بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام بین شاتل ، اسیاتک ، پیشگامان و.......... اگه پینگ واسه بازی رو در نظر نگیرم کدوم رو توصیه می کنید ؟
هر کدوم تو منطقه شما بهتره :D
اخه شانسیه دیگه تو منطقه ما شاتل از همه بهتره
تو منطقه 22 تهران میتونم بگم مخابرات بدون مشکله چه پینگی چه سرعتی

• Like
Reactions: hbk2008
هر کدوم تو منطقه شما بهتره :D
اخه شانسیه دیگه

این قسمت حتی برای دیده بان هم صدق میکنه و اینجوری نیست که امین فکر میکنه و میاد میگه:
یه اپدیت بدم از وضع دیده بان نت.

حدود سه روزه سرعت دانلودم ورای افتضاحه و یه فایل 200 مگی رو حدود 19 دقیقه زده تا دانلود بشه😐
خواستم بگم تموم صحبت های قبلیم من باب رضایت از سرعت دانلوده کنسله.
اینام مثل بقیه دون پاشیدن با حجم دانلود و بعدش این حالت مزخرف و سرعت دانلودشونه.
گول نخورید در کل.

من هر روز بسته به مقدار نیاز روزانه خودم از 10 تا 30 گیگ دانلود میکنم با اینترنت 8 مگ دیده بان و براحتی و با رضایت کامل هر 3 ماه سرویس خودمو دارم تمدید میکنم:

2023-10-22_155005.jpg

• Like
Reactions: barney stinson
درود
کسی از دوستان اینجا از سرویس های TD-LTE ماهان نت یا تک نت استفاده کرده ؟ سرعت و پایداریش چطوره ؟ طبق چیزی که کارشناس فروش به من گفت از دکل های همراه اول و ایرانسل به صورت مشترک استفاده میکنه و بسته به منطقه میشه بین این دو تا سوییچ کرد.

این قسمت حتی برای دیده بان هم صدق میکنه و اینجوری نیست که امین فکر میکنه و میاد میگه:

من هر روز بسته به مقدار نیاز روزانه خودم از 10 تا 30 گیگ دانلود میکنم با اینترنت 8 مگ دیده بان و براحتی و با رضایت کامل هر 3 ماه سرویس خودمو دارم تمدید میکنم:

View attachment 315792
اره دیگه شانسیه حالا من میخوام یه خط تلفن دیگه بگیرم اول از همه از همین دیده بان 1 ماه میگیرم ببینم چطوره خوب نبود مخابرات رو تست میکنم همینطوری میرم جلو ببینم کدوم به درد دانلود میخورن

• Like
Reactions: GameManiac
اره دیگه شانسیه حالا من میخوام یه خط تلفن دیگه بگیرم اول از همه از همین دیده بان 1 ماه میگیرم ببینم چطوره خوب نبود مخابرات رو تست میکنم همینطوری میرم جلو ببینم کدوم به درد دانلود میخورن
داداش پول رانژه الان 15 تومن نیست ها 70 تومن شده هی تخلیه کنی هی رانژه کنی

• Smile
Reactions: GameMasterr
امیدوارم سرویس بعدی رو از هر جا میگیری برات خوب دربیاد و توی دانلود به مشکلی برنخوری. هر کسی که متحمل هزینه رانژه میشه من بیشتر از خودش ناراحت میشم.

امیدوارم سرویس بعدی رو از هر جا میگیری برات خوب دربیاد و توی دانلود به مشکلی برنخوری. هر کسی که متحمل هزینه رانژه میشه من بیشتر از خودش ناراحت میشم.
علاوه بر رانژه هزینه مالیات هم کمر شکن هست خیلی ها توی تبلیغات قیمت اولیه‌ ی جشنواره هارو میبینن بعد موقع خرید متوجه میشن که ۲۰ ۳۰ درصد باید بیشتر پول بدن

• Cool
Reactions: GameMasterr
علاوه بر رانژه هزینه مالیات هم کمر شکن هست خیلی ها توی تبلیغات قیمت اولیه‌ ی جشنواره هارو میبینن بعد موقع خرید متوجه میشن که ۲۰ ۳۰ درصد باید بیشتر پول بدن
آره میدونم. تو عکسی که بالا گذاشتم هم مالیات ارزش افزوده بخوبی مشخصه.

• Like
اسیاتک هم جشنواره ۸ مگ داشت شاتل هم با پشتیبانی هر دو تاش صحبت کردم اسیاتک قبول کرد که بعد خرید سرعت رو ۱۶ کنه ولی پشتیبانی شاتل گفت نه نمیشه و از این حرف ها
دوستان یک سوال اگه از یه خط فقط برای اینترنت استفاده کنم و تلفن وصل نباشه قطع میشه ؟

اسیاتک هم جشنواره ۸ مگ داشت شاتل هم با پشتیبانی هر دو تاش صحبت کردم اسیاتک قبول کرد که بعد خرید سرعت رو ۱۶ کنه ولی پشتیبانی شاتل گفت نه نمیشه و از این حرف ها
دوستان یک سوال اگه از یه خط فقط برای اینترنت استفاده کنم و تلفن وصل نباشه قطع میشه ؟

نه من الان بالای ده ساله یه خط تلفن مجزا برا dsl دارم قطع نشده
همینکه هر ماه آبونمان رو پرداخت کنید اوکیه مشکلی پیش نمیاد

• Like
نه قطع نمیشه.من سالهاست اصلا تلفن وصل نکردم.فقط ماهی 16 تومن پول قبض میاد رو بدید که فکر کنم اگه بالای 50 تومن بشه اخطار میده و بعد چندتا اخطار تلفن رو قطع میکنن

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or