بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

الان که دوستان همه پارس آفلاین میگن مثل اینکه اونم بدجور ریخته به هم
ولی راست میگی منم کم نشنیدم که شاتل میگن دزده و اذیت کرده خیلی به منطقه و همه چی ربط داره
پارس آنلاین الان فک کنم 3 سال بیشتره که کلن جمع شد. این های وب خریدتش و دقیقن از یک هفته بعد از این اتفاق کیفیت نت پوکید.
پلن گیمینگ و بقیه پلن های خوب پارس آنلاین رو هم برداشتن.
الان یه اسم تجاری فقط از پارس آنلاین مونده. همش های وبه

۷ ماه پیش در خواست جمع اوری واسه اسیاتک یکی از اقوام دادم نزدیک ۵ بار این درخواست رو خودشون لغو کردن دیگه خسته شدیم تا اینکه خودشون یه سرویس جشنواره ۶ ماهه انداختن تو سبد خرید که مفت بود حجم ۲.۵ ترا با قیمت فکر کنم کمتر از 200 تومن
نزدیک 10 روزه تموم شده تقریبا 99 درصد حجم هم مصرف نشده بود دیروز زنگ زدم گفتم این سرویس جنشواره که قبلا زدیم رو تمدید کنین گفتن نمیشه منم درخواست جمع اوری دادم امروز زنگ زدن گفتن باشه بیا اینم سرویس جشنواره ( ۳ ماهه _ ۱.۲ ترابایت که ۶۰۰ گیگ خارجی با قیمت ۱۶۸ تومن)
واسه خودم هم دیروز زنگ زدم پشتیبانی فنیش یه خانم برداشت صداش و نحوه صحبت کردنش بیشتر شبیه جن گیر ها بود :D واقعا نمیدونم اینارو از کجا پیدا می کنن
برای اینکه سریع جمع اوری کنن بگو میخوام خونه رو بفروشم و تشکر کن از سرویس خوبشون، برا من که اینو گفتم، های وب فرداش جمع کرد. اگه بگی اختلال دارم و راضی نیستم دست از سرت بر نمیدارن

• Like
Reactions: milad.ps4
برای اینکه سریع جمع اوری کنن بگو میخوام خونه رو بفروشم و تشکر کن از سرویس خوبشون، برا من که اینو گفتم، های وب فرداش جمع کرد. اگه بگی اختلال دارم و راضی نیستم دست از سرت بر نمیدارن
البته بگید می خواید خونه رو بفروشید اینا زرنگی می کنن روی خط نگه میدارن میگن همینطوری رو خط بمونه تا صاحب بعدی بیاد باهاشون صحبت کنه از همینا بگیره

به عنوان کسی که تو این آفریقاتک کار کرده میگم
بی مسئولیت ترین کادر رو در این بخش این شرکت داره

فاصله شما از مرکز مخابرات چقدره ؟
وقتی تماس می گیرید بهشون بگید تست فاصله بگیرن ( فاصله شما تا مرکز مخابراتی مربوطه ) اگر زیر 4km باشه دیگه هیچ بهانه ای نمی مونه !
موارد بالاتر از این فاصله باعث افت کیفیت خط و ایجاد نویز به دلیل افزایش میرایی و افت سیگنال میشه . ( البته اینم بهانه دیگه ای هست که برای شما میارن همیشه و قابل استناد نیست ) !

بعد از این اختلال یک هفته ای مخابرات همون خط من که snr 6.5 داشت اومده روی 15 !
میخوام بگم تمام این اختلالات مربوط به دیوایس های ضعیف و آشغال خودشونه
به هر حال باید هزینه ارسال کارشناس بدید و بیاد سر خط خودش مودم رو وصل کنه و تست بگیره
فقط در این صورت هست که مشکل رو ارجاع میدن سمت مخابرات و مامورشون داخل مخابرات میره برای تست dslam افریقاتک !

