بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من رسما با اینترنت مخابرات دیگه هیچ بازی آنلاینی نمی تونم بزنم
چند روز اخیر شاید 20 تا بازی مختلفو تست کردم از کلیه عناوین راکستار و EA و یوبی و ایکس باکس گرفته تا تمام CoD ها
تمام لانچرها بدون مشکل با DNS لاگین میشن، PSN ساین اینه، وارد بازی ها هم میشه اما زمان ورود به بخش مولتی هر کدوم یه اروری میدن یا مثلا توی کیس CoD ها اصلا پلیر پیدا نمیکنه
به مخابرات حرومزاده هم بارها پیام دادم میگه از زیرساخته، میگم چرا زیرساخت فقط برای شما اعمال میشه؟ یه شعر دیگه میگه 💩
برای من مخابرات بازی های ea فیلترن.کال اف مشکلی نداره.

من رسما با اینترنت مخابرات دیگه هیچ بازی آنلاینی نمی تونم بزنم
چند روز اخیر شاید 20 تا بازی مختلفو تست کردم از کلیه عناوین راکستار و EA و یوبی و ایکس باکس گرفته تا تمام CoD ها
تمام لانچرها بدون مشکل با DNS لاگین میشن، PSN ساین اینه، وارد بازی ها هم میشه اما زمان ورود به بخش مولتی هر کدوم یه اروری میدن یا مثلا توی کیس CoD ها اصلا پلیر پیدا نمیکنه
به مخابرات حرومزاده هم بارها پیام دادم میگه از زیرساخته، میگم چرا زیرساخت فقط برای شما اعمال میشه؟ یه شعر دیگه میگه 💩
ببین حالا شانس به منطقه هم هست دقیقا خیلی ها هستن دارن cod هارو بازی میکنن مشکلی هم ندارن
-----------------------------
ولی در نهایت یه شاتل بگیرید راحت بشید
امروز من بدون dns رفتم mw3 xbox قدیمی زدم :)) تو خیلی از نت ها با dns هم بازی های xbox 360 مشکل دارن

ویرایش : اگر دوستان ناراحت نمیشن که اینترنت من از فضا اومده

آخرین ویرایش:
ببین حالا شانس به منطقه هم هست دقیقا خیلی ها هستن دارن cod هارو بازی میکنن مشکلی هم ندارن
-----------------------------
ولی در نهایت یه شاتل بگیرید راحت بشید
امروز من بدون dns رفتم mw3 xbox قدیمی زدم :)) تو خیلی از نت ها با dns هم بازی های xbox 360 مشکل دارن

ویرایش : اگر دوستان ناراحت نمیشن که اینترنت من از فضا اومده
مسئله اینه که تضمینی نیست شاتل ما مثل شاتل شما از آب در بیاد :D
برای من مخابرات بازی های ea فیلترن.کال اف مشکلی نداره.
کال اف 2019 و ونگاردو دیشب تست کردم کلا پلیری پیدا نمیکرد، فکر نمیکنم پلیراشون صفر شده باشه

• Like
Reactions: mohsen2019
نه آقا شاتل همه جا خوبه(البته نسبت به استاندارد ایران)
منم به نصیحت دوستمون شاتل گرفتم و واقعا راضیم.خوبیش اینه که یه جورایی خودشون رو برای گیم مسئول میدونن.مثلا من صبانت یا آسیاتک داشتم وقتی میگفتم برای فلان بازی میخوام،در نهایت میگفت اون دست ما نیست و از زیر ساخته و...
ولی شاتل واقعا پیگیری میکنی،اونروز زنگ زدم پشتیبانی شاتل و گفتم حس میکنم پینگم یه جوریه :D یعنی توصیف دقیق هم نمیتونستم بکنم. دیگه اون خانم پشتیبان گفت اینجا مشکلی نداری ولی فلان برنامه رو نصب کن(همین که اون طرف میتونه با کامپیوترت کار کنه)تا من خودم از اینجا همه موارد رو داخل کامپیوتر چک کنم:))دیگه فقط مونده بود بگم بیا خودت یه دست فیفا بزن ببین چطوریه;))

دیگه دیدم این بنده خدا واقعا بیشتر از وظیفه اش داره کمک میکنه،زنگ زدم شاتل بخش پیشنهاد و انتقاد گفتم اگه میشه از این کارشناستون یه تشکری بکنم شما هم یه تقدیری ازش بکنید چون واقعا ندیده بودم تو ایران همچین پشتیبانی پیگیری.

پ.ن:اینم میگم که فراموش نشه...آسیاتک هر چی میگفتم فلان مشکل دارم میگفت نه اول بگو تو بازی هم مشکل داری؟میگفتم بابا من اصلا با آسیاتک بازی نمیکنم،خب چطور بگم مشکل داره یا نه ؟که تلفن روم قطع کرد:|
زنگ زدم به بخش شکایاتش که یه خانمی که سرپرستشون بود،اونم قشنگ جر و واجرم داد:Dبعدش مودم آسیاتک رو قطع کردم و حدود 1000 گیگ اینترنت رو بیخیال شدم تا خودشون بیان قطع کنن.

