بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سر خط تلفن مگه فیوز داره ؟ دقیقتر میشه توضیح بدید چی وصل کرد به سر خط...نکنه کابل باکس خود مخابرات رو میگید ؟ اون که بیرون خونست و تو محله و کسی نمیتونه دست بهش بزنه.
اون نه.گویا به اون میگن پست یا همچین چیزی.یدونه داخل خود حیاط ساختمون هست مثل یه جعبه تقسیم یا همچین چیزی که هر واحد سیمش وصل شده بهش و رفته داخل خونه اش.مثلا خواستم تشبیه کنم به فیوز،نه اینکه فیوزه :D
بعد این جعبه تقسیم که همون سر خط بهش میگن(داخلش به تعداد واحدها یه سری باکس هست که اسمش نمیدونم) مال هرکی 2 تاسیم گویا میاد داخلش و یدونه هم خارج میشه که میره سمت خونه.این سیمها مال من خراب شده بود که اومد سیم جدید بهشون وصل کرد

دیگه ببخشید در حد دانش فنی که داشتم سعی کردم واضح باشد:D

• Like
Reactions: Black Roz
اینم نکته بود که نمیدونستم
ولی اون بنده خدایی که قبل ما اونجا میشت از مخابرات داشتم
مخابرات فقط خط فیبر نوری سرویس میده ؟
نه روی خط معمولی هم میده
قبلا اگه فیبر بودی می تونستی از مخابرات بگیری

• Like
Reactions: aidin0000
مشهد اینترنت مخابرات سرویس 16 مگ سرعت دانلود از 2 مگ اومده روی 500 .
2 بار هم به پشتیبانی زنگ زدم و قبول هم داشتن که سرعت کم شده و گفت میفرستیم مرکز .
اما بعد 4 روز هیچ تغییری نکرده

مثل اینکه اختلال این چند روزه به خاطر محدودیت شدید روی کلودفلر هست!!
اختلال‌ در کلودفلر به‌معنای زلزله در ارتباطات ایران است
برای حفظ خودشون قشنگ کمر به نابودی همه چیز(اقتصاد،اینترنت،سیاست خارجی،رضایت عمومی و...)بستند!!
به خدا این حجم از بی کفایتی و بی تدبیری اصلا برام قابل درک نیست!!!

دوستان من با نت مخابرات هیچ دریافت و ارسالی ندارم چراغ مودم همه روشن هست داخل کامپیوتر هم میگه اتصال داری پشتیبانی هم میگه نت وصل هست و مشکلی نداری یکی از دوستان پیشنهاد داد پهنای باند را پایین بیارم شاید مشکل حل بشه ولی با کاهش پهنای باند هم مشکل حل نشد کسی تجربه اینچنینی داشته البته نه با کامپیوتر نه با موبایل چیزی وصل نمیشه همه مرورگر ها هم تست شده کمک کنید ممنون میشم

مثل اینکه اختلال این چند روزه به خاطر محدودیت شدید روی کلودفلر هست!!
اختلال‌ در کلودفلر به‌معنای زلزله در ارتباطات ایران است
برای حفظ خودشون قشنگ کمر به نابودی همه چیز(اقتصاد،اینترنت،سیاست خارجی،رضایت عمومی و...)بستند!!
به خدا این حجم از بی کفایتی و بی تدبیری اصلا برام قابل درک نیست!!!
اینا حاصل جفت گیری ادمیزاد و فضایی ها هستن که از انسانها بخاطر همین متنفرن چون اصلا مال زمین نیستن:)

سلام دوستان با نت همراه اول در بازی Rocket League پینگم بد نیست اگر توی سرور های خاور میانه بازی کنم ولی packet loss شدید دارم یعنی بازی بشدت غیر قابل تحمله. راهکارتون چیه؟ کسی سرویس اینترنت بهتر برای این بازی سراغ داره؟ من روی ایکس باکس سریز بازی میکنم dns کنسول هم خوبه و مشکل از اون نیست مطمئنم مشکل از همراه اوله

سلام دوستان با نت همراه اول در بازی Rocket League پینگم بد نیست اگر توی سرور های خاور میانه بازی کنم ولی packet loss شدید دارم یعنی بازی بشدت غیر قابل تحمله. راهکارتون چیه؟ کسی سرویس اینترنت بهتر برای این بازی سراغ داره؟ من روی ایکس باکس سریز بازی میکنم dns کنسول هم خوبه و مشکل از اون نیست مطمئنم مشکل از همراه اوله
برای منم همینطوره پکت لاست شدید ولی پینک با سرورای اروپا ۱۲۰

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or