بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بارنی جان بیا پاسخگو دوستان باش این همه از شاتل تعریف کردی.:D
والا چرا الکی بگم من پلی استیشن ندارم ولی رو ایکس باکس بدون dns همچنان دارم وارزون و ... بازی میکنم

راستی مثل اینکه شاتل یه جشنواره هم گذاشته برای مشترکین جدید سرعت 8 داره با 18 ترابایت یکساله 1.500 تومن خیلی به صرفه تر از به شکل عادیش در میاد
افتاده تو فکرم یه خط تلفن جدید بگیرم این جشنواره عه رو روش بگیرم از حجمش استفاده کنم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mohsen2019
دوستان احیانا کسی اینجا تجربه استفاده از سرویس های شرکت ztell رو داره؟ درکل چه در زمینه سرعت و چه کیفیت از منظر قطعی و وصلی و اتصال فیل شکن ها چطور ارزیابی اش میکنید؟ ممنون میشم اگر به اشتراک بزارید

دوستان احیانا کسی اینجا تجربه استفاده از سرویس های شرکت ztell رو داره؟ درکل چه در زمینه سرعت و چه کیفیت از منظر قطعی و وصلی و اتصال فیل شکن ها چطور ارزیابی اش میکنید؟ ممنون میشم اگر به اشتراک بزارید
Zitel خیلی شانیسه چون سیمکارتیه، باید بیان تست بگیرن ببینن خوب آنتن میده یا نه

ولی اگر آنتن دهی خونتون اوکی باشه انصافا عالیه، در بهترین شرایط دانلود تا 40Mb(که میشه 5MB) و آپلود یکم بیشتر از 4Mb میره، پینگش مثل ADSL معمولیه با نوسان بیشتر، ولی قطعی خیلی کمتر داره از ADSL

(به طور میانگین در طول روز واسه من سرعت دانلود 2MB و آپلود 3Mb ـه، پینگ هم با 4.2.2.4 حدود 130)

برای بازی میخوای یه ADSL بگیر زنگ بزن بگو بذارن حالت "Gaming" یا "Fast"، اونطوری خیلی خیلی پینگ پایین تری میگیری

ولی برای استفاده عادی دانلود و اینا عالیه

در مورد فیل خیلی از بقیه سرویس ها اطلاع ندارم ولی زیتل اوکیه بنظرم :D

پ.ن: b=bit(s) و B=Byte(s) :D

Zitel خیلی شانیسه چون سیمکارتیه، باید بیان تست بگیرن ببینن خوب آنتن میده یا نه

ولی اگر آنتن دهی خونتون اوکی باشه انصافا عالیه، در بهترین شرایط دانلود تا 40Mb(که میشه 5MB) و آپلود یکم بیشتر از 4Mb میره، پینگش مثل ADSL معمولیه با نوسان بیشتر، ولی قطعی خیلی کمتر داره از ADSL

(به طور میانگین در طول روز واسه من سرعت دانلود 2MB و آپلود 3Mb ـه، پینگ هم با 4.2.2.4 حدود 130)

برای بازی میخوای یه ADSL بگیر زنگ بزن بگو بذارن حالت "Gaming" یا "Fast"، اونطوری خیلی خیلی پینگ پایین تری میگیری

ولی برای استفاده عادی دانلود و اینا عالیه

در مورد فیل خیلی از بقیه سرویس ها اطلاع ندارم ولی زیتل اوکیه بنظرم :D

پ.ن: b=bit(s) و B=Byte(s) :D
ممنونم ازت. یکی از دوستان خودم که تقریبا هم محله هستیم هم از این شرکت سه سال سرویس میگیره و در کل راضیه اما تو سطح نت که میخوندم خیلی ها گلایه داشتن که سرعت بعد از یه مدت میاد پایین و حتی صحبت از قطعی های مکرر می کردند.
من خیلی اهل بازی انلاین نیستم بیشتر سرعت و کیفیت اتصال برام مهمه و اینکه سر اتصال به فیل شکن ها بازی در نیاره. پس در مجموع شما راضی هستی؟

