بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

adsl کلا تو ایران مشکل داره من ندیدم کسی ازش رضایت کامل داشته بشه تقریبا از هر 20 نفر 17 تاش ناراضی هستن
من خودم مودم جدید خرید از سر خط سیم تلفن با کیفیت تا مودم کشیدم نویز گیر خوب خریدم تا 10 12 روز اوکی بود بعدش از قبل هم بد تر شد

من هفته پیش درخواست تخلیه خط رو برای اسیاتک زدم
علاوه بر نت بی کیفیت از نظر قیمت هم دیگه جالب نبود.
من پارسال سرویس 2500 گیگ بین الملل و 5000 گیگ داخلی رو با سرعت 8 گرفتم حدود 2.600
که عملا گیم انلاین تعطیل بود و قطعی زیاد و سرعت دانلود افتضاح
روند کار این شرکتها خیلی جالبه بعد از درخواست جمع اوری
از طریق اپلیکیشن درخواست رو ثبت کردم و همون روز باهام تماس گرفتن و علت رو جویا شدن که موارد بالا رو گفتم.
دوباره 3 روز بعد تماس گرفتن و دوباره علت رو پرسیدن که همون موارد رو گفتم و طرف پیشنهاد داد یه سر به چشنواره بزنم و ببینم.
خلاصه دیروز دوباره زنگ زدن و همون داستان.
که تیر خلاص رو زدم گفتم خانوم من هیچ رقمه دیگه نمیخوام از شما نت بگیرم.
اینجا جالب شد که پیشنهاد بسته 3000 گیگ بین الملل با سرعت 16 و 6 ماه رو بهم داد با قیمت 400 هزار تومن!!!!
با شنیدن این پیشنهاد بیشتر حرصم گرفت!
یعنی با همین قیمت هم دارن سود میکنن ولی به مشتری دارن اون قیمتهای اولیه رو میدن....

متاسفانه محل ما فیبر نوری رو ساپورت نمیکنه و از طرفی امار نت رادیویی هم گرفتم که واسه دکل از 8 تا 15 هزینه بره که بیشتر اینقدر داستان درست میکنن که همون سقف هزینه رو میگیرن که ارزش نداره
نت سیم کارت هم هزینه های بسته هاش واقعا بالاست واسه منی که دانلودم بالاست.

کلافه داشتم میگشتم تا رسیدم به دیده بان نت و حجم های ماورایی و قیمت مفت این شرکت!
24570 گیگ بین الملل با سرعت 16 درمیاد حدود 2.400😮
خلاصه زنگ زدم که شاید اشتباه چاپی باشه که دیدم نه قیمتها درسته.

منتظرم مخابرات تخلیه کنم و سریع 1 ساله رو ازشون بگیرم.
باز خوبه از شما حداقل علت رو پرسیده
من 4 ماه پیش آسیاتک گرفتم و کلا 3 روز استفاده کردم.دیروز یه خانمی زنگ زده سلااااام شما برنده جشنواره....میگم خانم من 4 ماهه نتم قطعه.گفت باشه و قطع کرد :|
30 ثانیه بعد دوباره زنگ زده میگه سلاااااام شما برنده جشنواره...میگم خانم همین الان زنگ زدی.باز گفت باشه و قطع کرد:D

جالبه که چند ماهه تمدید هم نکردم ولی خط رو تخلیه نکردن.البته منم درخواست تخلیه ندادم ولی همین که هنوز رانژه هست جالبه:D

من 4 ماه پیش آسیاتک گرفتم و کلا 3 روز استفاده کردم.دیروز یه خانمی زنگ زده سلااااام شما برنده جشنواره....میگم خانم من 4 ماهه نتم قطعه.گفت باشه و قطع کرد :|
30 ثانیه بعد دوباره زنگ زده میگه سلاااااام شما برنده جشنواره...میگم خانم همین الان زنگ زدی.باز گفت باشه و قطع کرد:D

جالبه که چند ماهه تمدید هم نکردم ولی خط رو تخلیه نکردن.البته منم درخواست تخلیه ندادم ولی همین که هنوز رانژه هست جالبه:D
=)) نتونستم فقط به خنده گذاشتن زیر پستت اکتفا کنم

