نونم میخوایم ببریم سر سفرشون باید پاچه خواریشونو بکنیمما هم همین مشکل رو سر فیبر داریم.همه اطراف ما فیبر کشیدن جز کوچه ما
[گیف رضا پیشرو در حال فحاشی]این مشکل نویز و نوسان snr هم اگه چند صفحه اخیر رو بخونی تقریبا همه ما دچارش شدیم.یهو چند روز خوبه بعد چند روز دوباره نوسان پیدا میکنه و متاسفانه هیچکس هم قبول نمیکنه.
با این حال من تا زمانی که تهران بودم همچین مشکلی رو نداشتم البته نت همه اونجا به کافوهای فیبردار وصله
من گوشی تلفن خونو ر و برمیداشتم پر نویز بود ولی مکس ریت رو بسته بودن رو 18 مگابیت رو بستر سیم مسی.
والا سه روزه مودم وصله هنوز یه بارم نپریده چیزیحالا شما این پارامترها رو زیر نظر داشتن باش.ببین چقدر به چقدر لینک مودم میپره(گزینه DSL up time مدت زمان کانکت بودن رو نشون میده)بعد که کارشناسشون اومد اینا رو با سرخط مقایسه کن ببین چقدر فرق داره.اگه سر خط یهو همه چی خوب باشه که نشون میده سیم کشی خودتون مشکل داره ولی اگه سر خط هم اوضاع تقریبا همین بود دیگه زیر بار نرو چون اونجا مسئولیتش با خود مخابراته.
ولی باشه باز من زیر نظر دارم
ولی مطمئنم قطعی نداره مشکل از سمت اوناست و اونا ریدن و هنوزم معتقدم خودشون دستی اینارو عوض میکنن