بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا من بخوام ADSL مخابرات رو تبدیل به VDSL کنم، فقط کافیه مودم VDSL بخرم و تمام؟ یعنی نیازی به مراجعه به مخابرات یا دستکاری توی سیم‌کشی و... نیست؟
یه سری مودم توی دیجیکالا دیدم که قیمت‌هاشون خوبه و امتیازهای خوبی هم از ملت گرفتن. همین‌ها کار آدم رو راه میندازن یا بهتره سراغ چیز دیگه‌ای برم؟ :D

https://www.digikala.com/product/dkp-224382/مودم-روتر-vdsladsl-بیسیم-300mbps-تی-پی-لینک-مدل-td-w9970/

https://www.digikala.com/product/dkp-402665/مودم-روتر-بی-سیم-vdsladsl-ایسوس-مدل-dsl-n16/
نه با یه مودم حل نمیشه باید سرویستون رو عوض کنید عزیز یعنی باید از مخابرات سرویس VDSL بخرید و مودم VDSL هم بگیرید
و البته باید چک کنید به شما VDSL میدن اصلا یا نه چون باید نزدیک مخابرات باشید
اره این دو مدل مودم های خوبی هستن
فقط بدون مودم های Asus کلا یکم به نویز حساسیت بیشتری دارن اگر خط شما نویز داره
وگرنه Asus ها کلا بهترن یکم امکانات بیشتری ارائه میدن و پرتاب سیگنال خیلی بهتری دارن نسبت به tp link و d link

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pxc33 and Dinosaur
نه با یه مودم حل نمیشه باید سرویستون رو عوض کنید عزیز یعنی باید از مخابرات سرویس VDSL بخرید و مودم VDSL هم بگیرید
و البته باید چک کنید به شما VDSL میدن اصلا یا نه چون باید نزدیک مخابرات باشید
که اره این دو مدل مودم های خوبی هستن
فقط بدون مودم های Asus کلا یکم به نویز حساسیت بیشتری دارن اگر خط شما نویز داره
وگرنه Asus ها کلا بهترن یکم امکانات بیشتری ارائه میدن و پرتاب سیگنال خیلی بهتری دارن نسبت به tp link و d link
ممنون از توضیحات. :دی
مخابرات نزدیکه و حدود ۶۰۰،۷۰۰ متر فاصله داره. از نظر نویز هم مشکل خاصی ندارم. یه کم دیگه صبر کنم سرویس فعلی تموم بشه و برم ببینم چی می‌شه. :دی

• Like
Reactions: barney stinson
ممنون از توضیحات. :D
مخابرات نزدیکه و حدود ۶۰۰،۷۰۰ متر فاصله داره. از نظر نویز هم مشکل خاصی ندارم. یه کم دیگه صبر کنم سرویس فعلی تموم بشه و برم ببینم چی می‌شه. :D
اره یه سر برو یا زنگ بزن سوال کن اتفاقا پیشنهاد میدم بری دنبالش سرعت دانلود خیلی خوبی میده vdsl
من رفتم گفتن فاصله تا مرکز مخابراتی زیاده ندادن وگرنه میگرفتم
نویز هم نداری سعی کن همون ایسوس بگیری خود من مودم ایسوس N14U دارم با 9960 tp link واقعا asus عه زمین تا آسمون انتن دهیش فرق داره اصلا tp link عه نمیتونه از دیوار رد بشه سیگنالش اما asus عه 3 طبقه پایین تر تو پارکینگ هم انتن دهی داره

• Like
Reactions: Dinosaur and pxc33
یعنی شما همون حجمی که شاتل گفته رو با نهایت سرعت نمیتونید دانلود کنید ؟ چقدر عجیب
دیگه وقتی زده 200 گیگ کل 200 گیگ رو برای من با سرعت خریداری شده میده
زیتل که مشخصه الکی زده نامحدود واقعی
من تنها شرکتی که ازش راضی بودم اوراکل بود که واقعا نامحدود بود هیچ افت سرعتی هم نداشت که بستنش دقیقا با یک قانون مسخره مجبورش کردن یعنی حتی به اختیار خودش نرفت
چون هر کی سالم کار کنه باید حذف بشه اینجا همه چی برعکسه

بله شاتل من از خیلی سال پیش داشتم سرعت می کردن 128 چندین بار زنگ زدم گفتن شما دانلود زیاد می کنی برای ما به صرفه نیست بهتره از جای دیگه تهیه کنید که رفتم اوراکل
زیتل هم نامحدودش واقعی بود اما الان مدتیه که زیاد دانلود کنید سرعت به شدت افت می کنه یعنی همچنان نامحدوده اما محدودتون می کنه
من 3 سال پیش شده 2 ترابایت یعنی معادل 4 داخلی از زیتل توی یک ماه دانلود کردم
کلا منو با این حجم دانلودهایی که دارم هیچ جا راه نمی دن :D

