بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از دیروز خط اینترنت نویز برداشته و یی قطع و وصل میشه هر چی به پشتیبانی فنی اسیاتک زنگ میزنم تغییرات اعمال می کنن میگن الان استانداره اما باز دوباره قطع میشه و اتصال پایداری وجود نداره
قطعا ایراد از سیمکشی خونه نیست چون تا دیروز اوکی بوده ، میگن باید درخواست خرابی ثپت کنم که شامل 120 تومن هزینه و هزینهدهای دیگه
دیگه خودشون هم فهمیدن که باید بزنن به نفهمی و مشکل رو حل نکنن
اسیاتک واسه منم همین بود کل سال رو مخ بود...

همچنان راضی ام از شاتل =))
نه قطعی نه مشکل با هیچ بازی ای
نه پینگ بالا
فقط یکم گرون تر از isp های دیگس فکر کنم
دوستانی هم که میخوان نظرات کارشناسی بدن راحت باشن عادت داریم تو این انجمن به اینجور نظرات

آخرین ویرایش:
Screenshot 2023-11-18 151247.png
سلام بچه ها
میگم نظرتون درباره این چیه؟ سرعت 16 مگ آسیاتک همین امروز برام رانژه شد( از های وب فرار کردم و فقط آسیاتک و مخابرات توی گزینه ها داشتم) و الان سرعت بالا تر از 500 کیلوبایت نمیره، میگن تقصیر سیم کشی خونتونه. تا ورودی سیم تلفن به خونه هم ،مودم رو وصل کردم دقیقااااا همین نتایج رو نشون میده ؛ مشکل از من نیس ولی میگه باید یکی رو بفرستیم تا مودم رو بررسی کنه :-s حتی گفتم که تو های وب، من راحت 16 میگرفتم فقط قطعی زیاد داشت تو جواب هم یه سری حرفای تکراری میزنن
به نظرتون چیکار کنم؟ یه وقت اشتباهیی سرعتمو رو 5118 ست نکردن به جای 16مگابیت؟

تازه به یکی که تو شهرستانمون کارای اینترنت مردم رو میکنه زنگ زدم و بعدش با من بحث گرفته بود که ما اسیاتک تو این شهر نداریم. میخواست کتکم بزنه :>فک کنم موکلی یا جنی چیزی دارم که باهاش به سرورهای اسیاتک وصل شدم.
لاکپشت هم نشدیم که اینترنت مشکل خورد خونه رو دوشم بگیرم برم یه شهر دیگه:Crying1:🐢
راستی کدوم فندوق شکن ها رو آسیاتک خوب جواب میده؟

View attachment 319131
سلام بچه ها
میگم نظرتون درباره این چیه؟ سرعت 16 مگ آسیاتک همین امروز برام رانژه شد( از های وب فرار کردم و فقط آسیاتک و مخابرات توی گزینه ها داشتم) و الان سرعت بالا تر از 500 کیلوبایت نمیره، میگن تقصیر سیم کشی خونتونه. تا ورودی سیم تلفن به خونه هم ،مودم رو وصل کردم دقیقااااا همین نتایج رو نشون میده ؛ مشکل از من نیس ولی میگه باید یکی رو بفرستیم تا مودم رو بررسی کنه :-s حتی گفتم که تو های وب، من راحت 16 میگرفتم فقط قطعی زیاد داشت تو جواب هم یه سری حرفای تکراری میزنن

تازه به یکی که تو شهرستانمون کارای اینترنت مردم رو میکنه زنگ زدم و بعدش با من بحث گرفته بود که ما اسیاتک تو این شهر نداریم. میخواست کتکم بزنه :>فک کنم موکلی یا جنی چیزی دارم که باهاش به سرورهای اسیاتک وصل شدم.
لاکپشت هم نشدیم که اینترنت مشکل خورد خونه رو دوشم بگیرم برم یه شهر دیگه:Crying1:🐢
والا سیم کشی و نویز که نداری به نظر من مشکل از اسیاتک عه چون snr شما بالای 20 عه یعنی 16 رو باید بکشه همه چی به نظر مثبت میاد

