بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اگه تلفن وصله که دیگه هیچ ربطی به مخابرات نداره.الان این عکسی که فرستادی مودم به سر خط وصل هست یا تو خونه هست؟
اگه تو خونه هم snr همینه که یعنی هیچ نویزی نداری.اصلا من یکی تو عمرم همچین خط صاف و نرمی ندیده بود :D

به نظرم همون درخواست کارشناس از خود آسیاتک بکن.حالا 120 تومن بده ولی کارت راه بیافته.ولی کارشناس اومد دیگه یقه اش رو ول نکنیا.حتی اگه گفت شاید سیم کشی داخلی مشکل داره،خفتش کن ببر داخل خونه بگو از اینجا هم چک کن و اگه تو خونه هم باز همین اعداد بود دیگه بیخود میکنه بگه مشکل از ما نیست
. هم سر خط همین نتیجه رو داشت هم تو خونه . والا اولین باره همچین عددایی رو میبینم، تا جایی که میدونم بخواطر مافیای های وب و مخابرات تو شهرم انگشت شمارن کسایی که آسیاتک دارن:Biggrin:. شاید یه ربط هایی داره
. فک کن اگه بزارم بره، نگهش میدارم تا اینترنت درست نشده ولش نمیکنم .
خداروشکر اینجا سوال پرسیدم کلی چیز یادگرفتم که با دست پر برم سمتشون

• Like
Reactions: hamid_barca
اگه تلفن وصله که دیگه هیچ ربطی به مخابرات نداره.الان این عکسی که فرستادی مودم به سر خط وصل هست یا تو خونه هست؟
اگه تو خونه هم snr همینه که یعنی هیچ نویزی نداری.اصلا من یکی تو عمرم همچین خط صاف و نرمی ندیده بود :D

به نظرم همون درخواست کارشناس از خود آسیاتک بکن.حالا 120 تومن بده ولی کارت راه بیافته.ولی کارشناس اومد دیگه یقه اش رو ول نکنیا.حتی اگه گفت شاید سیم کشی داخلی مشکل داره،خفتش کن ببر داخل خونه بگو از اینجا هم چک کن و اگه تو خونه هم باز همین اعداد بود دیگه بیخود میکنه بگه مشکل از ما نیست
میبینی تروخدا این خطی که این دوستمون داره آرزو عه برای خیلی ها از جمله خود من

هیچ تضمینی نمیدن که درست بشه در هر صورت باید 120 تومن به اضافه هزینه های دیگه ای که اون کارشناس تحمیل می کنه پرداخت بشه اگه درست هم شد هیچ تضمینی نیست که بعدا باز به مشکل نخوره تمام زیر ساخت ها فرسوده شده ...
من هرکسی رو دیدم از دوستان اشنایان با اسیاتک مشکل دارن واسه یکی کلا قطعه واسه یکی قط و وصل میشه واسه منم به این شکل
از وقتی اسیاتک گرفتم حتی نتونستم یه بازی انلاین انجام بدم csgo یا fifa که با شاتل پینگ 60 میگرفتم با این اصلا نمیشه بازی کرد

میبینی تروخدا این خطی که این دوستمون داره آرزو عه برای خیلی ها از جمله خود من
اینترنت تو که همون بچه مردمی هست که بچه بودیم پدر مادرا میگفتن ;)) امروز ایران همه قطع بودن جز تو پس دیگه ناشکری نکن:D
هیچ تضمینی نمیدن که درست بشه در هر صورت باید 120 تومن به اضافه هزینه های دیگه ای که اون کارشناس تحمیل می کنه پرداخت بشه اگه درست هم شد هیچ تضمینی نیست که بعدا باز به مشکل نخوره تمام زیر ساخت ها فرسوده شده ...
من هرکسی رو دیدم از دوستان اشنایان با اسیاتک مشکل دارن واسه یکی کلا قطعه واسه یکی قط و وصل میشه واسه منم به این شکل
از وقتی اسیاتک گرفتم حتی نتونستم یه بازی انلاین انجام بدم csgo یا fifa که با شاتل پینگ 60 میگرفتم با این اصلا نمیشه بازی کرد
والا در جریانش هستم.من همین الان هم آسیاتک دارم ولی تمدید نمیکنم اونا هم قطع نمیکنن:D
ولی کیس این دوستمون دیگه خیلی عجیبه.نویزش اینقدر کمه که انگار تو مخابرات نشسته.اینو دیگه آسیاتک باید گردن بگیره:))

