amin200200
کاربر سایت
آقا یوتیوب باز نمیکنه ولیاره بابا از لو دادن گذشته دیگه مطمئن باش یکم دیگه همین انجمن رو شاید نتونیم باز کنیم
ولی برای من جالب بود که روی همه نت هام فیلتر نیست رایتل - ایرانسل - شاتل - همراه اول
آقا یوتیوب باز نمیکنه ولیاره بابا از لو دادن گذشته دیگه مطمئن باش یکم دیگه همین انجمن رو شاید نتونیم باز کنیم
ولی برای من جالب بود که روی همه نت هام فیلتر نیست رایتل - ایرانسل - شاتل - همراه اول
یوتیوب ؟ ما اینستاگرام رو میگیم نه چیز دیگه ایآقا یوتیوب باز نمیکنه ولی
من یه موقع آی پی استاتیک گرفتم نت تایپم شد open، شاید الان هم جواب بدهدوستان در خصوص اینکه صبانت نت تایپش رو 3 کرده و عملا نمیشه آنلاین بازی کرد نمیشه به جایی شکایت کرد؟
دروددوستان کسیو میشناسید که وی پی ان روی روتر میکروتیک کانفیگ کنه؟ نتم پوینت تو مولتی هست. روتر میکروتیک دارم. ایپی ثابت هم دارم. دنبال یکی میگردم که یه وی پی ان دائمی روی روتر تنظیم کنه .
سلام وقت بخیرv2ray شعره . تازه اگرم باشه . هر واسطه ای که ip را تغییر بده ...
سرعت را میاره پایین ، پینگ بالا قطعی وصلی و هزار تا دردسر
من همین الان دارم با ip داخلی ملی ! ویدئو 4K میبینم بدون وقفه .
بدون پول بالای VPS ..
dns دستی در مودم ...
dns در روتر :
ip خود ایران ملی
صفحه اصلی یوتیوب ، بدون هیچ گونه تبلیغ و آزار و اذیت
پخش ویدئو 4k نه ، بلکه 8K بدون وقفه و آخ
توجه ویژه به 8K مبذول بفرمایید !
اینجا جاش نیست خدایی این سوال دیگه توی توییتر بهتر جواب میگیری یه tls scanner هم هست که میتونی باهاش sni تمیز گیر بیاری سرچ بکن گیر میاددوستان یه sni به جز telewebion برای reality ندارید .دیگه این جواب نمی ده روی نت مخابرات و کنده.
گش. ادم حال ندارماینجا جاش نیست خدایی این سوال دیگه توی توییتر بهتر جواب میگیری یه tls scanner هم هست که میتونی باهاش sni تمیز گیر بیاری سرچ بکن گیر میاد
سلامسلام وقت بخیر
میشه بگید چطور من هم مثل این حالت شما تنظیم کنم تا یوتیوب ببینم ؟
اصلا بدردسرش و هزینه خرید روتر نمی ارزه شبکه های اجتماعی مخصوص موبایل طراحی و ساخته شدن بدرد توی منزل نمیخوره راحت قندشکن رایگان مود شده نصب کنید حالش ببرین من الان 6 ماه دارم استفاده میکنم بدون قطعیسلام
یه توضیح چکیده و مختصر میدم اگر وقتم کشید چند تا عکس هم میزارم . از سرکار که برگشتم توصیحات جامع تر با جزئیات میدم که شاید .. بتونید راه بندازید .
اول و مهم تر از همه .. اینترنت روی بستر بی در و پیکر مخابرات هست
من خودم ftth دارم میدونم محدوده و همه جا نمیدن ، و.لی adsl و vdsl مخابرات را هم به احتمال خیلی زیاد روی همون شبکه هستن ... بعیده مجزا باشن . واژه کلیدی مخابرات
الان آسیاتک و فناپ و شاتل و ایرانسل و .... خیلی جاهای دیگه ftth میدن .. ولی شرط صد در صد میبندم رو اونا تغییر dNS کار نمکینه .. چون خصوصی هستن و پاچه خوار تر مخصوصا ایرانسل .
سپس . مودم را همیشه رو حالت بریج بزارید و به یه روتر توپ مثل میکروتیک open wrt و Dd wrt وصل کنید . حتی اگر نخواهید یوتیوب ببینید ..
بعد ، ویندوز 11 که قابلیت dns over https داره که به دردتون میخوره و بعضی مواقع به خاطر طرح صیانت و اختلال عمدی داخلی روی اینترنت و همچنین تغییر ip دینامیک و مسیر روت به کمکتون میاد .
ویندوز 10 هم خوبه ولی doh نداره . ویندوز 12 که بیاد انشالله و به کوری چشم عیسی زراعت پیشه و مرکز ملی فضای مجازی امکانات بیشتری در این زمینه میده انشالله ./
بعد فعلا فقط رو دو مرورگر میتونی تماشا کنی .. یکی اج مایکروسافت که نصفه نیمه باز میکنه ، ولی اخبار زنده را پخش میکنه ....
یکی نسخه ماد شده کرومیوم . Chrome نه ! chromium ، که لینکش اینه :
Download latest Chromium release (64-bit and 32-bit)
مایکروسافت اج هم که رو خود ویندوز هست .
در روتر ، dns های مخابرات را غیر فعال میکنی و dns دستی (custom) میزاری
معمولا بهترین ترکیب dns گوگل و کلود فلر هست .
