بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان سلام
من سر موضوع SNR مدت زیادیه به شدت دارم اذیت میشم تقریبا میشه گفت اکثر وقتایی که بازی میکنم وسط بازی دیسکانکت میشم
هرچند لینک مودم نمیپره ولی میشه گفت توی یه سیکل منظم تقریبا هر 3 - 4 دقیقه یه بار چند تا از پینگام تایم اوت میده و باعث میشه از بازی بپرم بیرون
این مشکل موقع تماشای آنلاین فیلم هم هستش و هی قطع میشه

SNR آپ استریم : 10
داون استریم : 13

سرویس 8 مگابیت دارم که تقریبا تا مرز کشش خط هستش
جالبیش اینه طبقه بالای ما که داداشم هست SNR بالای 20 داره و کیفیت خطش عالیه

مودم رو بردم سر خط هم وصل کردم بازم SNR تغییری نکرد. مودم رو عوض هم کردم حل نشد.
راه حل چی پیشنهاد میدید حالا که مشکل از سیم کشی داخلی هم نبوده ؟ مخابرات کاری میکنه ؟

دوستان سلام
من سر موضوع SNR مدت زیادیه به شدت دارم اذیت میشم تقریبا میشه گفت اکثر وقتایی که بازی میکنم وسط بازی دیسکانکت میشم
هرچند لینک مودم نمیپره ولی میشه گفت توی یه سیکل منظم تقریبا هر 3 - 4 دقیقه یه بار چند تا از پینگام تایم اوت میده و باعث میشه از بازی بپرم بیرون

مودم رو بردم سر خط هم وصل کردم بازم SNR تغییری نکرد. مودم رو عوض هم کردم حل نشد.
راه حل چی پیشنهاد میدید حالا که مشکل از سیم کشی داخلی هم نبوده ؟ مخابرات کاری میکنه ؟
سر خط منظورتون جعبه تقسیم خط تلفن های ساختمون هست یا خط اصلی که به ساختمون کشیده شده؟

• Like
Reactions: AhmadGr
من مخابراتم با اون آدرس 62-66 بود
حالا شانس من همه شدید بچه ناف فرانکفورت با ای اینترنتاتون ;))
تو خود بازی آنلاین هم تست کردی؟مثلا من امروز با dns که فیفا میزدم پینگ حدود 80 بود ولی به طرز عجیبی غیرقابل بازی بود.قشنگ 1 ثانیه دیلی داشت:Crying1:
دوستان سلام

خود سیم کشی داخل ساختمان هم تست کردی ببینی مشکل نداشته باشه؟
آخه من چند روز پیش نوشتم که آیفون تصویری داخل خونه رو اومدن تعمیر کنن و گفت فلان چیزش خرابه و به مقدار زیادی داره نویز میندازه.بعدش شاید بگم حدود 50 درصد قطعی کمتر شده یا مثلا دیدم بعضی وقتها آب جوش برقی که روشن میکنن تو خونه،نت لینکش میپره:D
یه چیز دیگه هم که فکر میکنم ربط به مودمم داره(که البته شما میگی مودم جدید گرفتی) مودم قدیمیه و جدیدا میبینم تعداد اتصال به وای فاش زیاد میشه قطعی هم زیاد میشه.نمیدونم حالا واقعا ربط داره یا نه:-?

• Like
Reactions: AhmadGr
حالا شانس من همه شدید بچه ناف فرانکفورت با ای اینترنتاتون ;))
تو خود بازی آنلاین هم تست کردی؟مثلا من امروز با dns که فیفا میزدم پینگ حدود 80 بود ولی به طرز عجیبی غیرقابل بازی بود.قشنگ 1 ثانیه دیلی داشت
نه تست نکردم
ولی جز شاتل اگه سرویس دیگه ای تو شهرتون هست یه پرس و جو کن مثلا تهران سیستک و رسپینا هم خوبه
کلا با این وضع نت نهایت بشه افلاین لذت برد

