بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پست بالا کاملا تایید میشه !

سه ماهه که چراغ لینک خاموش میشه و مجدد روشن میشه تا حالا این مشکل رو نداشتم از پیشگامان به همین خاطر زدم بیرون بلکه مشکل حل بشه نت مخابرات گرفتم باز مشکل پابرجاست دو بار مامور مخابرات اومد سیم ورودی رو تست کرد گفت مشکل نداره ، باز قطعی چراغ لینک رفع نشد گفت خطوط داخلی مشکل داره ؛!!! با اینکه منزل نوسازه باز خطوط داخلی رو قطع و بهترین زوج سیم گرفتم و مستقیم برقکار روکار کشید تا پشت مودم ، باز حل نشد ! این بار گفت از مودم تون عه ۵ میلیون بهترین مارک مودم رو گرفتم ! باز مشکل حل نشده ،

تمام این مشکل نویز مستقیم از سمت کثافط خودشونه به گوه کشیدن مملکت رو . الان هم دو روز هست تماس های ورودی شون رو مسدود کردن و عملا نمیشه به پشتیبانی مزخرف ۲۰۲۰ مخابرات تماس گرفت و چراغ لینک ثابت اما چراغ اینترنت روشن نمیشه !!!!

تو زنده مرده شون 💩💩💩💩💩

همین سیم مسی زمان ناصرالدین شاه قابلیت انتقال دیتا تا ۳۰ مگابیت رو داره منتها نمیخوان ! بحث اینه که نمیخوان ! تمام این نویز رو هم مخصوصا میندازن فردا میرم بازرسی مخابرات خراب شده پی پی میکنم به اول تا اخرشون .

آخرین ویرایش:
پست بالا کاملا تایید میشه !

سه ماهه که چراغ لینک خاموش میشه و مجدد روشن میشه تا حالا این مشکل رو نداشتم از پیشگامان به همین خاطر زدم بیرون بلکه مشکل حل بشه نت مخابرات گرفتم باز مشکل پابرجاست دو بار مامور مخابرات اومد سیم ورودی رو تست کرد گفت مشکل نداره ، باز قطعی چراغ لینک رفع نشد گفت خطوط داخلی مشکل داره ؛!!! با اینکه منزل نوسازه باز خطوط داخلی رو قطع و بهترین زوج سیم گرفتم و مستقیم برقکار روکار کشید تا پشت مودم ، باز حل نشد ! این بار گفت از مودم تون عه ۵ میلیون بهترین مارک مودم رو گرفتم ! باز مشکل حل نشده ،

تمام این مشکل نویز مستقیم از سمت کثافط خودشونه به گوه کشیدن مملکت رو . الان هم دو روز هست تماس های ورودی شون رو مسدود کردن و عملا نمیشه به پشتیبانی مزخرف ۲۰۲۰ مخابرات تماس گرفت و چراغ لینک ثابت اما چراغ اینترنت روشن نمیشه !!!!

تو زنده مرده شون 💩💩💩💩💩

همین سیم مسی زمان ناصرالدین شاه قابلیت انتقال دیتا تا ۳۰ مگابیت رو داره منتها نمیخوان ! بحث اینه که نمیخوان ! تمام این نویز رو هم مخصوصا میندازن فردا میرم بازرسی مخابرات خراب شده پی پی میکنم به اول تا اخرشون .
داداش تو تنها کاری که نکردی خونه تون رو عوض نکردی :D نت ثابت کلا مزخرف و اعصاب خرد کنه . من به جای این کارا از هات اسپات گوشیم استفاده می کنم می دونم گرونه ولی کارراه بندازه

منم vdsl مخابرات دارم تقریباً به طور مدام هر یکی دو ماه یکبار همینطوری برام پیش میاد که قطع میشه از چند ساعت گرفته تا چند روز هم حتی طول کشیده هرچیم زنگ میزنم فقط چرت پرت میگن که نویز داری ایراد از سیمه.......
خودشون قطع می‌کنن خودشونم وصل میکنن معلوم نی درد مرضشون چیه که علتشم نمیگن
اینم بماند که وقتی هم وصله عملا هیچ گیمی نمیشه زد بدون رفع تحریم چیز شکن بس که محدودیت عجیب غریب داره لعنتی

سلام من مشهد منطقه طلاب هستم

از شاتل سرویس 16 مگ دارم و پروفایل 8 مگ گیم را هم فعال کردم

پینگ 8.8.8.8 را 41 میلی ثانیه میگیرم و تو بازی فورتنایت سرور اسیا پینگ 49 دارم

به نظرتون این نهایت پینگ adsl هست یا از شرکت اسیاتک پینگ بهتری میتونم بگیرم؟

این نهایتی هست که توی مشهد میگیرد اگر شهر ها غربی میبودین پنیگ کمتر میشد روی adsl البته
اگر فیبر تا vdsl باشه پینگ مقداری کمتر میشه

پینگتون به نسبت من که تهران شاتل دارم بالا عه دیگه
من 8.8.8.8 کلا 25 میگیرم بیشتر نمیشه کمتر هم نمیشه بعید میدونم حتی کمتر کلا باشه
تو بازی های سرور اسیا هم کلا پینگم 26 تا 30 میچرخه

• Like
Reactions: FPS Eager

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or