بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان
من ۱ مشکل جدید تو call of duty mw2 چند وقته پیدا کردم که تو قسمت waiting for relay میمونه و رد نمیشه! (بعضی وقتا شانسی رد میشه)
کسی با این مشکل مواجه شده؟
کنسول PS5 و اینترنت فیبر مزخرف مخابرات

من با نت صبانت هر دی ان اسی میزنم NAT Type رو حالت strict هست و نمیتونم فیفا 22 بازی کنم. یعنی حتی رقیب پیدا میکنه ولی وارد بازی نمیشه و ایراد نت تایپ میگیره. چیکار کنم؟
پینگ هیت نت تایپ رو ۲ میکنه
قبلش اکانت تست بگیر امتحان کن

• Like
Reactions: emaad.mir
دوستان کدوم کی از اکانت های و.ی پ ی ا..ن خوبه برای خرید وینداسکرایب اکسپرس و..........؟
هر فیلتر شکنی بستگی به نتت داره اگه مخابراتی هم اکسپرس جواب میده هم نورد هم v2ray خودم مخابراتم اینا برام اوکین
اگه خواستی نورد بخری جایی نرو بیا پیش خودم یه ساله رو دستم مونده ارزون بت میدم :D

هر فیلتر شکنی بستگی به نتت داره اگه مخابراتی هم اکسپرس جواب میده هم نورد هم v2ray خودم مخابراتم اینا برام اوکین
اگه خواستی نورد بخری جایی نرو بیا پیش خودم یه ساله رو دستم مونده ارزون بت میدم :D
ممنون از ایرانسل و شاتل استفاده می کنم احتمال هم داره باز به اسیاتک تغییر بدم
میخوام هم زمان هم با گوشی هم با سیستم استفاده کنم

• Like
Reactions: KinG-ScorpioN
دوستان من تازه اسباب کشی کردم (اگر محدوده مهمه سمت مطهری هستم)
یه tdlte ایرانسل دارم که خیلی از سرویس ها رو درست باز نمیکنه از جمله استیم و ...
الان چی پیشنهاد می کنید؟
شاتل ، آسیاتک یا فیبر مخابرات؟

آقا برای نت TD LTE ایرانسل یه قندشکن معرفی کنید که لااقل یه یه مدتی کار کنه الان هیچی با ایرانسل وصل نمیشه از نورد و وایندسکرایب و هاتسپات بگیر تا V2ray اصلا یه وضعیه :( ؟ اون دوستانی که به نت آزاد وصلن مارو هم راهنمایی کنن بتونیم وصل شیم:D

آخرین ویرایش:
آقا برای نت TD LTE ایرانسل یه قندشکن معرفی کنید که لااقل یه یه مدتی کار کنه الان هیچی با ایرانسل وصل نمیشه از نورد و وایندسکرایب و هاتسپات بگیر تا V2ray اصلا یه وضعیه :( ؟ اون دوستانی که به نت آزاد وصلن مارو هم راهنمایی کنن بتونیم وصل شیم:D
بک لینکی برات میفرستم روی همه نت ها کار میکنه ولی اعتباری بهش از نظر امنیت نیست چون ایرانیه

• Like
Reactions: shmax46

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or