بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از اول با مخابرات مشکل داشتید یا بعد از چند وقت اینجوری شد؟ اتصال داخلیتون چجوره فرق خاصی کرده؟؟؟
نه والا. من از پارس انلاین که بودم این وضعیت شروع شد. مخابرات یک هفته بودم. الان هم اومدم شاتل اینجا‌ هم بدرد نمیخوره. باز اون افت مکس ریت وجود داره. و مسخره اینکه میگن ۴ گیم داریم و ۸ گیم. دقیقا ۶ گیم که من میخام رو ندارن!

اتصالات هم فرقی نکرده. حالا سیمبان میارم سر پست هم چک کنه برام ببینم اونجا هم همین وضعه یا نه

مقصد بعدی احتمالن اسیاتکه

نه والا. من از پارس انلاین که بودم این وضعیت شروع شد. مخابرات یک هفته بودم. الان هم اومدم شاتل اینجا‌ هم بدرد نمیخوره. باز اون افت مکس ریت وجود داره. و مسخره اینکه میگن ۴ گیم داریم و ۸ گیم. دقیقا ۶ گیم که من میخام رو ندارن!

اتصالات هم فرقی نکرده. حالا سیمبان میارم سر پست هم چک کنه برام ببینم اونجا هم همین وضعه یا نه

مقصد بعدی احتمالن اسیاتکه
اینکه رو همه isp ها خطتت همین حدود 8-6 مگ هست نشون دهنده اینه که خطت یه مشکلی داره.یا حالا سیمهای خونه خودتون هست یا سیمهای تلفن مخابرات که تو خیابونه.بعیده با عوض کردن isp فرقی بکنه.حداقل با همین 8 مگ بشین یه دست بازی کن ببین چطوره.

بعد چطوری یه روزه هم مخابرات تخلیه کردی هم شاتل گرفتی؟ :eek:

• Like
Reactions: Brightman
اینکه رو همه isp ها خطتت همین حدود 8-6 مگ هست نشون دهنده اینه که خطت یه مشکلی داره.یا حالا سیمهای خونه خودتون هست یا سیمهای تلفن مخابرات که تو خیابونه.بعیده با عوض کردن isp فرقی بکنه.حداقل با همین 8 مگ بشین یه دست بازی کن ببین چطوره.

بعد چطوری یه روزه هم مخابرات تخلیه کردی هم شاتل گرفتی؟ :eek:
نه الان مشکلم سر این نیست که چرا خط ۸ نمیکشه. مشکلم اینه که بخش کوالیفای ویکند گیم پلیش برام اصن خوب نیست. عجیبه که تنها شرکتی که تونستم کنار بیام باهاش و تقریبا راحت کوالیفای کنم پارس انلاین بود. با بقیه شرکتا مکافات دارم. حالا که اومدم اینجا خط روی ۶ بسته ولی میگه گیم ۶ نداریم!!!

۴ مگ هم که دیگه خیلی پایینه. ۸ هم که مدتیه بختطر نوسان پهنای باند نمیتونم استیبل بگیرم. یعنی عملن ۸ گیم ممکن نیست برام.

مخابرات منطقه دوستی هست که هوامو داره و کاراشو برام اوکی میکنه سریع. درخواست فسخ دادم از شاتل. اصن بدم میاد به ادمای نوب ببازم. ادمایی که راحت میتونم ببرمشون و مجبورشون کنم لفت بدن!

عکس قبلی که دیدی خط مکسش حتی ۹ شده بود باز الان ببین باز شده ۷

Attachments

• Screenshot_20240310_200553_Chrome.jpg
    Screenshot_20240310_200553_Chrome.jpg
    34.3 KB · مشاهده: 11
  • Like
Reactions: hamid_barca
چقدر طول میکشه مخابرات جمع اوری کنه ؟ شاتل میخوام بگیرم
و اینکه کسی میدونه قرارداد پس پرداخت 3 ماهه داشتم ماهی 100 تومن الان چطوری فسخ میکنن یعنی 300 میگیرن یا مثلا همین یک ماه رو میگیرن
کلا 1 هفته استفاده کردم

نه الان مشکلم سر این نیست که چرا خط ۸ نمیکشه. مشکلم اینه که بخش کوالیفای ویکند گیم پلیش برام اصن خوب نیست. عجیبه که تنها شرکتی که تونستم کنار بیام باهاش و تقریبا راحت کوالیفای کنم پارس انلاین بود. با بقیه شرکتا مکافات دارم. حالا که اومدم اینجا خط روی ۶ بسته ولی میگه گیم ۶ نداریم!!!

۴ مگ هم که دیگه خیلی پایینه. ۸ هم که مدتیه بختطر نوسان پهنای باند نمیتونم استیبل بگیرم. یعنی عملن ۸ گیم ممکن نیست برام.

مخابرات منطقه دوستی هست که هوامو داره و کاراشو برام اوکی میکنه سریع. درخواست فسخ دادم از شاتل. اصن بدم میاد به ادمای نوب ببازم. ادمایی که راحت میتونم ببرمشون و مجبورشون کنم لفت بدن!

