بله حق با شماست بلاخره نقاط ضعفی هم داره حتماً که شما اشاره کردید ( محدودیت حجم ) ولی باز هم برای استفاده معمولی ( اینستا، توییتر و ...) بسیار به صرفه تر از قند شکن هایی که دلاری باید هزینه اشتراکشون رو پرداخت کنید یا اکانت هکی که شانسیه یک روز کار کنه یا یک سال من خودم اکسپرس استفاده میکردم از روزی که دیگه وصل نشد عملاً اشتراک یک ساله من هم به فنا رفت شاید نهایت 2-3 ماه مفید استفاده کردم با هزینه بسیار زیاد
خوبیه وی2ری سرعت اتصال و پایداریشه که برای من خیلی تجربه خوبی داره نسبت به سایر سرویس ها ( ال2تی پی مثلاً چند دقیقه استفاده نکنی باید دیسکانکت/کانکت کنید )
من به شخصه برای استفاده معمول یک وی تو ری گرفتم که ترافیکش روی ایرانسل نیم بها حساب میشه ! یعنی از حجم قند شکنتون به صورت عادی کم میشه ولی بسته اینترنتتون نیم بها حساب میشه هنگام اتصال بهش که خوب برای یوتوب و اینستا اینا خیلی جوابه !
اگه دانلود حجیم دارید پیشنهاد من اینه لینک هاتونو لیچ کنید به یک سرور داخلی یا سروری که محدود نیست و دانلود های حجیم رو بدون قند شکن انجام بدید به صرقه تر در میاد به نظرم تا چندین اشتراک بگیرید و بگیر نگیر داشته باشه و در نهایت اگه راضی نبودید هزینه یک ماه رو دادید و میتونید سرویس دیگه ایی انتخاب کنید نه که یک سال سابسکرایب کنید و بعد 1-2 ماه دیگه نتونید استفاده کنید و هزینتون سوخت بشه
( من نه فروشنده ام نه قصد تبلیغ دارم صرفاً تجربه خودمو به اشتراک گذاشتم بلکه به درد کسی خورد
)