DedSec88
کاربر سایت
شاتل از شنبه عصر تا دوشنبه صبح نابود شده بود، ولی درست شد. البته مثل بقیه چیزای توی این کشور هیچ تضمینی نیست که در آینده دوباره خراب نشه.میخواستم شاتل بگیرم ولی اونم چند روزه میبینم همه دارن مینالن ازش
شاتل از شنبه عصر تا دوشنبه صبح نابود شده بود، ولی درست شد. البته مثل بقیه چیزای توی این کشور هیچ تضمینی نیست که در آینده دوباره خراب نشه.میخواستم شاتل بگیرم ولی اونم چند روزه میبینم همه دارن مینالن ازش
دوست من پارس آنلاین داره. میگه نت تایپش دو هست. تا دیروز که تست کرده ۲. بوده. حالا آینده رو خدا داند.زنگ زدم شاتل بهش میگم نت تایپ چی ارائه میدید؟میگه الان معلوم نمیشه باید بخرید بعد ببینیم کشش خطتتون چقدره... میگم چه ربطی به کشش خط داره آخه؟ بعد میگه حالا یه سرویس ارزون بگیر تا ببینیم چی میشه
همیارنت و آسیاتک هم رفتم تو اینستاگرامشون کلا همش ملت داشتن فحش میدادن
صبانت هم امروز زنگ زد و تائید کردم که قطع کنن.حالا میترسم از چاله با کله رفته باشم تو چاه
شاتل همیشه NAT تایپش دو بود . البته من چند ماهه تلفنم قطعه نتونستم استفاده کنم .زنگ زدم شاتل بهش میگم نت تایپ چی ارائه میدید؟میگه الان معلوم نمیشه باید بخرید بعد ببینیم کشش خطتتون چقدره... میگم چه ربطی به کشش خط داره آخه؟ بعد میگه حالا یه سرویس ارزون بگیر تا ببینیم چی میشه
همیارنت و آسیاتک هم رفتم تو اینستاگرامشون کلا همش ملت داشتن فحش میدادن
صبانت هم امروز زنگ زد و تائید کردم که قطع کنن.حالا میترسم از چاله با کله رفته باشم تو چاه
آقا این شکایتت اگه کارساز بود بگو منم شکایت کنم ممنوندرست لحظه آخری که مسئول مخابرات داشت دستش میرفت رو دکمه انفجار که خط از رانژه در بیاد،خواهرم گفت من برای کلاسهام از یه چیزی استفاده میکنم که رو بقیه اینترنتهامون کار نمیکنه پس حق نداری اینو قطع کنی
مجبور شدم با خفت زنگ بزنم و جمع اوری رو کنسل کنم
حالا به عنوان آخرین راه به 195 شکایت کردم که چرا صبانت nat type 3 داره میده.دیگه این آخرین تیر ترکشم بود
مخابرات همیشه افتضاح بوده و هست و خواهد بود شما پیگیر بقیه سرویس دهنده ها نبودی و استفاده نکردی وگرنه میفهمیدی چقدر افتضاح بوده مخابراتدوستان من یک هفته دیگه نت تموم میشه می دونم کلا وضعیت نت خوب نیست اما بین بد و بدتر چه چیزی رو پیشنهاد میدید
خودم 20 ساله مخابرات دارم و تا الان که اومدم خونه جدیدمون راضی بودم سرعت همیشه 2 یا 3 مگابایت (مگابایت) بود در واقع به قول خودشون هرچند سرویسی که خریدم سرعتش کمتر از این ها بوده اما چون خط باز بوده این سرعت رو می داد. این خونه جدید که اومدم سرعت شده 700 تا 800 (حتی وقتی با موبایل نزدیک مودم باشم) اصلا راضی نیستم ، چه کنم؟ (کلی کارشناس اومده و رفته میگن خط شما نمی کشه و کلا این منطقه همین سرعت رو داره که خب قبلا که یک خیابان پایین تر بودیم خییل بهتر از این سرعت بود) چه سرویسی پیشنهاد میدید؟
نکته دوم اینکه الان مودم در اتاقی با فاصله 12 متر از اتاقی هست که لپتاپ دارم در این حالت سرعت می رسه به 200 اما موبایلم اگر در همین فاصله باشه همون 800 هست برای این راهکاری هست (نمی تونم لپتام یا مودم رو جای هم بیارم)
نمیگم حتما کارسازه ولی به 195 هر وقت شکایت کردم حداقل طرفو مجبور به پاسخگویی کرده.آقا این شکایتت اگه کارساز بود بگو منم شکایت کنم ممنون
چک کنید ببینید هنوز شرکتا جشنواره دارن یا برداشتن اکه تو جشنواره هستن هرکدوم که قیمت و حجم بهتری داره و سرویس بلند مدت مثلا یکساله تو جشنواره داره بگیرن بهترهدوستان یکی از فامیل ها اینترنت اسیاتک داشت جمع اوری زده حالا میخواد بره سمت یه ارائه دهنده دیگه شما کدوم رو پیشنهاد می کنین فن اوا _ های وب _ عصر تلکام _ پارس انلاین _صبانت و...
برای بازی نمیخواد فقط گشت تو تلگرام اینستا
سناریو رویایی اینه که زنگ میزنی و طرف میگه لعنتی پس چرا زودتر نگفتی؟؟؟بچه ها سریع پینگشو درست کنید برای جبران هم 100 گیگ هدیه بهش بدیددوستان زنگ بزنیم 2020 بگیم پینگ من دیشب تا اروپا 78 بود الان برگشته رو 110 کارسازه ؟ یا نه ؟