30 big boss
کاربر سایت
به 2021 زنگ بزنین و بگید خطتون وصله و بوق دارین شماره گیری رو براتون آزاد کننخیر
تشکر استادبه 2021 زنگ بزنین و بگید خطتون وصله و بوق دارین شماره گیری رو براتون آزاد کنن
خط با خط فرق میکنهیک نکته عجیبی رو متوجه شدم!
شماره ای که از مخابرات نت دارم attenuation کمتری نسبت به شماره هایی که از شاتل و آسیاتک رانژه شدن دارن؛ دلیل خاصی داره؟!!
دوستان ؟دوستان مخابرات کلافم کرده بدترین و بی کیفیت ترین اینترنتی بوده که تا حالا داشتم ، دو سال پیش شاتل داشتم گول vdsl مخابرات رو خوردم شاتل رو جمع اوری سرویس کردم حالا هر چی پیگیری میکنم دوباره شاتل بگیرم میگن تو مرکز شما فعلن سرویس نمیدیم ، چی کار کنم ؟ از بین isp های دیگه هر کدوم خوبن بهم بگین ببینم میتونم ازشون بگیرم
سلام. در مورد مودم باید به isp تون بگید که با کدوم مودم سازگار تره و بری توی فروشگاه اینترنتی دیجیکالا (به طور مثال) و ببینی که نظرات خریداران چیه، بعدش که نظرات خوب بود برید تو سایت های خارجی و ببینید اونجا در موردش چی گفتن. این بهترین روش برای پیدا کردن بهترین مودم فیبره.سلام دوستان
من اخریآ فرصت تهیه اینترنت فیبر نوری برام فراهم شده که با جست جویی که کردم به ضاهر بهترین گزینه حال حاضر همین فیبر نوری هستش. دوستانی که تجربه و یا علم اش رو دارند لطفا بنده رو در خرید مودم مناسب یا روتر مناسب راهنمایی کنند.
بهترین گزینه برای مصرف خانگی و مخصوصا بازی (اتصال به psn و xbox live) و اینکه اتصال vpn(warpبرای مثال)کدام هست؟
تهران هستم ، شمام vdsl مخابرات گرفتی ؟
ممنونم فقط اینکه چطور بفهمم کدام شرکتسلام. در مورد مودم باید به isp تون بگید که با کدوم مودم سازگار تره و بری توی فروشگاه اینترنتی دیجیکالا (به طور مثال) و ببینی که نظرات خریداران چیه، بعدش که نظرات خوب بود برید تو سایت های خارجی و ببینید اونجا در موردش چی گفتن. این بهترین روش برای پیدا کردن بهترین مودم فیبره.
برای warp سعی کنید اپراتور اینترنتی رو پیدا کنید که از ipv6 استفاده میکنه (ساپورت)؛ چون که اینطوری بهتره.
اره از مخابرات گرفتمتهران هستم ، شمام vdsl مخابرات گرفتی ؟
منم تو فکرم بود آسیاتک بگیرم ولی از چند نفر نظر خوبی نشنیدم همین تاپیک هم از چندنفر نظر خوبی ندیدم حالا نمیدونم چه جوریه آخه هر منطقم یه جوره ، شما اگه اطلاعاتی از آسیاتک داری به منم بگو حالا یا هر isp دیگه ای
نه این سایت رو ندیده بودم تا حالا
ممنونم فقط اینکه چطور بفهمم که کدام شرکت از IP V6 استفاده میکنه؟سلام. در مورد مودم باید به isp تون بگید که با کدوم مودم سازگار تره و بری توی فروشگاه اینترنتی دیجیکالا (به طور مثال) و ببینی که نظرات خریداران چیه، بعدش که نظرات خوب بود برید تو سایت های خارجی و ببینید اونجا در موردش چی گفتن. این بهترین روش برای پیدا کردن بهترین مودم فیبره.
برای warp سعی کنید اپراتور اینترنتی رو پیدا کنید که از ipv6 استفاده میکنه (ساپورت)؛ چون که اینطوری بهتره.