اینترنت تو که همون بچه مردمی هست که بچه بودیم پدر مادرا میگفتن ;)) امروز ایران همه قطع بودن جز تو پس دیگه ناشکری نکن:D

والا در جریانش هستم.من همین الان هم آسیاتک دارم ولی تمدید نمیکنم اونا هم قطع نمیکنن:D
ولی کیس این دوستمون دیگه خیلی عجیبه.نویزش اینقدر کمه که انگار تو مخابرات نشسته.اینو دیگه آسیاتک باید گردن بگیره:))
نه امروز صبح رو اصلا خونه نبودم خدایی که تست کنم قطع بوده یا نه :))
ولی نت من خوبه خط ام خوب نیست بیشتر از 8 نمیکشه کلا
بعضی اوقات هم از سمت مخابرات نویز بدی میافته روش که snr میاد رو 2
تا خط جدیدم وصل نشه آرزون سرعت بالاتر رو دارم
البته اگر اونم نویز داشته باشه که هیچی

۷ ماه پیش در خواست جمع اوری واسه اسیاتک یکی از اقوام دادم نزدیک ۵ بار این درخواست رو خودشون لغو کردن دیگه خسته شدیم تا اینکه خودشون یه سرویس جشنواره ۶ ماهه انداختن تو سبد خرید که مفت بود حجم ۲.۵ ترا با قیمت فکر کنم کمتر از 200 تومن
نزدیک 10 روزه تموم شده تقریبا 99 درصد حجم هم مصرف نشده بود دیروز زنگ زدم گفتم این سرویس جنشواره که قبلا زدیم رو تمدید کنین گفتن نمیشه منم درخواست جمع اوری دادم امروز زنگ زدن گفتن باشه بیا اینم سرویس جشنواره ( ۳ ماهه _ ۱.۲ ترابایت که ۶۰۰ گیگ خارجی با قیمت ۱۶۸ تومن)
واسه خودم هم دیروز زنگ زدم پشتیبانی فنیش یه خانم برداشت صداش و نحوه صحبت کردنش بیشتر شبیه جن گیر ها بود :D واقعا نمیدونم اینارو از کجا پیدا می کنن

۷ ماه پیش در خواست جمع اوری واسه اسیاتک یکی از اقوام دادم نزدیک ۵ بار این درخواست رو خودشون لغو کردن دیگه خسته شدیم تا اینکه خودشون یه سرویس جشنواره ۶ ماهه انداختن تو سبد خرید که مفت بود حجم ۲.۵ ترا با قیمت فکر کنم کمتر از 200 تومن
نزدیک 10 روزه تموم شده تقریبا 99 درصد حجم هم مصرف نشده بود دیروز زنگ زدم گفتم این سرویس جنشواره که قبلا زدیم رو تمدید کنین گفتن نمیشه منم درخواست جمع اوری دادم امروز زنگ زدن گفتن باشه بیا اینم سرویس جشنواره ( ۳ ماهه _ ۱.۲ ترابایت که ۶۰۰ گیگ خارجی با قیمت ۱۶۸ تومن)
واسه خودم هم دیروز زنگ زدم پشتیبانی فنیش یه خانم برداشت صداش و نحوه صحبت کردنش بیشتر شبیه جن گیر ها بود :D واقعا نمیدونم اینارو از کجا پیدا می کنن
بیش از 2 ساله آسیاتک رو تمدید نکردم. بالای 10 بار بامن تماس گرفتن که "شما برنده خوش شانس جشنواره ما هستید" عملن التماس میکردن.
2-3 بارهم تماس گرفتن که اگر وصل نکنی جمع آوری میکنیم که منم گفتم بکنید.
تا دیروز دوباره زنگ زدن گفتن جشنواره بهت خورده بیا تمدید کن. ازش پرسیدم 6 ماه پیش که گفتید جمع میکنیم... گفتش که نکردیم هنوز)))
خلاصه همین 3 ماهه که شما گرفتی رو منم گرفتم.
------------------
این سرویس گیمینگش قبلنا رنج ip رو عوض میکرد. الان گرفتم ip عوض نشد . پینگم بالاترهم رفت. هرچند با ماهی 4 هزارتومن توقع بیش از این هم نیست.
شما سرویس گیمینگش رو فعال کردید؟