• Like
Reactions: NHM
ممنونم ازت. یکی از دوستان خودم که تقریبا هم محله هستیم هم از این شرکت سه سال سرویس میگیره و در کل راضیه اما تو سطح نت که میخوندم خیلی ها گلایه داشتن که سرعت بعد از یه مدت میاد پایین و حتی صحبت از قطعی های مکرر می کردند.
من خیلی اهل بازی انلاین نیستم بیشتر سرعت و کیفیت اتصال برام مهمه و اینکه سر اتصال به فیل شکن ها بازی در نیاره. پس در مجموع شما راضی هستی؟
خواهش میکنم :D

احتمالا مشکلش از سیگنال بوده، من خودم هم شده سرعتم یهو چند ساعت خیلی کم بشه، ولی یکی از دوستان از خونشون تا دکل آنتن زیتل کلا 1 دقیقه پیاده راهه، همیشه سرعتش چسبیده به سقف مگر اینکه مشکل سراسری "زیرساخت" ـی چیزی پیش بیاد :D

بله من که خیلی راضیم، مخصوصا چون خط ADSL اینجا بیشتر از 6Mb سرعت نمیداد تازه همونم همش قطعی داشت :))

غیر از پینگ دلم واسه هیچیه ADSL تنگ نشده :D

شما درخواست که میدی میان برات تست سرعت میگیرن بعد اگر خواستی که نصب میکنن ولی نخواستی فکر نکنم پولی بگیرن

دوستانی که قصد تغییر isp دارن میتونن پیشگامان رو هم امتحان کنن
1699378320732.png
16 مگ میبندن و سرعت دانلود 1.7 مگابایت با idm فیکس هست
هزینه اش هم با مالیات و رانژه حدود 1150 تومن
برای دانلود و یوتوب فعلا که عالیه

دوستانی که قصد تغییر isp دارن میتونن پیشگامان رو هم امتحان کنن
View attachment 317845
16 مگ میبندن و سرعت دانلود 1.7 مگابایت با idm فیکس هست
هزینه اش هم با مالیات و رانژه حدود 1150 تومن
برای دانلود و یوتوب فعلا که عالیه
اینکه زده 8 مگابیت چطوری 16 میبندن

یه ماه تقریبا میشه مخابرات تو اکثر تایم های شبو روز پینگش با ۴.۲.۲.۴ یا ۸.۸.۸.۸ خیلی میره بالا
از چند نفر از دوستامم پرسیدم همین مشکلو دارن به خصوص اونایی که مخابرات دارن

• Like
Reactions: Behnamm467
یه ماه تقریبا میشه مخابرات تو اکثر تایم های شبو روز پینگش با ۴.۲.۲.۴ یا ۸.۸.۸.۸ خیلی میره بالا
از چند نفر از دوستامم پرسیدم همین مشکلو دارن به خصوص اونایی که مخابرات دارن
مخابرات 100 از 100 شانسیه دوست من منطقه 12 تهران و منطقه 22 مخابرات دارن دوستای من پینگشون در حد من شاتل با سرویس گیمینگ پایینه نوسان هم حتی ندارن

مخابرات 100 از 100 شانسیه دوست من منطقه 12 تهران و منطقه 22 مخابرات دارن دوستای من پینگشون در حد من شاتل با سرویس گیمینگ پایینه نوسان هم حتی ندارن
واسه من فیبره
فیبر نباید اینجوری باشه، جدیدا این مشکل پیش اومده
اونایی هم که دارن جدیدا به این مشکل خوردن
نمیدونم میگن زیرساخت کالا ترکیده
فقط مشکلم پینگه

واسه من فیبره
فیبر نباید اینجوری باشه، جدیدا این مشکل پیش اومده
اونایی هم که دارن جدیدا به این مشکل خوردن
نمیدونم میگن زیرساخت کالا ترکیده
فقط مشکلم پینگه
اها خوب پس اره فیبر اتفاقا میگفتن خیلی بهتره اوضاعش

