با مراجعه به سیم فروشی های معتبر سراسر کشور میشه سیم خرید.سلام چجوری میشه سیم خرید و از جعبه تقسیم تا مودم یک تیکه سیم کشید؟ مخابرات اجازه میده؟!!
اره تو منطقه 22 تهران سمت مترو چیتگر فامیل ما داره خیلی هم راضیه و میگه قطعی تجربه نکرده تا حالا مگر سراسریدوستان کسی تجربه فیبر نوری شاتل رو داشته؟
الان تو سایتش زده سالی 1800
من حقیقتش از قطعی های مکرر های وب خسته شدم
2 تا جعبه تقسیم هست.یکی تو کوچه که به اون اجازه ندارید دست بزنید.یکی هم تو حیاط خونه خودتون که هرکاری خواستی میتونی بکنی.حالا چه سیم از دیوار بکشی چه مستقیمسلام چجوری میشه سیم خرید و از جعبه تقسیم تا مودم یک تیکه سیم کشید؟ مخابرات اجازه میده؟!!
سیم رو آنلاین بگیرم چطور؟ مثلا از فروشگاه های ترب (بجز دیجیکالا). برای دریافت مامور از همون سامانه خرابی (20117) باید تلفن رو ثبت کنم دیگه؟! میترسم فقط برای بوق باشه.با مراجعه به سیم فروشی های معتبر سراسر کشور میشه سیم خرید.
بله. یکی از دوستان من خودش مستقیم از کافوی روی دیوار خونشون سیم کشیده و مخابرات هم کاری نداشته. البته سیم رو تهیه کرده و خود مامور با دریافت مبلغی براش سیم رو کشیده داخل خونه
اگه سیم بگیرم با کانکتور (یا لحیم کاری) وصلش کنم به جعبه خونه بهتره یا کوچه؟ سیمی که از مخابرات اومده مشکلی نداره و وقتی مودم به اون وصل بود اشکالی نداشت.2 تا جعبه تقسیم هست.یکی تو کوچه که به اون اجازه ندارید دست بزنید.یکی هم تو حیاط خونه خودتون که هرکاری خواستی میتونی بکنی.حالا چه سیم از دیوار بکشی چه مستقیم
اون تو کوچه رو که اجازه نداری بهش دست بزنی و بهتره نزنی که بعد دردسر میشهسیم رو آنلاین بگیرم چطور؟ مثلا از فروشگاه های ترب (بجز دیجیکالا). برای دریافت مامور از همون سامانه خرابی (20117) باید تلفن رو ثبت کنم دیگه؟! میترسم فقط برای بوق باشه.
اگه سیم بگیرم با کانکتور (یا لحیم کاری) وصلش کنم به جعبه خونه بهتره یا کوچه؟ سیمی که از مخابرات اومده مشکلی نداره و وقتی مودم به اون وصل بود اشکالی نداشت.
ببین در کل مخابرات شانسیه و بسته به منطقه و شهر ممکنه مشکلات اینطوری داشته باشهسلام دوستان.
اینترنت vdsl مخابرات دارم.
هیچ بازی وصل نمیشه evil dead و world of warships و cod و demons souls رو چک کردم.
مثلا cod بخش آنلاین باز میشه و میزنه joining lobby اما بعدش ارور میده .
یا warships هم از همون اول وارد نمیشه و ارور اینترنت میده.
مخابرات هم میگه روی vdsl سرویس گیم ندارن اما پینگ 8.8.8.8 حداکثر 25 و پینگ با سرور دوتا 2 حداکثر 110 . بدون پکت لاست. حتی کاهش پینگ هم تست کردم وصل نشدن.
نظرتون چیه؟
چه خاکی بزنم؟
شاتل هم 3 ماه پیش اومد کنده کاری کرد کابل انداخت اما هنوز چیزی نمیفروشن
شاید به لحاظ علمی کمی تاثیر داشته باشه ولی من خودم سیم 25 متری گرفتم و تست کردم بین این سیم با سیم کوتاه فرقی ندیدم.دوستان پریز تلفن اتاقم خراب شده و امکان تعمیر نیست. میخوام یه سیم بلند بگیرم از پذیرایی بکشم به اتاقم. حدودا ۱۵ متر فاصلست. خواستم بدونم این طولانی شدن کابل از پریز به مودم، روی کیفیت نت یا پینگ تاثیر داره یا نه.
ممنون