بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ما هم همین مشکل رو سر فیبر داریم.همه اطراف ما فیبر کشیدن جز کوچه ما :D
نونم میخوایم ببریم سر سفرشون باید پاچه خواریشونو بکنیم :D
این مشکل نویز و نوسان snr هم اگه چند صفحه اخیر رو بخونی تقریبا همه ما دچارش شدیم.یهو چند روز خوبه بعد چند روز دوباره نوسان پیدا میکنه و متاسفانه هیچکس هم قبول نمیکنه.
[گیف رضا پیشرو در حال فحاشی]
با این حال من تا زمانی که تهران بودم همچین مشکلی رو نداشتم البته نت همه اونجا به کافوهای فیبردار وصله :D
من گوشی تلفن خونو ر و برمیداشتم پر نویز بود ولی مکس ریت رو بسته بودن رو 18 مگابیت رو بستر سیم مسی.
حالا شما این پارامترها رو زیر نظر داشتن باش.ببین چقدر به چقدر لینک مودم میپره(گزینه DSL up time مدت زمان کانکت بودن رو نشون میده)بعد که کارشناسشون اومد اینا رو با سرخط مقایسه کن ببین چقدر فرق داره.اگه سر خط یهو همه چی خوب باشه که نشون میده سیم کشی خودتون مشکل داره ولی اگه سر خط هم اوضاع تقریبا همین بود دیگه زیر بار نرو چون اونجا مسئولیتش با خود مخابراته.
والا سه روزه مودم وصله هنوز یه بارم نپریده چیزی
ولی باشه باز من زیر نظر دارم
ولی مطمئنم قطعی نداره مشکل از سمت اوناست و اونا ریدن :)) و هنوزم معتقدم خودشون دستی اینارو عوض میکنن:))

• Smile
Reactions: hamid_barca
بچه ها کسی هست حدود SNR لازمه و خوب رو بگه که من بتونم با مامور ست کنم اگه بد بود بندازم گردن مخابرات ؟
الان طرف میاد میگه خوبه دیگه فلان قدر سرعت داری میگیری پس مشکلی نیست ://///

بچه ها کسی هست حدود SNR لازمه و خوب رو بگه که من بتونم با مامور ست کنم اگه بد بود بندازم گردن مخابرات ؟
الان طرف میاد میگه خوبه دیگه فلان قدر سرعت داری میگیری پس مشکلی نیست ://///
  • SNR زیر ۶ دسی‌بل بسیار بد است و مشکلات همگام کردن به وجود آورد.
  • ۷ تا ۱۰ دسی‌بل خوب به نظر می‌رسد، اما زیاد مناسب نیست.
  • ۱۱ تا ۲۰ دسی‌بل خوب است، اما ممکن است مشکلات همگام کردن به وجود آورد.

برای سرعت 16 به نظرم حدود 8-9 هم اوکیه
در نهایت مهم اینه که قطع نشه یا ارور نده حالا هر عددی که بود

• SNR زیر ۶ دسی‌بل بسیار بد است و مشکلات همگام کردن به وجود آورد.
  • ۷ تا ۱۰ دسی‌بل خوب به نظر می‌رسد، اما زیاد مناسب نیست.
  • ۱۱ تا ۲۰ دسی‌بل خوب است، اما ممکن است مشکلات همگام کردن به وجود آورد.

برای سرعت 16 به نظرم حدود 8-9 هم اوکیه
در نهایت مهم اینه که قطع نشه یا ارور نده حالا هر عددی که بود
دمت گرم بابت راهنمایی .
داش گفتی حواست باشه که قطع نشه مودم و اینا
اصلا مودم رو بردم زیر فشار دانلود ، قطع نشد کلا.
آهان یه نکته : با 8.8.8.8 پینگ میگیرم پینگ کلا خیلی متغییره و ثابت نیست . بین 60 تا 120 میلی ثانیه نوسان میکنه دائم.

• Like
دمت گرم بابت راهنمایی .
داش گفتی حواست باشه که قطع نشه مودم و اینا
اصلا مودم رو بردم زیر فشار دانلود ، قطع نشد کلا.
آهان یه نکته : با 8.8.8.8 پینگ میگیرم پینگ کلا خیلی متغییره و ثابت نیست . بین 60 تا 120 میلی ثانیه نوسان میکنه دائم.
خیلی به دانلود کردن ربطی نداره.یهو نویز نوسانش زیاد میشه یا میاد خیلی پایین و یه لحظه لینک قطع میشه و دوباره وصل میشه.شاید حواست نباشه متوجه قطع شدنش نشی برای همین میگم تایمش رو چک کن.

