منظورم تنظیم سرعت توی حالت گیمینگه که تو شاتل نمیتونی غیر از سرعت های توی سایت رو انتخاب کنی.یکم میشه در مورد تنوع طرح گیمینگ اسیاتک برام بگی ؟ منظورت چیه ؟
قطعی آسیاتک بستگی به سرعتی که بستن داره، مقادیر MTU و MRU هم بررسی کنین.پینگ هم نصف اسیاتک و مخابراته تازه قطعی اسیاتک رو بزارم کنار
یعنی نویز شما توی اسیاتک بیشتره؟ پس از تجهیزات آسیاتک توی شهر شما ایراد داره ،یا مخابرات باهاش نمیسازه که بعیده این طور باشه.
برای قیاس اپراتور ها بیشتر به شکایات توجه کنید بهتره، چون توی اپراتور های همراه زده همراه اول بهترینه ولی هنگام تست به ایرانسل هم نمیرسه.
بله دقیقا همین طوریهعزیزم اولا که تو شهر های دیگه جز تهران هزارتا isp احتمال داره بهتر از شاتل باشه این به کنار
سرعتی که بسته بودن بیشتر بوده؟بنده رو یک خط شاتل اسیاتک و مخابرات رو دقیقا تست کردم بله اسیاتک از مخابرات هم بدتر بوده
توی منطقه من اینکه شاتل قبل از مخابرات خنده داره، چون که شاتل خیلی بهتر از مخابراتهاین سایت تو منطقه ای که من دارم همین الان میگه اسیاتک عالیه بعد مخابرات که خنده داره
شاتل و مخابرات خیلی محدودیت دارن و شبکه های خصوصی مجازی رو شون خوب جواب نمیدن(بجز اونایی که توی VPS ساختی) SOCKS5 و MTPROTO تداخل وحشتناکی توی مخابرات داره .
من همچین چیزی نگفتم و فقط گفتم که نت سنج + میتونه کمک کنه توی تشخیص تعداد شکایاتتو همه جا وجود داره که یه سرویس دهنده بد خوب باشه دلیل نمیشه همه جا عالی باشه
شاتل بیشترین هزینه رو میگیره و اصلا بسته هاش تنوع ندارن و نمیرزه کلا ، اگه تو منطقه تون فقط شاتل بهتره پس فقط از همون نت بگیر چون که بعد از جمع آوری ممکنه پورت رانژه قبلی رو نداشته باشی.یکی هم در مورد اینکه میگی 2 3 روز نت نگیرم تخفیف میده بگم شاتل اگر ازش 2 3 روز نت نگیری سریع خط شما رو جمع آوری میکنه چون بی نهایت آدم هستن که تو صف گرفتن اینترنت از شاتل هستن یعنی میگه نمیخوای میدمش به یکی دیگه
این شرکت هایی که تخفیف اینطوری میدن اتفاقا خنده داره خفن بودن هم حتی نمیرسونه
حداقل آسیاتک یه IPv6 بهت میده و کسانی که براشون این قضیه مهمه و بین ISP های IPv6 دار دیگه آسیاتک براشون بهتره میتونن آسیاتک بگیرن....
آخرین ویرایش: