بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چک کنید ببینید هنوز شرکتا جشنواره دارن یا برداشتن اکه تو جشنواره هستن هرکدوم که قیمت و حجم بهتری داره و سرویس بلند مدت مثلا یکساله تو جشنواره داره بگیرن بهتره
خارج از جشنواره بین اونا من های وب پیشنهاد میدم پشتیبانی خوبی دارن معمولا هم بیشترین حجم رو تو بسته های عادی میدن درکل من قدیم داشتم خیلی راصی بودم
پارس انلاین هم از لیست حذف کنید پارس انلاین مال خود های وبه بعد از ادغام که معمولا یا همه چیزشون یکی بود یا برای های وب یکم بهتر بود مثل قیمت و حجم الانو نمیدونم
ممنون
فن اوا یه طرح داره ۱ ساله ۴۰۴۰ گیگ به قیمت ۶۵۰ نسبتا خوبه اما ندیدم کسی در موردش حرف بزنه ناشناخته هست
اسیاتک یا شاتل که شناخته شدن پشتیبانیشون درست حسابی نیست میترسم مال اینا اصلا لال باشه

ممنون
فن اوا یه طرح داره ۱ ساله ۴۰۴۰ گیگ به قیمت ۶۵۰ نسبتا خوبه اما ندیدم کسی در موردش حرف بزنه ناشناخته هست
اسیاتک یا شاتل که شناخته شدن پشتیبانیشون درست حسابی نیست میترسم مال اینا اصلا لال باشه
پشتیبانی هیچ جایی چندان درست حسابی نیست ولی خط مشکل نداشته باشه بدون مشکل سرویس میدن
شرکتا کمتر شناخته شده زیاده مثل یوز نت و… هر از گاهی جشنواره میدارن چند ترا حجم که خیلی خوبن
بنظرم اگه استفاده خاصی نداره فن اوا رو بگیر

• Like
Reactions: milad.ps4
دوستان یکی از فامیل ها اینترنت اسیاتک داشت جمع اوری زده حالا میخواد بره سمت یه ارائه دهنده دیگه شما کدوم رو پیشنهاد می کنین فن اوا _ های وب _ عصر تلکام _ پارس انلاین _صبانت و...‌‌
برای بازی نمیخواد فقط گشت تو تلگرام اینستا
قیمت ها چون گرون شده میخواست یه طرح ثپت نام اولیه بزنه
مخابرات اگه می‌تونه بره سمت VDSL هم سرعتش خوبه هم قیمتش البته باید مودم مخصوص بگیره که یکم گرونه
من خودم چند سال پیش adsl مخابرات داشتم اصلا راضی نبودم و تخلیه کردم ولی الان که سرویس جدید گرفتم خیلی خیلی بهتر شده و جز محدودیت هایی که رو اکثر شرکتها هست مشکل خاص دیگه ای نداره مثل قبلا

البته مخابرات پشتیبانی اصلا خوبی نداره و خوده من موقع تحویل و راه اندازی سرویس حسابی سرویس شدم بس که طولش دادن و مشکلات عجیب غریب پیش اومد 🤦🏻‍♂️

مخابرات اگه می‌تونه بره سمت VDSL هم سرعتش خوبه هم قیمتش البته باید مودم مخصوص بگیره که یکم گرونه
من خودم چند سال پیش adsl مخابرات داشتم اصلا راضی نبودم و تخلیه کردم ولی الان که سرویس جدید گرفتم خیلی خیلی بهتر شده و جز محدودیت هایی که رو اکثر شرکتها هست مشکل خاص دیگه ای نداره مثل قبلا

البته مخابرات پشتیبانی اصلا خوبی نداره و خوده من موقع تحویل و راه اندازی سرویس حسابی سرویس شدم بس که طولش دادن و مشکلات عجیب غریب پیش اومد 🤦🏻‍♂️
مخابرات من چند روز دیگه میرم بپرسم ببینم خط من vdsl رو ساپورت می کنه که خودم تغییرش میدم به vdsl دیگه اعصابم کشش adsl رو نداره حداقل در مورد دانلود
پشتیبانی هیچ جایی چندان درست حسابی نیست ولی خط مشکل نداشته باشه بدون مشکل سرویس میدن
شرکتا کمتر شناخته شده زیاده مثل یوز نت و… هر از گاهی جشنواره میدارن چند ترا حجم که خیلی خوبن
بنظرم اگه استفاده خاصی نداره فن اوا رو بگیر
استفاده گیمینگ نداره فقط واسه اینستا و بقیه اپ ها و یوتیوب میترسه شکن ها کار نکنن
فردا همنو میگیرم براش بقیه یا جنشواره ندارن اونایی هم که دارن اصلا خوب نیست