ولی همین که با خاموش روشن کردن مودم سرعت برمیگرده نشون میده مشکل نویز داری.یه گزینه البته هست تو مودم یکیش Bit Swap و یکیش هم SRA وظیفه اشون همینه که اینترنت پایدار بهت بدن ولی اگه تیکشون رو برداری فکر کنم دیگه سرعت رو کم نمیکنه ولی قطعی زیاد میشه.

اون پینگ 8.8.8.8 هم بد که هیچ،افتضاحه.چون این 8.8.8.8 میگن از داخل خود ایران پینگش گرفته میشه و برای همین هم isp ها اصرار دارن که فقط با این تست کنیم چون پینگ کمی رو نشون میده
ولی 60 تا 120 دیگه خیلی بده.هم بالان هم نوسان داره.مال من حدود 40-45 هست بدون نوسان

یدونه هم 4.2.2.4 پینگ بگیر ببین اون چطوره

من گوشی تلفن خونو ر و برمیداشتم پر نویز بود ولی مکس ریت رو بسته بودن رو 18 مگابیت رو بستر سیم مسی.
اسپلیتر رو درست وصل کردید؟
یه بار هر دستگاهی که به خط تلفن وصله رو در بیارید و مودم رو بدون اسپلیتر بزارید; ببینید تغیری میکنه یا نه!

اون پینگ 8.8.8.8 هم بد که هیچ،افتضاحه.چون این 8.8.8.8 میگن از داخل خود ایران پینگش گرفته میشه و برای همین هم isp ها اصرار دارن که فقط با این تست کنیم چون پینگ کمی رو نشون میده
ولی 60 تا 120 دیگه خیلی بده.هم بالان هم نوسان داره.مال من حدود 40-45 هست بدون نوسان

یدونه هم 4.2.2.4 پینگ بگیر ببین اون چطوره
مشکلات پینگ DNS از خود ایرانه و عمدیه و این کاملا واضحه. وقتی VPN میزنم پینگ 4.2.2.4 30 تا میاد پایین (بدون حالت گیم). 8.8.8.8 سرورش تو ایران نیست توی امارات متحده عربی فکر کنم میرفت بخاطر همین تایمش از سرور اروپا کمتره.

یه گزینه البته هست تو مودم یکیش Bit Swap و یکیش هم SRA وظیفه اشون همینه که اینترنت پایدار بهت بدن ولی اگه تیکشون رو برداری فکر کنم دیگه سرعت رو کم نمیکنه ولی قطعی زیاد میشه.
این سه تا گزینه هست
Enable Bit Swap (این تیک خورده)

Enable SRA (این تیک نخورده)

Disable AELEM (اینم تیک نخورده

ولی 60 تا 120 دیگه خیلی بده.

پس احتمالا مشکل از خودشونه.
با 4.2.2.4 هم بین 130 تا 180 نوسان میکنه :/

شاید حواست نباشه متوجه قطع شدنش نشی برای همین میگم تایمش رو چک کن.
نه از یک ساعت پیش که خاموش روشن کردم تا حالا قطع نشده
اسپلیتر رو درست وصل کردید؟
یه بار هر دستگاهی که به خط تلفن وصله رو در بیارید و مودم رو بدون اسپلیتر بزارید; ببینید تغیری میکنه یا نه!
بله درسته . البته این متنی که ریپلای کردید مال زمانی بوده که تهران بودم الان نیستم.
اتصالاتم هم درسته همین حرف شما رو صبح مخابرات تلفنی به من گفت، تغییر در SNR خیلی ناچیز بود که میشه ازش صرف نظر کرد.