کال اف 2019 و ونگاردو دیشب تست کردم کلا پلیری پیدا نمیکرد، فکر نمیکنم پلیراشون صفر شده باشه
نه پلیر دارن مدرن 2019 که راحت پیدا میکنه
اتفاقا من mw2 داشتم فروختم الان دارم مدرن 2019 همش بازی میکنم
ونگارد انقدر به درد نخور بود طبیعیه والا ولی اونم احتمالا اوکیه

دوستان ممکنه پینگ بالا نویز قطعی از جمله هنگام زنگ خوردن سرعت کم و... از مودم هم باشه ؟؟
مودمم ۸ ۹ سال یا بیشتره که داره کار می کنه
__
و اینکه من از سر خط نزدیک ۴۰ متر تا اتاق مستقیم سیم تلفن کشیدم اما تاثیری نداشته ( هنوز از سرخط سر سیم هارو به هم لحیم نزدم چسب هم نزدم هنوز شاید از این باشه ) وچپشتیبانی شاتل گفته تا مرکز مخابراتی فاصلتون کمتر از ۱.۵ یا ۲ کیلومتره قاعدتا باید ۱۶ مگ رو بخوبی بکشه اما ۸ هم مشکل داره واسم
زمانی که اسیاتک داشتن ۱۶ بخوبی میکشید مجبورم باز برگردم سمت اسیاتک اگه درست نشه

دوستان ممکنه پینگ بالا نویز قطعی از جمله هنگام زنگ خوردن سرعت کم و... از مودم هم باشه ؟؟
مودمم ۸ ۹ سال یا بیشتره که داره کار می کنه
__
و اینکه من از سر خط نزدیک ۴۰ متر تا اتاق مستقیم سیم تلفن کشیدم اما تاثیری نداشته ( هنوز از سرخط سر سیم هارو به هم لحیم نزدم چسب هم نزدم هنوز شاید از این باشه ) وچپشتیبانی شاتل گفته تا مرکز مخابراتی فاصلتون کمتر از ۱.۵ یا ۲ کیلومتره قاعدتا باید ۱۶ مگ رو بخوبی بکشه اما ۸ هم مشکل داره واسم
زمانی که اسیاتک داشتن ۱۶ بخوبی میکشید مجبورم باز برگردم سمت اسیاتک اگه درست نشه
در کل اره میتونه مودم نویز بندازه
ولی برای من هم مثل شماست یعنی از نظر سرعتی و نویز مشکل دارم شدیدا مودم هم نو گرفتم اما فرقی نکرده
فاصله منم تا مرکز مخابراتی حدود 2 کیلومتر عه خودم از پایین تا خونه هم سیم کشیدم منم پایین رو لحیم نکردم فقط وصل کردم به هم و چسب زدم روش
اما تست گرفتم سر خط هم مشکل نویز دارم و با اینکه سرویس 8 مگ گرفتم سرعتم رو 600 کیلوبایت کردم که فقط تایم اوت و قطعی بخاطر نویز نداشته باشم
حالا من با شرکت دیگه تا حالا تست نکردم یعنی چندین ساله که تو این خونه هستیم شاتل داشتم همیشه
یعنی شما روی همین خط آسیاتک داشتی نویز نبوده ؟ عجیبه والا

• Like
Reactions: milad.ps4
در کل اره میتونه مودم نویز بندازه
ولی برای من هم مثل شماست یعنی از نظر سرعتی و نویز مشکل دارم شدیدا مودم هم نو گرفتم اما فرقی نکرده
فاصله منم تا مرکز مخابراتی حدود 2 کیلومتر عه خودم از پایین تا خونه هم سیم کشیدم منم پایین رو لحیم نکردم فقط وصل کردم به هم و چسب زدم روش
اما تست گرفتم سر خط هم مشکل نویز دارم و با اینکه سرویس 8 مگ گرفتم سرعتم رو 600 کیلوبایت کردم که فقط تایم اوت و قطعی بخاطر نویز نداشته باشم
حالا من با شرکت دیگه تا حالا تست نکردم یعنی چندین ساله که تو این خونه هستیم شاتل داشتم همیشه
یعنی شما روی همین خط آسیاتک داشتی نویز نبوده ؟ عجیبه والا
اسیاتک داشتم نویز بود اما وقتی تلفن رو خارج میکردم درست میشد
اسیاتک چون قدیمی تره تو شهر ما احتمال میدم زیر ساخت های قویتره نسبت به ساتل داشته باشه

