بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان با نت همراه اول در بازی Rocket League پینگم بد نیست اگر توی سرور های خاور میانه بازی کنم ولی packet loss شدید دارم یعنی بازی بشدت غیر قابل تحمله. راهکارتون چیه؟ کسی سرویس اینترنت بهتر برای این بازی سراغ داره؟ من روی ایکس باکس سریز بازی میکنم dns کنسول هم خوبه و مشکل از اون نیست مطمئنم مشکل از همراه اوله
اره مشکل از همراه اوله. کلا از چند ماه پیش تا حالا بخاطر همین پکت لاس شدید اصلا به درد بازی آنلاین نمیخوره.

• Like
Reactions: The poet
برای منم همینطوره پکت لاست شدید ولی پینک با سرورای اروپا ۱۲۰
من پینگم تو خاور میانه معمولا هشتاد نوده ولی بخاطر پکت لاس واقعا یه رنک حد اقل پایین تر از رنک واقعیم هستم و مجبورم Wow های هم تیمی هام رو تحمل کنم وقتی اپن نت میزنم بیرون :)

• Smile
  • Like
Reactions: NHM and mohsen2019
من پینگم تو خاور میانه معمولا هشتاد نوده ولی بخاطر پکت لاس واقعا یه رنک حد اقل پایین تر از رنک واقعیم هستم و مجبورم Wow های هم تیمی هام رو تحمل کنم وقتی اپن نت میزنم بیرون :)
دقیقا باور منم همینه :D

قشنگ باید 4 تا دیویژن بالاتر باشیم :-"

با Fast Mode پیشگامان پینگ 50 هم گرفته بودم تو Middle East یادش بخیر :D

ولی دیگه ADSL رو طوری نابود کردن واسه هیچ کاری جواب نمیده

به نظرم الان در طول روز ایرانسل برای بازی از بعضی از ipsها هم بهتره.من صبانت دارم و مثلا پینگ فیفا بین 75-85 هست ولی مثلا ساعت 6 عصر اگه بازی کنم با پینگ 80 انگار بازیکنها دارن تریلی میکشن ولی 2 شب همون پینگ 80 خیلی خیلی رونتر میشه.واقعا نمیدونم ربطش به چیه و چرا بین 2 پینگ با یک عدد ثابت اینقدر فرق هست در طول شبانه روز!!! :|

ولی سیم کارت ایرانسل گرفتم اول هات اسپات کردم با وای فای کامپیوتر و چندان خوب نبود،سرعت دانلود هم حدود 6 مگ بود ولی گوشی رو با کابل usb-c که وصل کردم به سیستم،سرعت دانلود شد 10-11 مگ و پینگ هم تا حد قابل قبولی نوسانش کم شد(البته فکر کنم مشکل از وای فای من هست چون از این یو اس بی ارزونها هست)همین فیفا پینگ با ایرانسل بین 58-70 هست که از صبانتم خیلی بهتره ولی بدیش اینه که یهو میشه 90 یا 110 ولی سریع برمیگرده و مثل همراه اول نیست که قابل بازی نباشه.

الان من بخوام تا قبل 1-2 نصف شب بازی کنم حتما با ایرانسل بازی میکنم ولی نصف شبها با همون صبانت بازی میکنم.

حرومز..اده ها
واتساپ و اینستاگرام در این سیم‌کارت فیلتر نیست!
عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌گوید، سیم‌کارت‌ برای گردشگران خارجی در کشور به‌منظور استفاده بهتر آنها از فضای‌ مجازی در حال طراحی است.
به گزارش منیبان، به نقل از منابع خبری، وزیر ارتباطات در این خصوص گفت: «شنیده شده است که توریست‌ها و گردشگران خارجی در کشور به دلیل فیلترینگ دو پلتفرم واتس‌آپ و اینستاگرام کمی دچار مشکل شده‌اند.»

او افزود: «در نظر داریم با توجه به محدودیت استفاده از این دو پلتفرم، برای گردشگران خارجی که به کشورمان سفر کرده‌اند، سیم‌کارت‌های خاصی را طراحی کنیم که این افراد بتوانند در مدت حضورشان در ایران راحت‌تر و بهتر از فضای ‌مجازی استفاده کنند.»

حرومز..اده ها
عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌گوید، سیم‌کارت‌ برای گردشگران خارجی در کشور به‌منظور استفاده بهتر آنها از فضای‌ مجازی در حال طراحی است.
به گزارش منیبان، به نقل از منابع خبری، وزیر ارتباطات در این خصوص گفت: «شنیده شده است که توریست‌ها و گردشگران خارجی در کشور به دلیل فیلترینگ دو پلتفرم واتس‌آپ و اینستاگرام کمی دچار مشکل شده‌اند.»

او افزود: «در نظر داریم با توجه به محدودیت استفاده از این دو پلتفرم، برای گردشگران خارجی که به کشورمان سفر کرده‌اند، سیم‌کارت‌های خاصی را طراحی کنیم که این افراد بتوانند در مدت حضورشان در ایران راحت‌تر و بهتر از فضای ‌مجازی استفاده کنند.»
بله آب قطع میکنن رو مردم برای خودشون تا ته بازه

حرومز..اده ها

یعنی شما فکر کن الان هر چی فحش ناموسی که به ذهنت میرسه رو الان من نثار این و خانوادش کردم بعد این خبر!!!
در واقع دارند یه تیر و دو نشون میکنند!!
اولا وقتی هر گردشگر خارجی میاد یه سیم کارت بهش میدن بدون فیلتر بعد هم میگن ببین همه چیز توی ایران آزاده!!
دوم و هدف اصلی هم ایجاد یک گروه رانت دیگه هم برای دسترسی به اینترنت آزاد برای خودشون و حروم زاده هاشونه و هم احتمالا منبع درآمدی برای فروش این سیم کارتها(یا حداقل تونل اینها برای دور زدن فیلتر) در بازار سیاه!!!
زنا زادگی از سر و روی این حکومت میباره!!!... یعنی با زبون بی زبونی داره میگه اینستا و واتس آپ و کلا اینترنت خوبه ولی نه برای مردم عادی!!!

آخرین ویرایش:
از همه خواهانیم با اعتراضات گسترده برای ابتدایی حق و حقوق خود شتاب کنند
نزدیک ۱۱میلیون کسب و کار رو تو اینستاگرام داغون کردند این همه رو بیکار کردند الان میخوان برای گردشگران خارجی اینترنت بدون فیلتر بدند؟
آی مردم آیا این حجم از بی وجدانی بی همه چیز بودن میتوانیددر جایی دیگه پیدا کنید .
خواهان برکناری کسانی هستیم که اینترنت رو محدود کردند و خواهان تبعید و اخراج عیسی زارع پور و هزینه خسارت به مردم هستیم .

میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی جای بهتری هم پیدا نکردم برای پرسیدنش.
من یه مشکلی دارم که وسط بازیها یهو میدیدم پینگ از80 میره 300 و حدود 1 دقیقه طول میکشه بعد دوباره درست میشه.یه بار که اینطوری شد سریع تسک منیجر رو باز کردم دیدم داره یه چیزی سند و رسیو میکنه ولی تو قسمت پروسس هر چی نگاه کردم هیچ برنامه ای نمیزد که داره نت استفاده میکنه.

میخواستم بدونم راهی هست بفهمم اون 1 دقیقه داره چه غلطی میکنه و چرا نت یهو شروع به کار مکینه و مال کدوم برنامه هست؟

کسی با adsl میتونه لایو مایکروسافت ساین کنه یا نه؟
کلان تو نت من یه لحظه ساین میشه بعد ساین اوت میشه ولی با همراه اول مشکلی ندارم
این مشکلم از 27 بهمن شروع شده.. قبلا مشکلی نداشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or