نه قانون اینا این مدلی بودبرای نت تایپ 2 تو همه نتا اینجوره یعنی؟ چون من الان مبین نت دارم نتش 3 هست ولی زنگ زدم 2 کردن نیازی به خرید آیپی استاتیک نبود
ارزش داشت.
رو 3 اصلا نمیتونستم دانلود کنم ولی 2 شد بشدت رو دانلود تاثیر گذار بود.
نه قانون اینا این مدلی بودبرای نت تایپ 2 تو همه نتا اینجوره یعنی؟ چون من الان مبین نت دارم نتش 3 هست ولی زنگ زدم 2 کردن نیازی به خرید آیپی استاتیک نبود
پول الکی دادی من فکر کنم اگه حالت فست روفعال میکردین خودش 2 میشه من داشتم بدون ای پی استاتیک 2 بودنه قانون اینا این مدلی بود
ارزش داشت.
رو 3 اصلا نمیتونستم دانلود کنم ولی 2 شد بشدت رو دانلود تاثیر گذار بود.
اسیاتک خیلی خیلی به منطقه مربوطه عزیز نمیشه به همین راحتی گفت ولی من تو منطقه جمهوری تهران دارم اصلا خوب نبوده تو mw2 پینگ اروپا 150 بوده خاورمیانه 80دوستان که اسیاتک استفاده می کنن پینگ هاشون تو بازی انلاین به چه شکلیه من پرسیدم ازشون گفتن پینگت تا حدی که ممکنه با پایین ترین شکل میشه
یه عکس از پینگ 4.2.2.4 میزاری ؟ منم پس یه خط تلفن دیگه بگیرم ازشون اینترنت بگیرمبعد از استفاده چند روزه از دیده بان نت باید بگم بشدت راضی هستم از سرعت دانلود
من سرویس 1 ساله با سرعت 16 مگ رو با حجم دانلود بین الملل 24576 گیگ رو با قیمت 2.465.000 تومن گرفتم و چون nat type پیش فرض اینا 3 هست برای 2 شدن باید ip static ازشون بخرید که بابت اون هم یکساله 393.000 تومن پرداخت کردم و nat type 2 شد.
در کل تو حجم دانلود و قیمت اینا حرف ندارن و اگه مثل من مصرفتون بالاست گزینه خوبی هستن.
دادا تا بوده همین بوده اینترنت آقا بالاسری بهتر از این نمیشه تا نت عمو ایلان وارد نشه وضع همینه وروز به روز بدتر هم میشه متاسفانه...یه اپدیت بدم از وضع دیده بان نت.
حدود سه روزه سرعت دانلودم ورای افتضاحه و یه فایل 200 مگی رو حدود 19 دقیقه زده تا دانلود بشه
خواستم بگم تموم صحبت های قبلیم من باب رضایت از سرعت دانلوده کنسله.
اینام مثل بقیه دون پاشیدن با حجم دانلود و بعدش این حالت مزخرف و سرعت دانلودشونه.
گول نخورید در کل.
ای بابا شاتل حداقل از این کارا نمیکنه تا اخر حجم رو با سرعتی که گفته میگیرهیه اپدیت بدم از وضع دیده بان نت.
حدود سه روزه سرعت دانلودم ورای افتضاحه و یه فایل 200 مگی رو حدود 19 دقیقه زده تا دانلود بشه
اینام مثل بقیه دون پاشیدن با حجم دانلود و بعدش این حالت مزخرف و سرعت دانلودشونه.
گول نخورید در کل.
بله.باید توی wan connections , یک کانکشن دیگه اضافه کنید.دوستان میشه با یه مودم همزمان تنظیمات ۲ تا ارائه دهنده اینترنت مختلف باشه ؟؟
مثلا وقتی به خط شماره اول وصل باشه با تنظیمات اون روشن بشه و وقتی به خط دوم وصل باشه با تنظیمات اون
جعبه تقسیم واسه فیبر نوریه
گفتی 1 ساله هم گرفتی این پستت رو میبینم میسوزم از این مملکتیه اپدیت بدم از وضع دیده بان نت.
گول نخورید در کل.