• Smile
Reactions: barney stinson
من تنها شرکتی که ازش راضی بودم اوراکل بود که واقعا نامحدود بود هیچ افت سرعتی هم نداشت که بستنش دقیقا با یک قانون مسخره مجبورش کردن یعنی حتی به اختیار خودش نرفت
چون هر کی سالم کار کنه باید حذف بشه اینجا همه چی برعکسه

بله شاتل من از خیلی سال پیش داشتم سرعت می کردن 128 چندین بار زنگ زدم گفتن شما دانلود زیاد می کنی برای ما به صرفه نیست بهتره از جای دیگه تهیه کنید که رفتم اوراکل
زیتل هم نامحدودش واقعی بود اما الان مدتیه که زیاد دانلود کنید سرعت به شدت افت می کنه یعنی همچنان نامحدوده اما محدودتون می کنه
من 3 سال پیش شده 2 ترابایت یعنی معادل 4 داخلی از زیتل توی یک ماه دانلود کردم
کلا منو با این حجم دانلودهایی که دارم هیچ جا راه نمی دن :D
چی بگم والا شاتل برای من 200 گیگ حدودی حجم میزنه کلش رو میزاره با سرعتی که خریدم دانلود کنم بعدش میگه یا حجم بخر یا سرعت دانلود 20 کیلوبایت بهت میدم که درسته
تا حالا نشده بگه زیاد دانلود میکنی چون بالاخره ادم داره پول اون 200 گیگ رو میده دیگه مسخرس اگر بگن نه زیاد دانلود میکنی
در کل اینجا ایرانه درست کار کردن معنی نمیده

و همچنان با 8 مگ دیده بان نت بدون دردسر هر ماه 800 گیگ خالص دانلود دارم و هیچ مشکلی از بابت سرعت دانلود هم ندارم.
البته حیف که خط تلفن ما کیفیتش مطلوب نیست و 16 مگ رو نمیکشه وگرنه 16 مگ میخریدم و لذت کار کردن با دیده بان نت برام دو برابر میشد.

از دیروز تا الان نت بشدت کند شده....شکن ها مرتب قطعو وصل میشن ..برای شما چطوره؟
ADSL مخابرات کرج، دقیقا همینطوره! تایم اوت ، کندی شدید و PSN هم به سختی روی PS4 بالا میاد و روی PS5 قسمت فرند لیست کنسول هنگ میکنه و هیچ کاری جز اینکه از برق بکشم دوشاخه رو نمیتونم انجام بدم!!!

• Like
Reactions: mohsen2019
ای اس امروز برام اومد.
مشترک گرامی درراستای بهبودشبکه درتاریخ14آبان ازساعت2بامدادلغایت8صبح سرویس شمادچارقطعی واختلال خواهد شدازصبر شمامتشکریم دیده بان نت.
از امروز صبح هم نت ترکیده.

ADSL مخابرات کرج، دقیقا همینطوره! تایم اوت ، کندی شدید و PSN هم به سختی روی PS4 بالا میاد و روی PS5 قسمت فرند لیست کنسول هنگ میکنه و هیچ کاری جز اینکه از برق بکشم دوشاخه رو نمیتونم انجام بدم!!!
هنگ کرد کابل لن رو بکش بیرون احتمالا برطرف بشه ، من کنسول خودم اولش که میخواد بیاد تو منو یه حالت هنگی براش پیش میاد لن رو میکشم بیرون درست میشه

• Like
Reactions: Behnamm467
و همچنان با 8 مگ دیده بان نت بدون دردسر هر ماه 800 گیگ خالص دانلود دارم و هیچ مشکلی از بابت سرعت دانلود هم ندارم.
البته حیف که خط تلفن ما کیفیتش مطلوب نیست و 16 مگ رو نمیکشه وگرنه 16 مگ میخریدم و لذت کار کردن با دیده بان نت برام دو برابر میشد.
برای سرعت ۱۶ فاصله تون تا مخابرات باید زیر ۱۵۰۰ متر باشه
مثلا من خودم ۱۴۰۰ متر فاصله دارم و یه جورایی رو مرزم، وقتی سرویس ۱۶ میگیرم ضعیفه و نویز داره اما رو ۱۲ که برام میذاره پایدار میشه

• Like
Reactions: GameManiac
اره شاتل اصلا وصل نمیشه
مشکل شما همچنان پا برجاست؟
حتی دی ان اس خود شاتل رو هم استفاده کردم جواب نمیده
پشتیبانی شاتل میگه مشکل از سمت ما نیست,میگه شاید پلی استیشن تحریم کرده :))
الان فقط دی ان اس شکن واسم کار میکنه با 1.1.1.1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or