بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یه سوال هم در مورد مودم داشتم.آیا این قطع شدن های ناگهانی و پریدن لینک مخصوصا وقتی سرعت زیاده میتونه از مودم باشه؟من فکر کنم این adsl رو سال 84 یا 86 گرفتم بعد 2 سال هم مودم رو عوض کردم و الان حدود 12 سالی هست فکر کنم این مودم رو دارم و همیشه هم 24 ساعته روشن بوده.آیا میتونه مثلا ضعیف شده باشه؟نمیدونم کجا دیدم که یکی گفته بود مودم رو باز کرده دیده خازنش مشکل داشته که درستش کرده و اینترنتش اوکی شده.
یا اینکه کلا ربطی نداره و از نویز و سیم کشی هست؟

• Like
Reactions: Arios 22
آخه سرعت 16 دیگه نهایتش همون 2 مگابایت دانلود هست.چاره دیگه ندارم.بیشترم که نمیدن رو adsl
آره،خودمم برای همین سرعت دانلود پایین جمع کردم ADSL رو
دقیقا برای منم این اواخر اینطوری شده بود که افت سرعت داشت،دیگه دیدم راهی نیست هم سرعت پایین و هم افت سرعت نمیشه.
بعدا اپراتور های شرکت کلی تماس گرفتن افتاده بودن به ...که شما مشتری ما هستید ارتقا کیفیت میدیم،برگرد:) منم گفتم Maybe Next Time :D =;

صبانت سرعت 16 مگابیت ولی الان 2-3 ماه هست که تو بهترین حالت با 1.4 مگابایت دانلود میکنه ولی از 24 ساعت حدود 12 ساعت یا بیشتر همون سرعت هم 1/3 میشه.یعنی از حدود عصر سرعت افت میکنه تا یک شب.بعد الان که زنگ زدم گفتم میخوام جمع کنم،سرعت دانلود شده 1.9 مگ :D
منم از صبانت سرویس میگیرم مشکل همین عصر تا نیمه شبه یعنی دقیقا ساعتی که من میرسم خونه و میخوام ازش استفاده کنم ... عملا هیچ کاری نمیشه کرد ... :(

منم از صبانت سرویس میگیرم مشکل همین عصر تا نیمه شبه یعنی دقیقا ساعتی که من میرسم خونه و میخوام ازش استفاده کنم ... عملا هیچ کاری نمیشه کرد ... :(
یه بار گیر دادم به پشتیبانی دیگه اعصابش خورد شد گفت این که سرعت کم میشه دست ما نیست :-??
ولی باز زنگ که میزنی یکی دیگه جواب میده،میگه نه مشکلی از طرف ما نیست و شما نویز دارید و...یعنی من عملا چند ماهه چیزی به اسم اینترنت ندارم

یه سوال هم در مورد مودم داشتم.آیا این قطع شدن های ناگهانی و پریدن لینک مخصوصا وقتی سرعت زیاده میتونه از مودم باشه؟من فکر کنم این adsl رو سال 84 یا 86 گرفتم بعد 2 سال هم مودم رو عوض کردم و الان حدود 12 سالی هست فکر کنم این مودم رو دارم و همیشه هم 24 ساعته روشن بوده.آیا میتونه مثلا ضعیف شده باشه؟نمیدونم کجا دیدم که یکی گفته بود مودم رو باز کرده دیده خازنش مشکل داشته که درستش کرده و اینترنتش اوکی شده.
یا اینکه کلا ربطی نداره و از نویز و سیم کشی هست؟
نه میشه گفت مودم باعث افت سرعت نمیشه مگر اینکه فرسوده بشه و خود مودم نویز بندازه رو خط که از تنظیمات میتونی SNR Margin رو مخصوصا چک کنی ببینی نویز داری یا نه
مودم قدیمی من این اتفاق براش افتاد یهو کلا باعث ایجاد نویز میشد روی خط مودم رو عوض کردم همه چی درست شد

صبانت سرعت 16 مگابیت ولی الان 2-3 ماه هست که تو بهترین حالت با 1.4 مگابایت دانلود میکنه ولی از 24 ساعت حدود 12 ساعت یا بیشتر همون سرعت هم 1/3 میشه.یعنی از حدود عصر سرعت افت میکنه تا یک شب.بعد الان که زنگ زدم گفتم میخوام جمع کنم،سرعت دانلود شده 1.9 مگ :D

من بعد از 15 سال با صبانت بودن، امسال رفتم سمت مخابرات.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or