بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درخواست کابل کشی اگه زیرساختش اون نزدیکی باشه شدنیه ولی باید ببینید چه قیمتی میدن برای ffth میدونم اگه اون اطراف کابل کشی ها و زیر ساخت باشه با به هزینه نسبتا زیاد که بصرفه نیست برای ساختمون تون انجام میدن مگر اینکه یه تعداد از اعضای ساختمون همه اون سرویس رو بخوان که مجانی انجامش بدن اما vdsl نمیدونم مثل همونه شرایطش یا متفاوته باید از خودشون سوال کنید
ضمن اینکه قبل از هرچیزی برای vdsl اول ببینید adsl که دارید تا ۱۶ کامل بدون مشکل و نویز ساپورت میکنه یا نه اگه ساپورت نکنه بالاتر از اون هم نمیره با vdsl
سلام من الان با adsl ام مشکل دارم و سرعت پایین تر میگیرم ( حدود ۱۰-۱۱ بجای ۱۶ که فکر میکنم خودشون برای کاهش نیوز سرعتم رو پایین اوردن ، چیزی که خودشون گفتن ) و نویز دارم اگر چنج کنم رو. Vdsl مخابرات هیچ بهبودی نخواهم داشت؟

سلام من الان با adsl ام مشکل دارم و سرعت پایین تر میگیرم ( حدود ۱۰-۱۱ بجای ۱۶ که فکر میکنم خودشون برای کاهش نیوز سرعتم رو پایین اوردن ، چیزی که خودشون گفتن ) و نویز دارم اگر چنج کنم رو. Vdsl مخابرات هیچ بهبودی نخواهم داشت؟
تا جایی که من اطلاع دارم خیر باز هم حرف من رو سند قرار ندید از خودشون بپرسید هرچند اکثر کارمندای مخابرات ناشی هستن ولی بگردید توشون کسایی هستن که اطلاعات کافی داشته باشن و راهنمایی دقیق کنن
تا جایی که من میدونم نمیتونه بهتر باشه چون بر بستر همون adsl هست و مثل ftth به کل متفاوت نیست باز هم بستگی به خیلی چیزا داره که ممکنه بشه حلش کرد و نیازمند اطلاعات کافی و حوصله هست که ببینید اون نویز و کشش خط بخاطر دلایلیه که قابل درست شدنه یا دلایلی که نمیشه کاریش کرد مثلا جعبه تقسیم اکثر ساختمونا قدیمی و پوسیده شدن یا سیم کشی داخلی خونه مشکل داره و خیلی چیزای دیگه که قابل رفعه اما ممکنه بخاطر فاصله و زیرساخت منطقه و چیزای دیگه هم باشه که حل نشه
اگه با هزینش مشکل ندارید ftth بگیرید

منم شیراز هستم 2 روزه صبانت علاوه بر همه مشکلات قبلیش سرعت دانلود از سرورهای خارجی1/5 شده.یعنی سایتی مثل سافت 98 با سرعت کامل داره دانلود میشه ولی فیلم بخوام دانلود کنم 200-300 کیلو بایت شده.پشتیبانی هم فقط میگه از زیرساخته.

میخواستم شاتل بگیرم که اونم شما میگید مشکل داره... :|

گیری کردیم به خدا :Crying1:
حمید جان با نت صبانت چه قند شکنی وصل میشین ؟ برای یکی از دوستان میخوام واجبه ممنون میشم بگین بهم

• Like
Reactions: hamid_barca
دوستان شاتلی من میتونم بک اپ قند شکن client pro بسازم تو یه کانال تلگرامی چیزی براتون بزارم چون برای خودم استفاده میکنم فقط کافیه از سرور هاش یه خروجی بگیرم بفرستم تو تلگرام تا شما دانلود کنید و restore backup کنید اینطوری سرور ها برای شما هم میاد ( برای گوشی )
اگر خواستید اعلام کنید که حالا گروه یا کانال بزنم بزاریم اگر چیزی داریم

• Like
Reactions: Arash-S212
دوستان این بسته آخر 6 ترابایت ماهیانس یا سالیانه ؟ بعد کسی میدونه مدل مودمی که میدن چیه ؟ من پورت اینترنت مادربردم تا 2.5gb رو ساپورت میکنه, امکان داره سرعت بیشتر از 300 مگ بره ؟ (در حال حاضر اینترنت خونگی نداریم isp دیگه ای هست که حجم بیشتر بده رو فیبر یا فقط مخابرات جشنواره داره الآن ؟)

