Arios 22
کاربر سایت
بازم جالب نیست که،برای دانلود فایل یا بازی بیشتر از 30 یا 40 گیگ اذیت نمیشی؟سرعت دانلود شده 1.9 مگ
بازم جالب نیست که،برای دانلود فایل یا بازی بیشتر از 30 یا 40 گیگ اذیت نمیشی؟سرعت دانلود شده 1.9 مگ
آخه سرعت 16 دیگه نهایتش همون 2 مگابایت دانلود هست.چاره دیگه ندارم.بیشترم که نمیدن رو adslبازم جالب نیست که،برای دانلود فایل یا بازی بیشتر از 30 یا 40 گیگ اذیت نمیشی؟
آره،خودمم برای همین سرعت دانلود پایین جمع کردم ADSL روآخه سرعت 16 دیگه نهایتش همون 2 مگابایت دانلود هست.چاره دیگه ندارم.بیشترم که نمیدن رو adsl
منم از صبانت سرویس میگیرم مشکل همین عصر تا نیمه شبه یعنی دقیقا ساعتی که من میرسم خونه و میخوام ازش استفاده کنم ... عملا هیچ کاری نمیشه کرد ...صبانت سرعت 16 مگابیت ولی الان 2-3 ماه هست که تو بهترین حالت با 1.4 مگابایت دانلود میکنه ولی از 24 ساعت حدود 12 ساعت یا بیشتر همون سرعت هم 1/3 میشه.یعنی از حدود عصر سرعت افت میکنه تا یک شب.بعد الان که زنگ زدم گفتم میخوام جمع کنم،سرعت دانلود شده 1.9 مگ
یه بار گیر دادم به پشتیبانی دیگه اعصابش خورد شد گفت این که سرعت کم میشه دست ما نیستمنم از صبانت سرویس میگیرم مشکل همین عصر تا نیمه شبه یعنی دقیقا ساعتی که من میرسم خونه و میخوام ازش استفاده کنم ... عملا هیچ کاری نمیشه کرد ...
نه میشه گفت مودم باعث افت سرعت نمیشه مگر اینکه فرسوده بشه و خود مودم نویز بندازه رو خط که از تنظیمات میتونی SNR Margin رو مخصوصا چک کنی ببینی نویز داری یا نهیه سوال هم در مورد مودم داشتم.آیا این قطع شدن های ناگهانی و پریدن لینک مخصوصا وقتی سرعت زیاده میتونه از مودم باشه؟من فکر کنم این adsl رو سال 84 یا 86 گرفتم بعد 2 سال هم مودم رو عوض کردم و الان حدود 12 سالی هست فکر کنم این مودم رو دارم و همیشه هم 24 ساعته روشن بوده.آیا میتونه مثلا ضعیف شده باشه؟نمیدونم کجا دیدم که یکی گفته بود مودم رو باز کرده دیده خازنش مشکل داشته که درستش کرده و اینترنتش اوکی شده.
یا اینکه کلا ربطی نداره و از نویز و سیم کشی هست؟
صبانت سرعت 16 مگابیت ولی الان 2-3 ماه هست که تو بهترین حالت با 1.4 مگابایت دانلود میکنه ولی از 24 ساعت حدود 12 ساعت یا بیشتر همون سرعت هم 1/3 میشه.یعنی از حدود عصر سرعت افت میکنه تا یک شب.بعد الان که زنگ زدم گفتم میخوام جمع کنم،سرعت دانلود شده 1.9 مگ
من بعد از 15 سال با صبانت بودن، امسال رفتم سمت مخابرات.منم از صبانت سرویس میگیرم مشکل همین عصر تا نیمه شبه یعنی دقیقا ساعتی که من میرسم خونه و میخوام ازش استفاده کنم ... عملا هیچ کاری نمیشه کرد ...
روتر tplink wr840n 580 تومنه باید به یک مودم وصل بشهدوستان خوهشا ارزانترین مودمی که از پروتوکل l2tp پشتیبانی میکنه معرفی کنید..؟؟؟
عجب گیری افتادیمروتر tplink wr840n 580 تومنه باید به یک مودم وصل بشه
ارزون چیزی نیست اینو من دارمعجب گیری افتادیم
مدلی هست هم مودم باشه هم روتر؟؟؟
Asus dsl-n16 هم هست که زیاد ارزون نیست.۲۳۰۰ قیمتشعجب گیری افتادیم
مدلی هست هم مودم باشه هم روتر؟؟؟