سلام دوستان
من ۱ مشکل جدید تو call of duty mw2 چند وقته پیدا کردم که تو قسمت waiting for relay میمونه و رد نمیشه! (بعضی وقتا شانسی رد میشه)
کسی با این مشکل مواجه شده؟
کنسول PS5 و اینترنت فیبر مزخرف مخابرات
من با نت صبانت هر دی ان اسی میزنم NAT Type رو حالت strict هست و نمیتونم فیفا 22 بازی کنم. یعنی حتی رقیب پیدا میکنه ولی وارد بازی نمیشه و ایراد نت تایپ میگیره. چیکار کنم؟
هر فیلتر شکنی بستگی به نتت داره اگه مخابراتی هم اکسپرس جواب میده هم نورد هم v2ray خودم مخابراتم اینا برام اوکین
اگه خواستی نورد بخری جایی نرو بیا پیش خودم یه ساله رو دستم مونده ارزون بت میدم
هر فیلتر شکنی بستگی به نتت داره اگه مخابراتی هم اکسپرس جواب میده هم نورد هم v2ray خودم مخابراتم اینا برام اوکین
اگه خواستی نورد بخری جایی نرو بیا پیش خودم یه ساله رو دستم مونده ارزون بت میدم
دوستان من تازه اسباب کشی کردم (اگر محدوده مهمه سمت مطهری هستم)
یه tdlte ایرانسل دارم که خیلی از سرویس ها رو درست باز نمیکنه از جمله استیم و ...
الان چی پیشنهاد می کنید؟
شاتل ، آسیاتک یا فیبر مخابرات؟
آقا برای نت TD LTE ایرانسل یه قندشکن معرفی کنید که لااقل یه یه مدتی کار کنه الان هیچی با ایرانسل وصل نمیشه از نورد و وایندسکرایب و هاتسپات بگیر تا V2ray اصلا یه وضعیه ؟ اون دوستانی که به نت آزاد وصلن مارو هم راهنمایی کنن بتونیم وصل شیم
آقا برای نت TD LTE ایرانسل یه قندشکن معرفی کنید که لااقل یه یه مدتی کار کنه الان هیچی با ایرانسل وصل نمیشه از نورد و وایندسکرایب و هاتسپات بگیر تا V2ray اصلا یه وضعیه ؟ اون دوستانی که به نت آزاد وصلن مارو هم راهنمایی کنن بتونیم وصل شیم