مشکلات پینگ DNS از خود ایرانه و عمدیه و این کاملا واضحه. وقتی VPN میزنم پینگ 4.2.2.4 30 تا میاد پایین (بدون حالت گیم). 8.8.8.8 سرورش تو ایران نیست توی امارات متحده عربی فکر کنم میرفت بخاطر همین تایمش از سرور اروپا کمتره.
کلا منظورم این بود که چون پینگ رو پایین نشون میده،برای همین isp ها فقط همین رو قبول دارن ومثلا 4.2.2.4 رو زیر بار نمیرن که 60 تا 120 که دوستمون گفت برای 8.8.8.8 خیلی بالا هست
این سه تا گزینه هست
Enable Bit Swap (این تیک خورده)

Enable SRA (این تیک نخورده)

Disable AELEM (اینم تیک نخورده

نه از یک ساعت پیش که خاموش روشن کردم تا حالا قطع نشده

خب اگه قطعی نداری که خوبه.فقط تو این یک ساعت سرعتت افت کرده یا نه هنوز؟

البته اگه برای بازی میخوای که با این پینگهایی که میده اصلا نمیشه بازی کرد.دیگه مهم نیست قطع بشه یا نه ;))

همین الان مودم خودش قطع و وصل شد و اوضاع این شد :

UpstreamDownstream
Current Rate (Kbps)8837985
Max Rate (Kbps)10858604
SNR Margin (dB)75.9
Line Attenuation (dB)12.422.5
Errors (Pkts)00
خب پس همون که گفتم.الان باز خودت خاموش روشن کنی احتمالا سرعت برمیگرده ولی باز بعد چند دقیقه یا ساعت قطع میشه و سرعت میاد پایین

اگه مشکلت حل نشد بهتره که بگی سرعتت رو از 16 بذارن رو 10 یا 8

کلا منظورم این بود که چون پینگ رو پایین نشون میده،برای همین isp ها فقط همین رو قبول دارن ومثلا 4.2.2.4 رو زیر بار نمیرن که 60 تا 120 که دوستمون گفت برای 8.8.8.8 خیلی بالا هست

خب اگه قطعی نداری که خوبه.فقط تو این یک ساعت سرعتت افت کرده یا نه هنوز؟

البته اگه برای بازی میخوای که با این پینگهایی که میده اصلا نمیشه بازی کرد.دیگه مهم نیست قطع بشه یا نه ;))
برا بازی نمیخوامش ، فقط دیتا دانلود و آپلود دارم سرعت مهمه برام
خب پس همون که گفتم.الان باز خودت خاموش روشن کنی احتمالا سرعت برمیگرده ولی باز بعد چند دقیقه یا ساعت قطع میشه و سرعت میاد پایین

اگه مشکلت حل نشد بهتره که بگی سرعتت رو از 16 بذارن رو 10 یا 8
باشه پس ببینم مامور میاد یا نه :)

• Like
برا بازی نمیخوامش ، فقط دیتا دانلود و آپلود دارم سرعت مهمه برام

باشه پس ببینم مامور میاد یا نه :)
مخابرات بدرد نمیخوره تجهیزاتش. با تجربه شخصی من اسیاتک بالاترین کشش خط رو بهت میده و شاتل هم تا الان بیشترین snr رو بهت میده

مکس ریت خط من چند روز پیش روی بستر تجهیزات مخابرات روی ۵ یا ۶ مگ بود و الان با شاتل به ۷ و ۸ رسیده! اگر بالاترین سرعت رو میخای برای دانلود برو از اسیاتک جشنواره بگیر و استفاده کن. مخابرات بکار نمیاد اگر حداکثر کشش خط برات مهمه

• Like
Reactions: jokeram and pkarash
مخابرات بدرد نمیخوره تجهیزاتش. با تجربه شخصی من اسیاتک بالاترین کشش خط رو بهت میده و شاتل هم تا الان بیشترین snr رو بهت میده

مکس ریت خط من چند روز پیش روی بستر تجهیزات مخابرات روی ۵ یا ۶ مگ بود و الان با شاتل به ۷ و ۸ رسیده! اگر بالاترین سرعت رو میخای برای دانلود برو از اسیاتک جشنواره بگیر و استفاده کن. مخابرات بکار نمیاد اگر حداکثر کشش خط برات مهمه
رفیق قیمتاشون زیاده وگرنه که من اصلا سمت مخابرات نمیرفتم

رفیق قیمتاشون زیاده وگرنه که من اصلا سمت مخابرات نمیرفتم
همین الان اسیاتک جشنواره داره. قیمتاش هم مناسبه. طرح های استاندارد بله. مفت هم گرونه. منم هیچ وقت حاضر نیستم جز مخابرات، بسته های استاندارد هیچ شرکت خصوصی رو بخرم و فقط از جشنواره هاشون استفاده میکنم

Attachments

• Screenshot_20240316_170115_Chrome.jpg
    Screenshot_20240316_170115_Chrome.jpg
    161.9 KB · مشاهده: 18
  • Like
Reactions: jokeram

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or