روی های وب (و احتمالا پارسآنلاین) مدت طولانی هست که DNSهای تحریمشکن کلا از کار افتادن و هیچکدومشون کار نمیکنن. بنابراین به سرورهای ایکسباکس و بازیهایی که به DNS نیاز دارن کلا نمیشه وصل شد.
برای بازی سمتشون نیاید
برای بازی سمتشون نیاید
بدرد گیم تحت هیچ شرایطی نمیخوره !سلام
امروز اومدن بعد دوهفته زی تل نصب کردن به معنای واقعی مزخرف
سرعت که از 2.5MB/SEC بالاتر نمیره بعد شدیدا نوسان داره هی سرعت بالا پایین میشه
چند ماهه به همین دلیل فرار کردم از پارس انلاین هیچ dns رو این isp ست نمیشه کردروی های وب (و احتمالا پارسآنلاین) مدت طولانی هست که DNSهای تحریمشکن کلا از کار افتادن و هیچکدومشون کار نمیکنن. بنابراین به سرورهای ایکسباکس و بازیهایی که به DNS نیاز دارن کلا نمیشه وصل شد.
برای بازی سمتشون نیاید
با وضعیت الانشون به درد هیچی نمیخورن نه فقط بازی. سرعت دانلود ضعیف ، محدود کردن سرعت بعد از دانلود یه حجم مشخص و... . افتضاح شدنبدرد گیم تحت هیچ شرایطی نمیخوره !
افزایش قیمت مخابرات به نسبت شرکت های خصوصی کاملن بهشته. مخابرات ۱۲۰ گیگ ماهانه رو میده ۱۰۰ تومن در صورتی که شاتل ۲۰ گیگ رو میده ۱۰۰ تومن!!!امروز شانسی داشتم پنل مخابراتم رو میدیدم .دو تا چیز نظرم و جلب کرد.
یکی اینکه قیمت ها رو افزایش دادن یادمه همین یکماه پیش 100 گیگ یکماهه 2 تا 8 رو میگرفتم 25 تومن الان شده 33500 .
دوم اینکه در روز برام بین 1 تا 1.5 گیگ آپلود ثبت شده اونم بین الملل در حالی که تو یک هفته گذشته نه سیستم روشن کردم نه کنسول و فقط هم همین یک هفته گذشته اینجور شده قبل این با آنلاین بازی کردن و آنلاین فیلم دیدن مصرف حجمم نصف بود .
دقیقا برای دانلود هم همیجور شده قشنگ دوبرابر حساب شده.
از داخل چارت کامل مشخصه
با همین سیم مسی هم مشکلی نیست. سرعتی که میدن خوبه بخصوص vdsl .دوستان FTTH داره جا میفته کم کم ، هر چند برای گرفتنش یکم بازی در میارن ولی به نظرم حداکثر تا یک سال آینده کاملا در دسترسه ، یکم دیگه صبر کنید بساط سیم مسیو نویزو همه چی جمع میشه
در مورد سرعت دانلود حتی اگه 16-17 مگ هم باشه(الان مال شما 14 هست)باز هم تقریبا غیرممکنه سرعت دانلود بالاتر از 1.8 مگابایت بره.من از سال 84 adsl گرفتم و از جاهای مختلف هم گرفتم و روی خطهای مختلف هم بودن.شاید چند لحظه سرعت دانلود به 2 مگ هم برسه ولی نهایتا همون 1.5 تا 1.8 مگ بیشتر نمیشه شما هم خیلی روش به نظرم حساس نشو.دوستان من تازه اینترنت خریدم تو محله جدیدمون (مخابرات 120 گیگ 16 مگ) ، اوضاع خط گفتن خرابه اینطوریش کردن که پایدار بمونه
بعد من امروز پیگیری کردم از مخابرات محل و فنیشون یه کارایی انجام دادن شد این عکس پایین یه فایل 1 گیگی هم باهاش دانلود کردم سرعت دانلود 1.5 مگابایت بر ثانیه بود (یعنی هنوز اون سرویس 16 مگم رو نتونستن تامین کنن ) یک ساعت همینطوری اوکی بود
گفتن تهش همینه و اینا باقیش نویز ساختونتونه
بعد یک ساعت دوباره کمش کردن سرعت اومد رو 9 مگابیت :/
دوباره من پیگیری کردم گفتن رو خط تلفن وصل کردید؟ یا سوکتا رو عوض کردید؟ گفتم نه کاری نکردیم اصلا :/ (اصلا مگه یه تلفن چقد میخواد نویز بندازه :/؟)
رفتم پیش مدیر مرکز مخابراتی صحبت کردم باهاش .
قرار شد مامور بفرستن چک کنه از سر خط .
حالا دوستان تجربه ای دارید به من منتقل کنید که همه ی تقصیرارو نندازن گردن ما ؟ اینطور که معلومه خط کاملا کشش رو (حداقل تا 14 ، 15 مگابیت) داره اینا مث که دارن یه غلطی میکنن :/
من فکر میکنم با این اوصاف اصلا کل پارامترای خط دست خودشونه :////
من تا دو هفته پیش تهران بودم ، نزدیکای پیروزیدر مورد سرعت دانلود حتی اگه 16-17 مگ هم باشه(الان مال شما 14 هست)باز هم تقریبا غیرممکنه سرعت دانلود بالاتر از 1.8 مگابایت بره.من از سال 84 adsl گرفتم و از جاهای مختلف هم گرفتم و روی خطهای مختلف هم بودن.شاید چند لحظه سرعت دانلود به 2 مگ هم برسه ولی نهایتا همون 1.5 تا 1.8 مگ بیشتر نمیشه شما هم خیلی روش به نظرم حساس نشو.
