بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

میخواستم شاتل بگیرم ولی اونم چند روزه میبینم همه دارن مینالن ازش :|
شاتل از شنبه عصر تا دوشنبه صبح نابود شده بود، ولی درست شد. البته مثل بقیه چیزای توی این کشور هیچ تضمینی نیست که در آینده دوباره خراب نشه.

زنگ زدم شاتل بهش میگم نت تایپ چی ارائه میدید؟میگه الان معلوم نمیشه باید بخرید بعد ببینیم کشش خطتتون چقدره... :| میگم چه ربطی به کشش خط داره آخه؟:o بعد میگه حالا یه سرویس ارزون بگیر تا ببینیم چی میشه;))
همیارنت و آسیاتک هم رفتم تو اینستاگرامشون کلا همش ملت داشتن فحش میدادن:D

صبانت هم امروز زنگ زد و تائید کردم که قطع کنن.حالا میترسم از چاله با کله رفته باشم تو چاه:D

زنگ زدم شاتل بهش میگم نت تایپ چی ارائه میدید؟میگه الان معلوم نمیشه باید بخرید بعد ببینیم کشش خطتتون چقدره... :| میگم چه ربطی به کشش خط داره آخه؟:o بعد میگه حالا یه سرویس ارزون بگیر تا ببینیم چی میشه;))

صبانت هم امروز زنگ زد و تائید کردم که قطع کنن.حالا میترسم از چاله با کله رفته باشم تو چاه:D
دوست من پارس آنلاین داره. میگه نت تایپش دو هست. تا دیروز که تست کرده ۲. بوده. حالا آینده رو خدا داند.

• Like
Reactions: hamid_barca

شاتل همیشه NAT تایپش دو بود . البته من چند ماهه تلفنم قطعه نتونستم استفاده کنم .

• Like
Reactions: hamid_barca
نت مخابرات شهر گچساران ۲هفته‌ که ترکیده
نه قند شکن روش جواب میده وصل میشه ولی هیچی بالا نمیاره

نه ویدیو سایت داخلی باز میکنه

نه میشه آنلاین بازی کرد

ولی مبین نتی که مغازه دارم هیچ مشکلی ندازه

درست لحظه آخری که مسئول مخابرات داشت دستش میرفت رو دکمه انفجار که خط از رانژه در بیاد،خواهرم گفت من برای کلاسهام از یه چیزی استفاده میکنم که رو بقیه اینترنتهامون کار نمیکنه پس حق نداری اینو قطع کنی :Crying1:
مجبور شدم با خفت زنگ بزنم و جمع اوری رو کنسل کنم :D

حالا به عنوان آخرین راه به 195 شکایت کردم که چرا صبانت nat type 3 داره میده.دیگه این آخرین تیر ترکشم بود :Sniper:

درست لحظه آخری که مسئول مخابرات داشت دستش میرفت رو دکمه انفجار که خط از رانژه در بیاد،خواهرم گفت من برای کلاسهام از یه چیزی استفاده میکنم که رو بقیه اینترنتهامون کار نمیکنه پس حق نداری اینو قطع کنی :Crying1:
مجبور شدم با خفت زنگ بزنم و جمع اوری رو کنسل کنم :D

حالا به عنوان آخرین راه به 195 شکایت کردم که چرا صبانت nat type 3 داره میده.دیگه این آخرین تیر ترکشم بود :Sniper:
آقا این شکایتت اگه کارساز بود بگو منم شکایت کنم ممنون

دوستان من یک هفته دیگه نت تموم میشه می دونم کلا وضعیت نت خوب نیست اما بین بد و بدتر چه چیزی رو پیشنهاد میدید

خودم 20 ساله مخابرات دارم و تا الان که اومدم خونه جدیدمون راضی بودم سرعت همیشه 2 یا 3 مگابایت (مگابایت) بود در واقع به قول خودشون هرچند سرویسی که خریدم سرعتش کمتر از این ها بوده اما چون خط باز بوده این سرعت رو می داد. این خونه جدید که اومدم سرعت شده 700 تا 800 (حتی وقتی با موبایل نزدیک مودم باشم) اصلا راضی نیستم ، چه کنم؟ (کلی کارشناس اومده و رفته میگن خط شما نمی کشه و کلا این منطقه همین سرعت رو داره که خب قبلا که یک خیابان پایین تر بودیم خییل بهتر از این سرعت بود) چه سرویسی پیشنهاد میدید؟

نکته دوم اینکه الان مودم در اتاقی با فاصله 12 متر از اتاقی هست که لپتاپ دارم در این حالت سرعت می رسه به 200 اما موبایلم اگر در همین فاصله باشه همون 800 هست برای این راهکاری هست (نمی تونم لپتام یا مودم رو جای هم بیارم)

دوستان من یک هفته دیگه نت تموم میشه می دونم کلا وضعیت نت خوب نیست اما بین بد و بدتر چه چیزی رو پیشنهاد میدید

