نویزگیر فقط به درد مکالمات تلفن میخوره شما داخل اسپلیتر رو باز کنی خودت میبینی که مسیر تلفن از مدارش میگذره ولی مسیر اینترنت مستقیم به ورودی میرسه یعنی اسپلیتر برای اینترنت هیچ کاری نمیکنهدوستان بین مودم و پریز تلفن اگه یه نویزگیر خوب بندازم ممکنه بتونم سرعت بالا رو بگیرم ؟
اره نت ایرانسل هم با دی ان اس های معروف 1.1.1.1 و 8.8.8.8 مشکل داره بعضی سایت ها رو باز نمیکنه ولی سرعت واسه من عادیدوستان نت شما هم بهم ریخته ؟ تا حالا برای من اینقدر افتضاح نشده بود شاتل
الان پینگ 4.2.2.4 میشه گفت ندارم هم پینگ بالاس هم تایم اوت خالص عه
ویرایش : پشتیبانی شاتل هم تایید کرد مشکل رو میگه خارج از شبکه شاتل مشکل داره
دقیقا ایرانسل هم تست کردم مشکل داره پینگش با چیز شکن هم تست کردم مشکل داشت و خوب نبوداره نت ایرانسل هم با دی ان اس های معروف 1.1.1.1 و 8.8.8.8 مشکل داره بعضی سایت ها رو باز نمکنه ولی سرعت واسه من عادی
دی ان اس عوض کردم فعلا اوکی شد اون چند تا سایت که باز نمیشد با دی ان اس های همیشگی
از جمله همین بازیسنتر
برای من حتی به psn هم کانکت نمیشهدوستان نت شما هم بهم ریخته ؟ تا حالا برای من اینقدر افتضاح نشده بود شاتل
الان پینگ 4.2.2.4 میشه گفت ندارم هم پینگ بالاس هم تایم اوت خالص عه
ویرایش : پشتیبانی شاتل هم تایید کرد مشکل رو میگه خارج از شبکه شاتل مشکل داره
شاتل ؟ برای من همون روز برای چند ساعت مشکل داشت درست شدش دوباره انگار مشکل فقط شاتل هم نبود چون ایرانسل هم مشکل داشت همزمانبرای من حتی به psn هم کانکت نمیشه
اکثرdns ها هم ارور میده
داداش از بس از شاتل تعریف کردی فکر کنم چشمش زدیبه جاش از نیم ساعت پیش روی خط تلفن ما انقدر نویز انداختن که سرعت دانلود 400 کیلوبایت هم کشش نداره به شاتل هم میگم میگه برید لوازم دور و بر خط تلفن رو چک کنید یا نویزگیر چک کنید
اخه لامصب یهو خط عوض شده انگار اصلا لوازم چیه نویزگیر چیه
والاداداش از بس از شاتل تعریف کردی فکر کنم چشمش زدی
یعنی شما همون حجمی که شاتل گفته رو با نهایت سرعت نمیتونید دانلود کنید ؟ چقدر عجیبمن مضخرف تر و دزد تر از شرکت شاتل ندیدم حتی خودشم بهم اعتراف کردن و گفتن همینه که هست
زیتل هم مدت هاست که زیاد دانلود کنید پشت سر هم سرعتتون می کنه 1 یا 2 مگابیت یعنی عملا با 100 تا 200 کلیوبایت باید تا چند روزی یا حتی هفته سر کنید تا درست بشه
کلا مملکت رو دزدی و فساد گرفته حالم از جایی که دارم توش زندگی می کنم به هم می خوره
دیگه چیزی به اسم انسانیت با وجدان توش نیست