عکس قبلی که دیدی خط مکسش حتی ۹ شده بود باز الان ببین باز شده ۷
اینو بیخیال مخابرات من به یه مو بنده ولی تایم اوت نمیده 2 روزه =))

Untitled.jpg

• Like
Reactions: Brightman
اینم خط مخابرات من.وضعیت چطوره:-??
خوبه. SNR اوکیه
اینو بیخیال مخابرات من به یه مو بنده ولی تایم اوت نمیده 2 روزه =))

View attachment 330879
دقیقا همین فاجعه هست که بیشتر از ۳ ماهه داره اتفاق می افته و به هیچ وجه هم پشتیبانی های هیچکدوم از شرکتا قبول نمیکنن که همجین داستانی در حال رخ دادنه. کاملن عادی و بی خبر از همه جا همون روال پاسخای تکراری شون رو تحویلت میدن.

واقعا افتضاحه اوضاع adsl و معلوم نیست چرا یه عده ای دچارش شدن و یه عده ای اوکی شرایطشون

• Like
Reactions: mohsen2019
خوبه. SNR اوکیه

دقیقا همین فاجعه هست که بیشتر از ۳ ماهه داره اتفاق می افته و به هیچ وجه هم پشتیبانی های هیچکدوم از شرکتا قبول نمیکنن که همجین داستانی در حال رخ دادنه. کاملن عادی و بی خبر از همه جا همون روال پاسخای تکراری شون رو تحویلت میدن.

واقعا افتضاحه اوضاع adsl و معلوم نیست چرا یه عده ای دچارش شدن و یه عده ای اوکی شرایطشون
اخه جالبه برام الان چطوری با snr 4 خط روی 1.5 بسته شده و به شدت هم پایداره یعنی یدونه هم تایم اوت نداره
تنها بدیش اینه که پینگش خیلی بالاتر از شاتل عه

اخه جالبه برام الان چطوری با snr 4 خط روی 1.5 بسته شده و به شدت هم پایداره یعنی یدونه هم تایم اوت نداره
تنها بدیش اینه که پینگش خیلی بالاتر از شاتل عه
پینگ مخابرات بدون پروفایل گیم هم از شاتل پایینتره برا من. با حالت گیم پینگ میشه ۲۵ ولی چ سود وقتی وضعیت خط افتضاحه و تاثیر مستقیم روی گیم پلی بازی داره

اینم الان وضعیت شاتل عه با snr 9 روی 700 بسته شده و خطای crc تا دلت بخواد

View attachment 330885
من مطمئنم که همه مشکلات از سمت خودشونه. تا دیروز که مخابرات داشتم وقتی با گوشی زنگ میزدم به خط رو اپلود crc مینداخت ولی الان با شاتل دارم تست میکنم هیچ تاثیری نمیزاره!

وضعیت خط منم اینه...الان 1 روز و 3 ساعته که قطع نشده و دلیلش هم اینه که نهایت سرعت آپلودم اومده رو 800 کیلو بایت و snr خوبی داره میده
ولی مشکل اینه که برای بازی،این سرعت آپلود خیلی کمه و به نظرم عامل دیلی همین آپلود پایینه.البته الان annex m رو فعال نکردم که سرعت آپلود 2 برابر بشه ولی حتی اگه بکنم هم حدود 1.2 تا 1.5 مگ میشه آپلودم.در حالی که تا 2 ماه پیش بدون annex m آپلودم 1.2 بود و با annex m هم 2.2 مگ اینا میشد :-??

Screenshot 2024-03-10 222159.png

چقدر طول میکشه مخابرات جمع اوری کنه ؟ شاتل میخوام بگیرم
و اینکه کسی میدونه قرارداد پس پرداخت 3 ماهه داشتم ماهی 100 تومن الان چطوری فسخ میکنن یعنی 300 میگیرن یا مثلا همین یک ماه رو میگیرن
کلا 1 هفته استفاده کردم
میخاستم مخابرات جمع اوری کنم تا از پنل کاربری ثبت کردم رفتم ۱۹۵ هم ثبت کردم. فردا صبحش کارمندشون زنگ زد گفت چرا ۱۹۵ شکایت ثبت کردی تو دیروز درخواست جمع اوری تازه ثبت کردی گفتم من عجله دارم. یه روز هم نمیتونم بدون نت بمونم. ۲ روز ۳ روز بدرد من نمیخوره. لطف کنید درخاست جمع اوری بزنید مخابرات منطقه تا خودم پیگیر کاراش بشم جمع کنن.

بدون اشنا و پارتی بخای جمع کنی باید تا ۴۸ ساعت صبر کنی [ تجربه من از یه شهر کوچیک هست البته ]

در مورد هزینه هم چون پس پرداخته به نظرم همون یکماه رو میکنن تو پاچت. اگر بتونی همون یکماه هم ندی که پ بهتر ولی بعید میدونم مگه اینکه طرف ادم و انسون باشه و طرف تو رو بگیره. یا بتونی دلیل قانع کننده بیاری که توپ بیفته تو زمین اونا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or