بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کسی از این دیده بان اینترنت گرفته ؟ مثلا نزدیک 200 تومن ماهی نت میده با 2 ترا حجم خیلی عجیبه قیمت هاش و حجم هاش
چهار سالی میشه که اینترنت دیده بان دارم و خیلی راضی ام. در طول این چهار سال قطعی خیلی کم داشته و اکثر اوقات بدون مشکل و افت سرعت وصل بوده.
تازه من در این چهار سال سرویس 8 مگابیت یک ترا داشتم. سرویس 16 مگابیت دو ترا که مسلما بهتر میتونه نیازتونو برطرف کنه. خلاصه خرید مطمئنیه برای دانلودرهای محترم.

(خوراک شخم زدن آرشیو اون دو سایت دانلود فیلم و سریالی است که داخل تاپیک Tips Center معرفیشون کردم)

• Like
Reactions: Disney 23
چهار سالی میشه که اینترنت دیده بان دارم و خیلی راضی ام. در طول این چهار سال قطعی خیلی کم داشته و اکثر اوقات بدون مشکل و افت سرعت وصل بوده.
تازه من در این چهار سال سرویس 8 مگابیت یک ترا داشتم. سرویس 16 مگابیت دو ترا که مسلما بهتر میتونه نیازتونو برطرف کنه. خلاصه خرید مطمئنیه برای دانلودرهای محترم.

(خوراک شخم زدن آرشیو اون دو سایت دانلود فیلم و سریالی است که داخل تاپیک Tips Center معرفیشون کردم)
پینگش چطوره ؟ ممنون میشم یه 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 بگیرید خبرش رو بدید و اینکه من تو سایتش هر شماره تلفنی زدم نوشت نمیشه سرویس داد به دلیل اینکه نمیشه سرویس داد :)) یعنی شماره 10 تا منطقه مختلف رو زدم زد نمیشه

آخرین ویرایش:
پینگش چطوره ؟ ممنون میشم یه 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 بگیرید خبرش رو بدید و اینکه من تو سایتش هر شماره تلفنی زدم نوشت نمیشه سرویس داد به دلیل اینکه نمیشه سرویس داد :)) یعنی شماره 10 تا منطقه مختلف رو زدم زد نمیشه
دقیقا منم همینطور ، خیلی وقته تو فکر اینم این های وب بی خود رو ول کنم برم سراغ یه isp دیگه ، زنگ هم زدم که چک کنن گفتن فردا ۹ صبح تماس بگیرید
اگه نتیجه بده منم های وب رو تخلیه میکنم میرم دیده بان ، خسته شدم از این همه قطعی

• Like
Reactions: GameManiac
دقیقا منم همینطور ، خیلی وقته تو فکر اینم این های وب بی خود رو ول کنم برم سراغ یه isp دیگه ، زنگ هم زدم که چک کنن گفتن فردا ۹ صبح تماس بگیرید
اگه نتیجه بده منم های وب رو تخلیه میکنم میرم دیده بان ، خسته شدم از این همه قطعی
ممنون میشم خبرش رو بهم بدین منم بدم نمیاد یه خط دیگه بگیرم روش دیده بان بگیرم
شاتل رو دلم نمیاد تخلیه کنم چون مشکلی باهاش ندارم واقعا نه قطعی نه چیزی
ولی یه نت میخوام برای دانلود که دیده بان واقعا حجم عجیبی میده
های وب مشکل داره ؟ اخه دوست من داره راضی بود یادمه

• Like

دو عکس پیوست کردم. پینگ عالی در حد بهترین کشورهای جهان 😁

Attachments

• 2023-09-24_001525.jpg
    2023-09-24_001525.jpg
    29.3 KB · مشاهده: 18
  • 2023-09-24_001607.jpg
    2023-09-24_001607.jpg
    26.8 KB · مشاهده: 18
دیده بان نت مشهد: (طرح گیمینگم فک کنم فعال باشه هنوز)

1695502107353.png 1695502124847.png

البته خط خونه رو چند ماه پیش دزدیدن بعد وصل کردنش مخابرات گند زد تو خط دیگه مثل قدیم نشده کیفیتش، ولی قبلا تا 90 هم میومد پایین پینگ بعضی مواقع.

در مورد سرویس دهی هم زنگ بزن سایتش برعکس قدیم هرچی میزدی میرفت تو :دی

دو عکس پیوست کردم. پینگ عالی در حد بهترین کشورهای جهان 😁
دیده بان نت مشهد: (طرح گیمینگم فک کنم فعال باشه هنوز)

View attachment 310786 View attachment 310787

البته خط خونه رو چند ماه پیش دزدیدن بعد وصل کردنش مخابرات گند زد تو خط دیگه مثل قدیم نشده کیفیتش، ولی قبلا تا 90 هم میومد پایین پینگ بعضی مواقع.

