Anakin
کاربر سایت
D linkدر مورد تصویر که عکس از مشخصات اتصال مودم به اینرتنت میگیری در سایت اپلود عکس اپلود میکنی لینک عکس رو اینجا میزاری
مودم ساده خریدی یعنی چی ؟ چه مدلی ؟
300 n
آخرین ویرایش:
D linkدر مورد تصویر که عکس از مشخصات اتصال مودم به اینرتنت میگیری در سایت اپلود عکس اپلود میکنی لینک عکس رو اینجا میزاری
مودم ساده خریدی یعنی چی ؟ چه مدلی ؟
n300 اسم مدل نیست مربوط به وایفای میشه حتی رو روتر هم این عبارت نوشته میشهD link
300 n
اهانn300 اسم مدل نیست مربوط به وایفای میشه حتی رو روتر هم این عبارت نوشته میشه
باز خوبه از شما حداقل علت رو پرسیدهمن هفته پیش درخواست تخلیه خط رو برای اسیاتک زدم
علاوه بر نت بی کیفیت از نظر قیمت هم دیگه جالب نبود.
من پارسال سرویس 2500 گیگ بین الملل و 5000 گیگ داخلی رو با سرعت 8 گرفتم حدود 2.600
که عملا گیم انلاین تعطیل بود و قطعی زیاد و سرعت دانلود افتضاح
روند کار این شرکتها خیلی جالبه بعد از درخواست جمع اوری
از طریق اپلیکیشن درخواست رو ثبت کردم و همون روز باهام تماس گرفتن و علت رو جویا شدن که موارد بالا رو گفتم.
دوباره 3 روز بعد تماس گرفتن و دوباره علت رو پرسیدن که همون موارد رو گفتم و طرف پیشنهاد داد یه سر به چشنواره بزنم و ببینم.
خلاصه دیروز دوباره زنگ زدن و همون داستان.
که تیر خلاص رو زدم گفتم خانوم من هیچ رقمه دیگه نمیخوام از شما نت بگیرم.
اینجا جالب شد که پیشنهاد بسته 3000 گیگ بین الملل با سرعت 16 و 6 ماه رو بهم داد با قیمت 400 هزار تومن!!!!
با شنیدن این پیشنهاد بیشتر حرصم گرفت!
یعنی با همین قیمت هم دارن سود میکنن ولی به مشتری دارن اون قیمتهای اولیه رو میدن....
متاسفانه محل ما فیبر نوری رو ساپورت نمیکنه و از طرفی امار نت رادیویی هم گرفتم که واسه دکل از 8 تا 15 هزینه بره که بیشتر اینقدر داستان درست میکنن که همون سقف هزینه رو میگیرن که ارزش نداره
نت سیم کارت هم هزینه های بسته هاش واقعا بالاست واسه منی که دانلودم بالاست.
کلافه داشتم میگشتم تا رسیدم به دیده بان نت و حجم های ماورایی و قیمت مفت این شرکت!
24570 گیگ بین الملل با سرعت 16 درمیاد حدود 2.400
خلاصه زنگ زدم که شاید اشتباه چاپی باشه که دیدم نه قیمتها درسته.
منتظرم مخابرات تخلیه کنم و سریع 1 ساله رو ازشون بگیرم.
نتونستم فقط به خنده گذاشتن زیر پستت اکتفا کنمباز خوبه از شما حداقل علت رو پرسیده
من 4 ماه پیش آسیاتک گرفتم و کلا 3 روز استفاده کردم.دیروز یه خانمی زنگ زده سلااااام شما برنده جشنواره....میگم خانم من 4 ماهه نتم قطعه.گفت باشه و قطع کرد
30 ثانیه بعد دوباره زنگ زده میگه سلاااااام شما برنده جشنواره...میگم خانم همین الان زنگ زدی.باز گفت باشه و قطع کرد
جالبه که چند ماهه تمدید هم نکردم ولی خط رو تخلیه نکردن.البته منم درخواست تخلیه ندادم ولی همین که هنوز رانژه هست جالبه
خوبه گفتی دیگه نمیرم سمت اسیاتک میخواستم برگردمباز خوبه از شما حداقل علت رو پرسیده
من 4 ماه پیش آسیاتک گرفتم و کلا 3 روز استفاده کردم.دیروز یه خانمی زنگ زده سلااااام شما برنده جشنواره....میگم خانم من 4 ماهه نتم قطعه.گفت باشه و قطع کرد
30 ثانیه بعد دوباره زنگ زده میگه سلاااااام شما برنده جشنواره...میگم خانم همین الان زنگ زدی.باز گفت باشه و قطع کرد
جالبه که چند ماهه تمدید هم نکردم ولی خط رو تخلیه نکردن.البته منم درخواست تخلیه ندادم ولی همین که هنوز رانژه هست جالبه
والا همینجا بعضی ها هم آسیاتک داشتن و راضی بودن ولی چیزی که هست مطمئنم پشتیبانی شاتل رو هیچکدوم ندارن.یعنی یکم اخم کنی حتما پیگیری میکنن که چرا اخم کردیخوبه گفتی دیگه نمیرم سمت اسیاتک میخواستم برگردم
قیمت های اولیه و حجم هاشون خنده داره حجم هر بازی داره ۲۰۰ گیگ رو رد میکنه حجم هر فیلم 4k بالای ۵۰ گیگه
بعد طراحی سرویس های اینا به این شکله که انگار میخوای بازی های جاوا رو دانلود کنی با فیلم های 3gp قیمت هم خدا تومن
تا این نت ماهواره ای نیاد ما روی خوش اینترنت رو نمیبینیم
سلام بستگی به منطقه تون داره. از سایت نت سنج + استفاده کنیداین آسیاتک سرطانه لامصب ما هم تو پاساژ چارسو تهران مجوریم ازشون اینترنت بگیریم چون اینترنت پاساژ دست آسیاتک عه کاریش نمیشه کرد
همیشه خدا هم قطعه اینترنتشون لامصبا
این سایتی که میگید یک جوک به تمام معناست دوست منسلام بستگی به منطقه تون داره. از سایت نت سنج + استفاده کنید
توی منطقه الوند-قزوین هستم و مخابرات و شاتل و آسیاتک رو امتحان کردم پینگ آسیاتک بهترین بود حتی تو سایت هم زده...این سایتی که میگید یک جوک به تمام معناست دوست من
توی این سایت آسیاتک برای بازی انلاین بهتر از شاتل گفته شده حتی مخابرات بهتر از شاتل گفته شده
ولی منی که دارم پینگ و محدودیت ها رو میبینم
لطفا چنین سایت هایی که فقط گمراه میکنن رو معرفی نکنید حالا شاید تو یک منطقه یکم درست باشه ولی حداقل برای منطقه خود ما خیر درست نیست
تو 90 درصد مناطق تهران چک کنی تو سایته زده آسیاتک بهترینه برای بازی انلاین و وب گردی که خوب همه کسایی که اینجا فعالیت میکنن میدونن یک جوک عه این داستان
استثنا هست اما نه مناطقی که دیگه خود من استفاده کردم از آسیاتک
طبق بررسی های من محدودیت های آسیاتک کمتر از شاتل بود و توی آسیاتک حداقل IPv6 داری...ولی منی که دارم پینگ و محدودیت ها رو میبینم
عزیزم اولا که تو شهر های دیگه جز تهران هزارتا isp احتمال داره بهتر از شاتل باشه این به کنارتوی منطقه الوند-قزوین هستم و مخابرات و شاتل و آسیاتک رو امتحان کردم پینگ آسیاتک بهترین بود حتی تو سایت هم زده...
View attachment 313557
شاتل پینگش بیشتر بود ولی پینگ مخابرات داغون تر از همه . شاتل برای گیم خوب نبود چون فقط سرعت هایی که تو سایت زده رو فقط میشه انتخاب کرد ولی توی آسیاتک خودت سرعت رو هر مقداری که دلت خواست میتونی بزاری، به همین خاطر برای من انتخاب بهتری بود. سرعت های (طرح گیمینگ) توی سایت شاتل تنوع کمی دارن و کسی که یه مگ مکس آپلودش هست فقط میتونه یه مگ سرعت دانلود داشته باشه که خیلی کاربردی نیست. تعرفه های آسیاتک خیلی کمتر از بفیه هست و من دو سه روز نت نگیرم کلی تخفیف میده. شما توی یه خط آسیاتک و شاتل رو امتحان کردین؟
توی همون بازی انلاین محدودیت های شاتل و آسیاتک اصلا قابل مقایسه نیستن عزیزمطبق بررسی های من محدودیت های آسیاتک کمتر از شاتل بود و توی آسیاتک حداقل IPv6 داری...