بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان شاتلى شما هم قطعى داريد ؟
زنگ زدم ميگه اكثرن قطعن چون زير ساخت داره تغييرات ايجاد ميكنه ! خدا بخير كنه !!!!
دیشب و چند شب پیش دقیقا از ساعت 1 شب به مدت دو سه ساعتی قطع شد برام
طبق معمول هم میگن مشکل از شبکست
نت بلاکس هم اختلالات اینترنت طی چند روز گذشته رو تایید کرده

بزارید یکم برعکس رودخونه شنا کنم
اقا من قطعی نداشتم نویز خط ام زیاد شده اما قطعی نداشتم اونم با خاموش روشن کردن تنظیمات گیم درست شد
فکر کنم نتم از دم بیت رد میشه قطع نمیکننش :))
ولی جدی جالبه برام که از سمت شاتل تا حالا اذیت نشدم اصلا همین چند روزه هم اره دوستام همه قطع بوده نت هاشون حتی شاتل اما برای من مشکلی نداشته احتمالا به منطقه هم مربوط بوده

دوستان شاتلى شما هم قطعى داريد ؟
زنگ زدم ميگه اكثرن قطعن چون زير ساخت داره تغييرات ايجاد ميكنه ! خدا بخير كنه !!!!
آسیاتک دارم من منطقه جمهوری تهران کلا قطع شده الان 4 روزه زنگ میزنم میگن تغییر زیر ساخت داریم دقیقا

بزارید یکم برعکس رودخونه شنا کنم
اقا من قطعی نداشتم نویز خط ام زیاد شده اما قطعی نداشتم اونم با خاموش روشن کردن تنظیمات گیم درست شد
فکر کنم نتم از دم بیت رد میشه قطع نمیکننش :))
ولی جدی جالبه برام که از سمت شاتل تا حالا اذیت نشدم اصلا همین چند روزه هم اره دوستام همه قطع بوده نت هاشون حتی شاتل اما برای من مشکلی نداشته احتمالا به منطقه هم مربوط بوده
شاید خواب بودی:D آخه این 2 دفعه که این چند روز قطع شده نصف شب بوده و سراسری بود مثلا بامداد امروز فکر کنم همه حدود 2 نصف شب قطع شده بودیم اونروز هم که کلا زنگ میزدیم یا تو سایتش برای پشتیبانی میرفتیم خودش اعلام میکرد شاتل کلا قطعه :-?

مگر اینکه واقعا اینترنت تو خارج از ماتریکس داره سگنال میده:))بیخود نیست سیم و نویزت هم عجیب و غریب داره عمل میکنه با این یونیورس همخوانی ندارن;))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: barney stinson
شاید خواب بودی:D آخه این 2 دفعه که این چند روز قطع شده نصف شب بوده و سراسری بود مثلا بامداد امروز فکر کنم همه حدود 2 نصف شب قطع شده بودیم اونروز هم که کلا زنگ میزدیم یا تو سایتش برای پشتیبانی میرفتیم خودش اعلام میکرد شاتل کلا قطعه :-?

مگر اینکه واقعا اینترنت تو خارج از ماتریکس داره سگنال میده:))بیخود نیست سم و نویزت هم عجیب و غریب داره عمل میکنه با این یونیورس همخوانی ندارن;))
نه اگر اینطوری اره خوب خدایی خواب بودم این چند شبه ساعت 12 دارم میخوابم
البته الان هم رسیدم خونه چک کردم داره سکته میزنه وصله قطع نمیشه اما 4.2.2.4 یهو 20 تا پشت هم تایم اوت میده دوباره وصل میشه
8.8.8.8 اوکیه یا به سرور چیز پی ان خودم پینگ دقیق میده ولی 4.2.2.4 نه مشکل داره

Untitled.jpg

نه اگر اینطوری اره خوب خدایی خواب بودم این چند شبه ساعت 12 دارم میخوابم
البته الان هم رسیدم خونه چک کردم داره سکته میزنه وصله قطع نمیشه اما 4.2.2.4 یهو 20 تا پشت هم تایم اوت میده دوباره وصل میشه
8.8.8.8 اوکیه یا به سرور چیز پی ان خودم پینگ دقیق میده ولی 4.2.2.4 نه مشکل داره
مال منم 4.2.2.4 پینگش رفته بالا.البته تو بازی فرقی ندیدم

• Like
Reactions: barney stinson
الان چند روزی با adsl نمیتونم از استور مایکروسافت بازی دانلود کنم میزنم یه خورده دانلود میشه بعد قطع میشه ثبات نداره در صورتی که تا چند روز پیش به راحتی دانلود میکردم
لازم به ذکر هست همیشه بدونه زدن dns دانلود میکردم

مال منم 4.2.2.4 پینگش رفته بالا.البته تو بازی فرقی ندیدم
اره منم نه تو بازی نه تو دانلود بازی تو xbox مشکلی ندارم واقعا ولی جالبه برام که 4.2.2.4 ترکیده
البته احتمال قطع شدن کلی هم پیش رو داریم چیز اونقدر عجیبی هم نیست

شاتل واسه من خود سایت شاتلم باز نمیکنه
:))چی بگم والا منطقه به منطقه فرق داره دیگه برای دوستمون

hamid_barca

هم از خیلی وقت پیش فکر کنم همه چیز شکن ها کار میکرد برای من چند روزه دیگه همه چیز شکن ها کار میکنن

از مای شاتل و تنظیمات بازی انلاین من فقط میتونم ۱ مگ رو فعال کنم، بقیه رو فعال کنم چه ۲ مگ چه ۴ و ۸ ارتباط مودم قطع میشه
البته اون ۱ مگ هم تاثیرش رو میزاره پینگ کانتر رو از ۱۲۰ اورد ۶۰ اما سرعت دانلودش میاد ۱ مگ که به درد عمشون میخوره
یه سیم تلفن جدید از سرخط کشیدم اما تاثیری نزاشت با اینکه فاصلم با مرکز مخابراتی ۱۲۰۰ یا ۱۳۰۰ متره اصولا باید حتی vdsl هم ساپورت بشه برام
الان فقط ۲ تا گزینه دارم یکی اینکه مودم جدید بگیرم که شاید وضعیت بهتر بشه چون مودم قبلی قدیمی و قاعدتا کیفیتش رو از دست داده
دومی هم اینکه اگه مشکل از سرخط باشه باید برم یه شکایت تنظیم کنم چون تا ۸۰۰ متری vdsl ساپورت میشه

• Like
Reactions: Behnamm467

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or