باز بسته به ساعت روز و طرح صیانت و محدودیت های اخیر و اختلال عمدی و داخلی اینترنت ممکنه قابلیت dns over https ویندوز 11 به کمکت بیاد ...
ولی بدون اون هم میشه معمولا یعنی رو ویندوز 10 .
بعد هم کرومیوم یا اج را باز میکنی و از یوتیوب با ip ملی لذت میبری !
View attachment 306839
ببین این مودم من که چراغ اینترنت ش خاموش ه و چشمک نمیزنه .
چون رو مود بریج هست . Bridge
View attachment 306841
این هم روتر من که به جای نرم افزار کارخانه روش Openwrt ریختم.
View attachment 306842
این رابط کاربری ، open-wrt
View attachment 306844
اینجا دقت کن ، اون پایین dns مخابرات را غیر فعال کردم..
به جاش 8.8.8.8 یعنی dns گوگل را گذاشتم.
View attachment 306846
این هم ip من که داخلی هست مال خود مخابرات .
View attachment 306848
View attachment 306851
اینم یوتوب با ip داخلی ...
View attachment 306855
ویدئوی 4k ...
-------------
یکی از دوست ها پیغام خصوصی داده بود ، یه کار کن رو همراه اول هم باز بشه
دوست من
زمان آذری جهرمی باز میشد با dns روی ویندوز
ولی الان نه ...
یه مشکل بزرک داره اینه که اینترنت موبایل اصولا حالت بریج نداره
اصلا بدردسرش و هزینه خرید روتر نمی ارزه شبکه های اجتماعی مخصوص موبایل طراحی و ساخته شدن بدرد توی منزل نمیخوره راحت قندشکن رایگان مود شده نصب کنید حالش ببرین من الان 6 ماه دارم استفاده میکنم بدون قطعی
ممنون پس منتظر بقیه جزئیاتش هم هستمسلام
یه توضیح چکیده و مختصر میدم اگر وقتم کشید چند تا عکس هم میزارم . از سرکار که برگشتم توصیحات جامع تر با جزئیات میدم که شاید .. بتونید راه بندازید .
اول و مهم تر از همه .. اینترنت روی بستر بی در و پیکر مخابرات هست
من خودم ftth دارم میدونم محدوده و همه جا نمیدن ، و.لی adsl و vdsl مخابرات را هم به احتمال خیلی زیاد روی همون شبکه هستن ... بعیده مجزا باشن . واژه کلیدی مخابرات
الان آسیاتک و فناپ و شاتل و ایرانسل و .... خیلی جاهای دیگه ftth میدن .. ولی شرط صد در صد میبندم رو اونا تغییر dNS کار نمکینه .. چون خصوصی هستن و پاچه خوار تر مخصوصا ایرانسل .
سپس . مودم را همیشه رو حالت بریج بزارید و به یه روتر توپ مثل میکروتیک open wrt و Dd wrt وصل کنید . حتی اگر نخواهید یوتیوب ببینید ..
بعد ، ویندوز 11 که قابلیت dns over https داره که به دردتون میخوره و بعضی مواقع به خاطر طرح صیانت و اختلال عمدی داخلی روی اینترنت و همچنین تغییر ip دینامیک و مسیر روت به کمکتون میاد .
ویندوز 10 هم خوبه ولی doh نداره . ویندوز 12 که بیاد انشالله و به کوری چشم عیسی زراعت پیشه و مرکز ملی فضای مجازی امکانات بیشتری در این زمینه میده انشالله ./
بعد فعلا فقط رو دو مرورگر میتونی تماشا کنی .. یکی اج مایکروسافت که نصفه نیمه باز میکنه ، ولی اخبار زنده را پخش میکنه ....
یکی نسخه ماد شده کرومیوم . Chrome نه ! chromium ، که لینکش اینه :
Download latest Chromium release (64-bit and 32-bit)
مایکروسافت اج هم که رو خود ویندوز هست .
در روتر ، dns های مخابرات را غیر فعال میکنی و dns دستی (custom) میزاری
معمولا بهترین ترکیب dns گوگل و کلود فلر هست .
باز بسته به ساعت روز و طرح صیانت و محدودیت های اخیر و اختلال عمدی و داخلی اینترنت ممکنه قابلیت dns over https ویندوز 11 به کمکت بیاد ...
ولی بدون اون هم میشه معمولا یعنی رو ویندوز 10 .
بعد هم کرومیوم یا اج را باز میکنی و از یوتیوب با ip ملی لذت میبری !
ببین این مودم من که چراغ اینترنت ش خاموش ه و چشمک نمیزنه .
چون رو مود بریج هست . Bridge
این هم روتر من که به جای نرم افزار کارخانه روش Openwrt ریختم.
این رابط کاربری ، open-wrt
اینجا دقت کن ، اون پایین dns مخابرات را غیر فعال کردم..
به جاش 8.8.8.8 یعنی dns گوگل را گذاشتم.
این هم ip من که داخلی هست مال خود مخابرات .
اینم یوتوب با ip داخلی ...
ویدئوی 4k ...
-------------
یکی از دوست ها پیغام خصوصی داده بود ، یه کار کن رو همراه اول هم باز بشه
دوست من
زمان آذری جهرمی باز میشد با dns روی ویندوز
ولی الان نه ...
یه مشکل بزرک داره اینه که اینترنت موبایل اصولا حالت بریج نداره