابیت هم دیدم که جواب میده ولی خب زیاد استیبل نیست. سرعت آپلود هم معمولن نصف دانلود میشه. یعنی هرچی سرعت دانلودتون هست تقریبن نصفش رو آپلود بهتون میده.

image_2022-11-21_01-19-44.png

این الان وضعیت vdsl مخابرات هستش. لازم به ذکره که snr با اینکه پایینه ولی تقریبن همیشه ثابته. به همین دلیل هم پاکت لاس و ... از این بابت ندارید.
سرعت آپلود روهم همونطور که میبینید 36 مگابیته که در مقایسه با حداکثر 1 تا 1.5 مگابیت adsl (در ایران)، سرعت بسیار خوبیه.

نظر شخصی من در مورد فیبر نوری اینه که با توجه به اینکه اکثر مودم های فیبر نوری که هوآوی هستند و dns زدن روشون دردسر داره من به شخصه vdsl رو ترجیه میدم. تو بازیسنتر هم یه تاپیک جداگانه برای این موضوع هست البته.
در ثانی از لحاظ هزینه نصب و راه اندازی، فیبر نوری سرویس به مراتب گرونتریه.

ولی خب اگر مساله مالیش براتون مهم نیست و با dns و... کاری ندارید، مسلمن یه بچه دبستانی هم میدونه که ffth از vdsl سرعت و کیفیت بالاتری داره ))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or