اگر هم بدونه کسی نمیگه بهت خیالت راحت هم بحث شناسایی هست هم بحث اینکه شاید شما خریدی بد بوداقا کسی هست اینجا خودش سرور برا ساخت و ی پی ان v2ray بخره؟ از کجا میخرید اگه میشه بگید همه کرون کردن سروراشونو
حالا شما خریدی بد بوده وگرنه v2ray شعر نیست نه سرعت کم میکنه نه قطعی داره پینگ هم خوب الان مثلا من سرورم فرانسس پینگ 4.2.2.4 رو از 80 میاره رو 95 که منطقیهv2ray شعره . تازه اگرم باشه . هر واسطه ای که ip را تغییر بده ...
سرعت را میاره پایین ، پینگ بالا قطعی وصلی و هزار تا دردسر
من همین الان دارم با ip داخلی ملی ! ویدئو 4K میبینم بدون وقفه .
بدون پول بالای VPS ..
dns دستی در مودم ...
View attachment 304917
dns در روتر :
View attachment 304918
ip خود ایران ملی
View attachment 304919
صفحه اصلی یوتیوب ، بدون هیچ گونه تبلیغ و آزار و اذیت
View attachment 304920
پخش ویدئو 4k نه ، بلکه 8K بدون وقفه و آخ
View attachment 304921
توجه ویژه به 8K مبذول بفرمایید !
داداش میدونی اینجا فروم گیمه مردم با یوتوب گیم نمیزننپینگ مستقیم به یوتیوب و tracert بدون هیچ گونه قند شکن فندق شکن هیتلرشکن و صد البته v2ray ... اینترنت صد در صد ملی با تغییر dns
تو دنیا هیچکس اندازه من پیگیر نیست.به هر جا و هر سطح مدیریتی که فکر کنی شکایت کردمدوستان در خصوص اینکه صبانت نت تایپش رو 3 کرده و عملا نمیشه آنلاین بازی کرد نمیشه به جایی شکایت کرد؟
مشکلم اینه که تو یه مرکز مخابراتی مضخرف گیر کردم که از جای دیگه نمیتونم بگیرمتو دنیا هیچکس اندازه من پیگیر نیست.به هر جا و هر سطح مدیریتی که فکر کنی شکایت کردم
در نهایت خودشون گفتن بهتره که از جای دیگه اینترنت بگیری که منم رفتم از شاتل گرفتم و خلاص شدم از دست صبانت.پس الکی وقتت رو تلف نکن و اگه برای بازی میخوای جمعش کن و از جای دیگه بگیر
نه جواب نمیده.وقتی میگم همه راهها رو رفتم،باور کن که رفتممشکلم اینه که تو یه مرکز مخابراتی مضخرف گیر کردم که از جای دیگه نمیتونم بگیرم
یه آموزش تو نت دیدم که نت تایپ رو اوپن میکرد نمیدونم واقعا جواب میده یا نه
واقعا کاری نمیتونی انجام بدی باید نت رو عوض کنی.مشکلم اینه که تو یه مرکز مخابراتی مضخرف گیر کردم که از جای دیگه نمیتونم بگیرم
یه آموزش تو نت دیدم که نت تایپ رو اوپن میکرد نمیدونم واقعا جواب میده یا نه
داداش من از این دانگل های 4G USB و سیمکارت همراه اول استفاده میکنم . فقط میخوام برم یوتیوب و اگر هم بشه دانلود کنم اگر هم دانلود انجام نشه زیاد مهم نیست. ( با افزونه های گوگل کروم میرفتم ولی گیر زیاد داشت و سرعت نداشت تازه دانلود هم نمشید انجام داد چون دانلود منیجر قبول نمیکرد و فقط با قندشکن میشد دانلود کرد ).پینگ مستقیم به یوتیوب و tracert بدون هیچ گونه قند شکن فندق شکن هیتلرشکن و صد البته v2ray ... اینترنت صد در صد ملی با تغییر dns
View attachment 305167
برای منم چند هفتهای هست فیلتر نیستامروز به طور جالبی روی شاتل و همراه اول اینستا رفع فیلتر شده حداقل برای منطقه امیراباد از هرکی پرسیدم تایید کرد هیچوقت نمیشد برای کل منطقه اینطوری بشه
اپدیت : جالبه ولی مثلا سرعت اینترنت من 1 مگابایته اینستا بدون شیلترفکن داره 200 کیلوبایت مصرف میکنه و یکم کنده
اما با شیلترفکن از سرعت کامل استفاده میکنه
حالا دیگه لودادین سیکش میکشن بزودی رو سامانتلم فیلترنیست ولی بنظرم جدی نگیرید تستای تیم سایبری همش دارن خودشون برای مانور روز موعود آماده میکننبرای منم چند هفتهای هست فیلتر نیست
اره بابا از لو دادن گذشته دیگه مطمئن باش یکم دیگه همین انجمن رو شاید نتونیم باز کنیمحالا دیگه لودادین سیکش میکشن بزودی رو سامانتلم فیلترنیست ولی بنظرم جدی نگیرید تستای تیم سایبری همش دارن خودشون برای مانور روز موعود آماده میکنن