بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پهنای باند به هم ریخته و مشخصه که چیزی فراتر از خرابکاری از سمت ISP هاست. چ پارس انلاین چ مخابرات که دو روزه فعال کردم Max Rate خط اومده روی ۶ و ۷ در صورتی که در حالت نرمال روی ۹ و ۱۰ بود
حالا برای من max rate درسته رو 22 عه اما نهایت داره بهم 15 میده سرعت رو

هنوز مشکل وصل شدن به psn از طرف های وب/ پارس آنلاین وجود داره.

جالبه که تلاشیم نمیکنند برای درست کردنش

دوستان من فیبر نوری دارم. کسی اطلاع داره اگه کنسل کنم های وب رو و مخابرات بگیرم فقط نیاز به مودم مخابرات دارم یا کابل کشی هم باید تغییر کنه؟

اقا مودمای سیم کارت خور مبین نت LTE هستن یا TD LTE ؟؟؟ کسی نمیدونه در کل میخوام بدونم سیم کارت tdlte ایرانسل رو میشه با یه مودم مبین نت استفاده کرد؟ یا نه حتما باید مودمم ایرانسل باشه؟ فقط دقت کنید که سیم کارت td lte ایرانسل مد نظرمه نه سیم کارت معمولی ایرانسل

• Like
Reactions: J. Constantine
اقا مودمای سیم کارت خور مبین نت LTE هستن یا TD LTE ؟؟؟ کسی نمیدونه در کل میخوام بدونم سیم کارت tdlte ایرانسل رو میشه با یه مودم مبین نت استفاده کرد؟ یا نه حتما باید مودمم ایرانسل باشه؟ فقط دقت کنید که سیم کارت td lte ایرانسل مد نظرمه نه سیم کارت معمولی ایرانسل
میشه اما باید آنلاک کنید مودم رو; چون که ISP ها لاک میکنن تا نتونید سیم کارت ISP های دیگه رو توش استفاده کنید. (مودم های ایرانسل اینجوری بودن)

هنوز مشکل وصل شدن به psn از طرف های وب/ پارس آنلاین وجود داره.

جالبه که تلاشیم نمیکنند برای درست کردنش

دوستان من فیبر نوری دارم. کسی اطلاع داره اگه کنسل کنم های وب رو و مخابرات بگیرم فقط نیاز به مودم مخابرات دارم یا کابل کشی هم باید تغییر کنه؟
اومدم مخابرات. وضعیت از پارس انلاین بدتره. حیف که پارس انلاین دچار این مشکل شد. واسه FC24 بهتر بود برام. اینجا واقعا کشش خط بی کیفیت تره واسه گیمِ مد نظر من. ۲ روزه فعالش کردم و کم کم دارم فکر رفتن یه جای دیگه میکنم

• Like
Reactions: avannn
اومدم مخابرات. وضعیت از پارس انلاین بدتره. حیف که پارس انلاین دچار این مشکل شد. واسه FC24 بهتر بود برام. اینجا واقعا کشش خط بی کیفیت تره واسه گیمِ مد نظر من. ۲ روزه فعالش کردم و کم کم دارم فکر رفتن یه جای دیگه میکنم
آخه کی برای بازی آنلاین میره مخابرات میگیره؟ :eek:
اگه برای بازی میخوای اول شاتل بعد آسیاتک.

آخه کی برای بازی آنلاین میره مخابرات میگیره؟ :eek:
اگه برای بازی میخوای اول شاتل بعد آسیاتک.
من ۲ سال مخابرات یه سره واسه همین فیفا استفاده کردم. بد نبود. نمیگم عالی یا افتضاح. کار راه مینداخت خلاصه. ولی بعد از مدتی شروع کردن کم کردن پهنای باند. طوری که سرعت اتصال رو میرسوندن به ۱ مگابیت یا کمتر

الان هم وضعیت قاطی پاتیه. هم میشه گیم زد هم نمیشه.

من این وسط موندم چرا مکس ریت خط من اینقدر پایین اومده! نرمال تا ۱۰ هم میرفت الان کردنش ۶. تک و توک در طول روز بشه ۷

نمیدونم والا. بمونم یا برم از اینجا هم

• Like
دوستانی که زیتل دارن و تهران هستند میتونن یه رنج ایپی ازش بهم بدن ؟ فقط کافیه تو گوگل تایپ کنین my ip و ایپی که گوگل بهتون میدرو بزارید اینجا...سرور یک بازی هست که بعضی رنج ایپی ها فقط بهش کانکت میشه بعضی هارو اصلا کانکت نمیشه..میخوام بدونم رنج ایپیش چیه.

--------------

با سرچ تو نت ، تونستم پیداش کنم..میزارم اینجا شاید به درد کسی خورد.

