بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم دقیقا سر همین بازی های مخابرات پس دادمش
الانم فقط منتظر جشنواره عید شاتل ام

دوستان آسیاتک به درد نمیخوره ؟ آخه ما برای مغازه ( پاساژ چارسو جمهوری ) داریم شاگردمون خیلی میناله میگه قطعی داره و فلان اما حتی از پینگش تعریف هم شنیدم

منم دقیقا سر همین بازی های مخابرات پس دادمش
الانم فقط منتظر جشنواره عید شاتل ام

دوستان آسیاتک به درد نمیخوره ؟ آخه ما برای مغازه ( پاساژ چارسو جمهوری ) داریم شاگردمون خیلی میناله میگه قطعی داره و فلان اما حتی از پینگش تعریف هم شنیدم
من احتمالن تا دو هفته اینده که حجم ۵۰ گیگ جشنواره شاتلم تموم میشه میرم اسیاتک رو تست کنم دوباره ببینم وضعیتش چطوره برای بازی مد نظرم!

تا ۲ هفته دیگه صبر کن معلوم میشه!

شاید اتصالات داخلیشون مضخرفه یا از کنار برق چند فاز رد شده سیم تلفنشون. توی پاساژها اینجور خطاها زیاده! با شرکت دیگه ای هم تست کردن؟

شاید اتصالات داخلیشون مضخرفه یا از کنار برق چند فاز رد شده سیم تلفنشون. توی پاساژها اینجور خطاها زیاده! با شرکت دیگه ای هم تست کردن؟
اصلا جز آسیاتک اجازه نداریم اینترنت دیگه ای بگیریم قرارداد دارن با پاساژ
من احتمالن تا دو هفته اینده که حجم ۵۰ گیگ جشنواره شاتلم تموم میشه میرم اسیاتک رو تست کنم دوباره ببینم وضعیتش چطوره برای بازی مد نظرم!

تا ۲ هفته دیگه صبر کن معلوم میشه!
شاتل لامصب عالیه اما نمی‌دونم چرا جشنواره عید نمی‌ذاره با پشتیبانیش هم حرف زدم گفت برنامه ای نداریم فعلا

• Like
  • Wow
Reactions: mallo and Brightman
سلام دوستان ، در ادامه مشکلاتم تو صفحه گذشته ، دیروز که اصلا مامورشون نیومد
امروز زنگ زدم گفتن زنگ بزن 2020 ثبت کن درخواستتو
به محض اینکه ثبت کردم اوضاع خط این شد :/ قرار شد امروز دیگه مامور بیاد مودم بیاره

==
آپدیت : قطع شد دوباره برگشت رو 8 مگ ولی پینگا همونطوری موند
Bad az Sabt Kharabi internet a drakhast mamoor.png

سلام دوستان ، در ادامه مشکلاتم تو صفحه گذشته ، دیروز که اصلا مامورشون نیومد
امروز زنگ زدم گفتن زنگ بزن 2020 ثبت کن درخواستتو
به محض اینکه ثبت کردم اوضاع خط این شد :/ قرار شد امروز دیگه مامور بیاد مودم بیاره

==
آپدیت : قطع شد دوباره برگشت رو 8 مگ ولی پینگا همونطوری موند
پینگ خیلی به سرعت ربطی نداره.چه 8 باشه چه 16 پینگ تقریبا یکیه
الان ولی پینگت خوبه.هم نوسان نداره هم پکت لاس نداره

ولی اگه میتونی مخابراتو جمع کن برو شاتل یا آسیاتک بگیر.فکر نکنم خیلی گرونتر بشه

من الان شاتل سرعت 16 و حجم 420 گیگ بین الملل میگیرم 460 تومن

پینگ خیلی به سرعت ربطی نداره.چه 8 باشه چه 16 پینگ تقریبا یکیه
الان ولی پینگت خوبه.هم نوسان نداره هم پکت لاس نداره