View attachment 319131
سلام بچه ها
میگم نظرتون درباره این چیه؟ سرعت 16 مگ آسیاتک همین امروز برام رانژه شد( از های وب فرار کردم و فقط آسیاتک و مخابرات توی گزینه ها داشتم) و الان سرعت بالا تر از 500 کیلوبایت نمیره، میگن تقصیر سیم کشی خونتونه. تا ورودی سیم تلفن به خونه هم ،مودم رو وصل کردم دقیقااااا همین نتایج رو نشون میده ؛ مشکل از من نیس ولی میگه باید یکی رو بفرستیم تا مودم رو بررسی کنه :-s حتی گفتم که تو های وب، من راحت 16 میگرفتم فقط قطعی زیاد داشت تو جواب هم یه سری حرفای تکراری میزنن
به نظرتون چیکار کنم؟ یه وقت اشتباهیی سرعتمو رو 5118 ست نکردن به جای 16مگابیت؟

تازه به یکی که تو شهرستانمون کارای اینترنت مردم رو میکنه زنگ زدم و بعدش با من بحث گرفته بود که ما اسیاتک تو این شهر نداریم. میخواست کتکم بزنه :>فک کنم موکلی یا جنی چیزی دارم که باهاش به سرورهای اسیاتک وصل شدم.
لاکپشت هم نشدیم که اینترنت مشکل خورد خونه رو دوشم بگیرم برم یه شهر دیگه:Crying1:🐢
راستی کدوم فندوق شکن ها رو آسیاتک خوب جواب میده؟

به عنوان کسی که تو این آفریقاتک کار کرده میگم
بی مسئولیت ترین کادر رو در این بخش این شرکت داره

فاصله شما از مرکز مخابرات چقدره ؟
وقتی تماس می گیرید بهشون بگید تست فاصله بگیرن ( فاصله شما تا مرکز مخابراتی مربوطه ) اگر زیر 4km باشه دیگه هیچ بهانه ای نمی مونه !
موارد بالاتر از این فاصله باعث افت کیفیت خط و ایجاد نویز به دلیل افزایش میرایی و افت سیگنال میشه . ( البته اینم بهانه دیگه ای هست که برای شما میارن همیشه و قابل استناد نیست ) !

بعد از این اختلال یک هفته ای مخابرات همون خط من که snr 6.5 داشت اومده روی 15 !
میخوام بگم تمام این اختلالات مربوط به دیوایس های ضعیف و آشغال خودشونه
به هر حال باید هزینه ارسال کارشناس بدید و بیاد سر خط خودش مودم رو وصل کنه و تست بگیره
فقط در این صورت هست که مشکل رو ارجاع میدن سمت مخابرات و مامورشون داخل مخابرات میره برای تست dslam افریقاتک !

من بهترین کابل 2 زوج با بافت پشم شیشه و مس کرمان گرفتم از سیم های ورودی ساختمان کشیدم تا طبقه 6 مودم رو عوض کردم و همه کار کردم درست نشد !
اما تا زنگ زدم بازرسی دیدم snr اومد بالاتر و الان سرعت 1.5 رو می گیرم روی سرویس 16 مگ .
تمام شکر کاری ها از سمت خودشونه و اغلب مخابرات مقصر اصلی هست و اون شرکت pap بدبخت جز اون dslam که تو مخابرات داره هیچ دسترسی به سایر زیرساخت ها و سوئیچینگ مخابرات نداره !

