بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان کسی از تک نت سرویس گرفته؟
امروز زنگ زدم صحبت کردم میگه tdlte برای گیمینگ دارن سه ماهه ۳۰۰ گیگ ۵۳۷۰
به نظرم tdlte برای بازی آنلاین یعنی پول دور ریختن.پینگهاشون در حد همون اینترنت سیم کارت هست.هم بالا هست و هم نوسان داره

خوب تو همونجا مشخصه دیگه قطعا شاتل پینگ پایین تری داره میده
اون سایت cloudflare هم اصلا مرجع درستی برای بازی انلاین نیست
اینترنت بنده رو که شاتله میزنه بازی انلاین نمیتونی باهاش بکنی
در صورتی که تو سرور های اروپا mw2 یا battlefield 2042 پینگ من 60 تا 80 عه که فوق العادس
اون ۶۰ تا ۸۰ تو خاورمیانست.اروپا مهمتره که داغونه

به نظرم tdlte برای بازی آنلاین یعنی پول دور ریختن.پینگهاشون در حد همون اینترنت سیم کارت هست.هم بالا هست و هم نوسان داره
منم همین رو بهش گفتم ولی گفت سرویس گیمینگمون فرق داره و پینگش پایینه و ۴۸ ساعت تست داره و ازین حرفا
نمیدونم والا

• Like
Reactions: hamid_barca
منم همین رو بهش گفتم ولی گفت سرویس گیمینگمون فرق داره و پینگش پایینه و ۴۸ ساعت تست داره و ازین حرفا
نمیدونم والا
اصلا بحث پینگ نیست
یه طوریه
انگار کند باشه یا دیلی تو ریسپاند داره
من تو فیفا با پینگ بالاتر رون تر بازی میکردم تا tdlte
فقط ptp جوابه با adsl

اصلا بحث پینگ نیست
یه طوریه
انگار کند باشه یا دیلی تو ریسپاند داره
من تو فیفا با پینگ بالاتر رون تر بازی میکردم تا tdlte
فقط ptp جوابه با adsl
مشکل دیلی یا کند بودن بازی تو فیفا مخصوصا بخش التیمیت خیلی به پینگی که برامون نشون میده ربطی نداره
ما باید پینگمون با این سایتی که میگم حداکثر ۱۵۰ یا ۱۶۰ باشه اگه بالاتر از این باشه دیلی داریم
easo.ea.com
برا من پیش اومده مثلا پینگمو ۵۰ زده ولی دیلی داشتم، رفتم با این سایت پینگ گرفتم رو ۱۷۰ ۱۸۰ بوده
همیشه قبل از التیمیت با این سایت پینگ بگیرید

اون ۶۰ تا ۸۰ تو خاورمیانست.اروپا مهمتره که داغونه
قربونت برم با سرویس گیمینگ همون اروپا 60 تا 80 عه من با vpn پینگ 8.8.8.8 ام میشه 80 که تو battlefield 2042 هم سرور اروپا میره پینگ بتلفیلد ام 70 تا همون 80 عه
یه چیزی میدونم نوشتم اروپا

مشکل دیلی یا کند بودن بازی تو فیفا مخصوصا بخش التیمیت خیلی به پینگی که برامون نشون میده ربطی نداره
ما باید پینگمون با این سایتی که میگم حداکثر ۱۵۰ یا ۱۶۰ باشه اگه بالاتر از این باشه دیلی داریم
easo.ea.com
برا من پیش اومده مثلا پینگمو ۵۰ زده ولی دیلی داشتم، رفتم با این سایت پینگ گرفتم رو ۱۷۰ ۱۸۰ بوده
مسئله فقط فیفا نبود
ولی تو فیفا بیشتر خودشو نشون میداد
یه طوری مثله فرق نت تایپ 2 با 3 هست

easo.ea.com
این آدرس پینگ شما رو داخل بازی نشون نمیده.دقیقا حرف خود ساپورتر فیفا بود که تست گرفتن با این آدرس فقط برای اینه که به طور کلی بفهمیم وضعیت اینترنتتون چطوره و چیزهایی مثل پکت لاس و... وگرنه این سرور تو آمریکا هست و ما تو ایران به سرور دبی یا منامه وصل میشیم برای همین این آدرس پینگ شما رو 170 داره نشون میده

اگه میخوای پینگ داخل بازیت رو بفهمی باید با این آی پی پینگ بگیری که مال دبی هست
185.179.203.80
همین پینگی که نشون میده پینگی هست که تو بازی نشون میده.ولی اینکه چرا دیلی داره هم ربط به اینترنت ما داره هم سرورهای فیفا.حالا من درست نمیدونم ولی جز خود پینگ،جیتر و سرعت آپلود و...هم تاثیر داره.از اونطرف سرور خود فیفا هم بعضی وقتها دچار مشکل میشه مثل آخر هفته ها که بازیهای ویکند هست.

این آدرس پینگ شما رو داخل بازی نشون نمیده.دقیقا حرف خود ساپورتر فیفا بود که تست گرفتن با این آدرس فقط برای اینه که به طور کلی بفهمیم وضعیت اینترنتتون چطوره و چیزهایی مثل پکت لاس و... وگرنه این سرور تو آمریکا هست و ما تو ایران به سرور دبی یا منامه وصل میشیم برای همین این آدرس پینگ شما رو 170 داره نشون میده

اگه میخوای پینگ داخل بازیت رو بفهمی باید با این آی پی پینگ بگیری که مال دبی هست
185.179.203.80
همین پینگی که نشون میده پینگی هست که تو بازی نشون میده.ولی اینکه چرا دیلی داره هم ربط به اینترنت ما داره هم سرورهای فیفا.حالا من درست نمیدونم ولی جز خود پینگ،جیتر و سرعت آپلود و...هم تاثیر داره.از اونطرف سرور خود فیفا هم بعضی وقتها دچار مشکل میشه مثل آخر هفته ها که بازیهای ویکند هست.
بله درسته
حالا من جدیدا احساس میکنم سرعت آپلودمون خیلی رو سرعت بازی تاثیر میذاره
دیدم بچه هایی که پینگشون رو ۵۵ تا ۶۰ عه ولی این مشکل کندی رو ندارن

• Like
Reactions: hamid_barca
دوستان اهوازی چه نتی واسه شما جوابه؟
همراه اول که دیگه بدرد نمیخوره مثل قبل نی
الان اینترنت رادیویی چطوره؟ بعضیا میگن پینگش پایین تره
واسه گیم انلاین

دوستان اهوازی چه نتی واسه شما جوابه؟
همراه اول که دیگه بدرد نمیخوره مثل قبل نی
الان اینترنت رادیویی چطوره؟ بعضیا میگن پینگش پایین تره