من بهترین کابل 2 زوج با بافت پشم شیشه و مس کرمان گرفتم از سیم های ورودی ساختمان کشیدم تا طبقه 6 مودم رو عوض کردم و همه کار کردم درست نشد !
اما تا زنگ زدم بازرسی دیدم snr اومد بالاتر و الان سرعت 1.5 رو می گیرم روی سرویس 16 مگ .
تمام شکر کاری ها از سمت خودشونه و اغلب مخابرات مقصر اصلی هست و اون شرکت pap بدبخت جز اون dslam که تو مخابرات داره هیچ دسترسی به سایر زیرساخت ها و سوئیچینگ مخابرات نداره !

معمولا عدد snr باید بالای 6 باشه و معمولش 7 هست و اگر زیر 6 بیاد قطعی اینترنت شما اتفاق می افته
snr ای که شما داری آرزو و مدینه فاضله خیلی هاست .

تماس بگیر و بگو دیتا ریت رو پله پله بالا بیاره و پشت خط باهاش بمون و تست کن و چشمت به عدد snr باشه
اگر گفت من تغییرات اعمال کردم 5 دقیقه دیگه مودم رو خاموش روشن کنید بای بگو نه پشت خط بمونید تا تست کنم !
همینطوری ببره بالا مطمئنن تا 16 اگر بالا بره snr شما باید بیاد حول و حوش 17 الی 23 که عالیه
در غیر اینصورت برو و در سایت cra.195.ir شکایت ثبت کن بابت عدم ارائه سرویس ذکر شده در قرار داد و تمام پارامترها رو هم براشون عکس بگیر و اتچ کن و بفرست .
این کارشون رسما کم فروشی هست !!!!
پول سرویس 16 رو گرفته و داره سرعت 8 مگ رو میده !
فاصله ام زیر یک کیلومتره.

امروز رفتم مخابرات شهرمون، چون اسیاتک میگفت تقصیر مخابرات نه ما و اگه میخواستم صبر کنم که نامه بازی های اداریشون رو انجام بدن کلی باید صبر میکردم و خلاصه که اونجا بهم گفتن که ما اصلا کاری نمیتونیم کنیم که سرعتتون پایین بیاد، مگه اینکه نامه قضایی برامون بیاد که هیچ نامه ای هم نیومده و حتی خط شما هیچ نویزی هم نداره و بعدش پیشنهاد داد که یک ماه تحمل کنم و بعدش vdsl مخابرات بگیرم.( #ad) حالا منم که از اینترنت مخابرات بدم میاد و نمیدونم این پیشنهادو کجام بزارم.

بعدش بهم گفتن که تو این مرکز، اسیاتک هیچ دستگاهیی نذاشته و ما برای رانژه کردنتون همینطوری یه پورت خالی پیدا کردیم و وصلتون کردیم.
میگفت شما اولین نفرید که تو این شهر اسیاتک دارین!!!
حالا اونقدم بارش نبود و درکل تقصیرو انداخت رو اسیاتک!
نمیدونم چرا موقع ثبت نام اسیاتک اینارو به ادم نمیگه که منطقتون اینطوریه
حالا با این اطلاعاتی که امروز و دیروز فهمیدم، زنگ میزنم ببینم نتیجش چی میشه. اگه هم بخوام ریفاند بزنم همین اینترنت کم سرعت رو هم از دست میدم. برای شغلم که اپراتور های موبایل داغونن و همش پکت لاس و قطعی داره، این دینگ دانگ نرم افزاره براای هر قطع وصل شدن اینترنت سرمو میترکونه

البته بگید می خواید خونه رو بفروشید اینا زرنگی می کنن روی خط نگه میدارن میگن همینطوری رو خط بمونه تا صاحب بعدی بیاد باهاشون صحبت کنه از همینا بگیره
اتفاقا برا من اومد بررسی کرد یه وقت شرکت دیگه همزمان ثبت نام نکرده باشم و دروغ گفته باشم بهشون :D ولی خوب همه اصرار هاش تو یه تماس تموم شد.
مثلا میتونی بگی صاحب خونه یه پیرزن پیرمرده که اینا نهایت با تلفن به نوه هاشون زنگ میزنن، اینترنت بدردشون نمیخوره.