دوستان یه سوال ،الان بهترین ispبزا اینکه راحت بشه به psnوصل شد چه شرکتی را پیشنهاد میدید؟من خودم پارس آنلاین دارم چند روزه هیچ جوره وصل نمیشه حتی با این DNSها
به نظر من برای گیم شاتل خوبه ولی خوب تو منطقه شما میتونه همین اسیاتک که همه ازش ناراضی هستن هم جواب بده
ولی پینگ شاتل با تست هایی که دیدم پایین تر از بقیه هست و در مورد بازی انلاین هم کلا گیر نداره

• Like
Reactions: badzuss
View attachment 319131
سلام بچه ها

Untitled.jpg

این الان وضعیت خط منه snr بین 10 تا 13 میچرخه ولی 1 مگ سرعت دانلود رو بدون مشکل و قطعی میده برای شما 34 عه اصلا نباید مشکلی نداشته باشید

View attachment 319136

این الان وضعیت خط منه snr بین 10 تا 13 میچرخه ولی 1 مگ سرعت دانلود رو بدون مشکل و قطعی میده برای شما 34 عه اصلا نباید مشکلی نداشته باشید
اره سرچ که میزدم همه جا نوشته بودن که این اس ان آر در حد خیلی عالیه. من با های وب snr 20 داشتم و تا مدت ها اوکی بودم، نمیدونم واقعا دردشون چیه فقط منتظرم شب بشه تماس بگیرم که پشتیبان هاشون عوض بشن. فک کنم باید خودم پاشم برم شرکت سیمارو دستکارو کنم. البته میگه سرویستون بیت استریم هست ما نمی تونیم از مودم تست بگیریم ؛ نمیدونم این ربطی داره یا نه، خودم نمیدونم یعنی چی.

همین الان پارس آنلاین های وب وصل شدن بعد گذشت 4 روز قطعی پینگ گوگل وصل شد کنسول پلی استیشن ps5 وصل شد خدا وکیلی میخواستم خطمو تخلیه کنم چی کشیدیم ما چند روز ماه هفته پر از اختلال پکت لاست یکم داره همچنان ببینیم چی میشه..

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dark021Knight
View attachment 319131
سلام بچه ها

من تو عمرم همچین خط بی نویزی ندیده بودم.بزنم به تخته :D لامصب snr 34هست.بعد کشش خطتت تا 25 مگ هست ولی نمیدونم چرا الان رو 5مگ هست؟مشکل دقیقا همینجا هست

من الان با snr حدود9-10 و کشش خط 17 از شاتل و قبلش صبانت همون 16 مگ میگیرم بعد شما که اصلا نویز نداری مگه میشه 5مگ باشه؟

زنگ بزن پشتیبانی و جوری هم حرف نزن که انگار بلد نیستی.خیلی محکم میگی snr من 34 هست پس یعنی ذره ای نویز ندارم.از اون طرف کشش خطمم 25 هست پس چرا الان فقط 5 مگ برام بستید؟
اصلا هم زیر بار نرو.اگه هم جواب نداد زنگ بزن(یا برو سایتشون)195 و شکایت کن و همین چیزا رو بگو

یه حالت هست که سیم کشی شما مشکل نداشته باشه و آسیاتک هم مشکلی نداشته باشه اونم اینه که تلفنت از مخابرات قطع باشه.یه چک بکن ببین بوق داری یا نه.چون راه تلفن و دیتا از هم جدا هست و اگه تلفن قطع باشه،همچنان دیتا داری ولی سرعت خیلی افت میکنه.

ولی پشتیبانی آسیاتک واقعا فاجعه هست.

