بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

وضعیت خط منم اینه...الان 1 روز و 3 ساعته که قطع نشده و دلیلش هم اینه که نهایت سرعت آپلودم اومده رو 800 کیلو بایت و snr خوبی داره میده
ولی مشکل اینه که برای بازی،این سرعت آپلود خیلی کمه و به نظرم عامل دیلی همین آپلود پایینه.البته الان annex m رو فعال نکردم که سرعت آپلود 2 برابر بشه ولی حتی اگه بکنم هم حدود 1.2 تا 1.5 مگ میشه آپلودم.در حالی که تا 2 ماه پیش بدون annex m آپلودم 1.2 بود و با annex m هم 2.2 مگ اینا میشد :-??

View attachment 330886
به پشتیبانی شاتل میگفتم پروفایل گیم شما چجوریاست گفت همون بالا بردن اپلوده! میزاریم رو آنکس ام و این میشه پروفایل گیم!!!

الان با این سرعت پروفایل گیم چند میزاری برا فیفا؟

• Like
Reactions: hamid_barca
به پشتیبانی شاتل میگفتم پروفایل گیم شما چجوریاست گفت همون بالا بردن اپلوده! میزاریم رو آنکس ام و این میشه پروفایل گیم!!!

پروفایل گیمش واقعا تاثیر داره.حتی اگه annex m رو هم فعال نکنی باز نسبت به حالت عادی 20-30 تا پینگ کمتر میشه
اون annex m هم تا جایی که من تست کردم رو پینگ تاثیر نداشت ولی گویا رو روون تر شدن بازی تاثیر کمی داره

الان پروفایل گیم 16 مگ هست
ولی همین 1 ماه پیش با همین پروفایل سرعت دانلودم بالای 16 مگ بود و آپلودمم 1.2 بود ولی الان خیلی شیک و مجلسی 25-30 درصد انگار از سرعتم کم شده بدون اینکه دست به چیزی زده باشیم یا سیمی رو انگولک کرده باشیم :-??

• Like
Reactions: Brightman
اینم خط مخابرات من.وضعیت چطوره:-??
SNR منم اومده پایین خیلی عجیبه!
من با اینکه داخلی ها رو قطع کردم و مودم به سر خط مخابرات وصله باز هم تاثیر نداشته و خط تلفن من هم از لحاظ نویز با این میرایی عالی بنظر میاد. وقطایی که درست یا خراب میشه باز هم لاین من از لحاظ نویز همون لاینه و خطوط داخلی کاملا سالم هستند.

SNR منم اومده پایین خیلی عجیبه!
من با اینکه داخلی ها رو قطع کردم و مودم به سر خط مخابرات وصله باز هم تاثیر نداشته و خط تلفن من هم از لحاظ نویز با این میرایی عالی بنظر میاد. وقطایی که درست یا خراب میشه باز هم لاین من از لحاظ نویز همون لاینه و خطوط داخلی کاملا سالم هستند.
شمایی که مودم به سرخط وصل کردید،باعث افسردگی پشتیبانی میشید :))
آخه ما هرچی میگیم طرف میگه سرخط ;))

پروفایل گیم در اصل چنل تایپ از interleaved میذارن رو fast path ارتباطی به اپلود نداره انکس همون ماهیت نامتقارن بودن سرعت اپلود دانلود رو میشه باهاش تغییر داد کلا انتظاری از پشتیبانی نداشته باشید چه معمولی حتی بالاترش مثل سرشیفت کل کارشون اینه که یه سری ترابلشوت تکراری رو پشت هم تکرار کن مودم خاموش کن اسپلیتر عوض کن بوق خط چک کن اخرش هم یه ریست بدن که اولش با یکی دو تا snr بهتر خط بیاد بالا.

آخرین ویرایش:
  • Like
۴ گیم فعال کردم ولی قیافش اصن به ۴ نمیخوره. یه چیزی بین ۴ و ۵ شده!!!

اون آنکس ام هم عامل مشکل توی بازی بود چون خطم کشش اپلود ۲ نداره. گذاشتم آنکس A پینگ هم به نظر تحت تاثیر همین تغییر بهتر شد ( الان ۴۸ میده )

نتیجه فعال کردن پروفایل گیم رو هم میتونید ببینید. اون دو تا باختی هم که دادم مال قبل از فعال کردن پروفایل گیم بود. نه اینکه نت الان خداستا! نه. دفاع کردن عملن تو دیواره و حریف نتش و بازیش و تیمش خوب باشه راحت سوراخم ولی خب به اونایی که انداخت زدمشون خلاصه. دیروز فقط میباختم بدون حالت گیم

Attachments

• Screenshot_20240311_090954_Chrome.jpg
    Screenshot_20240311_090954_Chrome.jpg
    46.4 KB · مشاهده: 13
  • 20240311_091015.jpg
    20240311_091015.jpg
    754 KB · مشاهده: 14
  • Like
Reactions: hamid_barca
۴ گیم فعال کردم ولی قیافش اصن به ۴ نمیخوره. یه چیزی بین ۴ و ۵ شده!!!

