بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اگه اسیاتک و شاتل رو در نظر نگیریم بهترین سرویس دهنده اینترنت کدوما هستن ؟ عصر تلکام صبانت پشگامان و.....
من صبانت دارم.از سال 85 هم دارم ازش استفاده میکنم ولی بعد از عید حتما عوض میکنم بعد از 17 سال x_x
یه خوبی داره که همون نقطه ضعفشه.اونم اینه که یه ثبات نسبی داره و برای یه کاربر معمولی خوبه ولی همین ثباتش نقطه ضعفش هم هست چون تو این مدت من ندیدم یه حرکت مثبت بزنه.یه کاری برای پینگ و بازی آنلاین بکنه یه سرویسی چیزی مثل شاتل بده.همونی که 2 دهه پیش بوده هنوزم هست :D
بازم میگم،اگه برای بازی میخوای اصلا سمت صبانت نرو.
قیمتهاش هم نمیدونم نسبت به بقیه خوبه یا گرون.الان که بعد از عید همه گرون کردن این مثلا 16 مگ 1 ماهه با 400 گیگ بین الملل میده 285 تومن.

دوستان وایرلس رسپینا دارم
پینگ 4.2.2.4 روی 90 تا 100 میچرخه سرعت پنجاه مگ
سرویسی هس پینگ بازیا پایین‌ترم بیاد؟
مثلا توی فیفا پینگم هفتاد هشتاده
کمترم میشه یا نه
رادار
اکزیت‌لگ و...

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

اگه اسیاتک و شاتل رو در نظر نگیریم بهترین سرویس دهنده اینترنت کدوما هستن ؟ عصر تلکام صبانت پشگامان و.....
راحت بهت بگم تمام سرویس دهنده ها همشون یه گ..ن ممکنه یکی از یکی دیگه نرم تر باشه یا اسهالی ولی تقریبا همشون تو یه رینج هستن

دوستان وایرلس رسپینا دارم
پینگ 4.2.2.4 روی 90 تا 100 میچرخه سرعت پنجاه مگ
سرویسی هس پینگ بازیا پایین‌ترم بیاد؟
مثلا توی فیفا پینگم هفتاد هشتاده
کمترم میشه یا نه
رادار
اکزیت‌لگ و...

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
هیچ چیزی وجود نداره که بتونه پینگت رو کمتر کنه.هر چیزی هم که الان هست مثل رادار و ...تو بهترین حالت همون پینگ خودت رو بهت میده ولی بازی که تحریم و یا فیلتر هست میتونی انجام بدی.همون رادار و الکترو هم اکثر ساعات پینگ رو یکم بیشتر و با نوسان میکنه.

فقط یه چیزی هست مثلا رادار یا الکترو اگه dns رو مستقیم بزنی فقط میتونه باعث بشه اوریجین رو مثلا بالا بیاری یا اگه رو کنسول هستی آنلاین بشی ولی موقع بازی فیفا از dns استفاده نمیکنه.فقط در صورتی dns کار میکنه که از برنامه اش استفاده کنی.من قبلا که پورت فیفا بسته نشده بود dns رادار رو مستقیم زده بودم و اوریجین رو که رد میکرد و میرفتم داخل بازی کلی کیف میکردم که عجب dns خوبی هست و بدون مشکلی داره کار میکنه در صورتی که اصلا ربطی به رادار نداشته ;))
الان که پورت فیفا رو صبانت بسته شده و مجبورم با برنامه رادار استفاده کنم میبینم چقدر نوسان داره.پینگ عادیم که 76 بود رو تبدیل میکنه به 82 تا 100

• Like
Reactions: Sampler
دوستان کسی از شاتل موبایل برای گیم استفاده کرده؟ پینگش مناسبه؟ میشه برای گیمینگ ازش استفاده کرد؟ من واقعا از adsl و نویز خط و ... خسته شدم.

دوستان کسی از شاتل موبایل برای گیم استفاده کرده؟ پینگش مناسبه؟ میشه برای گیمینگ ازش استفاده کرد؟ من واقعا از adsl و نویز خط و ... خسته شدم.
بستگی به منطقه داره. پینگ من با شاتل موبایل بالای ۱۰۰ عه

اومدم کال اف رو دانلود کنیم رو دانلود که میزدم بعد چند دقیقه ارور سورو. میداد!!بعد ازعوضکردن چند تا dns بلاخره تو لیستدانلود ها امدن.حالا میخوام دانلود کنم سرعت شدیدا پایینه!!!!.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or