بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از 5 شنبه پیش تا الان اینترنت هر 10 دقیقه یک بار قطع میشه
باید به صورت دستی بشینم پای سیستم تا دانلود قطع نشه
از کار رو زندگی افتادم
1200 حجم دارم تا 43 روز دیگه مصرف کنم
همش هم قطع و وصل میشه
از ساعت 9 تا الان که نزدیک 1 شبه یه فایل 70 گیگی زدم 7.5 گیگش رفتهخدا لعنتشون کنه
نت هم مخابراته
snr م چطوره؟ تا قبل هفته پیش 11-10 اینطورا بود
Opera Snapshot_2023-04-20_005634_192.168.1.1.png

از کار رو زندگی افتادم
همش هم قطع و وصل میشه
از ساعت 9 تا الان که نزدیک 1 شبه یه فایل 70 گیگی زدم 7.5 گیگش رفتهخدا لعنتشون کنه
نت هم مخابراته
View attachment 290482
کیفیت خط خیلی پایینه وقتی ماکسیموم ۱۰ تا ۱۱ هست و نویز هم الان افتاده اومده پایین برای همین نمیکشه سرعتی که isp بهت میده رو برای همین هی قطع میشه.بهترین کار اینه کابل کشی رو عوض کنی.الان حتی ۸ مگ هم کشش نداره.

از کار رو زندگی افتادم
همش هم قطع و وصل میشه
نت هم مخابراته
View attachment 290482
مودمت چیه؟من دو تا نت دارم تو خونه یکی پارس یکی هم های وب جفتشون این مشکل واسشون پیش اومد در کمال تعجبم با تعویض مودم مشکل حل شدالبته مودمای من قدیمی بود
اول پارس انلاین اینطور شد یه ماه بعدش های وب برو داخل لاگ مودم ببین چه اروری میده اگه ارور firmware میده باید آپدیت کنی firmware مودمو برای من چون مودم قدیمی بود آپدیت نمیکرد مجبور شدم مودم جدید بخرم

کیفیت خط خیلی پایینه وقتی ماکسیموم ۱۰ تا ۱۱ هست و نویز هم الان افتاده اومده پایین برای همین نمیکشه سرعتی که isp بهت میده رو برای همین هی قطع میشه.بهترین کار اینه کابل کشی رو عوض کنی.الان حتی ۸ مگ هم کشش نداره.
آخه تا چند وقت پیش اوکی بود
1 هفته اینطوری شده
شب از ساعت 1 تا صبح اوکی بود
بعد پریشب زنگ زدم صبح دیروز اوکی شد ولی باز شب به مشکل خورد
البته نگاه کردم الان 13 شد
Opera Snapshot_2023-04-20_123107_192.168.1.1.png
مودمت چیه؟من دو تا نت دارم تو خونه یکی پارس یکی هم های وب جفتشون این مشکل واسشون پیش اومد در کمال تعجبم با تعویض مودم مشکل حل شدالبته مودمای من قدیمی بود
اول پارس انلاین اینطور شد یه ماه بعدش های وب برو داخل لاگ مودم ببین چه اروری میده اگه ارور firmware میده باید آپدیت کنی firmware مودمو برای من چون مودم قدیمی بود آپدیت نمیکرد مجبور شدم مودم جدید بخرم
tplink از این مدل های سوراخ دار سفید
https://www.digikala.com/search/category-modem-router-adsl/tp-link/

آخه تا چند وقت پیش اوکی بود
1 هفته اینطوری شده
شب از ساعت 1 تا صبح اوکی بود
بعد پریشب زنگ زدم صبح دیروز اوکی شد ولی باز شب به مشکل خورد
البته نگاه کردم الان 13 شد
View attachment 290505

tplink از این مدل های سوراخ دار سفید
https://www.digikala.com/search/category-modem-router-adsl/tp-link/
همیشه یه ساعت‌هایی یا روزهایی از سمت خود مرکز اختلال هست برای همین کیفیت خط هم یهو سقوط ازاد میزنه که اگرچه اون عدد ۱۳ هم کیفیت بخصوصی رو نشون نمیده برای مثال snr من وقتی اختلال ایجاد میشد تازه میشد ۲۰. اما سیم‌ کشی جدید که قشنگ کابل فویلی هم باشه رو پیشنهاد میکنم اول هم چک کن ببین مشکل از کجاست از داخل خونه یا حیاط و یا خارج از خونه.

• Like
Reactions: VICE
دوستان از سرخط یه سیم مستقیم و با کیفیت بیارم تا جایی که مودم هست چند درصد میتونه کیفیت خط بهتر بشه ؟
تفاوت که زیاد هست اما به شرطی که سیم‌ کشی مشکل داشته از قبل و با سیما دارن روی هم نویز میندازن. اگر مشکل بخصوصی نداره برای تغییری ایجاد نمیکنه.

• Like
Reactions: milad.ps4
تفاوت که زیاد هست اما به شرطی که سیم‌ کشی مشکل داشته از قبل و با سیما دارن روی هم نویز میندازن. اگر مشکل بخصوصی نداره برای تغییری ایجاد نمیکنه.
اتفاقا خطمون بدجور نویز داره طوری که تو سرعت ۸ مگ اگه تلفن هم همزمان وصل باشه هر از گاهی قطع و وصل میشه البته گفتن اکه اسپلیتر خوب بخری و استفاده کنی کشش سرعت ۸ رو به خوبی داره اما قبلا که اسیاتک داشتم تو سرعت ۱۳ یا ۱۴ مگ هی قطع و وصلی داشتم
حالا من که میخوام بعدا یه خط جدید بگیرم برای vdsl و فقط برای نت ازش استفاده کنم نه تلفن
اما ممکنه ۱ سال طول بکشه تا اون موقع اگه با تعویض سیم و اتصال مستقیم از سرخط به مودم وضعیت رو درست کنه خیلی بهتر میشه

سلام.
از مخابرات زنگ زدن برای vdsl کردن خط.
رایگانه.... حالا اختلاف کیفیتی هم داره ؟ یعنی سرعت و پینگ بهتر میشه؟
و اینکه چه مودمی پیشنهاد میدین ؟ مودم خودم n600 tplink هست تو سایت ها گشتم از 30 میلیون بود تا 800 تومن .
یه چیزی پیشنهاد بدید که کیفیت خوبی داشته باشه در عین حال قیمت مناسبی هم داشته باشه من tp link td-w9960 رو دیدم از نظر قیمتی برام خوبه حالا تو این رنج یکم بالا پایین چیز بهتری میدونین؟

سلام.
و اینکه چه مودمی پیشنهاد میدین ؟ مودم خودم n600 tplink هست تو سایت ها گشتم از 30 میلیون بود تا 800 تومن .
یه چیزی پیشنهاد بدید که کیفیت خوبی داشته باشه در عین حال قیمت مناسبی هم داشته باشه من tp link td-w9960 رو دیدم از نظر قیمتی برام خوبه حالا تو این رنج یکم بالا پایین چیز بهتری میدونین؟
مغلومه بهتره
adsl اگر تا 23 تا 24 مگ بده vdsl تا هشتاد 90مگمیده
vdsl 2+ هم اومده تا 300مگ میده .
مودم خیلی تاثبر چندانی نداره چرا
چون فاصله ت تا کابینت Vdsl باید زیر 300 متر باشه
پس دیگه خیلی فرقی نمیکنه چیپست رلینک باشه یا بردودکام .
اگر یوتل یا مخابرات مودم ارزون میده همونو بگیر
مگر اینکه امکانات جانبی مودم برات مهمباشه مثل وای فای 5 گیگ .

اتفاقا خطمون بدجور نویز داره طوری که تو سرعت ۸ مگ اگه تلفن هم همزمان وصل باشه هر از گاهی قطع و وصل میشه البته گفتن اکه اسپلیتر خوب بخری و استفاده کنی کشش سرعت ۸ رو به خوبی داره اما قبلا که اسیاتک داشتم تو سرعت ۱۳ یا ۱۴ مگ هی قطع و وصلی داشتم
حالا من که میخوام بعدا یه خط جدید بگیرم برای vdsl و فقط برای نت ازش استفاده کنم نه تلفن
اما ممکنه ۱ سال طول بکشه تا اون موقع اگه با تعویض سیم و اتصال مستقیم از سرخط به مودم وضعیت رو درست کنه خیلی بهتر میشه
اسپلیتر مشکل قطعی موقع وصل بودن تلفن رو حل میکنه غیراون تاثیر خاصی نداره معمولا
اگه نویز زیادی داره (snr چک کنید)مستقیم کابل کشی کنید مشکل نویز حل میشه
ولی قبلش یه ادم کاربلد پیدا کنید ممکنه مشکل از چیزی باشه که راحت بشه حلش کرد
اگه ساختمونی که هستید قدیمی سازه یا هماهنگ کنید کل کابل کشی هارو عوض کنید یا تک سیم بکشید تا مودم خودتون
سلام.
پینگ تاثیری نداره
سرعت بالاتره که بستگی به کشش خط داره اگه خط فعلی ۱۶ رو کامل کشش داره vdsl بالاترم میره
درمورد مودم اطلاعی ندارم من ولی زنگ بزنید ۲۰۲۰ اگه جشنواره ابرباد هنوز باشه تقزیبا هزینه خود مودمو بدید یکسال اینترنت حجم بالا میدن بهتون

• Like
Reactions: milad.ps4
دوستان از سرخط یه سیم مستقیم و با کیفیت بیارم تا جایی که مودم هست چند درصد میتونه کیفیت خط بهتر بشه ؟
وقتی فاصله از مرکز خیلی باشه و بیاد رو یک مگ 2 مگ هیچ کدام از این کارها تاثیر چندانی نداره .
فقط به اندازه چند درصد احتمال بده مثل 7 درصد .

فاصله تا مخابرات فکر کنم ۱ یا یک ونیم کیلومتر باشه
فاصله فیزیکی مد نظر نیست .
بلکه طول کابل هایی که از مرکز میاد بیرون از کافو و جعبه تقسیم رد میشه ، تا به خونه شما برسه .
Rate را در تنظیمات مودم چک کن ببین حداکثر چقدر کشش داره .
اگر زیر 8 مگ باشه . . .
کارهایی از قبیل اتصال مستقیم به سر خط تاثیر داره ولی نه چندان .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or