بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینجا جاش نیست خدایی این سوال دیگه :)) توی توییتر بهتر جواب میگیری یه tls scanner هم هست که میتونی باهاش sni تمیز گیر بیاری سرچ بکن گیر میاد
اینو انجام دادم چند تا سایتو تست کردم نشد. ولی یه خبر خوب xray 1.8.4 اومده. ایونو در مبدا و مقصد بروز رسانی کردم درست شد.

سرعت به حدی خوب شده فکر کردم رفتم آمریکا :))

1693716934882.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: barney stinson
اینو انجام دادم چند تا سایتو تست کردم نشد. ولی یه خبر خوب xray 1.8.4 اومده. ایونو در مبدا و مقصد بروز رسانی کردم درست شد.

View attachment 307242
اره 1.8.4 البته فکر کنم چند هفته ای هست که اومده تو پنل خودم دیده بودم و اپدیتش کرده بودم من

View attachment 307242
اقا شت من دیشب تازه روی ویندوز برای اولین بار سرور خودم رو تست کردم عجب سرعتی :)) با اینترنت 8 مگ من که 800 کیلوبایت سرعت دانلود میده دقیقا ویدیو 4K اجرا میکنه بدون لگ :o من نورد و وایپر و اینا دارم ته تهش میشه ویدیو 1440 استریم کرد
تا الان فقط روی گوشی استفاده میکردم

اقا شت من دیشب تازه روی ویندوز برای اولین بار سرور خودم رو تست کردم عجب سرعتی :)) با اینترنت 8 مگ من که 800 کیلوبایت سرعت دانلود میده دقیقا ویدیو 4K اجرا میکنه بدون لگ :o من نورد و وایپر و اینا دارم ته تهش میشه ویدیو 1440 استریم کرد
تا الان فقط روی گوشی استفاده میکردم
سرور باید حتما لینوکس باشه؟

• Smile
Reactions: cheofox
سرور باید حتما لینوکس باشه؟
بله عزیز پنل ها روی سرور لینوکس نصب میشن
بیشتر سعی کن لینوکس اوبونتو ورژن 20.04 باشه که هم سبک عه هم همه پنل ها رو ساپورت میکنه
ورژن 22 هم نصب کنی البته مشکلی نداره

آخرین ویرایش:
📌پینگ اینترنت در کشور کاهش پیدا کرد

امیر لاجوردی
، جانشین وزیر ارتباطات:

🔹در دو ماهه گذشته میزان پینگ در شبکه داخلی با حدود ۴۰ درصد کاهش از نزدیک ۳۴ به نزدیک ۲۰ میلی ثانیه رسیده است

🔹در شبکه بین الملل نیز، با حدود ۲۵ درصد کاهش از ۱۰۲ به ۷۶ میلی ثانیه رسیده است.
ـــــــ
ما هنوز درگیر دی ان اس برای دانلود و آنلاین بازی کردنیم، بعد آقایون ... شر تفت میدن :| :))

📌پینگ اینترنت در کشور کاهش پیدا کرد

امیر لاجوردی
، جانشین وزیر ارتباطات:

🔹در دو ماهه گذشته میزان پینگ در شبکه داخلی با حدود ۴۰ درصد کاهش از نزدیک ۳۴ به نزدیک ۲۰ میلی ثانیه رسیده است

🔹در شبکه بین الملل نیز، با حدود ۲۵ درصد کاهش از ۱۰۲ به ۷۶ میلی ثانیه رسیده است.
ـــــــ
ما هنوز درگیر دی ان اس برای دانلود و آنلاین بازی کردنیم، بعد آقایون ... شر تفت میدن :| :))
چه تفتی داده
پینگ من میتونم بگم بدتر شده نه توی بازی ولی 4.2.2.4 من همین الان نسبت به 1 ماه پیش کاملا بدتر شده
نه فقط من همه دوستای اطرافم هم میگم بدتر شده
تو بازی بهتر شده اونم دلیلش همون سرور خاورمیانه ایه که بازی ها بهش وصل میشن

چه تفتی داده
پینگ من میتونم بگم بدتر شده نه توی بازی ولی 4.2.2.4 من همین الان نسبت به 1 ماه پیش کاملا بدتر شده
نه فقط من همه دوستای اطرافم هم میگم بدتر شده
تو بازی بهتر شده اونم دلیلش همون سرور خاورمیانه ایه که بازی ها بهش وصل میشن
پارس آنلاین که دی ان اس گوگلش ترکیده. تا ۴۰۰ میره. زنگ زدم، گفتن در مورد دی ان اس گوگل کاری نمی تونیم بکنیم :))

پارس آنلاین که دی ان اس گوگلش ترکیده. تا ۴۰۰ میره. زنگ زدم، گفتن در مورد دی ان اس گوگل کاری نمی تونیم بکنیم :))
سلام اگر خط شما نویز کمی داره و snr بالای 15 باشه به اپراتور بگو بزاره روی Fast که پینگ کمتر میشه -- در حالت عادی روی interleave هست چون بیشتر خطوط نویز بالایی دارن

• Like
  • Smile
Reactions: cheofox and u.s.a
من رسما با اینترنت مخابرات دیگه هیچ بازی آنلاینی نمی تونم بزنم
چند روز اخیر شاید 20 تا بازی مختلفو تست کردم از کلیه عناوین راکستار و EA و یوبی و ایکس باکس گرفته تا تمام CoD ها
تمام لانچرها بدون مشکل با DNS لاگین میشن، PSN ساین اینه، وارد بازی ها هم میشه اما زمان ورود به بخش مولتی هر کدوم یه اروری میدن یا مثلا توی کیس CoD ها اصلا پلیر پیدا نمیکنه
به مخابرات حرومزاده هم بارها پیام دادم میگه از زیرساخته، میگم چرا زیرساخت فقط برای شما اعمال میشه؟ یه شعر دیگه میگه 💩

به مخابرات حرومزاده هم بارها پیام دادم میگه از زیرساخته، میگم چرا زیرساخت فقط برای شما اعمال میشه؟ یه شعر دیگه میگه 💩
بزار یه خاطره تعریف کنم مال امساله ما بعد این که کسی رو پیدا کردیم و رو بهش انداختیم که بیاد این سیم های تلفن بیرونو درست کنه اومد یکی از مخابرات اومد سیم های داخلو درست کرد ولی هرچی گفتیم بابا ایراد اینجا نیست ولی برگشت با غروری که نیکولا تسلا هم نداشته گفت با من بحث نکن :|منم ولش کردم می دونستم درست نمی شه و دو باره باید بیاد آقا رفت و درست نشد و ما دوباره زنگ زدیم اومد ایندفعه بیرونو درست کرد و رفت دیدم نه اینترنت کار می کنه نه تلفن هرچه به تلفن زنگ می زدیم تلفن اصلا زنگ نمی خورد بعد من تلفونو برداشتم دیدم بوق می خوره یه زنگ به
گوشیم زدم دیدم شماره خونه ما نیست:)). این رفته شماره خونه یکی از این کوچه رو داخل این جعبه تقسیم به خونه ما و شما ره ما رو به یکی دیگه بعد زنگ زدیم به آشنا گفتیم پشماش ریخت و فردا اومد دوباره و درستش کرد و رفت .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or