ولی اگه میتونی مخابراتو جمع کن برو شاتل یا آسیاتک بگیر.فکر نکنم خیلی گرونتر بشه

من الان شاتل سرعت 16 و حجم 420 گیگ بین الملل میگیرم 460 تومن
ببین من تا حالا جشنواره نگرفتم.
جشنواره زمستانی شاتل | شاتل؛ شاهراه اینترنت و تلفن
مثلا اینجا زده 1.5 میلیون (ماهی 125 هزار) ، اینو باید یه جا بدم یا همون ماهی 125 اوکیه ؟

ببین من تا حالا جشنواره نگرفتم.
جشنواره زمستانی شاتل | شاتل؛ شاهراه اینترنت و تلفن
مثلا اینجا زده 1.5 میلیون (ماهی 125 هزار) ، اینو باید یه جا بدم یا همون ماهی 125 اوکیه ؟
یه جا میدی همه شرکت ها جشنواره هاشون این شکلیه چون قرارداد 1 ساله میبنده اما میافته ماهی 125 تومن
ولی جشنواره شاتل هم تموم شده تا 20 ام بود

یه جا میدی همه شرکت ها جشنواره هاشون این شکلیه چون قرارداد 1 ساله میبنده اما میافته ماهی 125 تومن
ولی جشنواره شاتل هم تموم شده تا 20 ام بود
مشکلی نداره وایمیستم تا دوباره جشنواره بزاره
منتها این خط ما ببینم نویزش داخلیه یا مال سیم کشی بیرونه یا اینکه مخابرات میخواد کلا بندازه گردن ما :D دیگه با این اوضاع فکر نمیکنم مخابرات و آسیاتک و شاتل فرقی بکنه.

مشکلی نداره وایمیستم تا دوباره جشنواره بزاره
منتها این خط ما ببینم نویزش داخلیه یا مال سیم کشی بیرونه یا اینکه مخابرات میخواد کلا بندازه گردن ما :D دیگه با این اوضاع فکر نمیکنم مخابرات و آسیاتک و شاتل فرقی بکنه.
خط منم نویز عجیبی داشت وقتی از خود مخابرات گرفتم ولی رو شاتل درست عمل میکرد
برای من حداقل مشکل خود مخابرات بود

خط منم نویز عجیبی داشت وقتی از خود مخابرات گرفتم ولی رو شاتل درست عمل میکرد
برای من حداقل مشکل خود مخابرات بود
الان اومد تست کرد سر خط
مقدار snr دوازده بود و گفت سرعت 23 هست و گفت سیم کشیتون ایراد داره و پیشنهاد داد سیم کشی رو رو کار انجام بدم.
آره شاتل داشتم قبلا همیشه خوب عمل میکنه و من همیشه تو اون بازه ای که ازشون سرویس داشتم راضی بودم.

الان اومد تست کرد سر خط
مقدار snr دوازده بود و گفت سرعت 23 هست و گفت سیم کشیتون ایراد داره و پیشنهاد داد سیم کشی رو رو کار انجام بدم.
آره شاتل داشتم قبلا همیشه خوب عمل میکنه و من همیشه تو اون بازه ای که ازشون سرویس داشتم راضی بودم.
حدس میزدم از داخلیتون باشه; سیم کشی داخلیتون رو قطع کنید بعدش روکار بکشید ( داخلیتون از کنار برق رد شده احتمالا)

حدس میزدم از داخلیتون باشه; سیم کشی داخلیتون رو قطع کنید بعدش روکار بکشید ( داخلیتون از کنار برق رد شده احتمالا)
سلام رفیق
من امروز برق کار اوردم از سرخط و روکار تا دم مودم کشید کابل تلفن رو (کابل مسی فویل دار مرغوب) SNR تکون نخورد .
حدسم دروغ گویی مخابرات و مامورشون هست چون خودشون مودم اوردن (مودم Utel که ایرانی هم هست) و مامور دیگشون از 2020 پارامتر هارو خوند.
الان هم نمیدونم چیکار کنم دیگه. زنگ زدم 2020 توضیح دادم بازم زیر بار نرفتن که مشکل خودشونه .

Line Status:Connected
DSL Modulation Type:ADSL_2plus
Annex Type:Annex A/L/M

UpstreamDownstream
Current Rate (Kbps)10828129
Max Rate (Kbps)13319992
SNR Margin (dB)6.76
Line Attenuation (dB)12.424.5
Errors (Pkts)00

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن