بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام چجوری میشه سیم خرید و از جعبه تقسیم تا مودم یک تیکه سیم کشید؟ مخابرات اجازه میده؟!!
با مراجعه به سیم فروشی های معتبر سراسر کشور میشه سیم خرید.
بله. یکی از دوستان من خودش مستقیم از کافوی روی دیوار خونشون سیم کشیده و مخابرات هم کاری نداشته. البته سیم رو تهیه کرده و خود مامور با دریافت مبلغی براش سیم رو کشیده داخل خونه

خوب دیروز یه اتفاق بدی افتاد اونم اینه که شاتل حداقل برای منطقه بنده خیلی از پروتکل های چیزشکن رو مسدود کرد جالبه تو اوج اتفاق ها همه چی رو شاتل اوکی بود حتی نت رو هم قطع نمیکرد و همه چیز شکن ها کار میکردن الان بدون دلیلی زده مسدود کرده
برای مثال دیگه پروتکل هایدرا تو هات اسپات کار نمیکنه و همچنین کامل open v,p,n رو تو تمام چیزشکن ها بسته

آخرین ویرایش:
دوستان کسی تجربه فیبر نوری شاتل رو داشته؟
الان تو سایتش زده سالی 1800
من حقیقتش از قطعی های مکرر های وب خسته شدم
اره تو منطقه 22 تهران سمت مترو چیتگر فامیل ما داره خیلی هم راضیه و میگه قطعی تجربه نکرده تا حالا مگر سراسری
سرعتی هم عالی بود من یه بار تست کردم فقط زیاد با چیز شکن ها مهربون نبود

• Like
Reactions: a2010
سلام چجوری میشه سیم خرید و از جعبه تقسیم تا مودم یک تیکه سیم کشید؟ مخابرات اجازه میده؟!!
2 تا جعبه تقسیم هست.یکی تو کوچه که به اون اجازه ندارید دست بزنید.یکی هم تو حیاط خونه خودتون که هرکاری خواستی میتونی بکنی.حالا چه سیم از دیوار بکشی چه مستقیم

با مراجعه به سیم فروشی های معتبر سراسر کشور میشه سیم خرید.
بله. یکی از دوستان من خودش مستقیم از کافوی روی دیوار خونشون سیم کشیده و مخابرات هم کاری نداشته. البته سیم رو تهیه کرده و خود مامور با دریافت مبلغی براش سیم رو کشیده داخل خونه
سیم رو آنلاین بگیرم چطور؟ مثلا از فروشگاه های ترب (بجز دیجیکالا). برای دریافت مامور از همون سامانه خرابی (20117) باید تلفن رو ثبت کنم دیگه؟! میترسم فقط برای بوق باشه.
2 تا جعبه تقسیم هست.یکی تو کوچه که به اون اجازه ندارید دست بزنید.یکی هم تو حیاط خونه خودتون که هرکاری خواستی میتونی بکنی.حالا چه سیم از دیوار بکشی چه مستقیم
اگه سیم بگیرم با کانکتور (یا لحیم کاری) وصلش کنم به جعبه خونه بهتره یا کوچه؟ سیمی که از مخابرات اومده مشکلی نداره و وقتی مودم به اون وصل بود اشکالی نداشت.

سیم رو آنلاین بگیرم چطور؟ مثلا از فروشگاه های ترب (بجز دیجیکالا). برای دریافت مامور از همون سامانه خرابی (20117) باید تلفن رو ثبت کنم دیگه؟! میترسم فقط برای بوق باشه.

اگه سیم بگیرم با کانکتور (یا لحیم کاری) وصلش کنم به جعبه خونه بهتره یا کوچه؟ سیمی که از مخابرات اومده مشکلی نداره و وقتی مودم به اون وصل بود اشکالی نداشت.
اون تو کوچه رو که اجازه نداری بهش دست بزنی و بهتره نزنی که بعد دردسر میشه
از همون جعبه داخل حیاط بکش چون اگه نویز داری به احتمال 99 درصد از سیمهای داخل ساختمونتون هست

سلام دوستان.
اینترنت vdsl مخابرات دارم.
هیچ بازی وصل نمیشه evil dead و world of warships و cod و demons souls رو چک کردم.
مثلا cod بخش آنلاین باز میشه و میزنه joining lobby اما بعدش ارور میده .
یا warships هم از همون اول وارد نمیشه و ارور اینترنت میده.
مخابرات هم میگه روی vdsl سرویس گیم ندارن اما پینگ 8.8.8.8 حداکثر 25 و پینگ با سرور دوتا 2 حداکثر 110 . بدون پکت لاست. حتی کاهش پینگ هم تست کردم وصل نشدن.
نظرتون چیه؟
چه خاکی بزنم؟
شاتل هم 3 ماه پیش اومد کنده کاری کرد کابل انداخت اما هنوز چیزی نمیفروشن

سلام دوستان.
اینترنت vdsl مخابرات دارم.
هیچ بازی وصل نمیشه evil dead و world of warships و cod و demons souls رو چک کردم.
مثلا cod بخش آنلاین باز میشه و میزنه joining lobby اما بعدش ارور میده .
یا warships هم از همون اول وارد نمیشه و ارور اینترنت میده.
مخابرات هم میگه روی vdsl سرویس گیم ندارن اما پینگ 8.8.8.8 حداکثر 25 و پینگ با سرور دوتا 2 حداکثر 110 . بدون پکت لاست. حتی کاهش پینگ هم تست کردم وصل نشدن.
نظرتون چیه؟
چه خاکی بزنم؟
شاتل هم 3 ماه پیش اومد کنده کاری کرد کابل انداخت اما هنوز چیزی نمیفروشن
ببین در کل مخابرات شانسیه و بسته به منطقه و شهر ممکنه مشکلات اینطوری داشته باشه
سرور های بتلفیلد هم برای مخابرات میشه گفت فیلتره
شما یا باید از dns هایی مثل الکترو و شکن و ... استفاده بکنی اگر جواب نداد فقط و فقط باید فیبتر چگن بزنی تا وصل بشی

دوستان پریز تلفن اتاقم خراب شده و امکان تعمیر نیست. میخوام یه سیم بلند بگیرم از پذیرایی بکشم به اتاقم. حدودا ۱۵ متر فاصلست. خواستم بدونم این طولانی شدن کابل از پریز به مودم، روی کیفیت نت یا پینگ تاثیر داره یا نه.

ممنون

دوستان پریز تلفن اتاقم خراب شده و امکان تعمیر نیست. میخوام یه سیم بلند بگیرم از پذیرایی بکشم به اتاقم. حدودا ۱۵ متر فاصلست. خواستم بدونم این طولانی شدن کابل از پریز به مودم، روی کیفیت نت یا پینگ تاثیر داره یا نه.

ممنون
شاید به لحاظ علمی کمی تاثیر داشته باشه ولی من خودم سیم 25 متری گرفتم و تست کردم بین این سیم با سیم کوتاه فرقی ندیدم.
فقط جنس خوب بگیر.بعضی از سیمها فقط 2 رشته هستن ولی بعضیهاش 4 رشته ای هست که بهترن.

• Love
Reactions: u.s.a

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or