بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یه سه چهار شب پیش بسته شبانه یک ماهه ایرانسل خریدم، البته دو تا که بشه 60 گیگ.
شب اول سرعت دانلودم از سایتای داخلی (بازی دان میکردم) 8 مگ بود که فردا شبش فکر کنم این بسته اقتصادی 2 مگ رو در کردن اینم رسید به 1 مگ!!!
واقعا نمیدونم چه گلی باید به سر بگیرم. همراه اولم کلا وضع جالبی نداره برام بخوام ازش استفاده کنم برای دانلود
بازیام که قربونش برم اکثر نزدیک 100 گیگن الان. Final Fantasy Stranger of Paradise حتی مثلا
یه گنشین ایمپکت یه ماهه میخوام دانلود کنم 70 گیگ از لانچر خودشه ولی مگه با این نت شخمی ایران میشه.
شنیدم بسته سامانتل شبانه ش خوبه ولی حوصله ندارم هی سیمای گوشیمو که میخوام دربیارم اینو بزنم شبا دانلود کنم.
یه مودم سیم کارت خور میخوام بخرم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه چی بخرم ارزونم باشه

دوستان کسی اینجا صبانت داره؟

وضعیت سرعت و فیلترینگ این روزها چجوریه؟ هیچ وی پی انی روش جواب میده؟

این شاتل که فقط تورگارد روش کار میکنه اونم فقط رو 3-2 تا سرور

من صبانت دارم اگه خط تلفن خوب و کم نویزی داشته باشی نسبتا پایدار و با ثباته ولی مشکلی که من باهاش دارم اینه که چند وقته nat type strict شده و نمیتونم آنلاین فیفا بازی کنم. نمیدونم بعدا درست میشه یا نه.

کل چیزپی انای پولی و رایگان و حتی or bot برای بنده روی آیفون و کل isp ها که دارم امروز سیزده فروردین از کار افتاد و از فردا زندگی جدیدی رو بعد تعطیلات با ایتا و بله و... باید شروع کنم احتمالا🥰 (البته به زور)
حجابمم حتما رعایت میکنم کلاه هودی رو قشنگ سفت میکشم سرم مبادا جنس موافق به گناه بیفتن
کاملا ۱۰۰٪ منطبق با منویات نذام یعنی زندگی جدیدو استارت میزنم
از مسئولین مربوطه نهایت تشکر رو دارم (دیگه فحشی یعنی بذهنم نمیرسه😢ای ادین این چه جهنمیه دیگه😢)

من صبانت دارم اگه خط تلفن خوب و کم نویزی داشته باشی نسبتا پایدار و با ثباته ولی مشکلی که من باهاش دارم اینه که چند وقته nat type strict شده و نمیتونم آنلاین فیفا بازی کنم. نمیدونم بعدا درست میشه یا نه.
همین که دوستمون گفت.صبانت همیشه یه نت متوسط هست که نه بد میشه نه خوب ;))
ولی با قند شکن مشکلی نداره

نت تایپ رو گذاشتن رو حالت 3 ( البته فکر کنم پورت بعضی بازیها رو بستن) و بدون dns نمیشه فیفا بازی کرد.بازیهای دیگه تست نکردم.در کل بدرد بازی آنلاین نمیخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or