81.91.159.255
91.184.79.255
94.139.175.255
213.207.207.255
81.91.159.255

آخرین ویرایش:
  • Like
من ۲ سال مخابرات یه سره واسه همین فیفا استفاده کردم. بد نبود. نمیگم عالی یا افتضاح. کار راه مینداخت خلاصه. ولی بعد از مدتی شروع کردن کم کردن پهنای باند. طوری که سرعت اتصال رو میرسوندن به ۱ مگابیت یا کمتر

الان هم وضعیت قاطی پاتیه. هم میشه گیم زد هم نمیشه.

من این وسط موندم چرا مکس ریت خط من اینقدر پایین اومده! نرمال تا ۱۰ هم میرفت الان کردنش ۶. تک و توک در طول روز بشه ۷

نمیدونم والا. بمونم یا برم از اینجا هم
اگه برای بازی آنلاین میخوای برو شاتل بگیر خیال خودتم راحت کن
برعکس مخابرات و پارس آنلاین،شاتل تمرکزش رو بازیه.برای همین اگه مشکلی باشه نمیان راحت بگن سرویس ما برای گیم نیست.حتما مشکل رو برطرف میکنن(تا جایی که دست اینا باشه).

تنها جایی هم که فکر کنم xbox و ps5 هنوز راحت وصل میشه همین شاتله.

سلام. تو طول روز SNR Down و UP بالای 20-24 هست ولی غروب که میشه SNR Down شدیدا افت میکنه میاد زیر 5 . هر 2 دقیقه نت قطع و وصل میشه. خود ISP میگه مشکل داخلیه ولی تمام سیم کشی ها نو هستن و بهترین جنس. به نظرتون مشکل از کجاست؟

سلام. تو طول روز SNR Down و UP بالای 20-24 هست ولی غروب که میشه SNR Down شدیدا افت میکنه میاد زیر 5 . هر 2 دقیقه نت قطع و وصل میشه. خود ISP میگه مشکل داخلیه ولی تمام سیم کشی ها نو هستن و بهترین جنس. به نظرتون مشکل از کجاست؟
مشکل از شرکت ها یا زیرساخته. به هیچ وجه قبول نمیکنن. مگه میشه یهو snr بیاد پایین دوباره بره بالا. فکر میکنم پهنای باند کم آوردن یا شایدم دلیلش چیز دیگه هست. خودمم نمیدونم دقیقا علتش چیه که داره این اتفاق می افته

مشکل از شرکت ها یا زیرساخته. به هیچ وجه قبول نمیکنن. مگه میشه یهو snr بیاد پایین دوباره بره بالا. فکر میکنم پهنای باند کم آوردن یا شایدم دلیلش چیز دیگه هست. خودمم نمیدونم دقیقا علتش چیه که داره این اتفاق می افته
اخه ثابت زیر 5 نیست گاهی نیم ساعت خوبه میاد رو 8-9 کم کم افت میکنه تا نت قطع میشه. ارور crc هم زیاده نشون میده دیتا کراپت میشه. مشخصه مشکل از پایداری خطه.
کجاشه دقیقا نمیتونم بفهمم

من هم دقیقا همین مشکل دارم صبحا snr رو سرعت 8 و سرویس گیم 15-16 هست کاملا ثابت الان که غروبه میاد رو 6 فرقی هم نمیکنه رو چه سرعتی سرویس بذارم این اتفاق تکرار میشه سر خط هم چه رو چه شب پارامتر ها همینه. من هم اول فکر میکردم از isp هست شاتل داشتم رفتم اسیاتک روی یک خط تلفن دیگه گرفتم و دقیقا همین وضعه جفتشون باهم افت میکنن و باهام درست میشن. تنها سناریو اینه که جفت سیم تلفن ها از یک بستر خط اومده باشن یا اینکه این مشکل سراسریه ولی جفت isp ها به من میگن این مشکل فقط خود شما دارید. حتی شاتل ابتدا قبول کرده بود که به مرکز مخابراتی برای بررسی بستر خط نامه بزنه که بعدا زدن زیرش و گفتن مدیریت قبول نکرده و اگر مشکل دارم سرویسم جمع اوری کنم به همین راحتی یا که خودم برم با مخابرات پیگیر بشم که بعیده به نتیجه برسه چرا که مخابرات بستر خط رو هم بخواد بررسی کنه روز بررسی میکنه که مشکلی وجود نداره. به عنوان یک راه حل موقت برای من به شخصه مودم ایسوس بهتر نویز هندل میکنه و لااقل dsl قطع نمیشه درحالی که با مودم دی لینک قطعی ها بیشتره این نویز هم بعضی روزا شدیدتره بعضی روز ها کمتر مثل امشب که اخر هفتس همین مودم ایسوس هم کاری از دستش ساخته نیست

آخرین ویرایش:
به نظرم امکان نداره یهو این همه آدم با هم یک مشکل رو پیدا کنن و همه هم مشکل از سیم کشی داخلی خودمون باشه
منم چند هفته هست که این مشکل رو دارم.اگه نویز از سیم کشی باشه خب باید همیشه این مشکل باشه نه اینکه شب و روزش فرق کنه یا مثلا 2-3 روز خوب باشه بعد دوباره شروع بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or