این آسیاتک سرطانه لامصب ما هم تو پاساژ چارسو تهران مجوریم ازشون اینترنت بگیریم چون اینترنت پاساژ دست آسیاتک عه کاریش نمیشه کرد
همیشه خدا هم قطعه اینترنتشون لامصبا

خوبه گفتی دیگه نمیرم سمت اسیاتک میخواستم برگردم
قیمت های اولیه و حجم هاشون خنده داره حجم هر بازی داره ۲۰۰ گیگ رو رد میکنه حجم هر فیلم 4k بالای ۵۰ گیگه
بعد طراحی سرویس های اینا به این شکله که انگار میخوای بازی های جاوا رو دانلود کنی با فیلم های 3gp قیمت هم خدا تومن
تا این نت ماهواره ای نیاد ما روی خوش اینترنت رو نمیبینیم

خوبه گفتی دیگه نمیرم سمت اسیاتک میخواستم برگردم
قیمت های اولیه و حجم هاشون خنده داره حجم هر بازی داره ۲۰۰ گیگ رو رد میکنه حجم هر فیلم 4k بالای ۵۰ گیگه
بعد طراحی سرویس های اینا به این شکله که انگار میخوای بازی های جاوا رو دانلود کنی با فیلم های 3gp قیمت هم خدا تومن
تا این نت ماهواره ای نیاد ما روی خوش اینترنت رو نمیبینیم
والا همینجا بعضی ها هم آسیاتک داشتن و راضی بودن ولی چیزی که هست مطمئنم پشتیبانی شاتل رو هیچکدوم ندارن.یعنی یکم اخم کنی حتما پیگیری میکنن که چرا اخم کردی :D

به لحاظ سرعت و قطعی و بازی هم که تو استاندارد ایران برای adsl بهترینه از نظر من.ولی بازم میگم،اینا تجربه شخصی منه.شاید یهو یک منطقه بد باشه یا سیم کشی تو خیابون مشکل داشته باشه و...
ولی باز به نظرم جایی که شاتل سرویس میده نباید ریسک کرد و آسیاتک گرفت.

این آسیاتک سرطانه لامصب ما هم تو پاساژ چارسو تهران مجوریم ازشون اینترنت بگیریم چون اینترنت پاساژ دست آسیاتک عه کاریش نمیشه کرد
همیشه خدا هم قطعه اینترنتشون لامصبا
سلام بستگی به منطقه تون داره. از سایت نت سنج + استفاده کنید

سلام بستگی به منطقه تون داره. از سایت نت سنج + استفاده کنید
این سایتی که میگید یک جوک به تمام معناست دوست من
توی این سایت آسیاتک برای بازی انلاین بهتر از شاتل گفته شده حتی مخابرات بهتر از شاتل گفته شده
ولی منی که دارم پینگ و محدودیت ها رو میبینم
لطفا چنین سایت هایی که فقط گمراه میکنن رو معرفی نکنید حالا شاید تو یک منطقه یکم درست باشه ولی حداقل برای منطقه خود ما خیر درست نیست
تو 90 درصد مناطق تهران چک کنی تو سایته زده آسیاتک بهترینه برای بازی انلاین و وب گردی که خوب همه کسایی که اینجا فعالیت میکنن میدونن یک جوک عه این داستان
استثنا هست اما نه مناطقی که دیگه خود من استفاده کردم از آسیاتک

این سایتی که میگید یک جوک به تمام معناست دوست من
توی این سایت آسیاتک برای بازی انلاین بهتر از شاتل گفته شده حتی مخابرات بهتر از شاتل گفته شده
ولی منی که دارم پینگ و محدودیت ها رو میبینم
لطفا چنین سایت هایی که فقط گمراه میکنن رو معرفی نکنید حالا شاید تو یک منطقه یکم درست باشه ولی حداقل برای منطقه خود ما خیر درست نیست
تو 90 درصد مناطق تهران چک کنی تو سایته زده آسیاتک بهترینه برای بازی انلاین و وب گردی که خوب همه کسایی که اینجا فعالیت میکنن میدونن یک جوک عه این داستان
استثنا هست اما نه مناطقی که دیگه خود من استفاده کردم از آسیاتک
توی منطقه الوند-قزوین هستم و مخابرات و شاتل و آسیاتک رو امتحان کردم پینگ آسیاتک بهترین بود حتی تو سایت هم زده...
Screenshot 2023-10-08 133406.png
شاتل پینگش بیشتر بود ولی پینگ مخابرات داغون تر از همه . شاتل برای گیم خوب نبود چون فقط سرعت هایی که تو سایت زده رو فقط میشه انتخاب کرد ولی توی آسیاتک خودت سرعت رو هر مقداری که دلت خواست میتونی بزاری، به همین خاطر برای من انتخاب بهتری بود. سرعت های (طرح گیمینگ) توی سایت شاتل تنوع کمی دارن و کسی که یه مگ مکس آپلودش هست فقط میتونه یه مگ سرعت دانلود داشته باشه که خیلی کاربردی نیست. تعرفه های آسیاتک خیلی کمتر از بفیه هست و من دو سه روز نت نگیرم کلی تخفیف میده. شما توی یه خط آسیاتک و شاتل رو امتحان کردین؟

توی منطقه الوند-قزوین هستم و مخابرات و شاتل و آسیاتک رو امتحان کردم پینگ آسیاتک بهترین بود حتی تو سایت هم زده...
View attachment 313557
شاتل پینگش بیشتر بود ولی پینگ مخابرات داغون تر از همه . شاتل برای گیم خوب نبود چون فقط سرعت هایی که تو سایت زده رو فقط میشه انتخاب کرد ولی توی آسیاتک خودت سرعت رو هر مقداری که دلت خواست میتونی بزاری، به همین خاطر برای من انتخاب بهتری بود. سرعت های (طرح گیمینگ) توی سایت شاتل تنوع کمی دارن و کسی که یه مگ مکس آپلودش هست فقط میتونه یه مگ سرعت دانلود داشته باشه که خیلی کاربردی نیست. تعرفه های آسیاتک خیلی کمتر از بفیه هست و من دو سه روز نت نگیرم کلی تخفیف میده. شما توی یه خط آسیاتک و شاتل رو امتحان کردین؟
عزیزم اولا که تو شهر های دیگه جز تهران هزارتا isp احتمال داره بهتر از شاتل باشه این به کنار
شما نمیدونم چی دیدی تو شاتل وگرنه من سرعت 8 گرفتم سرویس گیمینگ هم روی همین 8 فعاله سرعت کم نشده
پینگ هم نصف اسیاتک و مخابراته تازه قطعی اسیاتک رو بزارم کنار
یکم میشه در مورد تنوع طرح گیمینگ اسیاتک برام بگی ؟ منظورت چیه ؟
بنده رو یک خط شاتل اسیاتک و مخابرات رو دقیقا تست کردم بله اسیاتک از مخابرات هم بدتر بوده

من کاری به اینترنت شما و منطقه شما که تهران هم نیست ندارم اما این سایتی که گذاشتی یک شوخی به تمام معناست و لطفا این مدلی کسی رو راهنمایی نکنید
این سایت تو منطقه ای که من دارم همین الان میگه اسیاتک عالیه بعد مخابرات که خنده داره =))
علاوه بر این شما هر منطقه ای تو تهران رو بزنی تو این سایت میگه آسیاتک اوله که دارک عه اصلا خنده دار نیست
تو همه جا وجود داره که یه سرویس دهنده بد خوب باشه دلیل نمیشه همه جا عالی باشه فقط پشتیبانی شاتل میارزه به کل تخفیف های اسیاتک
یکی هم در مورد اینکه میگی 2 3 روز نت نگیرم تخفیف میده بگم شاتل اگر ازش 2 3 روز نت نگیری سریع خط شما رو جمع آوری میکنه چون بی نهایت آدم هستن که تو صف گرفتن اینترنت از شاتل هستن یعنی میگه نمیخوای میدمش به یکی دیگه
این شرکت هایی که تخفیف اینطوری میدن اتفاقا خنده داره خفن بودن هم حتی نمیرسونه

در آخر من نه برام مهمه که آسیاتک بهتره نه شاتل ولی تجربه خودم تو منطقه خودم بهم گفته شاتل بهتره هرکی هم اینجا شاتل گرفته راضی تر بوده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ALI PUNKER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or