• Like
Reactions: barney stinson
اسیاتک داشتم نویز بود اما وقتی تلفن رو خارج میکردم درست میشد
اسیاتک چون قدیمی تره تو شهر ما احتمال میدم زیر ساخت های قویتره نسبت به ساتل داشته باشه
جالبه واقعا برام ای کاش وضعیت بقیه سرویس دهنده ها درست بود میرفتم مثلا از خود مخابرات اینترنت میگرفتم اصلا تست میکردم ببینم وضعیت نویز تغییری میکنه یا نه

• Like
Reactions: milad.ps4
جالبه واقعا برام ای کاش وضعیت بقیه سرویس دهنده ها درست بود میرفتم مثلا از خود مخابرات اینترنت میگرفتم اصلا تست میکردم ببینم وضعیت نویز تغییری میکنه یا نه
ولی حتما به اسیاتک یا ارائه دهنده دیگه تغییر بده
۲ هزار متر فاصله کمی هست
همچنین ممکنه کابلی که از مرکز مخابراتی میاد ایراد داشته باشه یا حدود ۱۰ ۲۰ سانت از سیم تو سر خط خراب باشه
همچنین چک کن ببین سیمی که مستقیم اوردی تو مسیرش کابل هست یا نه اگه باشه (فکر کنم فاصلشون کمتر از ۱۵ سانت ) بیشتر از ۸ ۹ متر تو یه مسیر باشن با فاصله غیر استاندارد نویز میندازه
اسپلیتر خوب هم بگیر بنداز بعد مودم رو هم تو یه جایی بزار که لوازم برقی دیگه کم باشه که ممکنه بخاطر میدان مغناطیسی نویز بندازه
بعد اینکه مطمعن شدی مشکل از خط کشی و مودم خودت نیست برو مخابرات واسه شکایت
منم اینکارو می کنم چون دیگه خنده داره با فاصله کمتر از ۲ هزار متر ۱۶ مگ رو نده در حالی که با فاصله خیلی بیشتر vdsl هم جا های دبگه استفاده می کنن

ولی حتما به اسیاتک یا ارائه دهنده دیگه تغییر بده
۲ هزار متر فاصله کمی هست
همچنین ممکنه کابلی که از مرکز مخابراتی میاد ایراد داشته باشه یا حدود ۱۰ ۲۰ سانت از سیم تو سر خط خراب باشه
همچنین چک کن ببین سیمی که مستقیم اوردی تو مسیرش کابل هست یا نه اگه باشه (فکر کنم فاصلشون کمتر از ۱۵ سانت ) بیشتر از ۸ ۹ متر تو یه مسیر باشن با فاصله غیر استاندارد نویز میندازه
اسپلیتر خوب هم بگیر بنداز بعد مودم رو هم تو یه جایی بزار که لوازم برقی دیگه کم باشه که ممکنه بخاطر میدان مغناطیسی نویز بندازه
بعد اینکه مطمعن شدی مشکل از خط کشی و مودم خودت نیست برو مخابرات واسه شکایت
منم اینکارو می کنم چون دیگه خنده داره با فاصله کمتر از ۲ هزار متر ۱۶ مگ رو نده در حالی که با فاصله خیلی بیشتر vdsl هم جا های دبگه استفاده می کنن
مشکل اینجاست با شاتل دارم راحت بازی میکنم اما با نت های دیگه همه هزارتا مشکل دارن
میترسم شاتل رو تخلیه کنم برم مثلا آسیاتک بگیرم بازم مشکل داشته باشه
برگردم شاتل بگیرم بگن پر شده
چون شاتل خیلی موقع ها میگه منطقه شما پر هستیم

مشکل اینجاست با شاتل دارم راحت بازی میکنم اما با نت های دیگه همه هزارتا مشکل دارن
میترسم شاتل رو تخلیه کنم برم مثلا آسیاتک بگیرم بازم مشکل داشته باشه
برگردم شاتل بگیرم بگن پر شده
چون شاتل خیلی موقع ها میگه منطقه شما پر هستیم
پینگت چنده تو بازیا ؟؟؟
اگه اینطوره برو درخواست یه خط جدید بده واسه اون اسیاتک بزن

• Like
پینگ من الان تو mw2 با سرور جدیدی که زدن 20 عه با همین سرور دوستم که مخابرات داره حداقل 2 برابر منه
اگه تو بقیه بازی ها هم اینطور باشه همین شاتل بزار بمونه
اما برای دانلود یه خط دیگه به اسم خودت درخواست بده و اسیاتک بزن

• Like
اگه تو بقیه بازی ها هم اینطور باشه همین شاتل بزار بمونه
اما برای دانلود یه خط دیگه به اسم خودت درخواست بده و اسیاتک بزن
تو همه بازی ها همینه نمیدونم حالا میتونه اصلا با تغییر isp کلا نویز خط بالا پایین بشه یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or