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    41.5 KB · مشاهده: 57
دوستان این بسته آخر 6 ترابایت ماهیانس یا سالیانه ؟ بعد کسی میدونه مدل مودمی که میدن چیه ؟ من پورت اینترنت مادربردم تا 2.5gb رو ساپورت میکنه, امکان داره سرعت بیشتر از 300 مگ بره ؟ (در حال حاضر اینترنت خونگی نداریم isp دیگه ای هست که حجم بیشتر بده رو فیبر یا فقط مخابرات جشنواره داره الآن ؟)
پیش پرداخت ها کامله کل حجم رو اول میگیرید یعنی ۶ ترا یکساله
اقساطی ها حجمی که توشته شده ماهانه هست
درمورد مودم اطلاع ندارم ۲۰۲۰ میتونید بپرسید
اینم در تظر بگیرید ۹٪ مالیات میاد روی اون مبلغ

• Like
Reactions: Iman Shadow
پیش پرداخت ها کامله کل حجم رو اول میگیرید یعنی ۶ ترا یکساله
اقساطی ها حجمی که توشته شده ماهانه هست
درمورد مودم اطلاع ندارم ۲۰۲۰ میتونید بپرسید
اینم در تظر بگیرید ۹٪ مالیات میاد روی اون مبلغ
دستت دردنکنه. مودمش اگه مدل ضعیفی باشه که فک کنم همون ماهیانه رو بگیرم بهتر باشه.
قندشکن خوب رو اینترنت مخابرات چیزی هست ؟ (پولی هم باشه مشکلی نیست فقط خوب باشه)

سلام دوستان. من از صبانت تخلیه کردم و رفتن شاتل. نت تایپ دو شد و سرویس گیم رو هم فعال کردم. فیفا روی PS5 براحتی وصل میشه اما چشمتون روز بد نبینه قند شکنم وصل نمیشه. دوستان اگر قند شکنی میشناسید که روی شاتل جواب میده تو پیام خصوصی اعلام بفرمایید. وینروز و اندروید. ممنونم.

• Like
Reactions: hamid_barca
سلام دوستان. من از صبانت تخلیه کردم و رفتن شاتل. نت تایپ دو شد و سرویس گیم رو هم فعال کردم. فیفا روی PS5 براحتی وصل میشه اما چشمتون روز بد نبینه قند شکنم وصل نمیشه. دوستان اگر قند شکنی میشناسید که روی شاتل جواب میده تو پیام خصوصی اعلام بفرمایید. وینروز و اندروید. ممنونم.
به لحاظ پینگ هم فرقی کرده براتون بین صبانت و شاتل؟

دوستان سرعت نت رو اوردن پایین ؟ من الان از سایت های داخلی سرعتم با نت مخابرات گوشی و خونه 2 مگ هست برای سایت های خارجی 250 کیلوبایت !!!
آره مال من هم صبانت 2-3 روزه همینطوری شده.زنگ زدم پشتیبانی که مطابق معمول گفت دست ما نیست از طرف زیرساخته :|

• Like
Reactions: NHM and Dark_Souls
دوستان سرعت نت رو اوردن پایین ؟ من الان از سایت های داخلی سرعتم با نت مخابرات گوشی و خونه 2 مگ هست برای سایت های خارجی 250 کیلوبایت !!!
آره، همچنین 𝒱𝒫𝒩 ها هم خیلی سخت تر وصل میشن :-s

بعد از چندین بار رفتن به مخابرات آخرش مهندسشون اعلام کرد تو خیابون شما تجهیزاتvdsl هنوز نصب نشده .حالا فاصله من با مخابرات منطقمون شاید ۳۰۰ متر باشه .
نمیشه درخواست داد جایی که کابل کشی کنن ؟
یه چیز دیگه چرا قیمت مخابرات با شرکت خصوصی ها فرق داره ؟
من مقایسه کردم راحت تا ۵۰ درصد ارزونتر درمیاد مخابرات
اصلا نیازی به کابل کشی مجدد نداره فقط کافیه تو مرکز مخابراتی کارت vdsl به dslam های 5616 هووای شون اضافه کنن و خطتون رو بهش وصل کنند.
همون vdsl هم سرعت uploadش سرطانه کلا 1mb/sهه که با adsl از این نظر برابری میکنه !
مثل ftth نیست که نیاز به fta و olt و ....... داشته باشه !

• Like
Reactions: dr.ice
یه سوال در مورد idm داشتم
من نتم خیلی زیاد قطع مشه
در حد 1 مین قطع میشه
بعد دانلود هم وقتی چیزی دریافت نمیکنه قطع میشه
میخواستم ببینم راهی نیست بشه idm و کاری کرد که وقتی ن قطع شد فرضا بجای 40 ثانیه که تلاش میکنه بعد ارور میده
فرضا بعد از 1 دقیقه یا 2 دقیقه خطا بده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or