بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

20 روزه برای منزل جدید از مخابرات سرویس گرفتم مشکل عجیبی برخوردم که خود مخابراتم قاط زده
چراغ adsl مودم ثابت میشه ولی چراغ اینترنت قرمز هست
با سه مودم متفاوت و از اول خط هم تست کردیم مشکل همچنان پابرجاست سه بار هم پورت عوض کردن مشکل همچنان 20 روزه برقراره
کسی مشکل مشابه نداشته راهنمایی بده؟
من که قبلا گفته بودم برای خودم سرعت نصف شده که هیچ،دقیقا این مشکل رو برای داداشم که اتفاقا اونم از نت مخابرات استفاده میکنه بوجود اومده!!..یعنی یا قرمزه یا اینکه روی سرعت به شدت کذایی وصل میشه!!

• Poker Face
Reactions: bayern_vahid
دوستان اسیاتک خوبه یا. شاتل
سرویس 16یا 8 میخوام
برای دانلود بازی و وصل شدن به لایو اهل بازی انلاینم نیستم
یه مدتی که با سرویسی که دارم نمیتونم به راحتی وصل شم سرویس 16 دارم راضی هستم با هر dns که میزنم یه لحظه ساین میشه بعد ساین اوت میکنه
سرعت دانلودم با این سرویس حدودا 12 تا 16 مگ متغیرچیزی که موقع دانلود میزنه و از ساعت 12 شب تا 9 صبح با همین نت حدودا 30 گیگ دانلود میکنم با ایک باکس

دقیقا مشکل منو داری منم وقتی از مخابرات سرویس گرفتم سرویس شدم تا وصلش کردن
تقریباً دو هفته طول کشید تو این مدت هم مدام به کارشناس‌ خودشون زنگ میزدم هی حضوری میومد 195 شکایت ثبت کردم....عوووو انقد از این کارا کردم تا وصل شد ولی حالا که وصل شد سرعتش 400 کیلو بود :D هیچ دیگه روز از نو....دوباره هی زنگ بزن پشتیبانی ، کارشناس حضوری ، ثبت شکایت... تا یبار که زنگ زدم پشتیبانی گیر یه آدم حسابی افتادم ظرف ۵ دقیقه سرعت رو اوکی کرد :|
خلاصه شمام باس انقد از این کارا کنی تا یبار شانست بزنه گیر یه آدم بلد کار درست حسابی بیوفتی
امروز رفتم پیش رییس مرکز گفت ایراد از کافو خودمون هست دو نفر رو فرستادیم درست کنن ببینم راست میگن یا عید بدون اینترنت میمونیم

من با نت صبانت هر دی ان اسی میزنم NAT Type رو حالت strict هست و نمیتونم فیفا 22 بازی کنم. یعنی حتی رقیب پیدا میکنه ولی وارد بازی نمیشه و ایراد نت تایپ میگیره. چیکار کنم؟

من با نت صبانت هر دی ان اسی میزنم NAT Type رو حالت strict هست و نمیتونم فیفا 22 بازی کنم. یعنی حتی رقیب پیدا میکنه ولی وارد بازی نمیشه و ایراد نت تایپ میگیره. چیکار کنم؟
هیچ کاری نمیتونی بکنی.الان صبانت 2 هفته است اینطوری شده.100 بار زنگ زدم پشتیبانی هر کدوم یه چیزی میگفتن تا این دفعه آخر داد و بیداد کردم،طرف گفت محدودیت از طرف زیرساخته و کاریشم نمیتونیم بکنیم.

دی ان اس هم اگه رادار و الکترو استفاده میکنی،مستقیم فیفا رو ساپورت نمیکنه و باید از برنامه اش استفاده کنی که اونم پینگ رو زیاد میکنه :|

هیچ کاری نمیتونی بکنی.الان صبانت 2 هفته است اینطوری شده.100 بار زنگ زدم پشتیبانی هر کدوم یه چیزی میگفتن تا این دفعه آخر داد و بیداد کردم،طرف گفت محدودیت از طرف زیرساخته و کاریشم نمیتونیم بکنیم.

دی ان اس هم اگه رادار و الکترو استفاده میکنی،مستقیم فیفا رو ساپورت نمیکنه و باید از برنامه اش استفاده کنی که اونم پینگ رو زیاد میکنه :|
تو روحشون ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or