هر کدوم تو منطقه شما بهترهسلام بین شاتل ، اسیاتک ، پیشگامان و.......... اگه پینگ واسه بازی رو در نظر نگیرم کدوم رو توصیه می کنید ؟
هر کدوم تو منطقه شما بهتره
اخه شانسیه دیگه
یه اپدیت بدم از وضع دیده بان نت.
حدود سه روزه سرعت دانلودم ورای افتضاحه و یه فایل 200 مگی رو حدود 19 دقیقه زده تا دانلود بشه
خواستم بگم تموم صحبت های قبلیم من باب رضایت از سرعت دانلوده کنسله.
اینام مثل بقیه دون پاشیدن با حجم دانلود و بعدش این حالت مزخرف و سرعت دانلودشونه.
گول نخورید در کل.
اره دیگه شانسیه حالا من میخوام یه خط تلفن دیگه بگیرم اول از همه از همین دیده بان 1 ماه میگیرم ببینم چطوره خوب نبود مخابرات رو تست میکنم همینطوری میرم جلو ببینم کدوم به درد دانلود میخورناین قسمت حتی برای دیده بان هم صدق میکنه و اینجوری نیست که امین فکر میکنه و میاد میگه:
من هر روز بسته به مقدار نیاز روزانه خودم از 10 تا 30 گیگ دانلود میکنم با اینترنت 8 مگ دیده بان و براحتی و با رضایت کامل هر 3 ماه سرویس خودمو دارم تمدید میکنم:
View attachment 315792
داداش پول رانژه الان 15 تومن نیست ها 70 تومن شده هی تخلیه کنی هی رانژه کنیاره دیگه شانسیه حالا من میخوام یه خط تلفن دیگه بگیرم اول از همه از همین دیده بان 1 ماه میگیرم ببینم چطوره خوب نبود مخابرات رو تست میکنم همینطوری میرم جلو ببینم کدوم به درد دانلود میخورن
امیدوارم سرویس بعدی رو از هر جا میگیری برات خوب دربیاد و توی دانلود به مشکلی برنخوری. هر کسی که متحمل هزینه رانژه میشه من بیشتر از خودش ناراحت میشم.اره دیگه شانسیه حالا من میخوام یه خط تلفن دیگه بگیرم اول از همه از همین دیده بان 1 ماه میگیرم ببینم چطوره خوب نبود مخابرات رو تست میکنم همینطوری میرم جلو ببینم کدوم به درد دانلود میخورن
علاوه بر رانژه هزینه مالیات هم کمر شکن هست خیلی ها توی تبلیغات قیمت اولیه ی جشنواره هارو میبینن بعد موقع خرید متوجه میشن که ۲۰ ۳۰ درصد باید بیشتر پول بدنامیدوارم سرویس بعدی رو از هر جا میگیری برات خوب دربیاد و توی دانلود به مشکلی برنخوری. هر کسی که متحمل هزینه رانژه میشه من بیشتر از خودش ناراحت میشم.
آره میدونم. تو عکسی که بالا گذاشتم هم مالیات ارزش افزوده بخوبی مشخصه.علاوه بر رانژه هزینه مالیات هم کمر شکن هست خیلی ها توی تبلیغات قیمت اولیه ی جشنواره هارو میبینن بعد موقع خرید متوجه میشن که ۲۰ ۳۰ درصد باید بیشتر پول بدن
میدونم عزیز ولی دیگه وقتی اینترنت به درد نخوره باید جمع اوری کنم دیگه راه دیگه ای نیستداداش پول رانژه الان 15 تومن نیست ها 70 تومن شده هی تخلیه کنی هی رانژه کنی
اسیاتک هم جشنواره ۸ مگ داشت شاتل هم با پشتیبانی هر دو تاش صحبت کردم اسیاتک قبول کرد که بعد خرید سرعت رو ۱۶ کنه ولی پشتیبانی شاتل گفت نه نمیشه و از این حرف ها
دوستان یک سوال اگه از یه خط فقط برای اینترنت استفاده کنم و تلفن وصل نباشه قطع میشه ؟
نه قطع نمیشه.من سالهاست اصلا تلفن وصل نکردم.فقط ماهی 16 تومن پول قبض میاد رو بدید که فکر کنم اگه بالای 50 تومن بشه اخطار میده و بعد چندتا اخطار تلفن رو قطع میکنناسیاتک هم جشنواره ۸ مگ داشت شاتل هم با پشتیبانی هر دو تاش صحبت کردم اسیاتک قبول کرد که بعد خرید سرعت رو ۱۶ کنه ولی پشتیبانی شاتل گفت نه نمیشه و از این حرف ها
دوستان یک سوال اگه از یه خط فقط برای اینترنت استفاده کنم و تلفن وصل نباشه قطع میشه ؟