درود
آسیاتک مجوز فیبر نوری گرفت و فکر کنم جای مخابرات میخاد فیبر کشی کنه
برید تو سایتش و در قسمت امکان سنجی منطقه زندگیتونو بررسی کنید
همانطور که چند صفحه قبل یکی از بچه ها عکس باکس فیبر گذاشته بود و تلفن پشتیبانیش برای آسیا تک بوده
من یه خبری شنیدم تا آخر امسال تهران کلا باید فیبر بشه (واقعیه یا کیکیه)
البته این مشکلات خاص خودشو داره حتی مکالمات تلفن ثابت

• Like
Reactions: Arash-S212
سلام
من در نظر دارم واسه خونه یه خط تلفن بگیرم.و روی اون برای اینترنت اقدام کنم. بصورت غیرحضوری کار پیش میره؟ یا حتما حضوری باشه بهتره؟ از سایت مخابرات درخواست بزنم اوکیه؟
و از کجا بفهمم خط ما امکان دریافت VDSL داره یا نه؟ که بعدش ببینم adsl میشه گرفت یا VDSL . قبلش امکانش نیست نه؟
و از دوستانی که ADSL دارن , سرویس یک ساله شما با مالیات و اینا چقدر میفته واسه سرویس 8 یا 16 مگ
مرسی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pro gamer89
سلام
من در نظر دارم واسه خونه یه خط تلفن بگیرم.و روی اون برای اینترنت اقدام کنم. بصورت غیرحضوری کار پیش میره؟ یا حتما حضوری باشه بهتره؟ از سایت مخابرات درخواست بزنم اوکیه؟
و از کجا بفهمم خط ما امکان دریافت VDSL داره یا نه؟ که بعدش ببینم adsl میشه گرفت یا VDSL . قبلش امکانش نیست نه؟
و از دوستانی که ADSL دارن , سرویس یک ساله شما با مالیات و اینا چقدر میفته واسه سرویس 8 یا 16 مگ
مرسی
حضوری و غیر حضوریش فکر نکنم خیلی فرق کنه.من که حضوری رفتم و زیاد وقتی نگرفت
جند مرحله اول هست که سریع انجام میشه کمتر از یکی دو روز مثلا کارشناسی این که خط امکانش دارید بگیرید یا نه و همه مراحل هم پیامک میاد ولی خود اصلیش که بیان وصل کنن یکم شانسیه.مثلا من یه هفته که دیدم وصل نشده چند بار زنگ زدم 195 شکایت کردم اونا هم گفتن حاجی چته چرا کولی بازی درمیاری؟؟؟و زود اومدن وصل کردن :D ولی یکی از همسایه ها میگفت مال من 2 ماه طول کشید تا اومدن.به نظرم پیگیر باشی حدود 10 روز تا 2 هفته طول میکشه.

برای فهمیدن adsl یا vdsl هم همه isp ها تو سایتشون یه بخش داره که شماره میدی و بهت میگه کدوم اینترنتها رو میتونی بگیری.شماره تلفن هم همون قبل وصل شدن بهت میدن.همون رو وارد کنی معلوم میشه چه نتی میتونی بگیری چون شماره ها گویا از قبل پرونده دارن تو مخابرات.
اگه یه وقت شماره ای هم که بهت دادن هنوز پرونده نداشت،میتونی با شماره همسایه ای چیزی تست کنی.

قیمت اینترنت هم من یکماهه 16 مگ از شاتل میگیرم با 410 گیگ حجم میشه 345 تومن.همین سرویس رو یکساله بخوای حدود 3میلیون و 800 میشه
ولی برای مشترکین تازه معمولا جشنواره دارن.مثلا من آسیاتک که گرفته بودم 3 ماهه با حدود 900 گیگ داشت که هم قیمت یدونه یک ماهه عادی شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or