• Like
Reactions: Darkofheaven
فاصله ام زیر یک کیلومتره.

امروز رفتم مخابرات شهرمون، چون اسیاتک میگفت تقصیر مخابرات نه ما و اگه میخواستم صبر کنم که نامه بازی های اداریشون رو انجام بدن کلی باید صبر میکردم و خلاصه که اونجا بهم گفتن که ما اصلا کاری نمیتونیم کنیم که سرعتتون پایین بیاد، مگه اینکه نامه قضایی برامون بیاد که هیچ نامه ای هم نیومده و حتی خط شما هیچ نویزی هم نداره و بعدش پیشنهاد داد که یک ماه تحمل کنم و بعدش vdsl مخابرات بگیرم.( #ad) حالا منم که از اینترنت مخابرات بدم میاد و نمیدونم این پیشنهادو کجام بزارم.

بعدش بهم گفتن که تو این مرکز، اسیاتک هیچ دستگاهیی نذاشته و ما برای رانژه کردنتون همینطوری یه پورت خالی پیدا کردیم و وصلتون کردیم.
میگفت شما اولین نفرید که تو این شهر اسیاتک دارین!!!
حالا اونقدم بارش نبود و درکل تقصیرو انداخت رو اسیاتک!
نمیدونم چرا موقع ثبت نام اسیاتک اینارو به ادم نمیگه که منطقتون اینطوریه
حالا با این اطلاعاتی که امروز و دیروز فهمیدم، زنگ میزنم ببینم نتیجش چی میشه. اگه هم بخوام ریفاند بزنم همین اینترنت کم سرعت رو هم از دست میدم. برای شغلم که اپراتور های موبایل داغونن و همش پکت لاس و قطعی داره، این دینگ دانگ نرم افزاره براای هر قطع وصل شدن اینترنت سرمو میترکونه
اصلن شک نکن که مشکل از مخابراته ولاغیر.
ولی اگر میتونی vdsl بگیری، منتظر چی هستی پس؟ ما اینجا lah lah میزنیم اونوقت شما میتونی بگیری و نگرفتی؟ :))
فیبر نوری مخابرات به درد نمیخوره. مگر اینکه بتونی مودم از جای دیگه تهیه کنی. ولی vdsl مخابرات خیلی خوبه. هم پینگ خوبی داره هم قطعی و نویز و اینا نداره.
تنها نکته منفیش اینه که دانلود از سرورهای خارجیش یه مقدار کندتر از داخلیه. نمیدونم چرا ولی اینجوریه. البته من خونه دوستم که کرجه استفاده کردم.