معمولا عدد snr باید بالای 6 باشه و معمولش 7 هست و اگر زیر 6 بیاد قطعی اینترنت شما اتفاق می افته
snr ای که شما داری آرزو و مدینه فاضله خیلی هاست .

تماس بگیر و بگو دیتا ریت رو پله پله بالا بیاره و پشت خط باهاش بمون و تست کن و چشمت به عدد snr باشه
اگر گفت من تغییرات اعمال کردم 5 دقیقه دیگه مودم رو خاموش روشن کنید بای بگو نه پشت خط بمونید تا تست کنم !
همینطوری ببره بالا مطمئنن تا 16 اگر بالا بره snr شما باید بیاد حول و حوش 17 الی 23 که عالیه
در غیر اینصورت برو و در سایت cra.195.ir شکایت ثبت کن بابت عدم ارائه سرویس ذکر شده در قرار داد و تمام پارامترها رو هم براشون عکس بگیر و اتچ کن و بفرست .
این کارشون رسما کم فروشی هست !!!!
پول سرویس 16 رو گرفته و داره سرعت 8 مگ رو میده !

آخرین ویرایش:
نه امروز صبح رو اصلا خونه نبودم خدایی که تست کنم قطع بوده یا نه :))
ولی نت من خوبه خط ام خوب نیست بیشتر از 8 نمیکشه کلا
بعضی اوقات هم از سمت مخابرات نویز بدی میافته روش که snr میاد رو 2
تا خط جدیدم وصل نشه آرزون سرعت بالاتر رو دارم
البته اگر اونم نویز داشته باشه که هیچی
این راه حل رو تست کن !

:)) :D

بیش از 2 ساله آسیاتک رو تمدید نکردم. بالای 10 بار بامن تماس گرفتن که "شما برنده خوش شانس جشنواره ما هستید" عملن التماس میکردن.
تا دیروز دوباره زنگ زدن گفتن جشنواره بهت خورده بیا تمدید کن. ازش پرسیدم 6 ماه پیش که گفتید جمع میکنیم... گفتش که نکردیم هنوز)))
------------------
این سرویس گیمینگش قبلنا رنج ip رو عوض میکرد. الان گرفتم ip عوض نشد . پینگم بالاترهم رفت. هرچند با ماهی 4 هزارتومن توقع بیش از این هم نیست.
نه فعال نکردم فکر نکنم تاثیری داشته باشه

• Like
Reactions: z2s sas
------------------

استفاده از سرویس گیمینگش شرایط داره
شرط اصلی اینه که snr شما بالای 7 باشه !

عملا کاری انجام نمیشه فقط route و مسیر از دیتا سنتر دیگه ای دریافت و سمت شما ارسال میشه که اغلب باعث تغییر آی پی میشه !

استفاده از سرویس گیمینگش شرایط داره
شرط اصلی اینه که snr شما بالای 7 باشه !

عملا کاری انجام نمیشه فقط route و مسیر از دیتا سنتر دیگه ای دریافت و سمت شما ارسال میشه که اغلب باعث تغییر آی پی میشه !

والا این وضعیت snr منه. ولی قبل از این گیمینگشون پینگ 4224 روی 80 بود الان شده 100 :))
حالا از اونجایی که من با vpn بازی میکنم. زیاد فرق خاصی نداره برام ولی خب اینکه به جای کاهش پینگ، افزایشی شد خیلی مسخرس.

خدا بیامرز پارس آنلاین بهترین کیفیت رو داشت و سرویس گیمینگش که اون موقع یه مقدار گرون هم بود، واقعن تاثیر گذار بود
به قول این رفیقمون هر شرکتی که یه خورده وجدان داشته باشه و کیفیت کارش خوب باشه، کله پاش میکنن.

والا این وضعیت snr منه. ولی قبل از این گیمینگشون پینگ 4224 روی 80 بود الان شده 100 :))
حالا از اونجایی که من با vpn بازی میکنم. زیاد فرق خاصی نداره برام ولی خب اینکه به جای کاهش پینگ، افزایشی شد خیلی مسخرس.

