بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بک لینکی برات میفرستم روی همه نت ها کار میکنه ولی اعتباری بهش از نظر امنیت نیست چون ایرانیه
البته من برای v2ray دو بار از دوجای مختلف خرید کردم همش کلاه برداری بود وصل هم نمیشد یا اگه کانکت میشه با سرعت افتضاح
یعنی فقط با v2ray میشه free تو نت گشت راه دیگه ای نیست؟ vps یا سرور مجازی هم شنیدم جوابه البته اگه کسی تجربه شو دارم خوشحال میشم بگه😘

• Like
Reactions: cheofox
البته من برای v2ray دو بار از دوجای مختلف خرید کردم همش کلاه برداری بود وصل هم نمیشد یا اگه کانکت میشه با سرعت افتضاح
یعنی فقط با v2ray میشه free تو نت گشت راه دیگه ای نیست؟ vps یا سرور مجازی هم شنیدم جوابه البته اگه کسی تجربه شو دارم خوشحال میشم بگه😘
اگه میخوای vpn بخری که مشکلی نیست من میتونم کمکت کنم چون خودمم برای استفاده شخصی vps دارم استفاده میکنم روی همه نتها هم جوابه

• Like
Reactions: shmax46
چند ساعته میخوام از طریق پنل مخابرات نت رو شارژ کنم به سامانه بانکی متصل نمیشه؟؟پیغام خطامیده.کسی راحلی داره؟
کد ستاره 2020 مربع بگیر یا برنامه مخابرات من دانلود کن از این دو راه هم میشه شارژ کرد

• Like
Reactions: mohsen2019
هر فیلتر شکنی بستگی به نتت داره اگه مخابراتی هم اکسپرس جواب میده هم نورد هم v2ray خودم مخابراتم اینا برام اوکین
اگه خواستی نورد بخری جایی نرو بیا پیش خودم یه ساله رو دستم مونده ارزون بت میدم :D
داری هنوز؟ تستم میشه کرد

درود
عزیزان قیمت های اینترنت شما هم عجیب غریب گرون شده ؟
های‌وب ماهانه ۲۹۰ ، ۲۴۰ و ۱۹۰ تومان !!! بدون مالیات و اینا با این وضعیت محدودیت و سرعت واقعاً دیگه نمیارزه
بله گرون شده پارس انلاین 83 تومنی شده 127 تومن حالا قیمتش بخوره تو سرشون الان چند ماهه اصن چیزی به اسم اینترنت عملا نداریم
من هیچ کدوم از کارایی که قبلا با نت انجام میدادم و دیگه نمیتونم انجام بدم میرم توییچ هیچی نمیشه دید حتی با کیفیت 360
یوتیوب از هر 10 بار تلاش یه بارش وصل شه اونم با سرعت کند صفحه بالا میاره! گیمم که تعطیل کلا به لایوم به زور وصل میشم چه برسه به سرور بازیها!
از نظر اینا همین که به ورزش 3 و سایت آپارات میتونی وصل بشی خلاصه فوتبالا و 4 تا کلیپ ببینی ینی نت اوکیه

• Angry
Reactions: PouяiД

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or