اینو انجام دادم چند تا سایتو تست کردم نشد. ولی یه خبر خوب xray 1.8.4 اومده. ایونو در مبدا و مقصد بروز رسانی کردم درست شد.اینجا جاش نیست خدایی این سوال دیگه توی توییتر بهتر جواب میگیری یه tls scanner هم هست که میتونی باهاش sni تمیز گیر بیاری سرچ بکن گیر میاد
اره 1.8.4 البته فکر کنم چند هفته ای هست که اومده تو پنل خودم دیده بودم و اپدیتش کرده بودم مناینو انجام دادم چند تا سایتو تست کردم نشد. ولی یه خبر خوب xray 1.8.4 اومده. ایونو در مبدا و مقصد بروز رسانی کردم درست شد.
روی پنل سنایی نصب بود من چشمم خورده بود شایدم اشتباه دیده بودم
اقا شت من دیشب تازه روی ویندوز برای اولین بار سرور خودم رو تست کردم عجب سرعتی با اینترنت 8 مگ من که 800 کیلوبایت سرعت دانلود میده دقیقا ویدیو 4K اجرا میکنه بدون لگ من نورد و وایپر و اینا دارم ته تهش میشه ویدیو 1440 استریم کرداینو انجام دادم چند تا سایتو تست کردم نشد. ولی یه خبر خوب xray 1.8.4 اومده. ایونو در مبدا و مقصد بروز رسانی کردم درست شد.
سرور باید حتما لینوکس باشه؟اقا شت من دیشب تازه روی ویندوز برای اولین بار سرور خودم رو تست کردم عجب سرعتی با اینترنت 8 مگ من که 800 کیلوبایت سرعت دانلود میده دقیقا ویدیو 4K اجرا میکنه بدون لگ من نورد و وایپر و اینا دارم ته تهش میشه ویدیو 1440 استریم کرد
تا الان فقط روی گوشی استفاده میکردم
بله عزیز پنل ها روی سرور لینوکس نصب میشنسرور باید حتما لینوکس باشه؟
ممنون پس منتظر بقیه جزئیاتش هم هستم
چه تفتی دادهپینگ اینترنت در کشور کاهش پیدا کرد
امیر لاجوردی، جانشین وزیر ارتباطات:
در دو ماهه گذشته میزان پینگ در شبکه داخلی با حدود ۴۰ درصد کاهش از نزدیک ۳۴ به نزدیک ۲۰ میلی ثانیه رسیده است
در شبکه بین الملل نیز، با حدود ۲۵ درصد کاهش از ۱۰۲ به ۷۶ میلی ثانیه رسیده است.
ـــــــ
ما هنوز درگیر دی ان اس برای دانلود و آنلاین بازی کردنیم، بعد آقایون ... شر تفت میدن
پارس آنلاین که دی ان اس گوگلش ترکیده. تا ۴۰۰ میره. زنگ زدم، گفتن در مورد دی ان اس گوگل کاری نمی تونیم بکنیمچه تفتی داده
پینگ من میتونم بگم بدتر شده نه توی بازی ولی 4.2.2.4 من همین الان نسبت به 1 ماه پیش کاملا بدتر شده
نه فقط من همه دوستای اطرافم هم میگم بدتر شده
تو بازی بهتر شده اونم دلیلش همون سرور خاورمیانه ایه که بازی ها بهش وصل میشن
سلام اگر خط شما نویز کمی داره و snr بالای 15 باشه به اپراتور بگو بزاره روی Fast که پینگ کمتر میشه -- در حالت عادی روی interleave هست چون بیشتر خطوط نویز بالایی دارنپارس آنلاین که دی ان اس گوگلش ترکیده. تا ۴۰۰ میره. زنگ زدم، گفتن در مورد دی ان اس گوگل کاری نمی تونیم بکنیم
بزار یه خاطره تعریف کنم مال امساله ما بعد این که کسی رو پیدا کردیم و رو بهش انداختیم که بیاد این سیم های تلفن بیرونو درست کنه اومد یکی از مخابرات اومد سیم های داخلو درست کرد ولی هرچی گفتیم بابا ایراد اینجا نیست ولی برگشت با غروری که نیکولا تسلا هم نداشته گفت با من بحث نکن منم ولش کردم می دونستم درست نمی شه و دو باره باید بیاد آقا رفت و درست نشد و ما دوباره زنگ زدیم اومد ایندفعه بیرونو درست کرد و رفت دیدم نه اینترنت کار می کنه نه تلفن هرچه به تلفن زنگ می زدیم تلفن اصلا زنگ نمی خورد بعد من تلفونو برداشتم دیدم بوق می خوره یه زنگ بهبه مخابرات حرومزاده هم بارها پیام دادم میگه از زیرساخته، میگم چرا زیرساخت فقط برای شما اعمال میشه؟ یه شعر دیگه میگه