ALI PUNKER
کاربر سایت
مطمینی زیتل اهواز داره؟! من تو سایتش رفتم فقط تهران و کرج داره... اگه باشه خوبیش اینه نامحدوده مودمش هم اختصاصیه با لتنسی و جیلتر بهتردوست من زیتل داره اصلا راضی نیست از نظر پینگی
مطمینی زیتل اهواز داره؟! من تو سایتش رفتم فقط تهران و کرج داره... اگه باشه خوبیش اینه نامحدوده مودمش هم اختصاصیه با لتنسی و جیلتر بهتردوست من زیتل داره اصلا راضی نیست از نظر پینگی
نه دوست منم تهرانه کلی خواستم بگم رادیویی ها پینگ خوبی ندارن اصلا زیتل تازه یکی از معروف هاشهمطمینی زیتل اهواز داره؟! من تو سایتش رفتم فقط تهران و کرج داره... اگه باشه خوبیش اینه نامحدوده مودمش هم اختصاصیه با لتنسی و جیلتر بهتر
دومیش چیه بی زحمت میگی ؟؟خیلی خوبه...انگار تو قسمت خارج نشین ایران هستید
مال من که حدود 120 هست
اینترنت شاتله؟اگه حوصله داشتی بی زحمت یه تست هم با این آدرس بگیر ببین چند میده.سرور فیفا هست.مال من حدود 80 هست
185.179.203.80
دومیش منظورت آدرس سرور فیفا هست؟دومیش چیه بی زحمت میگی ؟؟
,__
برای csgo کدوم پینگ خوبه ؟
نه دی ان اس که نوشتی دومیش دوتا دن اس هست دیگهدومیش منظورت آدرس سرور فیفا هست؟
اون یکیش باید منامه باشه ولی آدرسش ندارم
دی ان اس نیست اون.آدرس سرور فیفا هستنه دی ان اس که نوشتی دومیش دوتا دن اس هست دیگه
تایید میشهشاتلم خیلی وقته اینجوریه مخصوصا وقتی وی پی عن میزدم شیلنگی حجمو میکشید
برای DNS هیچوقت 8.8.8.8 گوگل رو پینگ نکنین چون 8.8.8.8 رو از DNS داخلی ایران دارین پینگ میکنین !کلا اینترنت مثل لپ لپ شده شانسیه چجوری باشه وضعیتش منم از دیروز اینترنتم خوب شد فیفا راحت وصل میشم پینگ خوبم میده
View attachment 291348
واسه همراه اول هیچی وصل نمیشهبرای DNS هیچوقت 8.8.8.8 گوگل رو پینگ نکنین چون 8.8.8.8 رو از DNS داخلی ایران دارین پینگ میکنین !
این وسط جی*زتر چی ها DNS Hijacking انجام میدن !
من مخابراتم با اون آدرس 62-66 بودخیلی خوبه...انگار تو قسمت خارج نشین ایران هستید
مال من که حدود 120 هست
اینترنت شاتله؟اگه حوصله داشتی بی زحمت یه تست هم با این آدرس بگیر ببین چند میده.سرور فیفا هست.مال من حدود 80 هست
185.179.203.80