خدا بیامرز پارس آنلاین بهترین کیفیت رو داشت و سرویس گیمینگش که اون موقع یه مقدار گرون هم بود، واقعن تاثیر گذار بود
به قول این رفیقمون هر شرکتی که یه خورده وجدان داشته باشه و کیفیت کارش خوب باشه، کله پاش میکنن.
بهترین سرویس گیمینگی که من دیدم واقعا برای شاتل عه خدایی مشتی تاثیر میزاره پینگ 4.2.2.4 من بدون گیمینگ روی 120 اینطوراست ولی با گیمینگش میشه 60 تا 80
واقعا دمشون گرم رایگان هم هست هر موقع خواستی میتونی خاموش روشنش کنی

این راه حل رو تست کن !

:)) :D
=)) به خدا اصلا یه اتفاقایی میافته رو خط تلفن من خودم میمونه مثلا یهو 1 روز کامل آسانسور خونمون با تکون خوردنش نویز میندازه رو خط
هر وقت آسانسور تکون میخوره snr میشه 1 و خط تایم اوت میشه تا آسانسور وایسه
بعد با حرکت آسانسور snr من از 12 میاد تازه رو 1
البته خدا بخواد الان 2 ماهی میشه این اتفاق نیافتاده ( تازه سیم جدا خودم از روی نمای ساختمون کشیدم تا مودم )
مثلا همین الان snr من 18 عه ولی میدونم این عدد فقط برای 1 روزه فردا دوباره تغییر میکنه
اصلا نمیدونم چیکار میکنن تو این مخابرات کوفتی منطقه ما الان 2 هفته هم رد شده اما نیومدن خط تلفنی که خریدم رو وصل کنن

بهترین سرویس گیمینگی که من دیدم واقعا برای شاتل عه خدایی مشتی تاثیر میزاره پینگ 4.2.2.4 من بدون گیمینگ روی 120 اینطوراست ولی با گیمینگش میشه 60 تا 80
واقعا دمشون گرم رایگان هم هست هر موقع خواستی میتونی خاموش روشنش کنی
من قبل از اینکه اسیاتک بگیرم، شاتل رو گرفتم. شاید باورت نشه به زور 2 مگ میداد. چند روز هم تماس گرفتم ولی نتیجه ای نداد. آخر سرم ریفاند کردم پولمم دوماه طول کشید تا دادن.
بعدش اومدم اسیاتک گرفتم. سرعتشم که اسکرین مشخصه دیگه.

کلن این اینترنت ایران شهر با شهر و منطقه مخابراتی و حتی ساختمون به ساختمون هم باهم متفاوته. یه جورایی شانسیه
ولی در کل از سال 84 اینا که adsl گرفتم، تو خونه های مختلف تقریبن اکثر isp هارو داشتم. بهترینشون همون پارس آنلاین بود برای من و بدترینش هم فن آوا

• Like
Reactions: barney stinson
من قبل از اینکه اسیاتک بگیرم، شاتل رو گرفتم. شاید باورت نشه به زور 2 مگ میداد. چند روز هم تماس گرفتم ولی نتیجه ای نداد. آخر سرم ریفاند کردم پولمم دوماه طول کشید تا دادن.
بعدش اومدم اسیاتک گرفتم. سرعتشم که اسکرین مشخصه دیگه.

کلن این اینترنت ایران شهر با شهر و منطقه مخابراتی و حتی ساختمون به ساختمون هم باهم متفاوته. یه جورایی شانسیه
ولی در کل از سال 84 اینا که adsl گرفتم، تو خونه های مختلف تقریبن اکثر isp هارو داشتم. بهترینشون همون پارس آنلاین بود برای من و بدترینش هم فن آوا
الان که دوستان همه پارس آفلاین میگن مثل اینکه اونم بدجور ریخته به هم
ولی راست میگی منم کم نشنیدم که شاتل میگن دزده و اذیت کرده خیلی به منطقه و همه چی ربط داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or