بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان با شاتل میتونید به psn وصل شید؟
با هیچ دی ان اسی نمیتونم وصل شم!
چند روز هم بود داخل وارزون همش پکت لاست داشتم
شکن روی پی سی هم یجورایی اصلا دیگه کار نمیده
منم کلا نمیتونم وصل شم ، نه با مبین نت نه همراه ، باز دارن یه کارایی میکنن...

• Like
Reactions: db07
منم شاتل دارم
از صبح اصلا یه طوری شده اینترنت.سرعت دانلودش خوبه ولی تا بیاد شروع کنه 30 ثانیه گیج میزنه یا مثلا بعضی سایتها باید 10 بار رفرش کنم تا باز بشه.یا قندشکنها باید چند بار کانکت کنم تا شاید وصل بشه

Ipv6 رو روشن کنید مشکلتون یکم بهتر میشه.
رئیس رگولاتوری گفته ipv6 در دستورکار اپراتور ها قرار گرفته (بعد از ساپورت اپراتور ها مشکلات روتینگ ممکنه بهتر بشه)

من که زنگ زدم پشتیبانی شاتل و خودشون هم اختلال رو تائید کردن.گفت متاسفانه پکت لاس زیاد داریم و برای بازی هم اختلال هست و اینکه گفت کاری هم نمیتونیم بکنیم چون از طرف زیرساخت هست

• Like
Reactions: barney stinson
من که زنگ زدم پشتیبانی شاتل و خودشون هم اختلال رو تائید کردن.گفت متاسفانه پکت لاس زیاد داریم و برای بازی هم اختلال هست و اینکه گفت کاری هم نمیتونیم بکنیم چون از طرف زیرساخت هست
برای من از دیروز صبح همه مشکلاتم برطرف شده هم شیل شکن کار می‌کنه هم تونستم کال آف رو آپدیت کنم رو کنسول و بازی کنم

سلام و درود.
الان بیشتر از 1 ماه که نورد دیگه کار نمی کنه و وینداسکرایب هم از یک هفته پیش (adsl مخابرات).
دوستان الان روی adsl مخابرات چه هیتلر شکنی کار می کنه بگیریم؟
نمیدونم روی مخابرات بصورت خاص چی جواب میده ولی روی شاتل که وی پی ان کلا تعطیل شده پروکسی جواب میده پروتکل های وی لس و وی مس و تروجان ولی قابل ذکر هست که همون هم به صورت محدود کار میکنه. به این معنی که باید چند تا سرور کشور های مختلف رو تست کنی که چند تا سرور که کار میکنه و یا سرعت خوبی داره رو پیدا کنی.

اگه قابلیت پرداخت با ارز دیجیتال دارید میتونید چند تا سرویس دهنده خارجی پیدا کنید که پروکسی هم ارایه میدن. من شخصا دارم 15 دلار میدم واسه 3 ماه ولی اگه بگردید احتمالا ارزون تر هم پیدا بشه.

یه ۳ روزی هست مبین نت به هیچ وجه گوگل رو باز نمی کنه و سایت های داخلی هم به ژور لود می کنه خود مودم ریست کردم و شبکه هم ریست کردم ولی فرقی نمی کنه جالبیش اینه روی موبایل هم چی خوبه ولی روی Pcو لب تاب این مشکل رو دارم 😂

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or