خودم 20 ساله مخابرات دارم و تا الان که اومدم خونه جدیدمون راضی بودم سرعت همیشه 2 یا 3 مگابایت (مگابایت) بود در واقع به قول خودشون هرچند سرویسی که خریدم سرعتش کمتر از این ها بوده اما چون خط باز بوده این سرعت رو می داد. این خونه جدید که اومدم سرعت شده 700 تا 800 (حتی وقتی با موبایل نزدیک مودم باشم) اصلا راضی نیستم ، چه کنم؟ (کلی کارشناس اومده و رفته میگن خط شما نمی کشه و کلا این منطقه همین سرعت رو داره که خب قبلا که یک خیابان پایین تر بودیم خییل بهتر از این سرعت بود) چه سرویسی پیشنهاد میدید؟

نکته دوم اینکه الان مودم در اتاقی با فاصله 12 متر از اتاقی هست که لپتاپ دارم در این حالت سرعت می رسه به 200 اما موبایلم اگر در همین فاصله باشه همون 800 هست برای این راهکاری هست (نمی تونم لپتام یا مودم رو جای هم بیارم)
مخابرات همیشه افتضاح بوده و هست و خواهد بود شما پیگیر بقیه سرویس دهنده ها نبودی و استفاده نکردی وگرنه میفهمیدی چقدر افتضاح بوده مخابرات
بحث سرعتی که ارائه میشه هم معمولا ربطی به سرویس دهنده نداره همه طبق مصوبه بابد سرعت اعلامی رو ارائه بدن مگر خط ساپوزت نکنه که اکثر موافع هم مشکل از خط هست بقیه مواقع از زیرساخت و مشکلات همگانی
من هیچ سرویسی فعلا پیشنهاد نمیدم اگه یکم هزینه براتون مشکلی نداره اول یکیو بیارید سیم کشی تون رو درست کنه و مستقیم سیم بکشه به خونتون تا این افتضاح ۸۰۰ کیلوبایتی درست بشه (یا اگه همسایه هاتون خوبن میتونید صحبت کنید یکیو بیارید کلا سیم کشی کل ساختمون رو درست کنه اگر بقیه هم مشکل دارن مبلغ زیادی هم نمیشه ما برای ۱۶ واحد دقیقا قبل عید یکیو اوردیم کلشو درست کرد نو کرد خیلی شیک و تر تمیز شد ۴ تومن گرفت البته شهرستان) تا وقتی خط مشکل داشته باشه از هرجایی سرویس بگیرید سرعتتون همینه

دوستان یکی از فامیل ها اینترنت اسیاتک داشت جمع اوری زده حالا میخواد بره سمت یه ارائه دهنده دیگه شما کدوم رو پیشنهاد می کنین فن اوا _ های وب _ عصر تلکام _ پارس انلاین _صبانت و...‌‌
برای بازی نمیخواد فقط گشت تو تلگرام اینستا
قیمت ها چون گرون شده میخواست یه طرح ثپت نام اولیه بزنه

• Love
Reactions: cheofox
دوستان یکی از فامیل ها اینترنت اسیاتک داشت جمع اوری زده حالا میخواد بره سمت یه ارائه دهنده دیگه شما کدوم رو پیشنهاد می کنین فن اوا _ های وب _ عصر تلکام _ پارس انلاین _صبانت و...‌‌
برای بازی نمیخواد فقط گشت تو تلگرام اینستا
چک کنید ببینید هنوز شرکتا جشنواره دارن یا برداشتن اکه تو جشنواره هستن هرکدوم که قیمت و حجم بهتری داره و سرویس بلند مدت مثلا یکساله تو جشنواره داره بگیرن بهتره
خارج از جشنواره بین اونا من های وب پیشنهاد میدم پشتیبانی خوبی دارن معمولا هم بیشترین حجم رو تو بسته های عادی میدن درکل من قدیم داشتم خیلی راصی بودم
پارس انلاین هم از لیست حذف کنید پارس انلاین مال خود های وبه بعد از ادغام که معمولا یا همه چیزشون یکی بود یا برای های وب یکم بهتر بود مثل قیمت و حجم الانو نمیدونم

• Like
Reactions: milad.ps4
دوستان زنگ بزنیم 2020 بگیم پینگ من دیشب تا اروپا 78 بود الان برگشته رو 110 کارسازه ؟ یا نه ؟
سناریو رویایی اینه که زنگ میزنی و طرف میگه لعنتی پس چرا زودتر نگفتی؟؟؟بچه ها سریع پینگشو درست کنید برای جبران هم 100 گیگ هدیه بهش بدید:D

ولی سناریو واقعی اینه که زنگ میزنی و پشتیبانی میگه سیمها رو چک کردی؟بارون نمیاد؟خب دیگه کاری از دست ما ساخته نیست ;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or