ولی اگر میتونی vdsl بگیری، منتظر چی هستی پس؟ ما اینجا lah lah میزنیم اونوقت شما میتونی بگیری و نگرفتی؟ :))
فیبر نوری مخابرات به درد نمیخوره. مگر اینکه بتونی مودم از جای دیگه تهیه کنی. ولی vdsl مخابرات خیلی خوبه. هم پینگ خوبی داره هم قطعی و نویز و اینا نداره.
تنها نکته منفیش اینه که دانلود از سرورهای خارجیش یه مقدار کندتر از داخلیه. نمیدونم چرا ولی اینجوریه. البته من خونه دوستم که کرجه استفاده کردم.
vdsl کلا یکی دو مگابیت سرعت آپلود داره که با adsl برابره ، فقط اوضاع دانلودش بهتره ، از طرفی شما بستر فیبر رو با کابل مسی مقایسه میکنید ؟! :|
مودم هایی که مخابرات تو این چند ساله بسته به تجهیزات داخل مرکز ارائه کرده چیزی جز این سه برند نیست: (کاری به مشترکای تجاری ندارم که روی سیسکو دارن سرویس میگیرن) ، huawei fiberhome zhone
متاسفانه کل تجهیزات فعلا انحصاری هواووی و فایبرهومه غیر از این دو مشترک چیز دیگه ای نمیتونه بزاره دلیلشم اینه که برند های دیگه روی olt نمیتونن رجیستر بشن !
محض اطلاعتون مشترک های فیبر کمترین سرعتی که رو فیبر دارن میگیرن 50 مگابیته ، حالا بگذریم یسریا رو 300 با مودمای هواووی دارن استفاده میکنن !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Behnamm467
حالا تا سه شنبه که پشتیبان اسیاتک با که تازه از خوابی بیدار شده بود بهم گفت که صبر کنم بعدش ببینم چی شه میشه، انشالله که درست میشه این مشکلی که تو عمرم ندیده بودم
ما همسایمون هم vdsl داره و ازش پرسیده بودیم، میگفت از 30 مگابیت که میخره 20 مگابیت حداکثر سرعتشه حالا نمیدونم اونم مثل من وسط شرکت مخابراته یا نه :D .ولی حالا که من رفتم اسیاتک رانژه کردم همه عالم و زمان و مردم این شهر هم میگن مخابرات تو منطقه ما خوبه؛ 5 سال پیش کجا بودین وقتی من جمع اوریش کردم:)):-??ولی خوب اگه هم مخابرات و Vdsl اش هم خوب باشه معلوم نیس روی مخابرات همچین خط بی نویزی گیرم بیاد. یه پورت خوب و یی نویزی گیرم اومده حیفم میاد از دستش بدم. ولی برای اولین بار تو عمرم بود که با دست پر به پشتیبانی اینترنت زنگ میزدم و دوساعت توضیحات الکی که dns ست کن وبقیه دستگاه هارو ازسیم تلفن جداکن و اخرش بگن باید یه نفر بفرستیم که خطوتون رو چک کنه خبری نبود
vdsl کلا یکی دو مگابیت سرعت آپلود داره که با adsl برابره ، فقط اوضاع دانلودش بهتره ، از طرفی شما بستر فیبر رو با کابل مسی مقایسه میکنید ؟! :|
مودم هایی که مخابرات تو این چند ساله بسته به تجهیزات داخل مرکز ارائه کرده چیزی جز این سه برند نیست: (کاری به مشترکای تجاری ندارم که روی سیسکو دارن سرویس میگیرن) ، huawei fiberhome zhone
متاسفانه کل تجهیزات فعلا انحصاری هواووی و فایبرهومه غیر از این دو مشترک چیز دیگه ای نمیتونه بزاره دلیلشم اینه که برند های دیگه روی olt نمیتونن رجیستر بشن !
محض اطلاعتون مشترک های فیبر کمترین سرعتی که رو فیبر دارن میگیرن 50 مگابیته ، حالا بگذریم یسریا رو 300 با مودمای هواووی دارن استفاده میکنن !
آقا بالاخره Vdsl خوبه یا نه؟ مشکل قطعی وصلی نداره؟ تعرفه هاشو که میدیدم خیلی با صرفه تر و ارزون تر از Adsl با همون حجم بین المللیش هستش.
قبلا آسیاتک و مخابرات توی رادار ابر آوران بودن و میشد اختلالاتشون رو دید ولی زرنگ بازی کردن برداشتنش
یه 3 تا دیتاسنتر 1 و دیتاسنتر 2 و دیتاسنتر 3 اضافه کردن نمیدونم برا کدوم شرکتاس

(میگن عاقل اون نیست که بین خوب وبد انتخاب کنه، عاقل اونه که بین بدتر و بدترین انتخاب کنه:)))