• Like
Reactions: hamid_barca
نه تست نکردم
ولی جز شاتل اگه سرویس دیگه ای تو شهرتون هست یه پرس و جو کن مثلا تهران سیستک و رسپینا هم خوبه
کلا با این وضع نت نهایت بشه افلاین لذت برد
شیراز که اکثر isp ها رو داره یکی هم همیارنت داره که مخصوص شیرازه.ولی یه لیستی نگاه میکردم که تا آبان 1401 هم آپدیت شده بود که بهترین و بدترین isp ها تو شهرهای بزرگ بود که شیراز اول آسیاتک بود بعد های وب بعد شاتل.آخرش هم همون صبانت خودم :))

حالا یه خط تلفن دیگه خریدم که یدونه آسیاتک بگیرم یدونه هم شاتل.ولی الان 10 روز شده و فقط شماره خط رو دادن ولی نمیان وصلش کنن

• Like
  • Smile
Reactions: cheofox and VICE
شیراز که اکثر isp ها رو داره یکی هم همیارنت داره که مخصوص شیرازه.ولی یه لیستی نگاه میکردم که تا آبان 1401 هم آپدیت شده بود که بهترین و بدترین isp ها تو شهرهای بزرگ بود که شیراز اول آسیاتک بود بعد های وب بعد شاتل.آخرش هم همون صبانت خودم :))

حالا یه خط تلفن دیگه خریدم که یدونه آسیاتک بگیرم یدونه هم شاتل.ولی الان 10 روز شده و فقط شماره خط رو دادن ولی نمیان وصلش کنن
من بالای 10 تا نت عوض کردم بدترینش سپنتا بود
به قدری فاجعه بود که مخابرات جلوش بنز بود
بهترینی هم که داشتم سیستک بودptp بود

• Like
سر خط منظورتون جعبه تقسیم خط تلفن های ساختمون هست یا خط اصلی که به ساختمون کشیده شده؟
یه جعبه تقسیم تو ورودی ساختمون هست
یه سیم از بیرون ساختمون اومده اونجا دیگه درسته ؟ من مودم رو بردم زدم به همون سیم که از بیرون اومده توی جعبه تقسیم

خود سیم کشی داخل ساختمان هم تست کردی ببینی مشکل نداشته باشه؟
آخه من چند روز پیش نوشتم که آیفون تصویری داخل خونه رو اومدن تعمیر کنن و گفت فلان چیزش خرابه و به مقدار زیادی داره نویز میندازه.بعدش شاید بگم حدود 50 درصد قطعی کمتر شده یا مثلا دیدم بعضی وقتها آب جوش برقی که روشن میکنن تو خونه،نت لینکش میپره:D
یه چیز دیگه هم که فکر میکنم ربط به مودمم داره(که البته شما میگی مودم جدید گرفتی) مودم قدیمیه و جدیدا میبینم تعداد اتصال به وای فاش زیاد میشه قطعی هم زیاد میشه.نمیدونم حالا واقعا ربط داره یا نه
من بردم از سیمی که از بیرون اومده مستقیم زدم ولی بازم همین مشکل رو دارم

• Like
یه جعبه تقسیم تو ورودی ساختمون هست
یه سیم از بیرون ساختمون اومده اونجا دیگه درسته ؟ من مودم رو بردم زدم به همون سیم که از بیرون اومده توی جعبه تقسیم

من بردم از سیمی که از بیرون اومده مستقیم زدم ولی بازم همین مشکل رو دارم
خب اون سر خط که زدی فقط snr رو چک کردی یا مثلا 1 ساعت وصل بود و باز قطعی داشت؟
آخه snr 10 درسته خوب نیست چندان ولی اوکی هست.منظورم اینه شاید این قطعی ها منبعش از داخل خونه باشه که نویز میندازه و باعث قطعی میشه
شما ها خیلی وضعتون لاکچریه :D
رفتم استعلام فیبر نوری بگیریم.میگه اون کوه رو میبینی؟از اونجا فیبر نوری داریم تا کوچه سمت راستتون.اون یکی کوه رو هم میبینی؟از اونجا هم داریم تا کوچه سمت چپتون.لیترالی فقط کوچه شما فیبر نمیدیم:Crying1:

آخه snr 10 درسته خوب نیست چندان ولی اوکی هست.منظورم اینه شاید این قطعی ها منبعش از داخل خونه باشه که نویز میندازه و باعث قطعی میشه

شما ها خیلی وضعتون لاکچریه :D
رفتم استعلام فیبر نوری بگیریم.میگه اون کوه رو میبینی؟از اونجا فیبر نوری داریم تا کوچه سمت راستتون.اون یکی کوه رو هم میبینی؟از اونجا هم داریم تا کوچه سمت چپتون.لیترالی فقط کوچه شما فیبر نمیدیم:Crying1:
'
لاکچری نیس دوست گرامی
اول سبح رو حالت بریج مودم اند مودم زایکسل ..
تقصیره خود مردمه ، مخابرات هم که *شاد هستند بله ولی
درخواست بدید تو سایت tci چندین و چند نفر با چند تا شماره موبایل و ثابت باسه شما هم میگشن .
من واسه بقالی روبرو هم فیبر گرفتم دزد ها کندن بردن .
واژه کلیدی سگ دو پیچیدن به پر وپاچه مخابرات و بیا برو تا باستون بکشن وصل کنن .

تو روستای ما اول به زور آباد محله افغانی ها فیبر دادن ، بعد به کارکنان قوه *قضاییه ، آخر سر به ما . . .

• Like
نه ولی به خط داداشم که طبقه بالای ما هست و SNR خیلی خوبی داره وصل شدم بازی کردم قطع نمیشه

• Like
'
لاکچری نیس دوست گرامی
اول سبح رو حالت بریج مودم اند مودم زایکسل ..
تقصیره خود مردمه ، مخابرات هم که *شاد هستند بله ولی
درخواست بدید تو سایت tci چندین و چند نفر با چند تا شماره موبایل و ثابت باسه شما هم میگشن .
من واسه بقالی روبرو هم فیبر گرفتم دزد ها کندن بردن .
واژه کلیدی سگ دو پیچیدن به پر وپاچه مخابرات و بیا برو تا باستون بکشن وصل کنن .

تو روستای ما اول به زور آباد محله افغانی ها فیبر دادن ، بعد به کارکنان قوه *قضاییه ، آخر سر به ما . . .
والا فکر کنم رکورد دار تماس به پشتیبانی-شکایت-درخواست و.پاچه گرفتن باشم ;))هر جا شده یا شکایت کردم یا پیگیر شدم.هم حضوری هم تلفنی هم انلاین ولی خب نهایتش مثل همین صبانت گفت همینه که هست
برای فیبر هم از همسایه ها نه میدونن چیه نه پولی حاضرن خرج کنن.به مدیر ساختمون یه بار گفتم،گفت ای بابا اینترنت ما که عالیه.حالا عالی چی بود؟سرعت 8 مگ :|

والا فکر کنم رکورد دار تماس به پشتیبانی-شکایت-درخواست و.پاچه گرفتن باشم ;))هر جا شده یا شکایت کردم یا پیگیر شدم.هم حضوری هم تلفنی هم انلاین ولی خب نهایتش مثل همین صبانت گفت همینه که هست
برای فیبر هم از همسایه ها نه میدونن چیه نه پولی حاضرن خرج کنن.به مدیر ساختمون یه بار گفتم،گفت ای بابا اینترنت ما که عالیه.حالا عالی چی بود؟سرعت 8 مگ :|
میکشن باستون دیر یا زود . واژه کلیدی : registration ftth در صایت اصلی مخابرات همه رفقا را جمع کنید اونجا ثبت نام کنید .
گفتم که من اقازاده نیستم انقدر بند کردم باسمون کشیدن

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or