بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یکم میشه در مورد تنوع طرح گیمینگ اسیاتک برام بگی ؟ منظورت چیه ؟
منظورم تنظیم سرعت توی حالت گیمینگه که تو شاتل نمیتونی غیر از سرعت های توی سایت رو انتخاب کنی.

پینگ هم نصف اسیاتک و مخابراته تازه قطعی اسیاتک رو بزارم کنار
قطعی آسیاتک بستگی به سرعتی که بستن داره، مقادیر MTU و MRU هم بررسی کنین.
یعنی نویز شما توی اسیاتک بیشتره؟ پس از تجهیزات آسیاتک توی شهر شما ایراد داره ،یا مخابرات باهاش نمیسازه که بعیده این طور باشه.
برای قیاس اپراتور ها بیشتر به شکایات توجه کنید بهتره، چون توی اپراتور های همراه زده همراه اول بهترینه ولی هنگام تست به ایرانسل هم نمیرسه.
عزیزم اولا که تو شهر های دیگه جز تهران هزارتا isp احتمال داره بهتر از شاتل باشه این به کنار
بله دقیقا همین طوریه
بنده رو یک خط شاتل اسیاتک و مخابرات رو دقیقا تست کردم بله اسیاتک از مخابرات هم بدتر بوده
سرعتی که بسته بودن بیشتر بوده؟
این سایت تو منطقه ای که من دارم همین الان میگه اسیاتک عالیه بعد مخابرات که خنده داره
توی منطقه من اینکه شاتل قبل از مخابرات خنده داره، چون که شاتل خیلی بهتر از مخابراته
شاتل و مخابرات خیلی محدودیت دارن و شبکه های خصوصی مجازی رو شون خوب جواب نمیدن(بجز اونایی که توی VPS ساختی) SOCKS5 و MTPROTO تداخل وحشتناکی توی مخابرات داره .
تو همه جا وجود داره که یه سرویس دهنده بد خوب باشه دلیل نمیشه همه جا عالی باشه
من همچین چیزی نگفتم و فقط گفتم که نت سنج + میتونه کمک کنه توی تشخیص تعداد شکایات
یکی هم در مورد اینکه میگی 2 3 روز نت نگیرم تخفیف میده بگم شاتل اگر ازش 2 3 روز نت نگیری سریع خط شما رو جمع آوری میکنه چون بی نهایت آدم هستن که تو صف گرفتن اینترنت از شاتل هستن یعنی میگه نمیخوای میدمش به یکی دیگه
این شرکت هایی که تخفیف اینطوری میدن اتفاقا خنده داره خفن بودن هم حتی نمیرسونه
شاتل بیشترین هزینه رو میگیره و اصلا بسته هاش تنوع ندارن و نمیرزه کلا ، اگه تو منطقه تون فقط شاتل بهتره پس فقط از همون نت بگیر چون که بعد از جمع آوری ممکنه پورت رانژه قبلی رو نداشته باشی.
حداقل آسیاتک یه IPv6 بهت میده و کسانی که براشون این قضیه مهمه و بین ISP های IPv6 دار دیگه آسیاتک براشون بهتره میتونن آسیاتک بگیرن....

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: ALI PUNKER
توی همون بازی انلاین محدودیت های شاتل و آسیاتک اصلا قابل مقایسه نیستن عزیزم
دوست عزیز اگه بازی خاصی توی آسیاتک محدودیت داشه میتونید اسم اون بازی و ip سرورش رو بگید. در ضمن اون لحظه IPv6 مودمتون رو فعال کرده بودین؟!

درود
عزیزان اینجا کسی های‌وب استفاده می‌کنه؟ از ظهر ساعتای ۱ اینا نت قطع شده ( چراغ مودم قرمز ) تا همین الان، حالا این موضوع که جای تعجب نداره از قدرت اول منطقه مسئله عجیب و جالبش اینجاس که تمامی راه های ارتباط با های‌وب شامل تلفن و سایت به صورت کامل بسته هست یعنی شماره تماسش حتی بوق نمیخوره !
سایتش هم نه اصلیش باز میشه نه پنل !
می‌خواستم ببینم اینجور مواقع باید چیکار کرد دقیقاً؟ :دی جمع کرده رفته شرکت ؟ :))

