بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

داداش تو تنها کاری که نکردی خونه تون رو عوض نکردی :D نت ثابت کلا مزخرف و اعصاب خرد کنه . من به جای این کارا از هات اسپات گوشیم استفاده می کنم می دونم گرونه ولی کارراه بندازه
5 6 سالی هست منزل رو عوض کردیم اینجا زیتل داشتیم کنسل کردیم ! :( چون امکان ریموت زدن روی سیستم های شرکت رو نمیداد و پورتها رو بسته بود حتی پورتهای میل سرور pop3 و smtp رو بسته بودن
مجبور شدیم بیایم مجدد سمت adsl :-w

من اکسپرس دارم با نت مخابرات به اینستا و تلگرام‌یتویوب سایر اپ هایی دیگه وصل میشه ولی از جمعه تا حال به هیچ عنوان نمیتونم از مرورگرها استفاده کنم فیلترشکن وصله ولی هیچ سایتی رو برام باز نمیکنه .. مگه اینکه فیلترشکن رو‌قطع کنم بازیسنتر اینا رو برام باز میکنه .. فقط با نت مخابرات این مشکل رو دارم . این مشکل حل میشه ؟

اقا منم مخابرات دارم ولی قطعی تو این چند سال تا الان تا حالا نداشتم :D فقط مشکلم با مخابرات اینه زده سرورای ea رو فیلتر کرده:-wحتی تو کالاف هم پینگم با بارون جان که شاتل داره یکیه :D
نه دیگه نمیشه شما نتت رو از فضا اوردن بهت دادن نمیشه مخابرات خوب باشه که :D

الان من بیشتر از 2 هفته شده حدودی که خط جدید درخواست دادم برای خونه اما خبری نیست

مخابرات بیا نت پارس آنلاین های وب ببینین مادر بگرید 2 روز کامل ps5 من به هیچ dns داخلی و خارجی وصل نمیشه عملا یه تیکه پاره آجر شده dns گوگل کاملا قطع شده بالای 7 ماه هزاران مشکل خوردم باهاش فقط منتظرم فیبر نوری بیاد اونم که سالهاس خبری نیست تهران این دو isp باهم ادغام شدنا نابود شد شبکه فرداش سرعتت از 8 میاد 2 فرداش پر از پکت لاست نه پیامکی میدن کی وصل میشه چرا قطع شده نه به فکر فیبر نورین نه 5G ما دیدیم مگر نسلهای بعد اگر ببینن... کسی نت پارس آنلاین یا های وب دارین وضعیتتون چیه؟

سلام. فیبر نوری های وب. دانلود از psn مشکلی نداره ولی دو روزه با هیچ دی ان اسی نمیشه انلاین بازی کرد
داداش دانلود میخوام چیکار وقتی همه بازیا آسا آنلاینن همه دنیا راحت دارن بازی میکنن ما وضعو ببین فقط
منم adsl ام اصلا نمیاره زنگ بزنین بهشون سایت 195.ir شکایت بزنین تاثیر داره اقا ما داریم پول میدیم چرا همش قطعه کلافه شدیم بخدا یه روز پر از پکت لاست پارس آنلاین های وب که باهم ادغام شدن متاسفانه حیف از پارس آفلاین یه روز سرعت انقدر میاره پایین الانم 2 روزه کنسول ps5 ام شده پاره اجر به هیچ dns وصل نمیشه سمت شرق تهران نت چی خوبه فیبر نوریم که هرجا زنگ زدم میگه فعلا پشتیبانی نمیشه فقط سالهاست اسم شهرستان استانهای دیگه ما میشنویم عجیبه تازه کابل کشی فیبر نوری خیلی براشو کم هزینه بر تره تا کابل مسی عملا رایگانم باید انجام بدن و بسته های با حجم بالا باید بدن شاتل من دیدم برگام ریت اخه اون حجمه واسه فیبر نوری!!! این پارس افلاین های وبم دیوونه کردن مارو یه adsl منسوخ شده در دنیارو نمیتونی هندل کنی جمش کن برو بده کار بلدش dns گوگل قطع بشه هیچی کار نمیکنه با cmd پینگ بگیرین اصن پینگ نمیده!!!! کامل قطع ps5 اصلا وصل نمیشه نه پیامکی میدن کی وصل میشه چرا قطعه نه جبران خسارتی عوض اینکه دنباله فیبر نوری 5G باشن هعی... پشتیانیشم هیچی نمیدونه زنگم میزنی یا قطع یا میگه نفر 55 اخرشم میگه نمیدونیم قطعه پول چی پس میگیری من فکر کنم شاتل زیتل اینا خیلی بهتر باشه اوضاع شون ؟ کسی اینجا داره؟ شرق تهران؟ دیوونه شدیم بریم یه ور دیگه خسته شدیم بالای 7 ماه هروز هفته یه مشکل

آخرین ویرایش:
دوستان تهرانی که vdsl مخابرات دارند
سرعت دانلودتون از سرورهای داخلی و خارجی چقدر هست ؟
اصلا ارزش داره بریم سمت vdsl ؟ یا نه ؟

از اونجایی که باز بحث نویز خط مطرح هست پهنای باند شما ( با توجه به چیزی که مودم نشون میده و نویز خط تون ) روی سرویس vdsl چقد ست شده ؟
منظورم max rate و current rate هست .

دوستانی که مودم TD LTE همراه اول HA6400 راضی هستین ؟ پکت لاست داره؟ من با سیم کارت با گوشیم 4.5 جی وصل میشم با هات اسپات پکت لاست میگیرم رو کنسول وارزون با این مودم اوکیه راضین؟ پکت لاست پینگ سرعتش چجوریه؟ میخوام از adsl برم tdlte بهتره؟ پارس انلاین های وب همچنان قطعه بالای 6 روز شد اسمشون بد خراب کردن اخر عمرم سرویس از اینا نمیخرم کلافه شدم

از دیروز خط اینترنت نویز برداشته و یی قطع و وصل میشه هر چی به پشتیبانی فنی اسیاتک زنگ میزنم تغییرات اعمال می کنن میگن الان استانداره اما باز دوباره قطع میشه و اتصال پایداری وجود نداره
قطعا ایراد از سیمکشی خونه نیست چون تا دیروز اوکی بوده ، میگن باید درخواست خرابی ثپت کنم که شامل 120 تومن هزینه و هزینهدهای دیگه
دیگه خودشون هم فهمیدن که باید بزنن به نفهمی و مشکل رو حل نکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or