mohsen2019
کاربر سایت
از وقتی تیمشون رفتن برای رادار دیگه ولش شد به امون خدااین الکترو هم انگار نابود شده.... ولش کردن به امون خدا..
من صبانت دارم.از سال 85 هم دارم ازش استفاده میکنم ولی بعد از عید حتما عوض میکنم بعد از 17 سالاگه اسیاتک و شاتل رو در نظر نگیریم بهترین سرویس دهنده اینترنت کدوما هستن ؟ عصر تلکام صبانت پشگامان و.....
راحت بهت بگم تمام سرویس دهنده ها همشون یه گ..ن ممکنه یکی از یکی دیگه نرم تر باشه یا اسهالی ولی تقریبا همشون تو یه رینج هستناگه اسیاتک و شاتل رو در نظر نگیریم بهترین سرویس دهنده اینترنت کدوما هستن ؟ عصر تلکام صبانت پشگامان و.....
هیچ چیزی وجود نداره که بتونه پینگت رو کمتر کنه.هر چیزی هم که الان هست مثل رادار و ...تو بهترین حالت همون پینگ خودت رو بهت میده ولی بازی که تحریم و یا فیلتر هست میتونی انجام بدی.همون رادار و الکترو هم اکثر ساعات پینگ رو یکم بیشتر و با نوسان میکنه.دوستان وایرلس رسپینا دارم
پینگ 4.2.2.4 روی 90 تا 100 میچرخه سرعت پنجاه مگ
سرویسی هس پینگ بازیا پایینترم بیاد؟
مثلا توی فیفا پینگم هفتاد هشتاده
کمترم میشه یا نه
رادار
اکزیتلگ و...
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
بستگی به منطقه داره. پینگ من با شاتل موبایل بالای ۱۰۰ عهدوستان کسی از شاتل موبایل برای گیم استفاده کرده؟ پینگش مناسبه؟ میشه برای گیمینگ ازش استفاده کرد؟ من واقعا از adsl و نویز خط و ... خسته شدم.