Screenshot 2023-11-19 142216.png

خوبی؟
کجای ایران adsl یکی دو مگابایت میدن؟ شما فکر کنم اختلاف مگابیت و مگابایت رو نمیدونی بزرگوار.
حالا برو یه گوگل کن اختلاف این دوتا رو که متوجه شدی بیا باهم در مورد بقیش صحبت میکنیم))

حالا تا سه شنبه که پشتیبان اسیاتک با که تازه از خوابی بیدار شده بود بهم گفت که صبر کنم بعدش ببینم چی شه میشه، انشالله که درست میشه این مشکلی که تو عمرم ندیده بودم
ما همسایمون هم vdsl داره و ازش پرسیده بودیم، میگفت از 30 مگابیت که میخره 20 مگابیت حداکثر سرعتشه حالا نمیدونم اونم مثل من وسط شرکت مخابراته یا نه :D .ولی حالا که من رفتم اسیاتک رانژه کردم همه عالم و زمان و مردم این شهر هم میگن مخابرات تو منطقه ما خوبه؛ 5 سال پیش کجا بودین وقتی من جمع اوریش کردم:)):-??ولی خوب اگه هم مخابرات و Vdsl اش هم خوب باشه معلوم نیس روی مخابرات همچین خط بی نویزی گیرم بیاد. یه پورت خوب و یی نویزی گیرم اومده حیفم میاد از دستش بدم
آره واقعن مشکلت عجیبه. ببین vdsl سرعت دانلودش قبلن باز بود. یعنی بسته به کشش خط و... تا جایی که میشد باز میزاشتن. الان تا سقف 60 مگابیت میده که سرعت دانلودت حدودن میشه 8 مگابایت.
20 مگابیت هم حدودن باید 4 مگابایت سرعت دانلودش باشه.
ولی همونطور که گفتم با بعضی از سرورهای خارجی سرعتت پایین تر میاد. نمیدونم این اختلاله یا عمدی اینکار رو کردن. ولی در هر حال پینگ و و مخصوصن جیتر خیلی بهتری نسبت به adsl داره و خب سرعتش هم که مشخصن بهتره.
حتی اگر پینگت پایین تر هم نباشه. بزرگترین مزیتش استیبل بودن پینگ نسبت به adsl هستش.
در کل adsl یه تکنولوژی زباله و منسوخ شدس که ماهم به اجبار داریم استفاده میکنیم.

• Like
Reactions: badzuss
آره واقعن مشکلت عجیبه. ببین vdsl سرعت دانلودش قبلن باز بود. یعنی بسته به کشش خط و... تا جایی که میشد باز میزاشتن. الان تا سقف 60 مگابیت میده که سرعت دانلودت حدودن میشه 8 مگابایت.
20 مگابیت هم حدودن باید 4 مگابایت سرعت دانلودش باشه.
ولی همونطور که گفتم با بعضی از سرورهای خارجی سرعتت پایین تر میاد. نمیدونم این اختلاله یا عمدی اینکار رو کردن. ولی در هر حال پینگ و و مخصوصن جیتر خیلی بهتری نسبت به adsl داره و خب سرعتش هم که مشخصن بهتره.
حتی اگر پینگت پایین تر هم نباشه. بزرگترین مزیتش استیبل بودن پینگ نسبت به adsl هستش.
در کل adsl یه تکنولوژی زباله و منسوخ شدس که ماهم به اجبار داریم استفاده میکنیم.
استیبل بودن پینگ و پکت لاس کم از نون شبم واجب تره، حالا اگه با اسیاتک به جای خوبی نرسم ، میرم یه vdsl هم یه تست میکنم. هر چند که باید یه مودمم برایش بخرم. مودم خودم ساپورت نمیکنه. درکل شاید یه کم کمالگرائم برای اینترنت ایران

اینترنت پارس آنلاین های وب مجدد !!! قطع شد DNS کلاد فلیر حالا قطع شده کامل دو روز پیش گوگل بود حالا کلاد فلیر والله خسته شدیم 2 روزم وصل نمیمونه کنسول پلی استیشن 5 مجدد کامل از کار افتاد!!... بقیه DNS هام پر از پکت لاست!!...

