بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

الان برای من همیشه این بوده
خوب به حساب میاد ؟
من همیشه با 8.8.8.8 سنجیدم پینگم رو
خیلی خوبه...انگار تو قسمت خارج نشین ایران هستید :D
مال من که حدود 120 هست :Crying1:

اینترنت شاتله؟اگه حوصله داشتی بی زحمت یه تست هم با این آدرس بگیر ببین چند میده.سرور فیفا هست.مال من حدود 80 هست

185.179.203.80

• Like
Reactions: barney stinson
خیلی خوبه...انگار تو قسمت خارج نشین ایران هستید :D
مال من که حدود 120 هست :Crying1:

اینترنت شاتله؟اگه حوصله داشتی بی زحمت یه تست هم با این آدرس بگیر ببین چند میده.سرور فیفا هست.مال من حدود 80 هست

185.179.203.80
بابا من میگفتم من از شاتل راضی ام تو سرور اروپا پینگ 60 تا 80 میده کسی باور نمیکرد :D تازه ناراضی ام از وضعیت سیم کشی خونمون چون نویز داره و سرعت بالای 8 نمیشه گرفت
همین بدون سرویس گیمینگ خود شاتل حدود 70 عه

123Untiatled.jpg

• Wow
Reactions: hamid_barca
بابا من میگفتم من از شاتل راضی ام تو سرور اروپا پینگ 60 تا 80 میده کسی باور نمیکرد :D تازه ناراضی ام از وضعیت سیم کشی خونمون چون نویز داره و سرعت بالای 8 نمیشه گرفت

View attachment 291065
به غیر از بتل بازیا دیگه هم آنلاین میتونی بزنی؟

View attachment 291065
خیلی خوبه...:o
یعنی تا این تلفن جدیدم رو وصل کردن مستقیم شاتل میگیرم میرم ماه:D

خیلی خوبه...:o
یعنی تا این تلفن جدیدم رو وصل کردن مستقیم شاتل میگیرم میرم ماه:D
عزیزان گیم آنلاین زدن فقط به پینگ پایین نیست عوامل زیادی درش دخیل هست بخصوص جدیدا بعد جریانات اخیر نت ایران و محدود کردن پورت های بین الملل و مبحث دی ان اس و قندشکن و....کلا زیاد دلتون خوش نکنید خیلی شانسی و شرطی شده گیم آنلاین تو ایران بخصوص روکنسول ها(نسبت به پیسی) گیم تا گیم وشهر تا شهرم متفاوته اینجور نیست که دیگه هرکی فلان ispداره یعنی دیگه تمام و میره حالش میبره ووو

عزیزان گیم آنلاین زدن فقط به پینگ پایین نیست عوامل زیادی درش دخیل هست بخصوص جدیدا بعد جریانات اخیر نت ایران و محدود کردن پورت های بین الملل و مبحث دی ان اس و قندشکن و....کلا زیاد دلتون خوش نکنید خیلی شانسی و شرطی شده گیم آنلاین تو ایران بخصوص روکنسول ها(نسبت به پیسی) گیم تا گیم وشهر تا شهرم متفاوته اینجور نیست که دیگه هرکی فلان ispداره یعنی دیگه تمام و میره حالش میبره ووو
درست میگی.اتفاقا صفحه قبل خودم در مورد دیلی و گیم پلی سنگین با وجود پینگ خوب توضیح دادم ولی باز هم یکی مثل ایشون شاتل داره فیفا با پینگ زیر 50 و چون نت تایپ 2 داره مستقیم میتونه بازی کنه ولی من صبانت دارم که پینگش 80 هست و چون نت تایپ رو 3 کرده باید با نرم افزار dns یا قند شکن بازی کنم که میشه پینگ پر نوسان حدود 100 :Crying1:

خب اینطوری حتی اگه اون شاتل در سطح جهانی نباشه باز برای یکی مثل من 10 لول ارتقا هست تو بازی آنلاین :D

درست میگی.اتفاقا صفحه قبل خودم در مورد دیلی و گیم پلی سنگین با وجود پینگ خوب توضیح دادم ولی باز هم یکی مثل ایشون شاتل داره فیفا با پینگ زیر 50 و چون نت تایپ 2 داره مستقیم میتونه بازی کنه ولی من صبانت دارم که پینگش 80 هست و چون نت تایپ رو 3 کرده باید با نرم افزار dns یا قند شکن بازی کنم که میشه پینگ پر نوسان حدود 100 :Crying1:

خب اینطوری حتی اگه اون شاتل در سطح جهانی نباشه باز برای یکی مثل من 10 لول ارتقا هست تو بازی آنلاین :D
بیش از ده لول ارتقا ایجاد میشه :دی

اصفهان با پینگ 80 بازی میکنم. تهران با فیبرنوری مخابرات پینگم حدود 55ه. تفاوتش زمین تا آسمونه. قشنگ حس میکنی میتونی قهرمان مسابقات آنلاین بشی تو فیفا :))

هنوز که هنوزه نشده من بازی کنم که شاتل نیاره بخش انلاینش رو ( رو xbox )

شاتل گرفتیم سیستم گیم هم داره یا همش کشکه؟
اگر سرویس زر یا نقره ای گرفتید میتونید تو پنل کاربری myshatel سرویس گیمینگ رو روشن کنید

به غیر از بتل بازیا دیگه هم آنلاین میتونی بزنی؟
چه بازی مدنظرت هست ؟
من خودم
titanfall 2
battlefield V
battlefield 1
battlefield 2042
MW2/Warzone 2
Rocket league
Fifa 23
NFS heat
Forza horizon 5
اینا رو تو هفته گذشته همش رو بازی کردم بدون dns و قند شکن و هیچ چی
تا حالا واقعیت بر نخوردم به بازی که برم بخش مولتی نیاز به قند شکن داشته باشه یا dns بخواد
البته warzone 2 بعضی اوقات اذیت میکنه که اونم کلا نت هم تر زده میشه توش

چه بازی مدنظرت هست ؟
من خودم
titanfall 2
battlefield V
battlefield 1
battlefield 2042
MW2/Warzone 2
Rocket league
Fifa 23
NFS heat
Forza horizon 5
اینا رو تو هفته گذشته همش رو بازی کردم بدون dns و قند شکن و هیچ چی
تا حالا واقعیت بر نخوردم به بازی که برم بخش مولتی نیاز به قند شکن داشته باشه یا dns بخواد
البته warzone 2 بعضی اوقات اذیت میکنه که اونم کلا نت هم تر زده میشه توش
همه رو تست کردی جز معروف ترین و محبوب ترین انحصاری اکسباکس halo infinite تست نکردی؟

آخرین ویرایش:
همه رو تست کردی جز معروف ترین و محبوب ترین انحصاری اکسباکس halo infinite تست نکردی؟
نه اونم بازی کردم ولی مثلا حدود 1 ماه پیش قبل عید برای همین نگفتم تازگی بازی نکردم ولی در کل با dns خود شاتل ندیدم بازی نیاد و ارور بده

• Like
Reactions: ALI PUNKER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or