بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دستت دردنکنه. مودمش اگه مدل ضعیفی باشه که فک کنم همون ماهیانه رو بگیرم بهتر باشه.
قندشکن خوب رو اینترنت مخابرات چیزی هست ؟ (پولی هم باشه مشکلی نیست فقط خوب باشه)
مودمش تا جایی که میدونم بد نیست ولی چک کنید مدلایی که دیفالت ipv6 هستن و نمیشه به راحتی ipv4 فعال کرد برای استفاده از دی ان اس نباشه کلا این طرحشون بیشتر از همه همون اخری که مودم رایگان داره بصرفه هست
یه سوال در مورد idm داشتم
من نتم خیلی زیاد قطع مشه
در حد 1 مین قطع میشه
بعد دانلود هم وقتی چیزی دریافت نمیکنه قطع میشه
میخواستم ببینم راهی نیست بشه idm و کاری کرد که وقتی ن قطع شد فرضا بجای 40 ثانیه که تلاش میکنه بعد ارور میده
فرضا بعد از 1 دقیقه یا 2 دقیقه خطا بده؟
توی تنظیمات فکر کنم میشد بذارید چند بار تلاش دوباره کنه
برای دانلود زمان بندی شده که میدونم اون تب اول که ساعت شروع پایان مشخص میشه یا تب کناریش میشه اینو تنظیم کرد بطور کلی هم احتمالا بشه از تنظیمات گذاشت
بعد از یه تایم مشخصی دوباره تلاش نمیکنه پشت هم تلاش مجدد میزنه ولی خب عدد رو بالا بزنید احتمالا تا نت وصل بشه اوکی باشه

یه سوال در مورد idm داشتم
من نتم خیلی زیاد قطع مشه
در حد 1 مین قطع میشه
بعد دانلود هم وقتی چیزی دریافت نمیکنه قطع میشه
میخواستم ببینم راهی نیست بشه idm و کاری کرد که وقتی ن قطع شد فرضا بجای 40 ثانیه که تلاش میکنه بعد ارور میده
فرضا بعد از 1 دقیقه یا 2 دقیقه خطا بده؟
اگه فایل تو Queue باشه و از اونجا استارت زده باشی و نت قطع بشه، هر 30 ثانیه دوباره retry میزنه تا یا resume بشه یا خود یوزر کنسل کنه
یه آپشن هم داره میتونی این تعدادشو محدود کنی ولی اگه تیکشو برداری نامحدود retry میکنه.

1681305131345.png

مودمش تا جایی که میدونم بد نیست ولی چک کنید مدلایی که دیفالت ipv6 هستن و نمیشه به راحتی ipv4 فعال کرد برای استفاده از دی ان اس نباشه کلا این طرحشون بیشتر از همه همون اخری که مودم رایگان داره بصرفه هست

توی تنظیمات فکر کنم میشد بذارید چند بار تلاش دوباره کنه
برای دانلود زمان بندی شده که میدونم اون تب اول که ساعت شروع پایان مشخص میشه یا تب کناریش میشه اینو تنظیم کرد بطور کلی هم احتمالا بشه از تنظیمات گذاشت
بعد از یه تایم مشخصی دوباره تلاش نمیکنه پشت هم تلاش مجدد میزنه ولی خب عدد رو بالا بزنید احتمالا تا نت وصل بشه اوکی باشه
اگه فایل تو Queue باشه و از اونجا استارت زده باشی و نت قطع بشه، هر 30 ثانیه دوباره retry میزنه تا یا resume بشه یا خود یوزر کنسل کنه
یه آپشن هم داره میتونی این تعدادشو محدود کنی ولی اگه تیکشو برداری نامحدود retry میکنه.