اون آنکس ام هم عامل مشکل توی بازی بود چون خطم کشش اپلود ۲ نداره. گذاشتم آنکس A پینگ هم به نظر تحت تاثیر همین تغییر بهتر شد ( الان ۴۸ میده )

نتیجه فعال کردن پروفایل گیم رو هم میتونید ببینید. اون دو تا باختی هم که دادم مال قبل از فعال کردن پروفایل گیم بود. نه اینکه نت الان خداستا! نه. دفاع کردن عملن تو دیواره و حریف نتش و بازیش و تیمش خوب باشه راحت سوراخم ولی خب به اونایی که انداخت زدمشون خلاصه. دیروز فقط میباختم بدون حالت گیم
با این میرایی نسبتا بالا منطقی نیست که سیم کشی داخلیتون به سر خط وصل باشه; چون که نسبت به نویز حساسیت بیشتری نشون میده و اتصالات ضعیف بشدت تاثیر گذاره. سر خط مخابرات رو پیدا کنید و بهش سوکت بزنین و مستقیما (بدون اسپلیتر) به مودم وصلش کنید ببینید باز هم وضعیت همین جوریه یا بهتر شده؟!!

• Like
با این میرایی نسبتا بالا منطقی نیست که سیم کشی داخلیتون به سر خط وصل باشه; چون که نسبت به نویز حساسیت بیشتری نشون میده و اتصالات ضعیف بشدت تاثیر گذاره. سر خط مخابرات رو پیدا کنید و بهش سوکت بزنین و مستقیما (بدون اسپلیتر) به مودم وصلش کنید ببینید باز هم وضعیت همین جوریه یا بهتر شده؟!!
بارها مودم بردم سر خط. وضعیت همین بوده‌. سیم دو زوج کشیدم مستقیم تا پشت مودم. از اتصالات داخلی جدا کردم ۲ ۳ ساله

بحث فقط دراپ شدن مکس خطه که یهو از ۹ میاد رو ۸ میاد رو ۷

که به باورم اینم از سمت من نیست. حالا باز سر پست مخابراتی هم سعی میکنم چک کنم ببینم دراپ پهنای باند وجود داره یا نه

سیم دو زوج کشیدم مستقیم تا پشت مودم.
سیم دو زوجی که میگین رو چجوری وصل کردین به سیم مخابرات؟ اتصال استاندارد هست یا سیم پیچه؟! چون من قبلا با سیم پیچ وصل میکردم snr خیلی میومد پایین اما از وقتی که با انبر شبکه سیم رو سوکت زدم snr خیلی بهتر شده ولی باز نوسانه هستش هنوز...

سیم دو زوجی که میگین رو چجوری وصل کردین به سیم مخابرات؟ اتصال استاندارد هست یا سیم پیچه؟! چون من قبلا با سیم پیچ وصل میکردم snr خیلی میومد پایین اما از وقتی که با انبر شبکه سیم رو سوکت زدم snr خیلی بهتر شده ولی باز نوسانه هستش هنوز...
روش های مختلفی رو تست کردم. از پیچیدن سیم ها دور هم تا سوکت زدن و نر و مادگی وصل کردن و .....
فرق انچنانی توی SNR ندیدم. چون همین وضع که سر خط هست سر پست مخابراتی هم دیدم بود. اون زمان پارس انلاین داشتم و طرف اومد چک کرد همین وضع بود.

شما سوکتی که زدی به سیم دو زوج که میره پشت مودم زدی یا به سیم مخابرات؟ اگر سوکت زدی اون یکی سر سیم ها رو چطوری به این سوکت وصل کردی؟ مادگی زدی؟

شما سوکتی که زدی به سیم دو زوج که میره پشت مودم زدی یا به سیم مخابرات؟ اگر سوکت زدی اون یکی سر سیم ها رو چطوری به این سوکت وصل کردی؟ مادگی زدی؟
اول یه کابل دو زوج شیلد دار گرفتم و با کانکتور k3 وصلش کردم به زوج سر سیم مخابرات; چون که سیم مخابرات خیلی کوتاه بود و نمیرسید تا اتاقی که مودم اونجاست.

عکس کانکتور این جوریه:
1710170417807.png
بعدش به سر کابلی که به مخابرات وصلش کرده بودم به کمک انبر شبکه سوکت rj11 رو پانچ کردم و به مودم وصلش کردم

1710170688534.png 1710170732999.png

• Like
اول یه کابل دو زوج شیلد دار گرفتم و با کانکتور k3 وصلش کردم به زوج سر سیم مخابرات; چون که سیم مخابرات خیلی کوتاه بود و نمیرسید تا اتاقی که مودم اونجاست.

عکس کانکتور این جوریه:
View attachment 330960
بعدش به سر کابلی که به مخابرات وصلش کرده بودم به کمک انبر شبکه سوکت rj11 رو پانچ کردم و به مودم وصلش کردم
سیمبانه برام همین کانکتور رو هم زد اما بعد چون دید توی مودم افت سرعت دانلود پیش اومده جداش کرد دوباره سیما رو پیچید به هم!

حالا اینم من باز میگیرم تست میکنم.

ولی خیلی سخته باورش برام که این افت پهنای باند از سمت من باشه! فکر نکنم بخاطر شیوه اتصال سیم های سر خط باشه. ولی باز تست میکنم اینم ببینم چ اتفاقی می افته

یا کانکتور رو اشتباه زده و کامل فرو نرفته یا سیم ها هم قطر نبودن
والا خودمم نمیدونم داستان چیه!

من الان از ترمینال سایز کوچک سر خط استفاده کردم. سیما رو ترمینال کردم. تفاوتی با حالت پیچیدن سیم ها دور هم نمیبینم از نظر سرعت خط

Attachments

• barrier-terminal-no4.jpg
    barrier-terminal-no4.jpg
    64.5 KB · مشاهده: 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or