شاتل کلا نت من رو سهمیه ای کرده ۳۶ ساعت میاد رو ۳۰۰ کیلو بایت ۱۲ ساعت کلا قطعه ۱۲ ساعت هم میاد رو ۸ مگ
اینترنت ماهواره ای بیاد من کلا نتها خط تلفن بلکه سیمکارت ها رو هم از مالکیتم در میارم و میندازمشون سطل اشغال دیگه ۱ ریال واسه اینا و خدماتشون پول نمیدم
پول اینترن 5g با حجم نامحدود رو میدیم به جاش 🖕 تحویل میگیریم

• Like
Reactions: mallo
توی منطقه الوند-قزوین هستم و مخابرات و شاتل و آسیاتک رو امتحان کردم پینگ آسیاتک بهترین بود حتی تو سایت هم زده...
View attachment 313557
شاتل پینگش بیشتر بود ولی پینگ مخابرات داغون تر از همه . شاتل برای گیم خوب نبود چون فقط سرعت هایی که تو سایت زده رو فقط میشه انتخاب کرد ولی توی آسیاتک خودت سرعت رو هر مقداری که دلت خواست میتونی بزاری، به همین خاطر برای من انتخاب بهتری بود. سرعت های (طرح گیمینگ) توی سایت شاتل تنوع کمی دارن و کسی که یه مگ مکس آپلودش هست فقط میتونه یه مگ سرعت دانلود داشته باشه که خیلی کاربردی نیست. تعرفه های آسیاتک خیلی کمتر از بفیه هست و من دو سه روز نت نگیرم کلی تخفیف میده. شما توی یه خط آسیاتک و شاتل رو امتحان کردین؟
این سایتش چیه

درود
عزیزان اینجا کسی های‌وب استفاده می‌کنه؟ از ظهر ساعتای ۱ اینا نت قطع شده ( چراغ مودم قرمز ) تا همین الان، حالا این موضوع که جای تعجب نداره از قدرت اول منطقه مسئله عجیب و جالبش اینجاس که تمامی راه های ارتباط با های‌وب شامل تلفن و سایت به صورت کامل بسته هست یعنی شماره تماسش حتی بوق نمیخوره !
می‌خواستم ببینم اینجور مواقع باید چیکار کرد دقیقاً؟ :D جمع کرده رفته شرکت ؟ :))
منم های وب دادم
دقیقاهمینه وضع منم
و واقعا عجیبه خطش هم کار نمیکنه!
این چند وقته واقعا خسته ام کرده اینقدر قطعی داره سر کلاس و خرید و این داستانا

• Like
Reactions: PouяiД
درود
می‌خواستم ببینم اینجور مواقع باید چیکار کرد دقیقاً؟ :D جمع کرده رفته شرکت ؟ :))

دقیقا از ساعت 7 صبح قطعه
تو این یک ماه اینقدر قطعی داشته خستم کرده
ماهی 320 میدم همش قطعی
حالا تو سازمان تنظیم شکایت کردم ببینم اتفاقی میوفته
پورت های مرکز مخابراتی ها هم کلا پره وگرنه تخلیه میکردم . از وقتی با پارس آنلاین ترکیب شد افتضاح شد

دقیقا از ساعت 7 صبح قطعه
تو این یک ماه اینقدر قطعی داشته خستم کرده
ماهی 320 میدم همش قطعی
حالا تو سازمان تنظیم شکایت کردم ببینم اتفاقی میوفته
پورت های مرکز مخابراتی ها هم کلا پره وگرنه تخلیه میکردم . از وقتی با پارس آنلاین ترکیب شد افتضاح شد
سلام به همه دوستان به به اینجام که از پارس آنلاین ما نیومده دارن میگن دوستان نگاه منین این وضع اینترنت منه خواهشا بگین شماها از پارس آنلاین یا های وب هستین هم این مشکلات مثله من دارین یا نه ؟ کارشناس از پارس آنلاین زنگ زده الان اره همه اینترنتا همینه من مطمعنم که این طور نباید باشه بهشم گفتم میرم میپرسم شماها قطعی دارین ؟ پکت لاستتون چه وضعیه من همش شکایت زدم به 195 دات ای ار از پارس افلاین الان بالای 3 هفتس این دی ان اسهای داخلی و خارجی منه ببینین پکت لاست خالی شماها یه عکس بزارین اینجا و بگین وضعیتتون چطوره من از گفته هاتون عکس داشته باشم واسه اثبات حرفام به این کارشناس پارس افلاین شبکرو ببینین منفجر پوله چی میگیری خدا کنه مخابرات زودتر فیبر بده تهرانین زنگ بزنین 2020 درخواست بدین زیاد شیم اون پایدار تره والله کلافه شدم با این پارس افلاین های وب اینا ادغام شدن نابود شد شبکه چه کیفیتی داشت پارس افلاین تنها خودش بود نابود شد چی پیشنهاد میدین ؟ عکسم بزارین واسه شماهام همینه آیا؟ ممنون Capture.JPG