در مورد سرویس دهی هم زنگ بزن سایتش برعکس قدیم هرچی میزدی میرفت تو :D
اقا خیلی ممنون اینطور که مشخصه سرویس گیمینگ اش فعال بشه خوبه باز به شاتل نمیرسه از نظر پینگی ولی بازم عالیه
یه سوال دیگه اگر استفاده میکنید ممنون میشم بگید که با شیلترشکن ها مهربون هست یا نه ؟

• Like
Reactions: GameManiac
ممنون میشم خبرش رو بهم بدین منم بدم نمیاد یه خط دیگه بگیرم روش دیده بان بگیرم
شاتل رو دلم نمیاد تخلیه کنم چون مشکلی باهاش ندارم واقعا نه قطعی نه چیزی
ولی یه نت میخوام برای دانلود که دیده بان واقعا حجم عجیبی میده
های وب مشکل داره ؟ اخه دوست من داره راضی بود یادمه

ساعت ۹ صبح زنگ زدم برا بخش فروش گفت شما نفر اول در صف هستید ، به همین خیال تا ۹ و بیست دیقه اپراتور گفت شما نفر اول در صف هستید و بعدشم قطع شد :))
های وب ۵ ساله دارم عالی بود خداییش ، اما یک سالی میشه قطعی پیدا می کنه شدید ، منم چون فروشگاه آنلاین دارم و نت ابزار کارمه خیلی رو اعصابمه وسط چت با مشتری نت قطع میشه و تا حالا کلی ضرر کردم سر این موضوع
حالا میخوام برم سمت شاتل به توصیه دوستان میگن شاتل قطعی نداره
فقط راجع به شاتل نمیدونم که یخ شکن ها روش چطور جواب میده

اقا خیلی ممنون اینطور که مشخصه سرویس گیمینگ اش فعال بشه خوبه باز به شاتل نمیرسه از نظر پینگی ولی بازم عالیه
یه سوال دیگه اگر استفاده میکنید ممنون میشم بگید که با شیلترشکن ها مهربون هست یا نه ؟
مخلصیم. با هیتلر شکن ها مهربونه. هم تو گوشی برام اوکی هست سرعت و هم تو لپتاپ. ولی خب احتمالا تو این مورد هم کمی از شاتل کُندتر باشه.
بهترین مزیتش اینه که دیگه دغدغه تمام شدن ترافیک دانلود رو ندارین.

• Like
Reactions: barney stinson
ساعت ۹ صبح زنگ زدم برا بخش فروش گفت شما نفر اول در صف هستید ، به همین خیال تا ۹ و بیست دیقه اپراتور گفت شما نفر اول در صف هستید و بعدشم قطع شد :))
های وب ۵ ساله دارم عالی بود خداییش ، اما یک سالی میشه قطعی پیدا می کنه شدید ، منم چون فروشگاه آنلاین دارم و نت ابزار کارمه خیلی رو اعصابمه وسط چت با مشتری نت قطع میشه و تا حالا کلی ضرر کردم سر این موضوع
حالا میخوام برم سمت شاتل به توصیه دوستان میگن شاتل قطعی نداره
فقط راجع به شاتل نمیدونم که یخ شکن ها روش چطور جواب میده
خوب شاتل رو من دارم یخ شکن که عالیه اصلا مشکلی نمیخوری روش
قطعی هم خدایی نداره یعنی من هیچ مشکلی باهاش ندارم میگم میخوام شاتل رو نگه دارم
کنارش یه خط تلفن بگیرم این دیده بان رو بگیرم برای حجمش فقط

• Like
اقا من adsl مخابرات رو تبدیل به vdsl کردم ولی مودمم جواب نمیده
گفتم میخوام مودم بگیرم برم وایمکس بگیرم دیگه چه کاریه
کجا رو پیشنهاد میدید توی تهران واسه وایمکس؟ البته واسه دانلود از لحاظ حجمی خیلی بصرفه نیست

اقا من adsl مخابرات رو تبدیل به vdsl کردم ولی مودمم جواب نمیده
گفتم میخوام مودم بگیرم برم وایمکس بگیرم دیگه چه کاریه
کجا رو پیشنهاد میدید توی تهران واسه وایمکس؟ البته واسه دانلود از لحاظ حجمی خیلی بصرفه نیست
وایمکس که چندین ساله جمع شده.اگه منظورتون مودم سیم کارتی و tdlte هست، که قیمتش خیلی بیشتر از مودم vdsl هست که از ۶۹۰ تومن به بالا وجود داره
لیست قیمت مودم ADSL/VDSL، ۷ مهر | ترب
در ضمن اینترنت سیم کارتی برای بازی آنلاین نسبت به اینترنت خط تلفن،خیلی بی کیفیت تره و قیمت بسته هاش هم گرون تره

• Like
Reactions: Anakin
وایمکس که چندین ساله جمع شده.اگه منظورتون مودم سیم کارتی و tdlte هست، که قیمتش خیلی بیشتر از مودم vdsl هست که از ۶۹۰ تومن به بالا وجود داره
لیست قیمت مودم ADSL/VDSL، ۷ مهر | ترب
در ضمن اینترنت سیم کارتی برای بازی آنلاین نسبت به اینترنت خط تلفن،خیلی بی کیفیت تره و قیمت بسته هاش هم گرون تره
اره میدونم. گفتم دیگه دارم هزینه میکنم بیشتر پرداخت کنم سرویس جدید بگیرم ولی گویا اوضاع خیلی خیط هست:دی من از مخابرات واقعا راضیم
همون مودم vdsl میگیرم.

• Like
Reactions: Milad.Samavati

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or