View attachment 289678
برای دانلود زمان بندی شده نمیخوام
مثلا یه فیلمی میخوای دانلود کنی 10 گیگ میذاری میری میای میبینی 5% دانلود شده بعد فیلد شده
یه همچین چیزی 30 بود کردمش 90 درسته؟
Capturef.PNG
____________________________________________________________________________________

دوستان من درخواست vdsl دادم.یک کد پیگیری امد رو گوشیم.الان خودشون تماس میگیرن؟؟من هنوز نمیدونم منطقمون ازvdsl پشتیبانی میکنه یا نه!!
اگه از سایت چیزی زدی پیشنهاد میکنم ترجیحا حضوری بری اگه نرسیدی ۲۰۲۰ زنگ بزن مخابرات همه چیزش با تف درست شده همین چند هفته پیش سایت و پنلش تا یه مدت رو هوا بود کلا
برای دانلود زمان بندی شده نمیخوام
مثلا یه فیلمی میخوای دانلود کنی 10 گیگ میذاری میری میای میبینی 5% دانلود شده بعد فیلد شده
یه همچین چیزی 30 بود کردمش 90 درسته؟
View attachment 289687
____________________________________________________________________________________
این باید برای اتصال وی پی ان باشه فکر نکنم برای دانلود باشه
اون زمانبندی که دوستمون کاملتر توضیح داد هم نیاز نیست حتما زمان بندی کنی میتونی از همونجا شروع دانلود بزنی اگه تایم شروع و تایم پایان بهش ندی هروقت خودت بزنی دانلود شروع میکنه تا وقتی که تمومشه دانلودا
فقط این وسط اگه قطعی دانلود پیش بیاد تا اون تعدادی که خودت میدی (یا صفر که نامحدوده) خودش تلاش مجدد میزنه

دوستان من درخواست vdsl دادم.یک کد پیگیری امد رو گوشیم.الان خودشون تماس میگیرن؟؟من هنوز نمیدونم منطقمون ازvdsl پشتیبانی میکنه یا نه!!
منم اولش از سایت ثبت نام کردم اصلا انگار نه انگار....حضوری هم رفتم بازم انگار نه انگار.... :D
ولی از طریق ۲۰۲۰ که ثبت نام کردم سریع رسیدگی کردن
توصیه میکنم تلفنی ثبت نام کن

عزیزان کسی اینجا اینترنت آسیاتک داره ؟ از نظر وصل شدن به قندشکن ها چطوریه ؟
خودم 4-5 سال پیش داشتم به نسبت مخابرات خیلی بهتر بود. (البته adsl)
الآن قراره تا قبل از تابستون تو منطقه ما فیبر بده اگه خوبه بگین که برم بگیرم. (کسی هم اگه اهل مازندرانه همین الان میتونه سرویس فیبر رو بگیره ماهانه حدودا 300-400 تومن 1 ترابایت ماهانه بین الملل)

عزیزان کسی اینجا اینترنت آسیاتک داره ؟ از نظر وصل شدن به قندشکن ها چطوریه ؟
خودم 4-5 سال پیش داشتم به نسبت مخابرات خیلی بهتر بود. (البته adsl)
الآن قراره تا قبل از تابستون تو منطقه ما فیبر بده اگه خوبه بگین که برم بگیرم. (کسی هم اگه اهل مازندرانه همین الان میتونه سرویس فیبر رو بگیره ماهانه حدودا 300-400 تومن 1 ترابایت ماهانه بین الملل)
من بخاطر اینکه رو این شرکت ف..شکن جواب نمیداد رفتم سمت شاتل نگو از چاله در اومدم مستقیم رفتم تو چاه

من بخاطر اینکه رو این شرکت ف..شکن جواب نمیداد رفتم سمت شاتل نگو از چاله در اومدم مستقیم رفتم تو چاه

جدی!؟ پولی ها رو هم نمیاره ؟

یکی از آشنایان فیبر مخابرات گرفته امروز رفتم خونشون تست کردیم لعنتی رو هیچکدوم وصل نمیشد! یعنی به حدی داغون بود که کلا منصرفم کرد!!

• Sad
Reactions: ALI PUNKER
جدی!؟ پولی ها رو هم نمیاره ؟

یکی از آشنایان فیبر مخابرات گرفته امروز رفتم خونشون تست کردیم لعنتی رو هیچکدوم وصل نمیشد! یعنی به حدی داغون بود که کلا منصرفم کرد!!
پولی چند تا رو نیاورده تا حالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or