من تو عمرم همچین خط بی نویزی ندیده بودم.بزنم به تخته :D لامصب snr 34هست.بعد کشش خطتت تا 25 مگ هست ولی نمیدونم چرا الان رو 5مگ هست؟مشکل دقیقا همینجا هست

من الان با snr حدود9-10 و کشش خط 17 از شاتل و قبلش صبانت همون 16 مگ میگیرم بعد شما که اصلا نویز نداری مگه میشه 5مگ باشه؟

زنگ بزن پشتیبانی و جوری هم حرف نزن که انگار بلد نیستی.خیلی محکم میگی snr من 34 هست پس یعنی ذره ای نویز ندارم.از اون طرف کشش خطمم 25 هست پس چرا الان فقط 5 مگ برام بستید؟
اصلا هم زیر بار نرو.اگه هم جواب نداد زنگ بزن(یا برو سایتشون)195 و شکایت کن و همین چیزا رو بگو

یه حالت هست که سیم کشی شما مشکل نداشته باشه و آسیاتک هم مشکلی نداشته باشه اونم اینه که تلفنت از مخابرات قطع باشه.یه چک بکن ببین بوق داری یا نه.چون راه تلفن و دیتا از هم جدا هست و اگه تلفن قطع باشه،همچنان دیتا داری ولی سرعت خیلی افت میکنه.

ولی پشتیبانی آسیاتک واقعا فاجعه هست.
کجاشو دیدی تازه امروز صبح 40 snr هم دیدم :Shifty:
الان که تست کردم تلفن قطع نیس. فکر میکنم باید برم مخابرات شهرم، ولی به نظرت اگه برم باهاشون صحبت کنم دنبال نخود سیاه نمیفرستنم؟ باز منو پاس نمیدن به اسیاتک؟ همین اسکرین شات رو براشون ببرم قانعشون میکنه که مشکل از من نیست؟ یه جا خوندم که طرف یه مشکل مشابه داشته وگفته بودن بهش که اینترنت به ما ربط نداره و ما فقط تلفن رو بررسی میکنم

View attachment 319131
سلام بچه ها

واسه منم به همین شکل هست میگم مشکل از سیم کشی نیست میگن پس باید یه کارشناس بیاد که ۱۲۰ تومن پول باید بدید به اضافه هزینه های دیگه که مشخص نیست اونم چند تومن میشه
اینا هدفشون فقط پول گرفتنه و هیچ برنامه ای برلی حل مشکل ندارن

کجاشو دیدی تازه امروز صبح 40 snr هم دیدم :Shifty:
الان که تست کردم تلفن قطع نیس. فکر میکنم باید برم مخابرات شهرم، ولی به نظرت اگه برم باهاشون صحبت کنم دنبال نخود سیاه نمیفرستنم؟ باز منو پاس نمیدن به اسیاتک؟ همین اسکرین شات رو براشون ببرم قانعشون میکنه که مشکل از من نیست؟ یه جا خوندم که طرف یه مشکل مشابه داشته وگفته بودن بهش که اینترنت به ما ربط نداره و ما فقط تلفن رو بررسی میکنم
اگه تلفن وصله که دیگه هیچ ربطی به مخابرات نداره.الان این عکسی که فرستادی مودم به سر خط وصل هست یا تو خونه هست؟
اگه تو خونه هم snr همینه که یعنی هیچ نویزی نداری.اصلا من یکی تو عمرم همچین خط صاف و نرمی ندیده بود :D

به نظرم همون درخواست کارشناس از خود آسیاتک بکن.حالا 120 تومن بده ولی کارت راه بیافته.ولی کارشناس اومد دیگه یقه اش رو ول نکنیا.حتی اگه گفت شاید سیم کشی داخلی مشکل داره،خفتش کن ببر داخل خونه بگو از اینجا هم چک کن و اگه تو خونه هم باز همین اعداد بود دیگه بیخود میکنه بگه مشکل از ما نیست

• Like
Reactions: badzuss

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or