mikami.pro
کاربر سایت
اکثرا سرچ میکنم و تست میکنم ببینم کدوم جوابه رفیقممنون dns از کجا گیر میاری؟
و اینکه تو eldenring میتونی آنلاین بازی کنی ؟
من الان صفره صفرم
الان که نه متاسفانه بازی انلاین نمیرم ولی حدود یک ماه پیش وارزون ۲ میرفتم پینگم ۱۰۰ تا ۱۵۰ ، بسته به سرور بود بدون پکت لاسانلاین راحت بازی میکنید بدون لگ ؟ چه بازی هایی ؟!؟!
با اختلاف نتتون از td lte ایرانسل منطقه ما بهترهالان که نه متاسفانه بازی انلاین نمیرم ولی حدود یک ماه پیش وارزون ۲ میرفتم پینگم ۱۰۰ تا ۱۵۰ ، بسته به سرور بود بدون پکت لاس
فیفا هم اوکی هست ، ولی نمیشه گفت خوبه چون پینگ بالای ۱۰۰ در هر صورت اختلال ایجاد میکنه توی تجربه مخصوصا اگر بصورت رقابتی باشه
این هم اضافه کنم مبین نت جالب نیستش زیاد مگه اینکه منطقه اتون اپراتور های دیگه رو جواب نده ، من خودم تعریف زیتل و تک نت و ماهان نت رو شنیدم ولی نمیتونم بگم خوبه یا نه
View attachment 285989
این هم تست از اون سایتی که گذاشتین برای راهنمایی بهتر
ولی در مجموع خیلی ربط به این داره که نزدیک دکل اون اپراتور هستین یا نه
رفیق داستان اصلی اینجاس که نمیشه به psn تو ps5 وصل شدبه نظرم یه تست با سیم کارت عادی ایرانسل هم بزنید.اکثر اوقات کاملا قابل بازیه،بعضی وقتها هم نسبت به adsl بهتره.
کلا هر چیزی که با سیم کارت کار کنه پینگش خوب نیست یا اگه هم خوب باشه، نوسان زیاد داره.ولی به طرز عجیبی برای من ایرانسل پینگش نسبت به adsl پایینتره.فقط میمونه همون نوسان پینگ که اصلا مثل همراه اول و مبین نت نیست.اگه هم یه جا پیدا کنم که بهترین آنتن رو بده که دیگه بهتر هم میشه.مثلا دیشب با صبانت پینگ 76-80 بود ولی ایرانسل حدود 64 بود.حتی نوسانش هم بین 58-70 بود که باز بهتر از adsl بود.
فقط چیزی که فهمیدم یا حداقل برای من جواب داده اینه که به جای وای فای، گوشی رو با کابل وصل کردم.اونم کابل usb-c
برا من راحت بدون dns وصل میشهرفیق داستان اصلی اینجاس که نمیشه به psn تو ps5 وصل شد
رفیق داستان اصلی اینجاس که نمیشه به psn تو ps5 وصل شد
من خودم رو pc بازی میکنم ولی اونی که به من پیشنهاد داد که ایرانسل تست کنم خودش ps5 بازی میکنه.این دوستمون هم که میگن مشکلی ندارن.برا من راحت بدون dns وصل میشه
اینترنت رادیویی خوبه؟من خودم رو pc بازی میکنم ولی اونی که به من پیشنهاد داد که ایرانسل تست کنم خودش ps5 بازی میکنه.این دوستمون هم که میگن مشکلی ندارن.
ضمن اینکه حتی رو pc هم برای وارد شدن به ea app باید یا قندشکن بزنی یا دی ان اس که من با الکترو یا رادار میزنم و مشکلی هم نبوده.
به نظرم مهم اینه که اول شما یه نت با پینگ خوب برای بازی داشته باشید بعدش حالا یه جوری میشه به psn وصل شد.ولی اینکه کلی پول برای tdlte و مودمش بدید به نظرم پول دور ریختنه.
حداقل برای تست سیم کارت ایرانسل نهایت 20 تومن خرج خرید سیم کارتشه.گوشی و کابل هم که دیگه هم دارن.
استفاده نکردم ولی اونم بعید میدونم چون همینطوریش هم کلی مشکل و موانع داره فقط برای برقراری نت دیگه چه برسه به پینگ قابل بازیاینترنت رادیویی خوبه؟
همراه اول و td ایرانسلچه نتی؟ ps5 ?
یکی از بهترین اینترنت ها من از سال ۸۹ تو همین سایت بار ها اعلام کردم که استفاده میکنم و راضی هستماینترنت رادیویی خوبه؟
پینگت چنده؟تک نت گرفتم.
View attachment 286065
وضعیتم اینه. رد دد انلاین تونستم بازی کنم.
به نظرم اگر استیبل باشه خوبه.
ولی مشکل اینه که از دیشب تا همین چند لحظه پیش خط انتن ۲ تاش پر بود و پهنای باند دانلود کمتر از ۸ میومد. الان مجدد شده ۴ خط و این نتیجه ی تستمه.
به نظرم مشکل از مودم هست. متاسفانه مودمی که به من دادن یک زباله ی ایرانی به نام i60 s1 هست که ساخت ایران و ایرانسله. نمیدونم اگر مودم ۹ تومنیه h1 بگیرم اوضاع بهتر میشه یا نه.
اینترنت رادیویی بگیرتک نت گرفتم.
View attachment 286065
وضعیتم اینه. رد دد انلاین تونستم بازی کنم.
به نظرم اگر استیبل باشه خوبه.
ولی مشکل اینه که از دیشب تا همین چند لحظه پیش خط انتن ۲ تاش پر بود و پهنای باند دانلود کمتر از ۸ میومد. الان مجدد شده ۴ خط و این نتیجه ی تستمه.
به نظرم مشکل از مودم هست. متاسفانه مودمی که به من دادن یک زباله ی ایرانی به نام i60 s1 هست که ساخت ایران و ایرانسله. نمیدونم اگر مودم ۹ تومنیه h1 بگیرم اوضاع بهتر میشه یا نه.