آخرین ویرایش:
آقا بالاخره Vdsl خوبه یا نه؟ مشکل قطعی وصلی نداره؟ تعرفه هاشو که میدیدم خیلی با صرفه تر و ارزون تر از Adsl با همون حجم بین المللیش هستش.
قبلا آسیاتک و مخابرات توی رادار ابر آوران بودن و میشد اختلالاتشون رو دید ولی زرنگ بازی کردن برداشتنش
یه 3 تا دیتاسنتر 1 و دیتاسنتر 2 و دیتاسنتر 3 اضافه کردن نمیدونم برا کدوم شرکتاس

(میگن عاقل اون نیست که بین خوب وبد انتخاب کنه، عاقل اونه که بین بدتر و بدترین انتخاب کنه:)))

View attachment 319200

VDSL تو سرعت دانلود بهتر از ADSLهه ، ولی آپلودش رو مثل ADSL پهنای باند میدن ، بعضی جاها دیدم تا 3مگابیت هم میدن ، از نظر من واسه دانلود خیلی سرتره ولی واسه بازی آنلاین خیلی تفاوتی ندارن ! اگر رو سرعت آپلودت حساسی ازشون بپرسی بهتره ، جا با جا فرق میکنه ممکنه DSLAMیی که دارن سرعت آپلود بهتری بهت بده !
اگر بتونی بری مرکز مخابراتی بپرسی که فیبر بهت میدن یا نه !
روی فیبر اگر بخوان و تجهیزات بهشون اجازه بده تا 100گیگابیت میتونن پهنای باند بدن .
خوبی؟
کجای ایران adsl یکی دو مگابایت میدن؟ شما فکر کنم اختلاف مگابیت و مگابایت رو نمیدونی بزرگوار.
حالا برو یه گوگل کن اختلاف این دوتا رو که متوجه شدی بیا باهم در مورد بقیش صحبت میکنیم))
شما بهتری !
بهتر بخون ، گفتم آپلود نه دانلود پسرخوب !!!!!!!!!
قطعا بهتر از شما تفاوت مگابیت و مگابایت رو میدونم ، وقت گوگل کردن من تموم شده فعلا نوبت شما هست ....
مدعی نباش سعی کن یه چی یاد بگیری و مشاوره اشتباه ندی ، چون تفاوت فیبر با سیم مسی ، از زمین تا زیر زمینه ، چیزی نگفتم که بخوام باهات کل کل کنم سریع جبهه میگیری !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Behnamm467
این snr خط من یهو از 24 میره روی 12 اینا(حالت گیم 4 مگ شاتل)
بعضی وقتها مودم رو خاموش روشن میکنم اکی میشه
دلیلش چی میتونه باشه؟
داخل مدرن 3 پکت لاستم دارم

• Like
Reactions: Avada
شما بهتری !
بهتر بخون ، گفتم آپلود نه دانلود پسرخوب !!!!!!!!!
قطعا بهتر از شما تفاوت مگابیت و مگابایت رو میدونم ، وقت گوگل کردن من تموم شده فعلا نوبت شما هست ....
مدعی نباش سعی کن یه چی یاد بگیری و مشاوره اشتباه ندی ، چون تفاوت فیبر با سیم مسی ، از زمین تا زیر زمینه ، چیزی نگفتم که بخوام باهات کل کل کنم سریع جبهه میگیری !
چی میگی؟
چیزی که خودت نوشتی رو هم قبول نداری؟
میگی سرعت آپلود vdsl مثل adsl یکی دو مگابایته؟ ازت پرسیدم کجای ایران adsl با سرعت یکی دو مگابایت میدن؟

برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or