barney stinson
کاربر سایت
الان برای من همیشه این بوده
خوب به حساب میاد ؟
من همیشه با 8.8.8.8 سنجیدم پینگم رو
View attachment 291035
خیلی خوبه...انگار تو قسمت خارج نشین ایران هستیدالان برای من همیشه این بوده
خوب به حساب میاد ؟
من همیشه با 8.8.8.8 سنجیدم پینگم رو
بابا من میگفتم من از شاتل راضی ام تو سرور اروپا پینگ 60 تا 80 میده کسی باور نمیکرد تازه ناراضی ام از وضعیت سیم کشی خونمون چون نویز داره و سرعت بالای 8 نمیشه گرفتخیلی خوبه...انگار تو قسمت خارج نشین ایران هستید
مال من که حدود 120 هست
اینترنت شاتله؟اگه حوصله داشتی بی زحمت یه تست هم با این آدرس بگیر ببین چند میده.سرور فیفا هست.مال من حدود 80 هست
185.179.203.80
به غیر از بتل بازیا دیگه هم آنلاین میتونی بزنی؟بابا من میگفتم من از شاتل راضی ام تو سرور اروپا پینگ 60 تا 80 میده کسی باور نمیکرد تازه ناراضی ام از وضعیت سیم کشی خونمون چون نویز داره و سرعت بالای 8 نمیشه گرفت
همین بدون سرویس گیمینگ خود شاتل حدود 70 عه
View attachment 291065
خیلی خوبه...بابا من میگفتم من از شاتل راضی ام تو سرور اروپا پینگ 60 تا 80 میده کسی باور نمیکرد تازه ناراضی ام از وضعیت سیم کشی خونمون چون نویز داره و سرعت بالای 8 نمیشه گرفت
همین بدون سرویس گیمینگ خود شاتل حدود 70 عه
View attachment 291065
عزیزان گیم آنلاین زدن فقط به پینگ پایین نیست عوامل زیادی درش دخیل هست بخصوص جدیدا بعد جریانات اخیر نت ایران و محدود کردن پورت های بین الملل و مبحث دی ان اس و قندشکن و....کلا زیاد دلتون خوش نکنید خیلی شانسی و شرطی شده گیم آنلاین تو ایران بخصوص روکنسول ها(نسبت به پیسی) گیم تا گیم وشهر تا شهرم متفاوته اینجور نیست که دیگه هرکی فلان ispداره یعنی دیگه تمام و میره حالش میبره وووخیلی خوبه...
یعنی تا این تلفن جدیدم رو وصل کردن مستقیم شاتل میگیرم میرم ماه
درست میگی.اتفاقا صفحه قبل خودم در مورد دیلی و گیم پلی سنگین با وجود پینگ خوب توضیح دادم ولی باز هم یکی مثل ایشون شاتل داره فیفا با پینگ زیر 50 و چون نت تایپ 2 داره مستقیم میتونه بازی کنه ولی من صبانت دارم که پینگش 80 هست و چون نت تایپ رو 3 کرده باید با نرم افزار dns یا قند شکن بازی کنم که میشه پینگ پر نوسان حدود 100عزیزان گیم آنلاین زدن فقط به پینگ پایین نیست عوامل زیادی درش دخیل هست بخصوص جدیدا بعد جریانات اخیر نت ایران و محدود کردن پورت های بین الملل و مبحث دی ان اس و قندشکن و....کلا زیاد دلتون خوش نکنید خیلی شانسی و شرطی شده گیم آنلاین تو ایران بخصوص روکنسول ها(نسبت به پیسی) گیم تا گیم وشهر تا شهرم متفاوته اینجور نیست که دیگه هرکی فلان ispداره یعنی دیگه تمام و میره حالش میبره ووو
بیش از ده لول ارتقا ایجاد میشهدرست میگی.اتفاقا صفحه قبل خودم در مورد دیلی و گیم پلی سنگین با وجود پینگ خوب توضیح دادم ولی باز هم یکی مثل ایشون شاتل داره فیفا با پینگ زیر 50 و چون نت تایپ 2 داره مستقیم میتونه بازی کنه ولی من صبانت دارم که پینگش 80 هست و چون نت تایپ رو 3 کرده باید با نرم افزار dns یا قند شکن بازی کنم که میشه پینگ پر نوسان حدود 100
خب اینطوری حتی اگه اون شاتل در سطح جهانی نباشه باز برای یکی مثل من 10 لول ارتقا هست تو بازی آنلاین
هنوز که هنوزه نشده من بازی کنم که شاتل نیاره بخش انلاینش رو ( رو xbox )عزیزان گیم آنلاین زدن فقط به پینگ پایین نیست عوامل زیادی درش دخیل هست بخصوص جدیدا بعد جریانات اخیر نت ایران و محدود کردن پورت های بین الملل و مبحث دی ان اس و قندشکن و....کلا زیاد دلتون خوش نکنید خیلی شانسی و شرطی شده گیم آنلاین تو ایران بخصوص روکنسول ها(نسبت به پیسی) گیم تا گیم وشهر تا شهرم متفاوته اینجور نیست که دیگه هرکی فلان ispداره یعنی دیگه تمام و میره حالش میبره ووو
اگر سرویس زر یا نقره ای گرفتید میتونید تو پنل کاربری myshatel سرویس گیمینگ رو روشن کنیدشاتل گرفتیم سیستم گیم هم داره یا همش کشکه؟
چه بازی مدنظرت هست ؟به غیر از بتل بازیا دیگه هم آنلاین میتونی بزنی؟
همه رو تست کردی جز معروف ترین و محبوب ترین انحصاری اکسباکس halo infinite تست نکردی؟چه بازی مدنظرت هست ؟
من خودم
titanfall 2
battlefield V
battlefield 1
battlefield 2042
MW2/Warzone 2
Rocket league
Fifa 23
NFS heat
Forza horizon 5
اینا رو تو هفته گذشته همش رو بازی کردم بدون dns و قند شکن و هیچ چی
تا حالا واقعیت بر نخوردم به بازی که برم بخش مولتی نیاز به قند شکن داشته باشه یا dns بخواد
البته warzone 2 بعضی اوقات اذیت میکنه که اونم کلا نت هم تر زده میشه توش
نه اونم بازی کردم ولی مثلا حدود 1 ماه پیش قبل عید برای همین نگفتم تازگی بازی نکردم ولی در کل با dns خود شاتل ندیدم بازی نیاد و ارور بدههمه رو تست کردی جز معروف ترین و محبوب ترین انحصاری اکسباکس halo infinite تست نکردی؟