اگه اصلا مشکل از خود مخابرات بود چیزی رو گردن میگیره اصلا؟به نظرم اگه اینترنت با ثبات میخوای باید بین همون سرعت 8 تا 10 مگابیت قانع باشی.مگر اینکه مشکل رو بتونی حل کنی.حالا چه سیم کشی خودتون مشکل داشته باشه چه از طرف مخابرات باشه.
اگه اومدن سرخط چک کنن ببین نهایت کشش تو سرخط چقدر میده و تو اون سرعت snr چقدر هست.اگه مثل الان بود که یعنی مشکل از مخابراته ولی اگه بهتر شده بود یعنی سیم کشی خودتون مشکل داره.
Upstream | Downstream | |
---|---|---|
Current Rate (Kbps) | 887 | 9145 |
Max Rate (Kbps) | 1077 | 9816 |
SNR Margin (dB) | 6.6 | 5.8 |
Line Attenuation (dB) | 12.4 | 22.5 |
Errors (Pkts) | 0 | 0 |
مخابرات که هیچ کلا همه isp ها گردن گیرشون خرابهمن تا دو هفته پیش تهران بودم ، نزدیکای پیروزی
اونجا همین سرویس من سرعت دانلودش 2 مگابایت بر ثانیه بود ثابت .
اگه کم میشد تا 1.8 میومد ولی زیر این دیگه نمیومد.
اگه اصلا مشکل از خود مخابرات بود چیزی رو گردن میگیره اصلا؟
جایی هست بشه درخواست VDSL داد؟ اینطوری فاصله با کافوی فیبر محاسبه میشه نه مث سیم مسی فاصله با مرکز.
من فاصله م زیاد هم نیست با مرکز مخابراتی (طبق گفته ی خود مخابرات) باز نمیدونم چرا اینطور میکنن ://
ما حتی یکی دو تا شهرک اطرافمون هست اونجاهاو فیبرکشی کردن منتها ما قدیمی تریم به ما ندادن
الان وضعیت خط اینه :
Line Status:Connected
DSL Modulation Type:ADSL_2plus
Annex Type:Annex A/L/M
Upstream Downstream Current Rate (Kbps) 887 9145 Max Rate (Kbps) 1077 9816 SNR Margin (dB) 6.6 5.8 Line Attenuation (dB) 12.4 22.5 Errors (Pkts) 0 0
نه گفتن نمیدیم ولی فیبر کشیدیم :/vdsl رو خب به همون مخابرات بگو ببین رو خط شما ساپورت میکنه یا نه
خب پس مشکل فاصله نیفاصله هم تا مخابرات رو از پارامتر line attenuation میشه متوجه شد که مال شما الان عدد خوبی هست و احتمالا حدود 2 کیلومتر باید باشه فاصله
خود منم پشمام ریخته حقیقتااین رو 16 مگ که بود snr رو 5.6 بود بعد الان رو 9 هم که اومده باز همون حدود هست؟وقتی سرعت تا این حد کم شده snr هم باید به مقدار زیادی افزایش پیدا میکرد و حداقل دیگه 10 یا 11 میشد
گفتن مامور میاد حالا منتظرم فعلابه نظرم اول یه تست سر خط بگیرید.اگه اونجا هم بد بود یعنی مشکل از طرف مخابراته و باید درستش کنه
والا اول وصل که سرویس اوکی شد وصل کردن گفتن خطتت نمیکشه بستنش رو 6.5 مگ .بعد این سرعت رو خودشون کم کردن یا در اثر قطعی خود مودم سرعت رو کم کرده؟
Current Rate (Kbps) | 1025 | 13977 |
---|---|---|
Max Rate (Kbps) | 1347 | 16100 |
SNR Margin (dB) | 11 | 6.1 |
Line Attenuation (dB) | 12.4 | 22.5 |
Errors (Pkts) | 0 | 0 |
ما هم همین مشکل رو سر فیبر داریم.همه اطراف ما فیبر کشیدن جز کوچه مانه گفتن نمیدیم ولی فیبر کشیدیم :/
متوجه شدی؟ منم نفهمیدم :/
فیبرکشیدیم ، شهرک های اطراف داره ولی شما نمیتونی بگیری :/ چراشم نمیدونم :/
خب پس مشکل فاصله نی
خود منم پشمام ریخته حقیقتا
همه ی اینارم مستند کردم فعلا
چند روز پیش یه شکایت 195 کردم سر همین موضوع کم بودن سرعت منتها امروز که یهو خط شد 14 -15 دیگه یه کم شک کردم که اینا خودشون دارن دستکاری میکنن و درنهایت زر تحویل ما میدن
گفتن مامور میاد حالا منتظرم فعلا
والا اول وصل که سرویس اوکی شد وصل کردن گفتن خطتت نمیکشه بستنش رو 6.5 مگ .
بعد پیگیری گردم یهو شد 15 مگ :/
بعد یک ساعت یهو شد 9 مگ :/
اصلا نمیدونم الان چشه
الانم شما گفتی خاموش روشن کن کردم اوضاع این شد :/ دیگه خداوکیل نویز ساختمون مگه چقد میتونه متغییر باشه که اینطور میشه :////////////
Current Rate (Kbps) 1025 13977 Max Rate (Kbps) 1347 16100 SNR Margin (dB) 11 6.1 Line Attenuation (dB) 12.4 22.5 Errors (Pkts) 0 0