aidin0000
کاربر سایت
جالبه که مال شما با پینگ 127 زده برای بازی عالیه ولی من صبانت خودم الان تست کردم با پینگ 108 میگه افتضاحدوستان از ماهان نت اومدن برا تست چه کیفیت خوبی داشت
فقط net type رو یادم رفت چک کنم ولی تلفنی پرسیدم گفتن ۲ هست
طبق تجربه شخصیم کاملا درست میگید اینترنت پوینت تو پوینت خوبیش همین اپلود بالا هستشجالبه که مال شما با پینگ 127 زده برای بازی عالیه ولی من صبانت خودم الان تست کردم با پینگ 108 میگه افتضاح
اون تئوری که قبلا هم گفتم فکر کنم اینجا اثبات میشه که سرعت آپلود پایین و پینگ خیلی بالا در موقع آپلود تاثیر داره.یعنی فقط خود عدد پینگ تنها برای بازی مهم نیست و آپلود یا سند هم تاثیر داره.
View attachment 286348
ویرایش:
وسوسه شدم که ماهان نت بگیرم.زنگ زدم به پشتیبانیش گفتم شیراز هم خدمات میدید؟که گفت تو شهرستان کارشناس نداریم بفرستیم که قبلش تست کنه ولی اگه بخواید مودم و سیم کارت رو میتونیم براتون بفرستیم.
نمیدونم واقعا چه کنم!!! بدون کارشناسی قبلش یکم ریسکیه.از اونطرف هم 10 مدل اینترنت تو خونه داریم که قربون یکیش.هیچکدوم بدرد بازی آنلاین نمیخوره
این نت صبانت که adsl هست خوبیش اینه که پینگ ثبات داره ولی مشکلم دیلی تو بازی هست.نمیدونم چطور و علمی ثابت کنم ولی بیشتر حسی هست.مثلا فیفا با ایرانسل که بازی میکنم حتی اگه پینگ بالاتر بده باز احساس میکنم بازی روانتر و تندتر اجرا میشه.ولی رو adsl با وجود اینکه هم پینگ پایینتر هست و هم نوسان نداره،حس میکنم بازیکنهام دارن تریلی با خودشون میکشن.کل زمان بازی همش این احساس کندی و دیلی رو دارمطبق تجربه شخصیم کاملا درست میگید اینترنت پوینت تو پوینت خوبیش همین اپلود بالا هستش
شما الان با همین نتی که دارید راحت بازی میکنید ؟!؟!
منطقه با منطقه برا همین ماهان نت هم فرق میکنه این اولین تست و بهترین تست بود بعضی مواقع ۱ لول میومد از این تست پایین تر
داداش دمت گرم شاید پینگ مارو بازم اوردن پایین بگی من معرفی کردم
این نت صبانت که adsl هست خوبیش اینه که پینگ ثبات داره ولی مشکلم دیلی تو بازی هست.نمیدونم چطور و علمی ثابت کنم ولی بیشتر حسی هست.مثلا فیفا با ایرانسل که بازی میکنم حتی اگه پینگ بالاتر بده باز احساس میکنم بازی روانتر و تندتر اجرا میشه.ولی رو adsl با وجود اینکه هم پینگ پایینتر هست و هم نوسان نداره،حس میکنم بازیکنهام دارن تریلی با خودشون میکشن.کل زمان بازی همش این احساس کندی و دیلی رو دارم
حالا هم این نتایج تست شما رو دیدم زنگ زدم ولی میگه فقط میتونیم بفرستیم و اگه سرعت زیر 8 مگ باشه پس میگیریم که خب من اصلا با سرعتش کار ندارم.
کارشناسش میگه از چه طریقی درباره ما فهمیدید؟میگم یکی تو بازیسنتر تستش گذاشته بود
با کامپیوتر بازی میکنم نه کنسول ولی با لن وصل میکنم.حتی ایرانسلم که میخوام استفاده کنم با کابل usb وصل میکنم.کلا با وای فای میونه خوبی ندارمداداش دمت گرم شاید پینگ مارو بازم اوردن پایین بگی من معرفی کردم
کنسول رو با وایرلس وصل میکنید یا لن ؟
بهترین کارو میکنی وای فای کیفیت رو گویا میاره پایینبا کامپیوتر بازی میکنم نه کنسول ولی با لن وصل میکنم.حتی ایرانسلم که میخوام استفاده کنم با کابل usb وصل میکنم.کلا با وای فای میونه خوبی ندارم
حالا شما یه چند روز استفاده کن بعد زحمت بکش بیا بگو بعد چند روز چطور بوده.
تنها شبکه ای بود که همیشه استفادش میکردم حتی بیشتر از اینستا و توییترردیت هم زدن فیلتر کردن!!
با نت ایرانسل که فیلتر بود الان دیگه با های وب هم نمیتونم برم:/
من از ظهر اصن با الکترو به لایو ایکس باکس نمیتونم وصل شممن امروز هر چی میخوام فیفا بازی کنم ایراد nat taype میگیره.چند بار هم به پشتیبانی زنگ زدم.یکیش میگه درستش کردم یکی دیگه میگه فردا زنگ بزن الان مسئول فنی نیست...میخواستم بدونم کسی امروز مشکل نداشته؟البته با ایرانسل مشکلی ندارم ولی با صبانت حریف برام پیدا نمیکنه و باید یا دی ان اس بزنم یا قند شکن.
میترسم مثل چند ماه پیش که فیلتر کردن شده باشه چون اون موقع هم ایراد نت تایپ میگرفت
همون پس...من هر چی میگم فیلتری چیزی کردید میگه نه هیچ تغییری ندادیممن از ظهر اصن با الکترو به لایو ایکس باکس نمیتونم وصل شم
با رادار به لایو وصل میشم ولی به سرورهای فیفا وصل نمیشه
دوباره یه کرمی ریختن