درمورد vdsl اگه مخابرات جشنواره ابر و بادشو برنداشته باشه چه vdsl چه ftth تقریبا اندازه پول مودم میتونید بدید یکسال سرویس حجیم به همراه مودم میدن بهتون که گزینه خلی خوبیه اگه کسی بخواد سمت این دوتا سرویس بره اگه هنوز باشه جشنوارش
مخابرات من چند روز دیگه میرم بپرسم ببینم خط من vdsl رو ساپورت می کنه که خودم تغییرش میدم به vdsl دیگه اعصابم کشش adsl رو نداره حداقل در مورد دانلود

استفاده گیمینگ نداره فقط واسه اینستا و بقیه اپ ها و یوتیوب میترسه شکن ها کار نکنن
فردا همنو میگیرم براش بقیه یا جنشواره ندارن اونایی هم که دارن اصلا خوب نیست
اینستا و یوتیوب حجم بالا میطلبه اگه زیاد استفاده میکنن
همون جشنواره بگیر هرکدوم حجم بیشتر و قیمت مناسب داره
فیلترشکن هم کار میکنه اگه رو بقیه سرویس دهنده های وای فای کار میکنه رو اونم کار میکنه

• Like
Reactions: milad.ps4
منم پارس آنلاین رو تخلیه کردم .می‌خوام مخابرات بگیرم .
کدوم شکن ها روش کار می‌کنه
یکی محبت کنه بهم بگه ممنون میشم مثلا .ویندسکراب کار می‌کنه ؟

منم پارس آنلاین رو تخلیه کردم .می‌خوام مخابرات بگیرم .
کدوم شکن ها روش کار می‌کنه
یکی محبت کنه بهم بگه ممنون میشم مثلا .ویندسکراب کار می‌کنه ؟
اگه برای vdsl/ftth نمیخوای سمت مخابرات نیا
فیلترشکن هم منطقه ای شده هرجا یجوره رو مخابرات تقریبا همه چیز یا کار نمیکنه یا بزور کار میکنه اکثر گیمایی که رو بقیه سرویس دهنده ها مشکل ندارن رو مخابرات مشکل دارن

• Like
Reactions: dr.ice
اگه برای vdsl/ftth نمیخوای سمت مخابرات نیا
فیلترشکن هم منطقه ای شده هرجا یجوره رو مخابرات تقریبا همه چیز یا کار نمیکنه یا بزور کار میکنه اکثر گیمایی که رو بقیه سرویس دهنده ها مشکل ندارن رو مخابرات مشکل دارن
رفتم منطقه مخابراتی گفتش اول باید adsl فعال کنیم بعدش اگه خطت کشید vdsl روش فعال میکنیم .به نظرت میشه رو حرفاشون حساب کرد؟
و اینکه نت رو برای همسرم تو خونه اونم برای استفاده یوتوب بیشتر .فقط مشکلی که هست رو اندروید tv نمیشه هر شکنی رو ریخت مثلاً همین ویندسکراب و نورد اینا میشه نصب کرد

رفتم منطقه مخابراتی گفتش اول باید adsl فعال کنیم بعدش اگه خطت کشید vdsl روش فعال میکنیم .به نظرت میشه رو حرفاشون حساب کرد؟
و اینکه نت رو برای همسرم تو خونه اونم برای استفاده یوتوب بیشتر .فقط مشکلی که هست رو اندروید tv نمیشه هر شکنی رو ریخت مثلاً همین ویندسکراب و نورد اینا میشه نصب کرد
اگه فاصلت با مرکز مخابراتی زیاد نیست زنگ بزن 2020 از این طریق مستقیم vdsl ثبت نام کن منم خودم همینطوری ثبت نام کردم

• Like
شما پارس انلاین داشتی دیگه مشخصه چقدر خط کشش داشته و اگه کامل ۱۶مگ میگرفتی vdsl هم جواب میده ضمن اینکه vdsl مودم میخواد! شما اون جشنواره که مودم داره رو پرسیدی اینو گفتن یا حذف شده و برای سرویس عادی بدون مودم چنین حرفی زدن؟
برای فیلترشکن من اطلاع ندارم بجز v2ray هیچی برای من کار نمیکنه رو مخابرات

• Like
شما پارس انلاین داشتی دیگه مشخصه چقدر خط کشش داشته و اگه کامل ۱۶مگ میگرفتی vdsl هم جواب میده ضمن اینکه vdsl مودم میخواد! شما اون جشنواره که مودم داره رو پرسیدی اینو گفتن یا حذف شده و برای سرویس عادی بدون مودم چنین حرفی زدن؟
برای فیلترشکن من اطلاع ندارم بجز v2ray هیچی برای من کار نمیکنه رو مخابرات
یه بنده خدایی اونجا گذاشته بودن با انبر باید ازش حرف میکشیدی :D
فردا میرم میپرسم
در هر حال ممنون .لطف کردی

یه بنده خدایی اونجا گذاشته بودن با انبر باید ازش حرف میکشیدی :D
فردا میرم میپرسم
در هر حال ممنون .لطف کردی
زنگ بزن ۲۰۲۰ انقدر تماس بگیر تا یه ادم درست درمون و وارد جوابتو بده
۹۰ درسد کارمندا چه پشتیبانی چه حضوری مخابرات گلابی هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