بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان
من با اینترنت تانوما تو بازی efootball23 این ارور رو. میگیرم
هرکاری هم بگید کردم، تمام دی. ان اس هارو. چک کردم و همه چیه psn هم خوب. کار میکنه از دانلود بگیر تا بقیه بازیها و. حتی استور
با یه اینترنت دیگه ( پتیاک) وصل شدم و. به راحتی اوکی بود
۱۰۰% مشکل از تانوما هستش
باید زنگ بزنم پشتیبانی به نظرتون؟ کارشناسای مخابرات اصلا کاری میکنن؟ یا کاری هست که خودم بتونم انجام بدم چون امیدی به کارشناسای محابرات ندارم

Attachments

دوستان از سرخط یه سیم مستقیم و با کیفیت بیارم تا جایی که مودم هست چند درصد میتونه کیفیت خط بهتر بشه ؟
اگر نویز نداشته باشی و کابلت مشکل خاصی (له شدگی و ...) نداشته باشه فرق زیادی نمیکنه
مودمت رو ببر سر خط وصل کن تست بگیر
معمولا مشکل جوریه که از خود مخابرات باید کابل بکشی بهتر بشه :Wallbash:

• Like
Reactions: milad.ps4
اگر نویز نداشته باشی و کابلت مشکل خاصی (له شدگی و ...) نداشته باشه فرق زیادی نمیکنه
مودمت رو ببر سر خط وصل کن تست بگیر
معمولا مشکل جوریه که از خود مخابرات باید کابل بکشی بهتر بشه :Wallbash:
احتمالش هست از مودم هم باشه ؟ شاید بیشتر از ۷ ساله که دارم استفاده می کنم ممکنه دیگه قطعات داخلش کیفیتش رو از دست بده
فکر کنم یه خط جدید بگیرم بهتر بشه وضعیتش چون خط فعلی مال سال های خیلی قبله

سلام دوستان
من با اینترنت تانوما تو بازی efootball23 این ارور رو. میگیرم
هرکاری هم بگید کردم، تمام دی. ان اس هارو. چک کردم و همه چیه psn هم خوب. کار میکنه از دانلود بگیر تا بقیه بازیها و. حتی استور
با یه اینترنت دیگه ( پتیاک) وصل شدم و. به راحتی اوکی بود
۱۰۰% مشکل از تانوما هستش
باید زنگ بزنم پشتیبانی به نظرتون؟ کارشناسای مخابرات اصلا کاری میکنن؟ یا کاری هست که خودم بتونم انجام بدم چون امیدی به کارشناسای محابرات ندارم
این الان ویروسی ه ؟ ؟

احساس میکنم مخابرات حجم خارجی رو دو برابر حساب میکنه..نه دانلود میکنم نه چیزی...قبلا 80 گیگ میگرفتم روزی آخر 20الی 30 گیگ هم اضافه میاوردم...الان نصف ماه گذشته از 80 نزدیک 30 گیگ باقی مانده...اینا نه دین دارن نه انسانن...

احساس میکنم مخابرات حجم خارجی رو دو برابر حساب میکنه..نه دانلود میکنم نه چیزی...قبلا 80 گیگ میگرفتم روزی آخر 20الی 30 گیگ هم اضافه میاوردم...الان نصف ماه گذشته از 80 نزدیک 30 گیگ باقی مانده...اینا نه دین دارن نه انسانن...
شاتلم خیلی وقته اینجوریه مخصوصا وقتی وی پی عن میزدم شیلنگی حجمو میکشید

با سلام
دوستان گرامی من تو خونه دوتا adsl دارم یکی ماله شاتل هست یکیش هم همارا سیستم
با speed test گرفتم کدوم واسه انلاین بازی کردن خوبه!؟
اینترنت همارا 👇
Screenshot_20230424-134954_Speedtest.jpg
شاتل👇
Screenshot_20230424-134843_Speedtest.jpg
نکته قابل توجه نت همارا 16 هست سرعت دانلودم تو ایکس باکس بین 13تا 15 م.ب هست ولی اسپید تست سرعت و کمتر نشون میده سرعت دانلودم هم از سایت های داخلی تو idm بین 1.6تا1.8 در نوسان هست
اینترنت شاتل هم سرویس 8 گرفتم چون خطمون نویز داره بیشتر از 4 نمیده هر کاری میکنم سرعت دانلودش تو کنسولم 2.6 م. ب هست داخلی خارجی فرقی نداره سرویس گیمنگم روی شاتل فعال نکردم

آخرین ویرایش:
با سلام
دوستان گرامی من تو خونه دوتا adsl دارم یکی ماله شاتل هست یکیش هم همارا سیستم
با speed test گرفتم کدوم واسه انلاین بازی کردن خوبه!؟
اینترنت همارا 👇
View attachment 290842
شاتل👇
View attachment 290843
نکته قابل توجه نت همارا 16 هست سرعت دانلودم تو ایکس باکس بین 13تا 15 م.ب هست ولی اسپید تست سرعت و کمتر نشون میده سرعت دانلودم هم از سایت های داخلی تو idm بین 1.6تا1.8 در نوسان هست
اینترنت شاتل هم سرویس 8 گرفتم چون خطمون نویز داره بیشتر از 4 نمیده هر کاری میکنم سرعت دانلودش تو کنسولم 2.6 م. ب هست داخلی خارجی فرقی نداره سرویس گیمنگم روی شاتل فعال نکردم
همینجوری که ظاهرا همارا بهتره ولی با این سایت تست بگیر

Internet Speed Test - Measure Network Performance | Cloudflare

• Like
Reactions: Troy200489
واسه همارا نمینویسه متاسفانه
خوب تو همونجا مشخصه دیگه قطعا شاتل پینگ پایین تری داره میده
اون سایت cloudflare هم اصلا مرجع درستی برای بازی انلاین نیست
اینترنت بنده رو که شاتله میزنه بازی انلاین نمیتونی باهاش بکنی
در صورتی که تو سرور های اروپا mw2 یا battlefield 2042 پینگ من 60 تا 80 عه که فوق العادس

• Like
Reactions: emaad.mir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or