امروز به پشتیبانی شاتل گفتم سرویس های غیر جنشواره ای تون به درد مردم عادی نمیخوره منم هم مایل به تمدید اونا نیستم وقتی در مقایسه با جشنواره ۸۰ درصد حجمشون کم میشه مدت زمانشون یک سوم یا یک چهارم میشه و قیمتشون هم ۲۰ ۳۰ یا ۴۰ درصد گرون
گفتم زیر ساخت هاتون هم ضعیفه ما این همه مالیات میدیم پس اینها کجا خرج میشن
گفتم به این شکل مایل به تمدید سرویس نیستم دیگه

• Like
سلام به همه دوستان به به اینجام که از پارس آنلاین ما نیومده دارن میگن دوستان نگاه منین این وضع اینترنت منه خواهشا بگین شماها از پارس آنلاین یا های وب هستین هم این مشکلات مثله من دارین یا نه ؟ کارشناس از پارس آنلاین زنگ زده الان اره همه اینترنتا همینه من مطمعنم که این طور نباید باشه بهشم گفتم میرم میپرسم شماها قطعی دارین ؟ پکت لاستتون چه وضعیه من همش شکایت زدم به 195 دات ای ار از پارس افلاین الان بالای 3 هفتس این دی ان اسهای داخلی و خارجی منه ببینین پکت لاست خالی شماها یه عکس بزارین اینجا و بگین وضعیتتون چطوره من از گفته هاتون عکس داشته باشم واسه اثبات حرفام به این کارشناس پارس افلاین شبکرو ببینین منفجر پوله چی میگیری خدا کنه مخابرات زودتر فیبر بده تهرانین زنگ بزنین 2020 درخواست بدین زیاد شیم اون پایدار تره والله کلافه شدم با این پارس افلاین های وب اینا ادغام شدن نابود شد شبکه چه کیفیتی داشت پارس افلاین تنها خودش بود نابود شد چی پیشنهاد میدین ؟ عکسم بزارین واسه شماهام همینه آیا؟ ممنونView attachment 314150
من پارس آنلاین ندارم ولی تو یه پیجی دیدم که چند روزه این و های وب اکثرا قطعن از همه جا هم بود و مختص شهر خاصی هم نبود
خیلی ها که کلا فکر میکردن تعطیل کردن رفتن :D

• Like
Reactions: KingHamid_Iran
بعد از استفاده چند روزه از دیده بان نت باید بگم بشدت راضی هستم از سرعت دانلود
من سرویس 1 ساله با سرعت 16 مگ رو با حجم دانلود بین الملل 24576 گیگ رو با قیمت 2.465.000 تومن گرفتم و چون nat type پیش فرض اینا 3 هست برای 2 شدن باید ip static ازشون بخرید که بابت اون هم یکساله 393.000 تومن پرداخت کردم و nat type 2 شد.
در کل تو حجم دانلود و قیمت اینا حرف ندارن و اگه مثل من مصرفتون بالاست گزینه خوبی هستن.

• Like
بعد از استفاده چند روزه از دیده بان نت باید بگم بشدت راضی هستم از سرعت دانلود
من سرویس 1 ساله با سرعت 16 مگ رو با حجم دانلود بین الملل 24576 گیگ رو با قیمت 2.465.000 تومن گرفتم و چون nat type پیش فرض اینا 3 هست برای 2 شدن باید ip static ازشون بخرید که بابت اون هم یکساله 393.000 تومن پرداخت کردم و nat type 2 شد.
در کل تو حجم دانلود و قیمت اینا حرف ندارن و اگه مثل من مصرفتون بالاست گزینه خوبی هستن.
برای نت تایپ 2 تو همه نتا اینجوره یعنی؟ چون من الان مبین نت دارم نتش 3 هست ولی زنگ زدم 2 کردن نیازی به خرید آیپی استاتیک نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or