بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان بین مودم و پریز تلفن اگه یه نویزگیر خوب بندازم ممکنه بتونم سرعت بالا رو بگیرم ؟
نویزگیر فقط به درد مکالمات تلفن میخوره شما داخل اسپلیتر رو باز کنی خودت میبینی که مسیر تلفن از مدارش میگذره ولی مسیر اینترنت مستقیم به ورودی میرسه یعنی اسپلیتر برای اینترنت هیچ کاری نمیکنه

دوستان نت شما هم بهم ریخته ؟ تا حالا برای من اینقدر افتضاح نشده بود شاتل
الان پینگ 4.2.2.4 میشه گفت ندارم هم پینگ بالاس هم تایم اوت خالص عه

ویرایش : پشتیبانی شاتل هم تایید کرد مشکل رو میگه خارج از شبکه شاتل مشکل داره

آخرین ویرایش:

اره نت ایرانسل هم با دی ان اس های معروف 1.1.1.1 و 8.8.8.8 مشکل داره بعضی سایت ها رو باز نمیکنه ولی سرعت واسه من عادی
دی ان اس عوض کردم فعلا اوکی شد اون چند تا سایت که باز نمیشد با دی ان اس های همیشگی
از جمله همین بازیسنتر

اره نت ایرانسل هم با دی ان اس های معروف 1.1.1.1 و 8.8.8.8 مشکل داره بعضی سایت ها رو باز نمکنه ولی سرعت واسه من عادی
دی ان اس عوض کردم فعلا اوکی شد اون چند تا سایت که باز نمیشد با دی ان اس های همیشگی
از جمله همین بازیسنتر
دقیقا ایرانسل هم تست کردم مشکل داره پینگش با چیز شکن هم تست کردم مشکل داشت و خوب نبود
سرعت دانلودم اوکیه مشکل تایم اوت و پینگ بالا دارم روی 4.2.2.4 وگرنه روی 8.8.8.8 پینگم 20 عه بدون تایم اوت

برای من حتی به psn هم کانکت نمیشه
اکثرdns ها هم ارور میده

• Like
Reactions: Avada
به جاش از نیم ساعت پیش روی خط تلفن ما انقدر نویز انداختن که سرعت دانلود 400 کیلوبایت هم کشش نداره به شاتل هم میگم میگه برید لوازم دور و بر خط تلفن رو چک کنید یا نویزگیر چک کنید
اخه لامصب یهو خط عوض شده انگار اصلا لوازم چیه نویزگیر چیه

به جاش از نیم ساعت پیش روی خط تلفن ما انقدر نویز انداختن که سرعت دانلود 400 کیلوبایت هم کشش نداره به شاتل هم میگم میگه برید لوازم دور و بر خط تلفن رو چک کنید یا نویزگیر چک کنید
اخه لامصب یهو خط عوض شده انگار اصلا لوازم چیه نویزگیر چیه
داداش از بس از شاتل تعریف کردی فکر کنم چشمش زدی:))

داداش از بس از شاتل تعریف کردی فکر کنم چشمش زدی:))
والا
ولی اخه واقعا هم کار اونا نیست که مخابرات منطقه ما کرم داره کلا الان از بیرون رسیدم خونه همه چی درست شده
یهو چند ساعت نویز زیاد میشه خود مامور مخابرات میگفت از مرکز مخابرات عه این مشکل ها
اصلا یه وضعیه

من مضخرف تر و دزد تر از شرکت شاتل ندیدم حتی خودشم بهم اعتراف کردن و گفتن همینه که هست

زیتل هم مدت هاست که زیاد دانلود کنید پشت سر هم سرعتتون می کنه 1 یا 2 مگابیت یعنی عملا با 100 تا 200 کلیوبایت باید تا چند روزی یا حتی هفته سر کنید تا درست بشه

کلا مملکت رو دزدی و فساد گرفته حالم از جایی که دارم توش زندگی می کنم به هم می خوره
دیگه چیزی به اسم انسانیت با وجدان توش نیست

آقا من بخوام ADSL مخابرات رو تبدیل به VDSL کنم، فقط کافیه مودم VDSL بخرم و تمام؟ یعنی نیازی به مراجعه به مخابرات یا دستکاری توی سیم‌کشی و... نیست؟
یه سری مودم توی دیجیکالا دیدم که قیمت‌هاشون خوبه و امتیازهای خوبی هم از ملت گرفتن. همین‌ها کار آدم رو راه میندازن یا بهتره سراغ چیز دیگه‌ای برم؟ :دی

https://www.digikala.com/product/dk...sladsl-بیسیم-300mbps-تی-پی-لینک-مدل-td-w9970/

https://www.digikala.com/product/dkp-402665/مودم-روتر-بی-سیم-vdsladsl-ایسوس-مدل-dsl-n16/

من مضخرف تر و دزد تر از شرکت شاتل ندیدم حتی خودشم بهم اعتراف کردن و گفتن همینه که هست

زیتل هم مدت هاست که زیاد دانلود کنید پشت سر هم سرعتتون می کنه 1 یا 2 مگابیت یعنی عملا با 100 تا 200 کلیوبایت باید تا چند روزی یا حتی هفته سر کنید تا درست بشه

کلا مملکت رو دزدی و فساد گرفته حالم از جایی که دارم توش زندگی می کنم به هم می خوره
دیگه چیزی به اسم انسانیت با وجدان توش نیست
یعنی شما همون حجمی که شاتل گفته رو با نهایت سرعت نمیتونید دانلود کنید ؟ چقدر عجیب
دیگه وقتی زده 200 گیگ کل 200 گیگ رو برای من با سرعت خریداری شده میده
زیتل که مشخصه الکی زده نامحدود واقعی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or